οντως δεν αξιζαν καθολου...... και παιζει να χουν και καμμια 800ρια θερμιδες ή λιγες λεω?
Printable View
οντως δεν αξιζαν καθολου...... και παιζει να χουν και καμμια 800ρια θερμιδες ή λιγες λεω?
Δεν έχω ιδέα, αλλά τι σημασία έχει; Σιγά μη καθόμαστε να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα, έτσι;
κλαιμε πανω απο τα ρουχα που με στενευουν, τα ρουχα που δεν κλεινουν, την κοιλια που πεταει μολις πατησω τα 63.. :P ok, δεν κλαιμε, αλλα αμα συνεχισω ετσι ερχονται τα χειροτερα. κι αυτος ο κωλοκαιρος μεχει κουρασει απιστευτα. ναρθει η ανοιξη να τελειωνουμε!
thanks για τα positive vibes filippara! :) αληθεια, με βοηθατε
ελπιζω να εισαι καλα και να δουλευεις τα θεματα σου, εγω ειμαι σε ημι-denial ακομα
σκεφτομαι να επικοινωνησω με τουριστικο γραφειο να παμε ομαδικως βορεια να δειρουμε την κλικ.....
τι λετε?
περιμενω συμμετοχες!!!
Χαχα, άμα είναι για ξύλο μέσα!!! Χρειάζομαι και εκτόνωση, δεν είναι αρκετό το γυμναστήριο μου φαίνεται...
ε αντε ξεκουνηθητε και ελατε! θελω παρεα! και ξυλο θελω, γουαη νοτ?
παρα πολυ ωραια!!!
διοτι εγω πραγματικα θελω να δειρω... ολο μπουνιες κ κλωτσιες ριχνω στον αερα.... καμια ωραθα παρει κανεναν το βολι κ θα τρεχουμε (οταν λεωστον αερα, οχι στο δρομο ε? απλα οτανειμαι η στο σπιτι η σε φιλικο σπιτι δε μπορω να κατσω ησυχη, παω περα δωθε, κοπαναω μπουνιες κλωτσιες στον αερα, σημερα ηθελα να παρω λιγη φορα να πηδησω πανω απο το τετραγωνο τραπεζι του σαλονιου αλλα δε μ αφησαν.... αχ....γιατρε μου, ειμαι σοβαρα???)
η λεξη Α Π Λ Α μου αρεσε αχαχαχαχααχαχαχαχQuote:
Originally posted by smart
(οταν λεωστον αερα, οχι στο δρομο ε? απλα οτανειμαι η στο σπιτι η σε φιλικο σπιτι δε μπορω να κατσω ησυχη, παω περα δωθε, κοπαναω μπουνιες κλωτσιες στον αερα, σημερα ηθελα να παρω λιγη φορα να πηδησω πανω απο το τετραγωνο τραπεζι του σαλονιου αλλα δε μ αφησαν.... αχ....γιατρε μου, ειμαι σοβαρα???)
:starhit: :starhit:
αχχχχχ και γω μια απο τα ιδια πηνελοπακι μου!!!!αλλα ρε φιλεναδα αφου εχουμε παει εκει που θελαμε να παμε τα εχουμε διατηρησει ενα ολοκληρο χρονο δεν θα μασ προδςσει ο εαυτος μας:)απο 55 68 εγω και τωρα 63 σε λιγοτερο απο 6 μερες:)δν μπορει κατι εχει αλλαξει ετσι δεν ειναι:)ειναι πιο ευκολο τωρα θεωρω!!Φιλιππε θερμα συγχαρητηρια!!!αν εχεισ χαλαρωση τρεχα για κοιλιοπλαστικη"οπωσδηποτε! !!αν υπαρχει η οικονομικη δυανατοτητα μην το σκεφτεσαι καθολουυυυυυυυυ αλλαζει η ζωη σουυυυ!!!:
Γιατί οι καταθλιπτικοί εγκαταλείπουν την μεσογειακή δίαιτα;
(thanks smart)
:love:
Και πως αντιδρουν οι ενοικοι του φιλικου σπιτιου;:smilegrin:Quote:
Originally posted by smart
παρα πολυ ωραια!!!
