Kelly καλή επιτυχία, να πάνε όλα κατ'ευχήν και καλή δύναμη. Περιμένουμε τα νέα σου. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Printable View
Kelly καλή επιτυχία, να πάνε όλα κατ'ευχήν και καλή δύναμη. Περιμένουμε τα νέα σου. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Κελλυ καλη επιτυχια κοριτσι μου!Να πανε ολα καλα κ γρηγορα να εισαι σπιτι σου να μας πεις κ τη δικη σου εμπειρια!
Καλη επιτυχια Κελλυ μου!!! Εγω ημουν στο 505!!! Γειτονακια!! Αντε με το καλο και εισαι στα καλυτερα χερια!!!!! :cul::cul:
Κελλυ! Λογικα εχτες εκανες την επεμβαση εεεε;;; Σημερα σε θελω να περπατας, να πηγαινεις βολτα οοοολο τον 4ο οροφο και απο σημερα αυριο που θα σε βαλουν στον 5ο να πηγαινοερχεσαι απο αυριο και στους 2 οροφους!! ΕΛπιζω να σου εχουν βγαλει το σωλινακι απο την μυτη γιατι μολις τωρα μου ηρθε η αισθηση του, το πλαστικο στο λαιμο που ανεβοκατεβαινει πταν καταπινεις τα σαλακια σου και μου ηρθε ταση για εμετο!! Χαχχαχα!! Ελπιζω να μην πονας και να κατσεις στο νοσοκομειο οσες παραπανω μερες γινεται μιας και η φροντιδα και ο ορος μαζι με τα φαρμακα που σπυ βαζουν ειναι οτι καλυτερο για εσενα αυτη την στιγμη και ας μην σου αρεσει μεσα στο νοσοκομειο! Φιλακια πολλα και ευχομαι να γυρισεις σπιτακι σου γερη και δυνατη!!! Περιμενουμε την εμπειρια σου με το νι και με το σιγμα!!! Χχχχχχ
Μίλησα χθες βράδυ με την Κέλλυ, και είχε ήδη βγάλει το σωληνάκι από τη μύτη. Είχε ξεκινήσει τις βόλτες στο διάδρομο, είχε πάει πολλές φορές στην τουαλέτα και ακουγόταν μια χαρά! Σήμερα θα ξεκινούσε το νερό, και Τρίτη παίρνει εξιτήριο.
Πόσο διαφορετικές είναι οι καταστάσεις αναλόγως το γιατρό/το νοσοκομείο!
Ευχαριστούμε Αννα για την ενημέρωση. Πολύ χαίρομαι που έχει συνέλθει η Kelly και βολτάρει κιόλας. Με το καλό να γυρίσει στο σπιτάκι της και να μας πει τα νέα της.
Α ωραια μια χαρα τα παει δηλαδη!! Οι βολτιτσεσ στον 5ο ειναι οτι καλυτερο!!! Αντε να βγει το κοριτσι να μας πει πως τα πηγε!!! :D
καλησπέρα, ειμαι καινουρια στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανεις τίποτα για επεμβάσεις βαριατρικής στα νοσοκομεία της θεσσαλονίκης
σκέφτομαι για επέμβαση γιατι μετα απο αμετρητες δίαιτες και σκαμπανεβάσματα με το βάρος η υπομονή μου εχει πλεον εξαντληθει και θελωνα δω αποτελεσμα επιτελους!
σκιουρακι καλως μας ηρθες!!!για να στην δικαιολογησει ταμειο πρεπει να εχεις bmi πανω απο 40 ή πανω απο 35 με συνοδα προβληματα.αλλιως θα πρεπει να την πληρωσεις μονη σου.δεν ξερω απο θεσσαλονικη sorry.
