Quote:
Originally posted by mstrouf
λοιπον για να τελειώσει αυτή η γελοία ιστορία, 6:10 που μπήκα στο μαγαζί ήταν άδειο. Μετά μπήκε η alexiaf με τον BNW. 6:30 ήρθε ένας ηλικιωμένος κ 7 παρά ένας άντρας κ μια γυναίκα που κάθησαν στο τραπέζι στο βάθος αριστερά, αν ήσουν εσυ πες τουλάχιστον τι φόραγες.. Ύστερα ήρθανε κ άλλες παρέες των 3 ατόμων κ των δύο. Τουλάχιστον ως διοργανωτής δεν θα καθόσουν σε ένα τραπέζι κ θα αδιαφορούσες αν κάποιοι έχουν διασχίσει όλη την Αθήνα για να παρεβρεθούν στη συνάντηση. Όπως κ να έχει δεν σε ξέρω για να σε λέω ψεύτη, εγώ ξέρω ότι έφαγα στήσιμο, που δεν με απασχολεί καθόλου, γιατί γνώρισα 2 πολύ καλά παιδιά. Όποιος δεν ήρθε σέβομαι τους λόγους τους, αλλα την ειρωνία της υπόθεσης όχι. Συν της άλλης κάνεις επίθεση ενω θα μπορούσες κάλλιστα να πεις ναι ήρθα, αλλά δεν μίλησα σε κανέναν, ήπια τις μπύρες μου κ έφυγα. Όπως κ να έχει ας λήξει το θέμα εδώ, γιατί έχει πιάσει κ ξεφεύγει, ούτε την διάθεση, ούτε την όρεξη έχω να έρχομαι σε αντιπαράθεση για κάτι τέτοιο.
Υ.Γ: Ακόμα ούτε ουστ σου είπα.. ούτε είπα σε κανέναν να μου κάνεις μήνυση ή ψάχνεσαι να ακούσεις μπινελίκια, ούτε έκανα σενάριο για κάποιο σύνδρομο ψυχολογικό (που αν όντως ακολουθούσες τη δεοντολογία που ισχυρίζεσαι δεν θα έγραφες κάτι που να προσβάλλει τα παιδιά που παρεβρέθηκαν) κ δεν προσπαθώ καν να βγω απο πάνω, λέω πως έχει η κατάσταση.
Anyway, αδιαφορώ πλήρως. ΤΕΛΟΣ!
Μαρία τα είπες όλα....