Τα σημερινά μου:
Πρωινό: 1 ποτ. φραπέ σκέτο με γάλα (20)
Μεσημεριανό: 11/2 κομ. πίτσα (400)
Βραδινό: 1 ροδάκινο (60)
Σύνολο: 480 Kcal
Λόγω του σημερινού άγχους και της αγωνίας...
Ευτυχώς όλα καλά... :)
Καληνύχτα :)
Printable View
Τα σημερινά μου:
Μεσημεριανό: 11/2 κομ. πίτσα (400)
Βραδινό: 1 ροδάκινο (60)
Σύνολο: 480 Kcal
Λόγω του σημερινού άγχους και της αγωνίας...
Ευτυχώς όλα καλά... :)
Καληνύχτα :)
13η ημέρα- καλημέρα!
+300 γραμμάρια από χθες :sniff:
(ψυχικό στρες-->έκκριση κορτιζόλης-->αύξηση βάρους; )
Σήμερα: 1900 Kcal
Ή ίσως κατακρατήσεις υγρών αν περιμένεις περίοδο, ή κατακράτηση λίπους απο τις πολύ χαμηλές θερμίδες που έτρωγες :/
Καλή συνέχεια πάντως!
Νομίζω πως πρόκειται για το πρώτο γιατι... ξεκίνησαν οι δύσκολες μέρες του μήνα σήμερα :sniff:
Και μια και είμαι ξάπλα στο κρεβάτι και δεν έχω τι να κάνω... Μέσος όρος θερμίδων ημερησίως από την αρχή της δίαιτας: 1278 συν κάτι ψιλά...
Ξεκίνησα σήμερα πάλι ένα ορμονικό σκεύασμα- ελπίζω να μην πάρω τα χαμένα σε ντε-τε...
ελα καλε,,,οταν εχουμε περιοδο δεν ζυγιζομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σημερα -100 γρ...........
Μπράβο Έλενα! Σταθερά καθοδική πορεία! :thumbup:
Τα σημερινά μου:
Πρωινό: 1 μικρή μπανάνα (90)
1 τοστ ζαμπόν-τυρί (310)
ομελέτα (353)
Δεκατιανό: γάλα με ροδάκινο χτυπημένο στο μπλέντερ (138)
Μεσημεριανό: 100 γρ. μους φέτας (134)
100 γρ. κρέας βραστό (200)
1/2 φέτα ψωμί (39)
Απογευματινό: 1 μικρή μπανάνα (90)
Βραδινό: 2 φλ. ντοματόσουπα (170)
ομελέτα (353)
1 ροδάκινο (60)
Σύνολο: 1937 Kcal
Καλό βράδυ Σαββάτου
http://www.youtube.com/watch?v=c8gs3fKJzNU
14η ημέρα- καλημέρα!
+1,1 κιλό από χθες- έλεος δηλαδή...
Τελοσπάντων, συνεχίζω ακάθεκτη σφυρίζοντας αδιάφορα σήμερα με: 1600 Kcal. ;)
Είναι τα υγρά της περιόδου, μην σκας :) Επίσης τι ορμονικό σκεύασμα πήρες;
Αντισυλληπτικά... :( Έχω ξαναπάρει στο παρελθόν και είχα πολλές από τις ανεπιθύμητες ενέργειες που γράφει το χαρτάκι, τουλάχιστον καμία από τις σοβαρές, αλλά παρ' ολ' αυτά ήταν μια ενοχλητική κατάσταση... Στην περίπτωσή μου όμως δεν υπάρχει άλλη λύση- ίσως έχω κάποια βελτίωση με τη διατροφή. Για να δούμε...
Σκάρλετ είδα στο εβδομαδιαίο ζύγισμα ότι πας κι εσύ καλά! Μπράβο!:)
Τα συμπτώματα υποχωρούν 2 μηνες μετά περίπου. Κι εγώ στην αρχή χάλια ήμουνα!