Σκιουρακι δεν ξερω για Θεσσαλονικη, μπορεις ν απας και να ρωτησεις ομς στο γενικο νοσοκομειο και μπορουν ν ασου που αυτοι αν γινεταο εκει!
bmi ειμαι οριακα... 40,8 εχω και ιστορικο με υποθυροειδισμο και προδιαθεση κληρονομικου διαβητη.... ολα μαζεμενα να βρηκα... θα ψαξω στα νοσοκομεία να μαθω πληροφοριες γιατι ιδιωτικα ειναι λιγο απαγορευτικό το κοστος αυτη την εποχη δυστυχως.
Eφοσον εχεις και "ιστορικο με υποθυροειδισμο και προδιαθεση κληρονομικου διαβητη" πιστευω θα ειναι πιο ευκολο να παρεις την εγκριση απο το ταμειο σου! Με ποιο ταμειο εισαι?
με το ικα ειμαι... διαβασα στο τοπικ οτι εχει χρονοβορα διαδικασια....:sniffle:
και δε ξερω απο που να αρχισω....
Skiouraki το καλύτερο είναι ν'αρχίσεις πρώτα από τον γιατρό που θα σε χειρουργήσει. Να βρεις δηλαδή το γιατρό ο οποίος θα σου εξηγήσει τα της επέμβασης και θα σου δώσει ένα χαρτί σαν βεβαίωση που θα το δώσεις μετά στην επιτροπή. Επίσης θα σου πει και τι εξετάσεις χρειάζεται να κάνεις που θα τις δώσεις κι αυτές στην επιτροπή. Μπορείς να κλείσεις πρωινό ραντεβού σε νοσοκομείο με το γιατρό και να μην πληρώσεις. Τέτοιες επεμβάσεις κάνουν στο μικρό Ιπποκράτειο (Παράρτημα λέγεται) και στον Ευαγγελισμό. Κάνουν και σε άλλα νοσοκομεία αλλά εγώ γνωρίζω για αυτά τα δύο. Ψάξε το λίγο.
ναι θα το ψάξω καλύτερα, ήδη βρήκα έναν χειρουργο στη Θεσσαλονίκη απλά θέλω να ενημερωθώ καλά πριν κλείσω ραντεβου.
ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Εχεις δίκιο Skiouraki, το ξέχασα ότι είσαι Θεσσαλονίκη. Βρες το γιατρό και αυτός μετά θα σε καθοδηγήσει για τα υπόλοιπα. Επειδή είναι πολλοί αυτοί που κάνουν την επέμβαση με το ΙΚΑ ή άλλα ταμεία και όχι ιδιωτικά οι χειρούργοι γνωρίζουν τη διαδικασία και συνήθως σε καθοδηγούν.
Καλωσήρθες,σου στέλνω προσωπικό μήνυμα με νοσοκομεία Θεσσαλονίκης μιας και στο φόρουμ δεν επιτρέπεται αν λέμε ονόματα γιατρών.Quote:
Originally posted by skiouraki13
καλησπέρα, ειμαι καινουρια στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανεις τίποτα για επεμβάσεις βαριατρικής στα νοσοκομεία της θεσσαλονίκης
σκέφτομαι για επέμβαση γιατι μετα απο αμετρητες δίαιτες και σκαμπανεβάσματα με το βάρος η υπομονή μου εχει πλεον εξαντληθει και θελωνα δω αποτελεσμα επιτελους!
Κελλυ!! Μπες να μας πεις παιδακι μου πως τα πηγαινεις!! Ελπιζω ολα να ειναι τελειαααα!!! :)
κέλλυ μου , ελπίζω να πήγαν όλα καλά. Μπορεί να μην σε ξέρω αλλά σε νοιώθω και σε καταλαβαίνω απόλυτα? η αλήθεια είναι ότι ίσως ?να ζηλεύω και λίγο (με την καλή έννοια βέβαια!!!) περιμένουμε νέα σου!!!
:saint::saint:
Να ρωτήσω βρε παιδιά κάτι αν ξέρει κάποιος βέβαια ?