διοτι εγω πραγματικα θελω να δειρω... ολο μπουνιες κ κλωτσιες ριχνω στον αερα.... καμια ωραθα παρει κανεναν το βολι κ θα τρεχουμε (οταν λεωστον αερα, οχι στο δρομο ε? απλα οτανειμαι η στο σπιτι η σε φιλικο σπιτι δε μπορω να κατσω ησυχη, παω περα δωθε, κοπαναω μπουνιες κλωτσιες στον αερα, σημερα ηθελα να παρω λιγη φορα να πηδησω πανω απο το τετραγωνο τραπεζι του σαλονιου αλλα δε μ αφησαν.... αχ....γιατρε μου, ειμαι σοβαρα???)
.....ψυχραιμα...... εκτος αν προσποιουνται!!!!
λες να μην ειναι τυχαιο που τους εχασα τελευταια? :puzzled: :dork:
(πλακα κανω :P )
Σε φανταζομαι προσκεκλημενη σε φιλικο σπιτι οπου εισαι ορθια κ κοπανιεσαι δινοντας μπουνιες στον αερα...Οι ενοικοι ζαρωμενοι στην πολυθρονα χαμογελουν καπως παγωμενα να το πω,βεβιασμενα να το πω..Η οικοδεσποινα ψελιζει ξεπνοα::Σμαρτ,εεε...μηπως θελεις ενα ζελεδακι;
66,2 τη μερα που περασε. χαη σκορ!!:thumbdown:
ξεκινησα ladose τη δευτερα.
:starhit: καλοQuote:
Originally posted by lessing
Σε φανταζομαι προσκεκλημενη σε φιλικο σπιτι οπου εισαι ορθια κ κοπανιεσαι δινοντας μπουνιες στον αερα...Οι ενοικοι ζαρωμενοι στην πολυθρονα χαμογελουν καπως παγωμενα να το πω,βεβιασμενα να το πω..Η οικοδεσποινα ψελιζει ξεπνοα::Σμαρτ,εεε...μηπως θελεις ενα ζελεδακι;
ειστε χαζες :bigsmile:
εννοειται οτι δεν τα κανω οταν βρισκονται ολοι οι ενοικοι του εκαστοτε σπιτιου!
μονο οταν ειναι μονο τα φιλικα ατομα :P
λεςς, μιας κ ειναι χειμωνας μηπως θες να ετοιμασεις τον δυτερο κυκλο της περσινης σου επιτυχιας?
μου λειψε!!!
αχαχαχαχαχαα :D
Μηπως θυμασαι πως λεγοταν το τοπικ να διαβασω τι εγραφα;Και πως θα το βρω;Ουτε θυμαμαι ποτε ηταν.
Τι να πώ ρε Κλικ, δεν μπορώ να βρώ ακριβώς τη λέξη αλλά σίγουρα είναι κατι παραπάνω απο άδικο (απο ποιον να μου πεις?Απτον Θεό?Ουτε αυτη ειναι η κατάλληλη λέξη τεσπά) να μένεις "αβοήθητη" εσύ που έχεις βοηθήσει σχεδόν τους πάντες εδώ μέσα και έχεις αποτελέσει πρότυπο!Quote:
Originally posted by click
66,2 τη μερα που περασε. χαη σκορ!!:thumbdown:
ξεκινησα ladose τη δευτερα.
Απτην άλλη δικαιούσαι να λυγιζείς και εσύ, τι εισαι ρομποτ?Εννοειται ότι πιστευω ότι αυτό είναι απλά ένα διαλειμμα και θα καταφέρεις να ξανασηκωθείς. Απλά χαλάρωσε, θες να σου θυμίσω πως μασ "χαλάρωνες" εσυ? Αιντεεε μην πάρω τον βούρδουλα και εγώ.