Εγω τα πάω σκατούλες.....αλλά δεν έφταιγα κιόλας :( Είχα πάθει ένα αλλεργικό σοκ πριν λίγες βδομάδες κι οι κορτιζόνες μου αφησανε μια γενναία ποσότητα κατακράτησης υγρών...τωρα αξναγυρισα εκεί που ήμουν πριν τις κορτιζόνες και συνεχίζω να φτάσω επιτέλους το καταραμένο το 110 >.< Σε ευχαριστώ όμως :)
Σκάρλετ, το 110 είναι μόνο ένα κιλάκι μακριά! :)
Τα σημερινά μου:
1 φλ. γάλα με κουάκερ (196)
Δεκατιανό: 1 ροδάκινο (60)
1 μικρή μπανάνα (90)
Μεσημεριανό: 200 γρ. πέστροφα ψητή (400)
200 γρ. χόρτα βραστά σαλάτα (200)
Απογευματινό: 1 αγγουράκι (18)
1 καρότο (10)
1 ποτ. φραπέ σκέτο με γάλα (20)
Βραδινό: ομελέτα (353)
1/2 μερ. μουσακάς (317)
Σύνολο: 1684 Kcal
Καλή σας νύχτα
kalo mina:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kis s:
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ.......:lol:
σημερα μαλλον χθες κυριακη το πρωι ειδα 70,8,,,
αν και εφαγα και μακαρονια κ ηπια κ μπυρα,,,θα δειξει..δευτερα σημερα,,,καιρος για αποφασεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σοφια πως παμε κοριτσι μου?
15η ημέρα- καλημέρα!
Καλό μήνα! Κι εγώ το είχα ξεχάσει...:smilegrin:
Ναταλί μου, +1,6 κιλά από χθες- δηλαδή αν ζυγιζόμουν σήμερα μετά από 2 εβδομάδες δίαιτας θα έλεγα ότι είμαι ακριβώς στην αρχή...
Επειδή βέβαια δεν μπορεί μόνο το δικό μου σώμα να πηγαίνει κόντρα στους νόμους της φυσικής και της βιολογίας, αφού περιόρισα τις θερμίδες, βελτίωσα την ποιότητα των προσλαμβανόμενων τροφών και αύξησα λίιιγο τη σωματική δραστηριότητα (εκεί χωλαίνω, το ξέρω- μια το άγχος της προηγούμενης εβδομάδας, μια οι δύσκολες μέρες τώρα, δεν έκανα αρκετά), δεν μπορεί, θα χάσω!!!
Το θέμα είναι ΠΟΤΕ Ύψιστε, αφού το ξέρεις, το Σ/Κ θα βγω ραντεβού και θέλω να νιώθω όμορφα!!!
Εγώ πάντως συνεχίζω χωρίς να ιδρώσει το αυτί μου!- δεν έχω άλλη επιλογή! Σήμερα 1300 Kcal.
Έλενα, μπράβο! Το 70 ήταν ορόσημο, ε; Άντε, κάτι ψιλά και κατεβαίνεις δεκάδα!:yes:
Μη ξεχνας Σοφια, τις ορμονες μας. Κοντα σε ωορρηξία και σε προσμονη κυκλου ανεβαινεις 1-3 κιλα. Εγω απο ζυγαρια καταλαβαινω αυτα τα 2 :smilegrin:
MerryMaker, είμαι σήμερα στην 3η μέρα του κύκλου- κανονικά θα έπρεπε να έχουν αρχίσει να χάνονται πάλι οι κατακρατήσεις. Βέβαια ξεκίνησα και τα αντισυλληπτικά... Αλλά τόσο γρήγορη η πρώτη ανεπιθύμητη ενέργεια;;; γκρρρ...
Οψόμεθα...
ουχ... ναι, τα αντισυλλυπτικα ειναι ενα θεμα.
Δεν γνωριζω πολλα περι θεματος, αλλα ξερω οτι προκαλουν ενα φουσκωμα σε ασχετες φασεις. Αλλα και αυτο, αν θυμαμαι καλα, ειναι ορμονικα συνδεδεμενο.
Δες αν εχεις απωλεια σε μια εβδομαδα-10 μερες, και αν οχι, αλλαζεις κατι.
σοφακι μαλλον και περιοδος κ αντισυλλυπτικα ειναι το θεμα σου,αλλα πιστευω οτι εχεις πεισμα κ θα τα καταφερεις....:bouncing:
ραντεβουδακι ε???για πες,για πες....
σημερα 70,3,,,,καθε φορα που παω στα 69 κατι παθαινω κ κανω καποια μ@λ@κι@......τρωω πιο πολυ,τρωω βλακειες κ φοβαμαι....
πηγα στην γιατρο,επαθα μαστιτιδα:flaming: και θα παιρνω 2 ειδων αντιβιωσεις για 10 μερες:punk:και ελεγα να πιω καμια μπυριτσα το βραδυ,,,,μια βδομαδα εμεινε να ανοιξουν τα σχολεια;)
καλημερες φιλαρακια μου,να ειμαστε καλα:blush::blush::blush::blush:
Έλενα, το ξέρω αυτό με το να χαλαρώνεις λίγο πριν το επιθυμητό... 6ράκι στην περίπτωσή σου... Σκέψου απλά ότι μπορεί να είσαι μόλις μια μέρα μακριά! Ευκαιρία σήμερα που δεν μπορείς να πιεις αλκοόλ λόγω αντιβίωσης... Και περαστικά σου!!!