Η επέμβαση που γίνεται καλοκαίρι?? γενικότερα η ζεστή είναι αρνητικός παράγοντας για την επέμβαση!!!;;;;;
:roll::rolleyes:
Κι εγώ καλοκαίρι έκανα την βαριατρική επέμβαση, όπως και τις καισαρικές. Έχω κάνει άλλες τρεις επεμβάσεις φθινόπωρο και άνοιξη. Δεν υπάρχει καλή ή άσχημη εποχή για επέμβαση. Το χειμώνα κάνει λίγο παραπάνω κρύο - πρέπει να υπάρχει καλή θέρμανση στο νοσοκομείο/σπίτι. Το καλοκαίρι κάνει ζέστη/καύσωνα - χρειάζεται κλιματισμός. Αυτό που χρειάζεται είναι να είσαι σε δωμάτιο με ίδια "γούστα" στη θερμοκρασία, γιατί φαντάσου εσύ να θέλεις κλιματιστικό και οι άλλοι δίπλα σου να θέλουν το παράθυρο ανοικτό! Αλλά αυτό είναι πρόβλημα που το έχεις λίγο πολύ κάθε εποχή.
Κοιτά εγώ έχω ακούσει για τις πλαστικές είναι πιο δύσκολη περίοδος το καλοκαίρι και καλό είναι να αποφεύγονται.. Δεν ξέρω γιατί ίσως να μην είναι καλή η τόση ζέστη; Δεν έχω ιδέα!
Αλλα και εγώ λέει δεν ήθελα να την κάνω καλοκαίρι απο αυτά που είχα ακούσει.. Αλλα πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται! Καλά λέει η ʼννα για την θερμοκρασία! Εμάς ενώ δεν είχε κρύο μας είχαν στις πρώτες μέρες τέρμα το καλοριφέρ και σκαγαμε.. Ανοίξαμε παράθυρα την νύχτα.. Αλλα μετα όλα οκ. Μόνο τα στρώματα ήταν πολυ ζεστά και μπορεί να ιδρωνες σε κάποια φάση...
Ευχαριστώ πολύ anna65 , -wow- που μου απαντήσατε !!την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με τον γιατρό και περιμένω να μου πει ημερομηνία 'για το'' σφάξιμο '''!!!!
μακάρι να την κάνω να πάει καλά και να πέφτουν τα κιλά ......και ας βαρανε τα 40αρια
'':dork:
:smirk::dork::shocked2::lol:
.
Με το καλο 170kggoodness μου! Κοριτσι εισαι η αγορι! Α! Και μην ακουω γαι σφαξιματα! Τιποτα δεν ειναι! Τι ειδους επεμβαση θα κανεις και που; 170 εισαι; Συγνωμη για τις ερωτησεις, ετσι για να γνωριστουμε καλυτερα!! :)
καλησπέρα!! είμαι ένας κορίτσαρος σχεδόν 170 κιλακια!!!χοχο!! ή μάλλον αχ βαχ!!
θα κάνω ..θέλω να κάνω Χολοπαγκρεατική παράκαμψη στο ιπποκράτειο!!
Έχω άγχος μετά πως θα είμαι , ποτε θα μπορώ να επανέλθω στην δουλειά μου..αλλα όλα χάνονται τα αρνητικά χάνονται μόλις σκέπτομαι πως ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΙΖΩ δεν θα ποναει όλο μου το σώμα? θα μπορώ να κοιμηθώ σαν άνθρωπος.. να γυρίζω πλευρό με ένα τσακ?.. βλέπω τα κιλά σας να κατεβαίνουν και λέω ??λες και γω:::???
φιλια σε ολους
170kgoodness σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κάνεις την επέμβαση σύντομα. Εννοείται πως κι εσύ θα ζήσεις το θαύμα που ζούμε κι εμείς που κάναμε βαριατρική επέμβαση. Εδώ θα είμαστε και θα μετράμε στο τικεράκι σου τα κιλάκια προς τα κάτω αυτή τη φορά. Καλή συνέχεια και κράτα μας ενήμερους.