(Μεταξύ μας, απτη μια ειναι καλο που λυγισες...μέχρι πρότεινος νόμιζα ότι είχες κάνει συμβόλαιο με τον διάβολο μωρή:P!Τώρα ξαλάφρωσα, ΕΤΣΙ είναι οι κανονικοί ανθρωποι κλικλικω, με τα πάνω τουs και τα κάτω τους)
Φιλιά και :thumbup:
ασημενια!!!!:love::love:
που εισαι πουλακι μου? τι κανεις?
μπα ειχα και πριν μαυρες μερες και μαυρες περιοδους ολοκληρες. εψαχνα το τετραδιο μου να βρω τι εγραφα περισυ τετοια εποχη, εχανα κιλα αλλα υπηρχαν μερες που η καταθλιψη πασχιζε να καταπιει τα παντα. ετσι ειμαι, ισως πρεπει να μαθω να ζω μαυτο και με τα αντικαταθλιπτικα.
2 μερες εχω μαζευτει διατροφικα αλλα ας μη γρουσουζευω. το κακο ειναι οτι εξακολουθω να μη βγαινω απτο σπιτι και να μην κανω τιποτα και να μην εχω κα διαθεση και ενεργεια να κανω κατι.
αλλα το να σταματησει η σκουπιδοφαγια και τα τρελα υπερφαγικα θα ειναι σιγουρα μια καλη αρχη αν τα καταφερω και επιμεινω.
64.3 σημερα
ελπιζω καποια στιγμη να ειμαι ξανα σε θεση να δινω κουραγιο. προς το παρον πρεπει να δωσω σε μενα :P
γραψε μου νεα σου!
click μου εισαι μονο 64 κιλα ............ εχασες απο πανω σου ενα σωρο κιλα τον προηγουμενο χρονο .......... Σε παρακαλω μην το βαζεις κατω για 3-4 κιλα και συνεχισε ............. Οσο για την καταθλιψη ενα θαα σου πω ........μονη σου θα την παλεψεις με νυχια και με δοντια . Στο λεω εγω, που χαπακωνωμε χρονια και βλεπω οτι χωρις τη δικη μου συνδρομη δεν με βοηθουν καθολου.......Κρατα γερα κλικλακι μου, ειναι αμαρτια να παει τοσος κοπος χαμενος ............Εγω καθε φορα που παραπαιω σε υπερφαγικο , ερχεται στο μυαλο μου η εικονα σου και συνεχιζω με μεγαλυτερη δυναμη ......Κλικακι σε αγαπαω πολυ μην τα παρατας ................
Click μου...Δύσκολες μέρες είναι στο πρόγραμμα να περάσεις κι εσύ όπως και όλοι μας...ʼλλοι τις βιώνουν πιό έντονα και άλλοι ομολογουμένως, δυσκολότερα...Αν μπορεί έστω και στο ελάχιστονα σου φανεί χρήσιμη η συμβουλή μου, μην μένεις μέσα.Ντύσου, βάψου, φτιάξου όπως νιώθεις πιό άνετα αλλά και όμορφα και βγες μιά βόλτα αύριο στον ήλιο που τόσο πολύ λαχταρούμε όσοι ζούμε στη μουντίλα του εξωτερικού. Κάνε τα ψώνια σου, αγόρασε πραγματάκια που σε βοηθούν στη διατήρηση μιας ισορροπημένης διατροφής, πιές και έναν απολαυστικό καφέ....Μίλα με κόσμο, χαμογέλα... Έχω ακούσει να λένε πως αν πιέζεις τον εαυτό σου να χαμογελάει, αλλάζει και η διάθεση ως....εκ θαύματος.Και ξέρεις πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η καλή διάθεση στη σχέση μας με το φαγητό...
Είσαι όμορφη, με λίγα κιλά και κατάφερες αυτό που θλεουμε πολλές εδώ μεσα, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. ʼρα σίγουρα είσαι και δυνατός χαρακτήρας, μην αφήνεσαι λοιπόν!
alma και να φανταστεις οτι οταν με ειχες δει ημουν πιο πολλα κιλα αποτι τωρα.
αλλα εχουν πεσει ολα μα ολα μαζεμενα. απο παντου.