Κάτι πάει να ψηθεί με κάποιον που λες αλλά μένουμε σε διαφορετικές πόλεις και βρισκόμαστε κάθε Σ/Κ- ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα, το γυροφέρνουμε...:tumble: Για να δούμε σ' αυτό το ραντεβού... Εγώ γενικά δεν είμαι τόσο του αργού (μου σπάνε τα νεύρα!) αλλά αυτόν θέλω να τον πάω με το μαλακό, μην τον τρομάξω :smilegrin:
:love:μμμμμ κατι καλο θα γινει......................................
Μακάααααρι....:spin::spin::spin:
Αργά και σταθερά ^_^ Έτσι αυξάνεται και το μυστηριο εξάλλου :-) Και όπου υπάρχει μυστήριο υπάρχουν και πολλά άλλα ωραία πράγματα μαζί του :3 Γενικά πάντα πιστευα πως σε μια γνωριμία οι πιο ωραίες στιγμές είναι αυτές....που περιμένεις και δεν ξέρεις τι και πότε θα γίνει ακριβώς κτλπ. Αντε και καλή επιτυχία ^_^
Καλημέρα και καλή εβδομάδα <3
Μη νομίζετε πως δε θα έδινα αναφορές …:
Παρασκευή:
- 1π γάλα + 1φ ψωμί τοστ + 1φ τυρί + 1 ακτινίδιο
- 40γρ κριτσίνια + 1φ τυρί (ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ)
- 1 μπανάνα + 30γρ κτιτσίνια (αντί ψωμί το μεσημέρι)
- 120γρ ψάρι + 1φλ κολοκυθάκια βραστά
- 60γρ τόνο + 1φλ σαλάτα + 25γρ κρουτόν
Σαββάτο:
- 1π γάλα + 1φ ψωμί τοστ + 1κγ μελοτάχινο
- 1 μπανανούλα
- 85γρ σταφύλι
- 1 γιαουρτάκι + 2κς μείγμα + 1 μπανανούλα
- ΛΑΖΑΡΟΥ!!!!!*
Κυριακή:
- 1π γάλα + 2κς μείγμα + 1 μπανανουλα
- Ομελέτα με 90γρ πατάτα + 2 αυγά + κρεμμύδι – πιπεριά – μελιτζάνα + 30γρ τυρί (σαν πίτσα έγινε … μιαμ! Και είχα σκάσει και δεν έφαγα σαλάτα …)
- 40ΓΡ ΚΕΙΚ (εγώ το έκανα με βρώμη και αποξ φρούτα)
- 170γρ πεπόνι
- 1 ντάκο με ντομάτα + 30γρ τυρί
*
Στον Λαζάρου έφαγα:
- πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο και ψητό ροδάκινο
- ψητή γραβιέρα με ξηρούς καρπούς και μέλι (περίπου 2κς … είχαν και μπολικούτσικο ύψος)
- καρπάτσιο λαυράκι μαριναρισμένο σε λαδι και ξύδι και γλυκό σταμναγκάθι (1 παλάμη περίπου, λεπτά φιλετάκια)
- κριθαράκι με γαρίδες (δεν έφαγα όλο το πιάτο και οι γαρίδες ήταν 5 μάλλον σε μεσαίο μέγεθος)
- 1 ψωμάκι (1 παλάμη) + 2κγ μους με πιπεριά και βότανα
- 1κς περίπου, κλέψιμο από τα γλυκά
Αν εξαιρέσουμε τον Λαζάρου μια χαρά τα πήγες!!! :) Συνεχισε έτσι ^_^
ευχαριστώ!!!
δεν έρχεται βλέπεις κάθε μέρα στο Ηράκλειο και είπα να τον τιμήσω ...
Παιδί μου πολύ καλά έκανες! Ήταν όντως άλλη κλάση ο Λαζάρου σε σχέση με άλλους λιγότερο... λαοπρόβλητους;
Ευχαριστώ Σκαρλετίτσα!!!;)
είναι φοβερός! και ήρθε σε όλα τα τραπέζια να μας γνωρίσει!
