Quote:
Originally posted by otiosa
δεν ειναι φοβερό ότι αισθανόμαστε ότι πρέπει να γίνει πάση θυσία???
σαν ψυχαναγκασμός είναι, obsessive compulsive disorder, φαντάσου τι θα συνέβαινε εάν σπάσεις τη ρουτίνα και μια μέρα δεν κάνεις?
π.χ. το αγαπημένο μου λούτρινο το κουβαλάω ακόμα, πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη άκρη του κρεβατιού, πάνω αριστερά από το προσκεφάλι μου, όπως ήταν όταν μεγάλωνα. Εάν αλλάξω σεντόνια και το μεταφέρω κατα λάθος μετά δεν μπορώ αν κοιμηθώ, γιατί πρέπει σώνει και καλά να μεταφερθεί στην αριστερή
καμιά φορά ρωτάω τον εαυτό μου εάν δεν κάνω υπερφαγικό τι θα συμβεί? και τώρα που το λέω μου φαίνεται παράξενο αλλά δεν έχω βρει την απάντηση, ούτε κάτι καλό ούτε κάτι κακό θα συμβεί, ειναι μια ομίχλη και δεν μπορώ να δω τι θα συμβεί εάν σπάσω την ρουτίνα, και επειδή είναι άγνωστο το μέλλον (ίσως να μου βγει σε καλό, αλλά δεν το ξέρω εξ αρχής) φοβάμαι να το βιώσω
Εσύ lilouko μπορεις να "δεις" τι θα σου συμβεί εάν σταματήσεις?
Είναι καλό ή κακό?
Φυσικά υπάρχει ένας φόβος με μάσκα αλλά πως να το αντιμετωπίσουμε όταν δεν ξέρουμε τι είναι? - Και φυσικά μας βολεύει να μην μάθουμε, έτσι, τουλάχιστον σε εμένα, στηρίζεται η ύπαρξη της ομίχλης
Μήπως είναι ο φόβος της "φυσιολογικής ζωής" που δεν έχουμε μάθει να ζούμε, ενώ σε αυτήν έχουμε συνηθίσει??????
Δεν ξέρω!!!!!
αν έχει συμβουλή κανείς σε αυτό ας μας βοηθήσει, για την lilouko και εμένα ;)
Eli φαίνεται ότι το έχεις ζήσει κι εσύ
σημαντικό: τώρα πια κάνω υπερφαγικά με σαλατικά, χα!
μερικες φορες καθομε και το σκεφτομε και πραγματικα νομιζω πως ολα θα ηταν πολυ πιο ομορφα αμα μπορουσα να σταματισω αυτη τη διαταραχη..πολλες φορες ζηλευω ολους τους αλλους που μπορουν και τρωνε φυσιολογικα (οχι με κακη ζηλια.. μαλλον πιο πολυ με παραπονο, δηλαδη γιατι αυτοι μπορουν και εγω οχι?τι κανω λαθος?)