αστεροσκονη προσπαθω να θυμηθω απο ποτε εχω να βγω στο φως της μερας. δεν μπορω να θυμηθω καθολου. 4 βδομαδες? παραπανω? αληθεια δε θυμαμαι.
σας ευχαριστω τοσο πολυ :) :love:
κλικακι ξερω πως νοιωθεις γιατι το βιωνω αλλα εσυ εισαι μικρουλα ακομα ...............Βγες εξω , περπατα γελα , χορεψε ........... στην ηλικια σου αυτα πρεπει να κανεις και κυριως να ερωτευτεις ....................... Ερωτεψου ...............
Δε θα σου πω ότι αυτό που κάνεις είναι λάθος αν και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό.Σε τέτοιες ψυχοφθόρες περιπτώσεις δεν υπάρχει λάθος και σωστό...Κάντο σαν χάρη στο εαυτό σου που στο βάθος αγαπάς και δε θέλεις να τον ταλαιπωρείς άλλο...Βγες έξω.Τίποτα άλλο.Βγες έξω και χαμογέλα.Για αρχή...Όλα γίνονται κλικ μου...Εσύ ειδικά μας το διδάσκεις αυτό!Τα έχεις ήδη καταφέρει και δε σε αφήνεις να το συνειδητοποιήσεις...Είσαι τόσο πιό αποφασιστική από πολλές άλλες κοπέλες σαν κι εμένα που στα 7-8 κιλά απώλειας, σταματάνε...
εμ βεβαια!!!!
κανουμε 4 βδομαδες να βγουμε στο φως του ηλιου κ μετα λεμε λαλακιες!!!
εμ πουλακι μου, αμα ζεις μεσα στη μαυριλα, μαυρες δε θα ναι κ οι σκεψεις??
εεεεε?
δεν ξεχνω την υποσχεση μου!!!
απλα ειμαι πνιγμενη κ παμφτωχη :P
οπου να ναι ομως θα συπληρωθει το πουλμανακι....ξερεις ποιο... :kiss:
απλα τα εκανα ολα. εζησα και την αλλαγη και την ομορφια και την αισιοδοξια και το στοχο, τον ενθουσιασμο, την ανταποκριση, την κοινωνικοποιηση, τις συναναστροφες, τον ερωτα.
αλλα ερχεται μια στιγμη που ξανα γκρεμιζονται τα παντα και κουραστηκα. ο,τι χρειαζεται να κανει κανεις για να ξεφυγει, τα χω κανει ολα. και τωρα μου φαινεται ματαιο. απλα κουραστηκα.
θα μου πεις, ετσι ειναι η ζωη με τα πανω της και τα κατω της. ε δεν ξερω μαλλον ειμαι πολυ λαπας για να ανταπεξελθω.
υπηρξε περιοδος που μπορουσα να κανω τα παντα, η μπαταρια δεν τελειωνε με τιποτα. ε τωρα ψαχνω φορτιστη και δε βρισκω :P
και μου τη σπαει που εχω καταντησει τοσο μαρθα βουρτση, γιατι δεν ειμαι. αλλα μου βγαινει ανεξελεγκτα πλεον η απαισιοδοξια
χμ.... τι θα λεγες να ξεκινησεις απο το να καταρριπτεις στεγανα κ ετικετες?
εεεε???
επειδη περνας μια δυσκολη περιοδο εισαι μαρθα βουρστη??
δεν εισαι-κανενας δεν ειναι, ολοι εχουνδικαιωμα στο "πενθος"!
επειδη ακριβως τα κανες ολα τωρα ισως νιωθεις λιγο αποτελματωμενη... ισως δεν εχεις κινητρο.... αλλα ειμαι σιγουρη οτι αν σκεφτεις κατι θα βρεις..... σκεψου το οσο θα κανεις μαι βολτα στον ηλιο αυριο :starhit:
πώς να κανω βολτα στον ηλιο?
αφου με παιρνει ο υπνος 9 το πρωι και κοιμαμαι ως απογευμα.
α! επισης θα πρεπει να βγαλει ηλιο. δεν ξερω αν βγαζει, εχω χασει την επαφη, βαμπιριασα!