Καλησπερα παιδια
Μηπως ξερει κανεισ ποσο αναμονη εχει στα δημοσια νοσοκομεια και που εχει καλους γιατρους εκτοσ πατρας π εχω παει αλλα εχω απογοητευτει απο την αναμονη(11 μηνες) που δεν εχω παρει ουτε τηλεφωνημα τους. Πχ στον ευαγγελισμο πο εκανε η κελλι αν εκρινα σωστα σε 2 μηνες μπηκε η κανω λαθος?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
η κελλυ την εκανε στο ιπποκρατειο και εγω εκει την εκανα δεν εχει μεγαλη αναμονη απλα ειναι και το ποτε θα παρεις εγκρισηQuote:
Originally posted by sifamix
Καλησπερα παιδια
Μηπως ξερει κανεισ ποσο αναμονη εχει στα δημοσια νοσοκομεια και που εχει καλους γιατρους εκτοσ πατρας π εχω παει αλλα εχω απογοητευτει απο την αναμονη(11 μηνες) που δεν εχω παρει ουτε τηλεφωνημα τους. Πχ στον ευαγγελισμο πο εκανε η κελλι αν εκρινα σωστα σε 2 μηνες μπηκε η κανω λαθος?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Και εγω στο Ιπποκρατειο την εκανα, πηρα τηλ τον γιατρο απο Αγγλια, ενα μηνα μετα εκανα ραντεβου απο κοντα μαζι του (εκανα τοσο καιρο επειδη δεν ημουν Ελλαδα!) και 9 μερες μετα το ραντεβου μπηκα χειρουργειο! Εχουν περασει 3 μηνες απο τοτε!! :)
Ειναι γρηγορος ο γιατρος μας (μαζι με την Καλλιοπη την εκανα, μια μερα διαφορα!) αλλα εχω ακουσει πολυ καλα πραγματα για ολους τους γιατρους στο Ιππο!! Και στο Ριο εννοειτε, εκει ηταν να την κανω αλλα δεν μπορουσα να περιμενω 1,5 σχεδον χρονο γιατι ηδη περιμενα 1,5 μεχρι να βρω καλο γιατρο!! Αλλα οντως το θεμα ειναι να παρεις την εγκριση, εμενα εκανε κατι λιγοτερο απο 1 μηνα για να την παρω, ασχετος το οτι περιμενα σαν τον ...... Απο το σεπτεμβρη μεχρι το δεκεμβρη και εγκριση δεν ειχα παρει γιατι η υπαλληλος ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΟΥ!!! Απλα μην τυχεις σε ασχετο!! Καλη επιτυχια και ευχομαι να πανε ολα καλα και γρηγορα!!! :)
Επέστρεψα Αθήνα μετά από μέρες και περίμενα να βρω την Κέλλυ στο σπιτάκι της πια. Αμ δε! Αποφάσισε η κυρία πως είναι πολύ άνετα στο 502 και δεν λέει να το κουνήσει!
Και η Κέλλυ λοιπόν στο κλαμπ των 5%, ευτυχώς χωρίς μεγάλα προβληματάκια. Θα μας τα πει αναλυτικά όταν με το καλό επιστρέψει, λογικά σε μια-δυο μέρες. Φυσάει τα μπαλάκια της, δεν σηκώνει πια δέκατα,αν κατάλαβα καλά παίρνει αντιβιώσεις για να φύγει το υγρό από τον πνεύμονα, και έχει κάποια πονάκια στο στέρνο και στον ώμο από τα αέρια της λαπαροσκόπησης. Ευτυχώς δεν υπάρχει διαφυγή, οπότε υπολογίζουν πως όπου να'ναι θα επιστρέψει στα παιδάκια της!
