Χθεσινή μερα:
Π:1 φλ. γάλα & 1 φρυγανιά με κατίκι
Ε: Κομπόστα από νεκταρίνια (είχε ζάχαρη)
Μ: 500ml γάλα & 4 crackers
E: 1 δαμάσκηνο, 1 βανίλια, Σταφύλια
Β: Αρακάς, τυρί, 1 φρυγανια
Printable View
Χθεσινή μερα:
Π:1 φλ. γάλα & 1 φρυγανιά με κατίκι
Ε: Κομπόστα από νεκταρίνια (είχε ζάχαρη)
Μ: 500ml γάλα & 4 crackers
E: 1 δαμάσκηνο, 1 βανίλια, Σταφύλια
Β: Αρακάς, τυρί, 1 φρυγανια
Καλημερα!
Χθες:
Π: 1 φλ. γάλα, 1 φρυγανια με κατίκι
Ε: Σταφύλια (180 γρ.)
Μ: Toast (2 fφ. ψωμί, 2 φ. τυρί με 17% λιπ)
Ε: 1 μήλο, 1 βανίλια, 1 δαμάσκηνο
Β: 4 κομ ψαρονέφρι, 3 κσ κριθαράκι, μανιτάρια και τοματα
Χθες:
Π: 1 φλ. γάλα, μπισκότα petit beurre
E: σταφυλια
Μ: 500ml γάλα, 4 crackers
E: 1 σοκολατάκι, λίγο τυρί
Β: Κοτόπουλο φούρνου, 8 κομ. πατάτα, κολοκυθάκια, τοματα
Χθεσινή μερα
Π: 1 φλ γάλα, 1 φρυγανιά με κατίκι
Ε: 1 αχλάδι & 1 βανίλια
Μ: 1 toast (2 φ. τυρί, 2 φ. ψωμί ολικής)
Ε: 180 γρ σταφυλια
Β: Φασολάκια λαδερα, 1 φρυγανιά και 1 κομ. τυρι
Νιώθω πολύ κουρασμένη (εεεεεεεεεεελαααααααααααα� �αααα!!! σώπα, τι ώρα κοιμήθηκες - 01.00 περίπου - και τι ώρα ξύπνησες 07.00 το πρωι!!!!)
καλημερα!!!
έχω να γράψω από τον καιρό της ποτοαπαγόρευσης!!!!!!!
Λοιπον:
22/09
Μ: 1 καλαμάκι χοιρινό & παντζαρια
Ε: 2 σοκολατάκια υγείας, 1 μπισκότο
Β: Πατάτες φούρνου με 1 κομ. τυρί
23/09
Π: 1 φλ. γάλα, 1 φρυγανιά με βούτυρο και μαρμελάδα
Ε: 1 αχλάδι & 1 ροδάκινο
Μ: 1 μπριζόλα χοιρινή, λίγο λουκάνικο, 1 φ ψωμί, σαλάτα αγγούρι & τομάτα
Ε: Σταφύλια
Β: 2 μικρά ατομικά ψωμάκια, 500ml γάλα με κακάο
24/ 09
Π: 1 φλ. γάλα, 1 μπάρα δημητριακών
Μ: 2 φρυγανιές μα κατίκι & ντοματίνια
Ε: 2 μπισκότα μιράντα
Β: Ρυζι (περίπου 1,5 φλ) με μανιτάρια & 2 κσ τυρί τριμμένο, 1 παγωτό σοκολάτα κυπελάκι (100ml!)
Καλημέρα!!!