ε ρε κλικ... αμα δεν σε παρει αυριο ο υπνος μεχρι τις 7 - 8 το πρωι να παρεις τον -ωλο σου και να σε συρεις εξω!!!
τι θα πει δλδ?
ακομη κ να μην εχεις καταθλιψη κ για 2-3 μερες χασεις το ρυθμο στον υπνο κ ακολουθησεις το προγραμμα σου, θα παθεις (καταθλιψη) !!!!
αντεεεεεεεεεεεε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
μη στειλω το μπογια-για σενα οχι για το παιδι!!!
Χαχαχαχ!!!!!Ξύπνα με το ζόρι νωρίς, τύπου 12 αν κοιμήθηκες 9....Αυτό θα σε αναγκάσει το βράδυ να πας νωρίτερα για ύπνο γιατί με 3 ώρες ύπνου θα κουτουλάς όλη μέρα...Α!Και μην κάνεις καμιά παγαποντιά και ξεκλέψει κανένα δυωράκι τριωράκι ως σιέστα το απόγευμα :)
βαζω ξυπνητηρια καθε μερα, χτυπανε, ανοιγω τα ματια μου σκεφτομαι ποσο σκ.. ειναι η ζωη μου, αλλαζω πλευρο και ξανακοιμαμαι για να μη σκεφτομαι. τι καλα!
βασικα
οντως πρεπει να το παρω σερι να μην κοιμηθω καθολου για να κοιμηθω βραδυ αναγκαστικα. μετα θα ξαναχω αυπνιες γιατι θα σκεφτομαι οσα σκεφτομαι και θα ξαναμπιπ το προγραμμα, τοχω δει το εργο.
αλλα ναι, εχετε απολυτο δικιο.
κλικ, βρηκα πως θα επαναπροσδιορισεις καποια πραγματα (δε μου ρχεται καταλληλη λεξη, οποτε καταφευγω στη λεξη πασπαρτου:P )
http://www.shape.gr/fitness/programm...toi.html?img=1
η θα πετυχει οποτε θα χουμε εξελιξη σε εναν τομεα, αρα θα χαρεις :D
η θα τσακιστεις κ με φριχτους πονους, καθηλωμενη στο κρεβατι του πονου θα αναπολεις τον καιρο που μπορουσες να πας βολτες κ δεν πηγαινες..
ασε που θα εχεις κ νεο στοχο.... να σηκωθεις απο το κρεβατι του πονου :P
χεχεχε
ναι ειναι στα πλανα, οταν μου φτιαξει καπως η διαθεση να (ξανα)κανω καμμια αποπειρα για κωλοανορθωση
αχαχαχα!!
αφου το ποσταρα σκεφτηκα οτι μες στην καταθλιψη μπορει να το θεωρησεις υπονοουμενο.....δεν ηταν :P
Και εγώ σε φάση "αναθεώρησης" είμαι μάλλον! Δεν ξέρω αλλά έχω βαρεθεί τα πάντα, τα πάντα όμως! Είναι που και η χώρα είναι στα τρελά της κέφια και έρχεται και δένει το γλυκό. Μιά ομορφιά!Quote:
ασημενια!!!!:love::love:
που εισαι πουλακι μου? τι κανεις?
μπα ειχα και πριν μαυρες μερες και μαυρες περιοδους ολοκληρες. εψαχνα το τετραδιο μου να βρω τι εγραφα περισυ τετοια εποχη, εχανα κιλα αλλα υπηρχαν μερες που η καταθλιψη πασχιζε να καταπιει τα παντα. ετσι ειμαι, ισως πρεπει να μαθω να ζω μαυτο και με τα αντικαταθλιπτικα.
2 μερες εχω μαζευτει διατροφικα αλλα ας μη γρουσουζευω. το κακο ειναι οτι εξακολουθω να μη βγαινω απτο σπιτι και να μην κανω τιποτα και να μην εχω κα διαθεση και ενεργεια να κανω κατι.
αλλα το να σταματησει η σκουπιδοφαγια και τα τρελα υπερφαγικα θα ειναι σιγουρα μια καλη αρχη αν τα καταφερω και επιμεινω.