Αννα ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά η Kelly και να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που περνάει, από εδώ και πέρα να είναι υγιής και να χάσει σύντομα τα κιλάκια της. Περιμένουμε τα νέα της όταν με το καλό γυρίσει στο σπιτάκι της.
Ωραια!! Γιατι αναρρωτιομουν που χαθηκε αυτο το κοριτσι!!! Με το καλο να βγει απο το νοσοκομειο και να μην εχει κανενα αλλο προβλημα απο εδω και περα!! Φυσα και ρουφα τα μπαλακια σου και κανε μπολικες βολτες!!! Ευχαριστουμε Αννα για την πληροφορηση!!!
και ΝΑΙ μετά απο 13 ατελείωτες και "βασανιστικές" μέρες λόγω επιπλοκών, βγήκα επιτέλους!σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και σε 1-2 μέρες θα σας τα πω λεπτομερώς γιατί τώρα δεν έχω κουράγιο ούτε να πατήσω enter!
φιλάκια!
Kelly80 πολύ χαίρομαι που γύρισες επιτέλους στο σπιτάκι σου και είσαι καλά. Σου εύχομαι καλή ανάρρωση, αυτή να ήταν η πρώτη και η τελευταία ταλαιπωρία σου και από εδώ και πέρα να είσαι γερή και να χάσεις σύντομα τα κιλά σου. Οταν συνέλθεις και μπορέσεις περιμένουμε τα νέα σου.
Kelly80 καλως ηρθες και παλι!! Ευχομαι απο εδω και περα να πανε ολα τελεια και να μην υπαρξει καμια αλλη επιπλοκη!! Οταν νοιωσεις καλυτερα θελω λεπτομερειες, τα παντα με το νι και με το σιγμα!! Χιχχιχιχιχιχ!! Ξεκουρασου, ακολουθα τις οδηγειες του γιατρου και ολα θα πανε καλα!! Ηδη εχει αρχισει η απωλεια και που εισαι ακομα!! Μην κουραζεσαι και πλεον χαλαρωσε!! Εγινε η επεμβαση, ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!
Φιλακια πολλα και ανυπομωνω να ακουσω τα νεα σου!! :)
Kelly80 καλώς μας ηρθες !!! σου ευχομαι γρήγορα να ξαναβρεις τις δυναμεις σου
και αντε μακαρι και στα δικα μας...χιχιχι
:bouncy::bouncy::bouncy:
συγγνώμη παιδιά αν επιτρέπετε...ποιος γιατρός σας ''περιποιήθηκε '' θέλω να πω ποιος Καλός άνθρωπος σας χειρούργησε (κυρίως για το Ιπποκράτειο ενδιαφέρομαι ):dork::dork::dork:
Grigori anarwsi na exeis kelly mesa apo tin kardia mou!! edw kai ena mina exw apofasisei na akolouthisw to paradeigma sou. sta 29 mou xronia exw ftasei ta 130 kg kai pragmatika de paleuetai allo!!!! bebaia ola mou pane strava pros to parwn (mou akirwsan to rantebou gia tin gastroskopisi kai i endokrinologos me exei balei na kanw ena swro exetaseis gia na mou dwsei tin bebaiwsi). kai gw sto ippokrateio lew na tin kanw...perimenw pws kai pws na mas peis tin empeiria sou!!!
Κελλυ στον δικο μου γιατρο δεν την εκανες τελικα; 170κggoodness σου εστειλα μηνυμα!! :)
kelly καλώς ήρθες....εγώ ενημέρωσα τα κορίτσια αλλά σε άλλο θέμα.....χάζεψα λίγο ;) εύχομαι να είσαι σύντομα superrrrrr.......
Ναταλάκι ναι ο δικός σου γιατρός....ΌΛΟΥΣ ο δικός σου γιατρός....κ δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν που να έχει κάνει με τον δικό μου γιατρό....εκτός από τον Σημίτη!!!!!!! :(((((