25/09
Π: 1 φλ. γαλά, 1 μπάρα δημητριακών
Ε: 1 μήλο & 1 αχλάδι
Μ: 500 ml γάλα, 4 crackers
E: 180γρ σταφύλια
Β: Κοτόπουλο φούρνου, 8 κομ. πατάτα, κολοκυθάκι φούρνου, τομάτα & αγγούρι
26 / 09
Ε: 1 μήλο, 1 αχλαδι
Μ: Αρακας, 1 κομ. φέτα, 1 μικρό κριθινο παξιμαδι
Ε: 180 γρ σταφυλια
Β: 1 toast
27 / 09 (βραδινή βάρδια)
Π: 1 φλ. γαλα, 2 petit beurre
M: 2 μπιφτέκια, μανιτάρια σωτέ, τοματίνια
Ε1: Μπανάνα
Ε2: 180 γρ. σταφυλια
Β: 2 γαρίδες καταϊφι, 1 crab cake, 4 mini καναπέ με σολομό, 2 mini καναπε με προσουτο, 2 ποτ. κρασι.
28 / 09
Π: 1 φλ. γάλ, 1 φρυγανιά με κατίκι
Μ: Ρβύθια, 2 φ. τυρί toast, 1 φ. ψωμί
Ε: 180 γρ. σταφύλια
Β: 500 ml γαλα με κακάο, crackers (6 της elite! 26kcal το ένα)
Angel79 αρχιζω κι εγω να γραφω παλι την προοδο μου, αφου πηρα την αποφαση για αλλη μια φορα να το προσπαθησω!!
Ειμαστε ιδια ηλικια απο οτι καταλαβαινω απο το 79 και στα ιδια κιλα!! Καλη σου συνεχεια, θα σε παρακολουθω κι εγω!!
Βραζιλιανακι μου γλυκο! που είσαι τι κανεις???? ποσο χαίρομαι που σε ξαναβλεπω!!!
τα χα παρατήσει και εγω και σήμερα είπα να ξαναξεκινήσω!!! το βράδυ θα γράψω!!!!!
σε φιλω πολύ!!!!
Ναι ειμαι πισω για τα καλα!!! Δεν θελω αλλο να μην κοιταζομαι στον καθρεφτη, θελω να δω τον κοσμο με αλλα ματια!! Καλη σου αρχη και παλι και θα μιλαμε οσο συχνα μπορουμε!!
και μετά από break πολλών ημερών και μετά που έκοψα την διαιτολογο λόγο οικονομικου, ξανα μανα από την αρχη:
Χθες λοιπον:
Π: 1 φλ. γαλά & 1/2 toast (1 φ. ψωμί 1/2 φ. τυρί, 1/2 φ. γαλοπουλα)
Ε: 1 μπανάνα
Μ: βραστό κοτόπουλο (μπούτι) με 2 καρότα, 1 κολοκύθι, ρύζι (περίπου 1 φλ)
Β: 1 toast
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ !!!!
ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!!!
ΦΙΛΙΑ!!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Dexa σ' ευχαριστώ πολυ!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΥΚΛΑ!!!!
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕΙΣ!!!
ΦΙΛΙΑ!!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
Καλημέρα!!! Ηθικό σημερα ανεβασμένο!!! πολύ ανεβασμένο για την ακρίβεια!!!
Πήγα χθες και ψώνισα! Πήρα ένα μαύρι παντελόνι, μία μαυρη ζακέτα και ενα μοβ-μπλέ φορεμα για να το φοράω με οπακ καλσον και είμαι πολύ χαρουμενη (τα λεφτα δεν τα εχω... μου τα κάνουν δώρο η μαμά και ο μπαμπάς για την γιορτή μου που καταφθάνει!!!!!
Το πρώτο γύρισμα του αντρα μου πήγε καλά και σήμερα έχει το δεύτερο και θα γυρίσει αργάμιση αλλά δεν πειράζει.
Χθεσινός απολογισμός:
Π: 1 φλ. γάλα & 1/2 toast (το άλλο μισό το τρώει το καμάρι μου)
Ε: 1 μπανάνα & 1 καπουτσίνο
Μ: Φασόλια μαυρομάτικα, τυρί & 1 μικρό πιτάκι
Β: 3 μπιφτεκάκια, πουρέ 1 ποτ. κρασί λευκο!
Μπράαβο Αγγελικούλα , χαίρομαι για το ανεβασμένο σου ηθικό . Πάντα έτσι .