64.3 σημερα
ελπιζω καποια στιγμη να ειμαι ξανα σε θεση να δινω κουραγιο. προς το παρον πρεπει να δωσω σε μενα :P
γραψε μου νεα σου!
Για τα κιλά να μιλήσω? Εχω φτάσει στο στόχο μου η μάλλον όχι, είμαι κοντά γιατί συνέχεια τον κατεβάζω βλέπεις!Θυμάσαι που φοβόσουν και εσύ μην περάσεις στο άλλο άκρο και έλεγες να σε χτυπήσουμε να ξυπνήσεις? Ε κάπου σε εκείνο το σημείο ειμαι και εγώ. Πιτσες μπλέ!
Προχθές βγήκαν και κάτι εξετάσεις που είχα κάνει και μάλλον έχω θυρεοειδή.Ημουν που ήμουν απελπισμένη τώρα απόγινα, Και εννοειται πως το κολλημένο μου μυαλό σκέφτεται τα κιλά και όχι την υγεία καθαυτή. Αυτην την εβδομάδα θα πάω για τον υπερηχο και μετα σε ενδοκρινολόγο!Ουφ αυτο μας έλειπε τώρα!
Εσύ μπουμπούκι πώς τα πας αυτές τισ μέρες?Βγήκες να μαζέψεις ήλιο?Η διατροφή?(Πάντως τα υπερφαγικά δεν μου έχουν λείψει ούτε εμένα, η μόνη διαφορά είναι ότι πλέον το κάνω οργανωμένο το έγκλημα-τραγική απλά)
Ο θυρεοειδής μη σε αγχώνει, ρυθμίζεται.Έχω κι εγώ κ μου είπε η γιατρός μου πως μετά το Ναγκασάκι αυξήθηκαν υπερβολικά τα ποσοστά. 1 στους 2 έχει κ δεν το ξέρει κιόλας....Νο worries,, καλο ενδοκρινολογο θελει μονο!
σημερα ειδα το φως ειδα και τον ηλιο! και ηταν ομορφος...
πηγα για φαγητο σε μια φιλη (Ας μην επεκταθουμε στο τι και ποσο εφαγα χαχαχαχαχαχα)
3 μερες ειχα μαζευτει παντως και ειχα πεσει 63,8 σημερα.
τζυμ δεν εχω πατησει, δεν το ανανεωνω μεχρι να νιωσω καλυτερα, φοβαμαι μην παει χαμενος ο μηνας.
ασημενια! τοτε που ελεγα χτυπηστε με μη χασω τον ελεγχο κατεβαζοντας συνεχεια το στοχο, τελικα τον εχασα! μην κανεις τις ιδιες παπαρες. βρεθηκα με κοκαλα να πετανε και εξαφανισμενο στηθος. και στην αρχη δεν το καταλαβαινα κιολας!! ασε που το δερμα δεν αντεχει και τετοια απωλεια και εχουμε και απο κει παρενεργειες.
επισης, πρεπει να μεινουμε σε κιλα που να μπορουμε να συντηρησουμε.
πραγματικα το ποσο αρρωστημενη γινεται η περιοδος ΜΕΤΑ την απωλεια κιλων, ειναι απεριγραπτο. ουτε που μπορει να διανοηθει ενας παχυσαρκος τι συμβαινει μετα.
απλα δεν μπορει.
και ασε μην μπω σε λεπτομερειες τωρα.
μην ανησυχεις για το θυρεοειδη. χαπακια σωστη δοσολογια, διατηρηση νορμαλ βαρους και ολα καλα.
μπες καλε!! τι εννοεις?:shocked2:Quote:
....
πραγματικα το ποσο αρρωστημενη γινεται η περιοδος ΜΕΤΑ την απωλεια κιλων, ειναι απεριγραπτο. ουτε που μπορει να διανοηθει ενας παχυσαρκος τι συμβαινει μετα.
απλα δεν μπορει.
και ασε μην μπω σε λεπτομερειες τωρα.
....
