Quote:
Originally posted by Alina
καλημερα! εκανα σληβ 24/10/2011 μεσα σε 9 μηνες εχασα τα κιλα κ τους υπολοιπους μενω σταθερη,παιζω 2,3 πανω κατω. εχω πολυ χαλαρωση στη κοιλια κ το περιεργο ειναι οτι εχει εχω κ το λιγοτερο λιπος! με πειραζε η διαιτολογος μου κ μου λεει μη κοιτας το αποεξω απο μεσα εισαι φετες χιχιχι. στα μπρατσα εχω πολυ χαλαρωση εσωτερικα κ απο πανω εχω κατι ποντικια να! το στηθος δε το συζηταμε χαλια! κ στα μπουτια εσωτερικα ειναι αρκετη αλλα οχι τραγικη ,αυτα :( θελω γενικη επισκευη ,παντως το θεμα μου οπτικα ντυμενη ειναι το στομαχι! εκει πεταει ακομα κ νιωθω οτι εχω λιπος,,μαλλον ομως ειναι η χαλαρωση του δερματος κ οι μυες απο μεσα που δε το αφηνουν να πεσει... με αποτελεσμα να στεκεται κ να πεταει λες κ ειμαι εγκυος :(
Δεν βελτιώθηκε καθόλου η χαλάρωση μετα τον καιρό που σταθεροποιήθηκες; Το σκέφτεσαι μελλοντικά για κοιλιοπλαστική; Λένε ότι η μεσοθεραπεία και το dermoroller βοηθάει να σφίξει η επιδερμίδα, ίσως να δούλευε στα μπράτσα... Τα τελικά αποτελέσματα της επιδερμίδας φαίνονται ακόμη και 2 χρόνια μετά, ίσως θα έχεις επιπλέον κάποια βελτίωση!