Καλοφόρετα τα κανούργια σου ρουχαλάκια
Ά το ίδιο φαγητό έχουμε σήμερα , μαυρομάτικα , μου δωσες ιδέα χθες που είπες κι έφτιαξα σαλάτα με μαυρομάτικα + φέτα + 2 παξιμαδάκια κρίθινα έτοιμο το μεσημεριανό .
Μια χαρά σε βρίσκω!!!!
Να σου πω την αληθεια επειδή μόνο εγω τρώω οσπρια προς το παρόν δεν τα μαγειρεύω αλλά τα αγοράζω έτοιμα!
ετσι και αλλιώς δεν τρελαίνομαι για αυτά αλλά ΟΚ θα τα φαω για αν είναι πιο ισοροπημένη η διατροφή μου και να έχει όλες τις ομάδες!
Μπράβο Αγγελικούλα μου! Βλέπω συνεχίζεις να το παλεύεις και μάλιστα πολύ καλά παρόλες τις παραφωνίες γύρω σου :)
Με γεια και τα νέα σου ρουχαλάκια, να τα χαρείς και να τα κυκλοφορήσεις πολύ!
Καλή επιτυχία και στον σύζυγο με τα γυρίσματα!
Αμα σου πω ότι εσενα σκεφτομουνα τωρα τι θα πεις?!?!?! ελεγα να σε πάρω να μην σε πάρω τηλεφωνο...... μην σε ενοχλήσω δηλαδη γιατι αναρρώνεις αγαπημένη μου!
Πώς είσαι?
Σήμερα που νιώθω καλύτερα σας έγραψα λίγα περισσότερα για το τι μου συνέβη, θα τα δεις στα χειρόγραφα Αγγελικούλα μου...
Μπραβο angel79 καλοφορετα τα κανουρια ρουχαλακια!! Παντα οσο να ναι καποια τετοια μικρα πραγματακια μας φτιαχνουν την μερα!! Καλη συνεχεια!!
Ελλάκι μου σου απάντησα στα χειρόγραφα.....
Βραζιλιανάκι μου σ' ευχάριστώ! Πώς τα πας εσυ με την διατροφή σου?
Angel μου, λοιπον νομιζω οτι για πρωτη εβδομαδα τα πηγα πολυ καλα, ημουν πολυ συνεπης και ακολουθησα το 90-95% της διατροφης (εκτος μιας εξοδου για φαγητο που εφαγα λιγο παραπανω). Σε γενικες γραμμες ευχαριστημενη με τον εαυτο και συνεχιζω πολυ δυναμικα!!
Καλημέρα,
Ξεκινάω από την αρχή γιατί για άλλη μία φορά τα παρατησα. Νομίζω ότι πλέον είμαι πιο αποφασισμένη. Η ημέρα που θα ζυγίζομαι θα είναι το Σάββατο και ο μονος λόγος είναι γιατί την Δευτέρα το βλέπω λίγο περίεργο για μένα τουλάχιστον.
Για σήμερα και για αυριο λοιπόν αποφάσισα να ξεκινήσω με όσο λιγότερες θερμίδε ςμπορώ για να ξεπριστώ γιατί νιώθω σαν καλοφουσκομένη μπάλα. Ημερολόγιο θέλω να καταφέρω να κρατάω καθημερινό για να βλέπω η ίδια τα λάθη μου και να προσπαθώ να τα διορθώνω.
Ο πρώτος μου στοχος είναι 3 κιλάκια μέχρι τα Χριστουγεννα. Ελπίζω να τα καταφέρω.
Καλη αρχη και παλι! Κυκλος ειναι η ζωη και ολο νεες αρχες κανουμε, μην σκας! 3 κιλα μεχρι τα Χριστουγεννα ειναι και δικος μου στοχος!! Αντε να μας δω! Τι διατροφη ακολουθεις?
Βραζιλαινάκι μου γλυκο!