Δεν τα εκανες ολα εχεις πολλα ακομα να κανεις.Αντι να περνας απο τη λαμπερη προτεινη ζωη στην τωρινη μαυρη,θα σου προτεινα να σκεφτεις οτι προσωρινα εισαι σε μια γκριζα ζωνη.Ναι!Υπαρχει κ το γκριζο στη ζωη!!Το γκριζο μπορει π.χ.να ειναι μια μικρη βολτα ενας καφες π.χ.ακομα κ ενα τηλεφωνο κ οχι ολα η τιποτα.Τωρα μολις δεχτεις το γκριζο θα βαλεις μικρους τροπους να το διαχειριστεις.Αν εχεις ορεξη μεγαλωνεις τη βολτα.Αν δε θες καθολου να βγεις πας εξω απο το σπιτι σου ενα 5λεπτο περπατημα π.χ.χωρις να συγκρινεις τι εκανες παλια στο σουπερ ,Quote:
απλα τα εκανα ολα. εζησα και την αλλαγη και την ομορφια και την αισιοδοξια και το στοχο, τον ενθουσιασμο, την ανταποκριση, την κοινωνικοποιηση, τις συναναστροφες, τον ερωτα.
αλλα ερχεται μια στιγμη που ξανα γκρεμιζονται τα παντα και κουραστηκα. ο,τι χρειαζεται να κανει κανεις για να ξεφυγει, τα χω κανει ολα. και τωρα μου φαινεται ματαιο. απλα κουραστηκα.
θα μου πεις, ετσι ειναι η ζωη με τα πανω της και τα κατω της. ε δεν ξερω μαλλον ειμαι πολυ λαπας για να ανταπεξελθω.
υπηρξε περιοδος που μπορουσα να κανω τα παντα, η μπαταρια δεν τελειωνε με τιποτα. ε τωρα ψαχνω φορτιστη και δε βρισκω :P
και μου τη σπαει που εχω καταντησει τοσο μαρθα βουρτση, γιατι δεν ειμαι. αλλα μου βγαινει ανεξελεγκτα πλεον η απαισιοδοξια
γιατι ειπαμε οτι ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ εισαι στη γκριζα ζωνη.Μην αισθανεσαι ενοχη επειδη δεν εισαι φουλ παουερ οπως πριν.Δεν ΦΤΑΙΣ εσυ γιαυτο.Επαναλαμβανω:ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
Καθε μερα θα βαζεις ενα μικρο πραγματακι στη γκριζα ζωνη οπως ο καφες με μια φιλη η μια βολτα με το σκυλο η ...η...αλλα κ αν δεν μπορεις να βαλεις καθε μερα μη κατηγορεις τον εαυτο σου κ μη τον μαστιγωνεις.Π.χ.δες το ολικα οτι ενω ειχες Χ μερες να βγεις εξω ,παφ!βγηκες με τη φιλη σου.Πολυ σημαντικο βημα.
tip δευτερο:ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.Ειναι ανωφελο δε σε βοηθαει κ δε λειτουργει.
Δεν ξερω αν σου κανουν κατι ολα αυτα αλλα απο την εμπειρια μου εχω μαθει οτι το ολα η τιποτα χωρις το γκριζο δεν λειτουργει κ επιφερει μεγαλες απογοητευσεις κ στη ζωη κ στη διατροφη λογω μεγαλων προσδοκιων.Οτι δηποτε μικρο στη φαση αυτη ειναι καλο γιατι ετσι θα χτιστει σιγα σιγα κ το μεγαλυτερο.Να εισαι μαλακη μαζι σου κ υπομονετικη.Η ζωη εχει κ καταρευσεις ναι ειναι γεγονος.Εχεις τα ''οπλα'' το λαντοζ κ την προηγουμενη εμπειρια οταν οι μπαταριες σου ηταν πληρεις.Αρα μπορεις να ξαναπας εκει. Η φαση αυτη δεν θα κρατησει αιωνια μην ανησυχεις.Υπομονη.Το γκριζο ειναι μια καλη φαση αναπαυλας κ προετοιμασιας προς το φωτεινο.