Ρε κορίτσια ποιος είναι αυτός ο Λαζάρου; ΧΔ
Ααααα οκ συντονιστηκα! Εγω για κάποιον λόγο φανταζομουν τον Λαζάρου απο τις Σαββατογεννημένες :-P αχαχαχαχαχα θα αρχίσω να το βάφω μαύρο μου φαίνεται το μαλλί μπας και κρύψω λίγη απο την ηλιθιότητα XD χιχιχι
Εντάξει, δεν πειράζει που δεν σου ήρθε αμέσως στο μυαλό... Στο κάτω κάτω δεν έχει πάρει και το Νόμπελ Χημείας! :P
Όμως είναι καλό να ακούς πως τουλάχιστον δικαιώνει τη φήμη του!
Παιδιά το βαρούλκο στην Αθήνα δεν είναι;;;;Είναι σεφ και σε άλλο εστιατόριο ;
Ναι το Βαρούλκο έχει αλλά έχει στήσει και το Swell στο Ηράκλειο (όπως πολλά άλλα φαντάζομαι) και το δουλεύει ο Μάργαρης (ένας παίχτης του Master Chef)
Το Σαββάτο έτυχε και ήταν εκεί γιατί ξεκίνησαν ένα νέο μενού με χαρούπι και το εγκαινίαζαν
Σουέλ, το βουβό κύμα, ε; Υπάρχει ένα βιβλίο της Καρυστιάνη, μ' αυτόν τον τίτλο... Ωραίο όνομα- για εστιατόριο και γενικώς... :)
Τα σημερινά μου:
Πρωινό: 1 φλ. γάλα με κουάκερ (196)
1 ποτ. φραπέ σκέτο με γάλα (20)
Μεσημεριανό: 11/2 μερ. μουσακάς (867)
Βραδινό: σταφύλι (238)
Σύνολο: 1321 Kcal
Καλή σας νύχτα.
χαλοου παιδια,τι κανετε????????
λοιπον τα δικα μου
ενα νεκταρινι
μιση μπαγκετα με γαλοπουλα-τυρι
ενα νεκταρινι
1 κοκα λαιτ
1 κομματι κρεας απο κοκκινιστο μικρο
ενα γιαουρτι 2% με μαυρη φρυγανια ενα κρακερακι
ουφ πολλη κουραση......:( κανω δουλειες συνεχεια..ολη η βδομαδα ετσι θα με παει αν εξαιρεσω το γεγονος οτι θα τα παρατησω ολα στην μεση αυριο το πρωι για μια βουτια στην θαλασσα κ ηλιοθεραπεια και μετα ξανα δουλειες:roll::roll::roll:
Βουτιάααα *_*
:bouncing::bouncing::bouncing::bouncing:
16η ημέρα- καλημέρα!
-1,1 κιλό από χθες.
Σήμερα: 1200 Kcal.
Καλημέρα!!!!
SofiaSpaghetti ... όντως εμπνευσμένο το Swell ...! Και μπράβο για την πτώση!!!!
helena73 ... άντε να τελειώσουν οι δουλειές σου γιατί θα πέσεις κάτω με τόση κούραση και τόσα λίγα που τρως!
Λοιπόν, και η αναφορά Δευτέρας:
- 1π γάλα + 1φ ψωμί τοστ + 1κγ μελοτάχινο
- 85γρ σραφύλι + 40γρ κριτσίνια
- 2 αγγουράκια + 8 ανάλατα κάσιους
- 120γρ κουνέλι στιφάδο + 1φλ κολοκυθάκια βραστά
- Τραγανά πιτάκια με 60γρ αραβική πίτα + 30γρ τυρί χ.λ.
58.4 σήμερα!
με πρώτη μέρα περίοδο και χωρίς τουαλέτα!
Λεω να σας πω και τα δικά μου σημερα για να δω και τι πιστεύετε ^_^
Πρωινό: 1 τοστ και 1 ποτήρι γάλα
Δεκατιανό: 1 κρέμα
Μεσημεριανό: 100 γρ σπανακόπιτα, 1 σαλάτα, 1 κ.σ λάδι
Απογευματινο: 1 ροδάκινο και 1 ζελεδάκι (δεν το εχω φαει ακομα αλλά αυτο σκοπεύω να φάω)
Βραδυνό: 1 μεγάλη σαλάτα, 1 ασπράδι, 1 φέτα ψωμί, 1 κ.σ λάδι (το ιδιο με πάνω :-P )
Συνολο: 1200 Kcal (ναι έπεσα χαμηλα σημερα γιατι έφαγα σουβλάκι χθες βράδυ κι έφτασα τις 1800 οπότε ήθελα να το συνεφέρω λιγάκι, γενικά τρώω γυρω στις 1400-1600)