Εχασες κοριτσακι μου εσυ! Μπράβο καλή μου - συνέχισε έτσι και όλα θα γίνουν!!!
Διατροφή να σου πώ την αληθεια συγκεκριμένη δεν ακολουθω. Εχω όλα τα προγράμματα του διατροφολόγου και έχω βγάλει ένα πλάνο διατροφής όσο πιο ισορόπημένης γίνεται για να μπορώ να την ακολουθω.
άντε Αγγελικούλα πάμε δυνατά. εγώ αυτόν τον καιρό όπως και κάθε Νοέμβρη που αλλάζει ο καιρός με πιάνει λύσσα για σοκολάτα και προσπαθώ να το παλέψω. μια νικάω έγώ μια η σοκολάτα. προσπαθώ όμως....
το παιδάκι σου τι κάνει? ο σύζυγος?
μην ξελιγωθείς όμως σήμερα πρώτη μέρα και σου γυρίσει το μάτι το βράδυ δεν ξέρεις κατά που να κάνεις. προσπάθησε πχ να μην φας ζαχαρη και πολλά λιπαρα. χτίσε πανω σε αυτό σιγά σιγά μην ασκεις τιμωρία στον εαυτό σου.
Κατερινάκι μου γλυκο και αγαπημένο!
Καλά είναι και οι δύο - ο μεγάλος τρέχει με την εκπομπη και ο μικρός αλλάζει τα φώτα στην μαμά μου με μεγάλη επιτυχία. Ψάχνω να του βρώ σταθμό μπας και ηρεμήσει λίγο γιατί το κακόμοιρο έχει πολύ ενεργεια και δεν εχει που να την βγάλει!
Εσυ τι κάνεις???? Η πριγκιπισά μας? ο αντρούλης σου???
Καρδιά μου αν δεν μαζέψω τον εαυτό μου μια δυο μέρες (οι δύσκολες δηλαδη) δεν θα τον βάλω σε σειρά και το ξέρω. Οπότε μαζευομαι για να τα καταφέρω!
Δεν ξερω αλλά σημερα ξύπνησα λίγο αλλιώς.... πήγαμε εχθες σε ενα παιδότοπο με τον μικρό και είδα τα δύο ακρα.... μια μαμά τεράστια και μια μαμά πααααααααααααααααααρα πολύ αδυνατη και πραγματικά είπα ότι κάτι πρεπει να κάνω.... να κανω κατι για μενα στην τελική. Ισως ξεκινήσω και λίγη γυμναστικούλα (10-15 λεπτά την ημερα) - θα δω....
είμαστε καλά Δοξα το Θεο. η πριγκίπισσα μας έχει τρελάνει τελειως με τα ναζια της. ο συζυγος μια χαρά.
όσο για το προγραμμα σου κάνε οτι νομίζεις ότι σου δουλεύει. ρεαλιστικός ο στόχος σου και επιτεύξιμος. καλή επιτυχία Αγγελικούλα μου.
Για πρώτη μέρα χθες νομιζω ότι τα πήγα καλά
Λοιπόν:
Π: 1 φλ. γαλα 2% λιπ. 2 μπισκότα πολυδημητριακών
Ε: 1 μπανάνα
Μ: 1 γιαούρτι 2% με corn flackes (περίπου 30 γρ.)
Ε: 1 μικρό φλ. γάλα
Β: Κοτόσουπα
Αγγελική συγχαρητήρια σληβομενου είχες εχθες! κάνε συχνα γεύματα σήμερα για να μην σε πιάσει καμια έντονη πείνα από την χθεσινή νηστεία. καλή συνέχεια κορίτσι μου.
Κατερινάκι μου καλημερα!
Το περίεργο είναι ότι πεινουσα λίγο το απόγευμα που έχω full baby sitting οπότε το ξεχασα!!!
νομιζω ότι θα τα πάω καλά τουλάχιστον μέχρι την πέμπτη που το βράδυ θα πάμε σε ένα λιβανέζικο.... να δω εκεί τι θα κάνω!!!!