-
katerina71 μπορείς να βάλεις και κόμμα στα κιλά δλδ 80.8 τώρα φαίνεται σαν να είσαι 808 κιλά και έχεις να χάσεις ακόμα 743 κιλά :P
επίσης, υγρά θα είναι το κιλό που έχασες μη χαίρεσαι δεν έγινε και τίποτα :P
εδώ καλά συνεχίζουμε, ελπίζω και το 3ήμερο να συνεχιστεί έτσι..
-
( σε ευχαριστώ αλλα νομιζω αρνειται να βαλει κομμα για να δουμε)
ωστε συνεχίζεις πουλάκι μου ε?:o
με -500, χμχμχμ...
θα σου προτεινα να παρεις μια ανασα,
ενα διαλειμμα βρε αδερφε απο τη διαιτα για το
τριημερακι κια απο Τριτη παμε πάλι,
ετσι κοπέλα μου? μπραβο ψυχή μου:bouncy:
-
Επειδή ίσως να μην μπορέσω να ξαναμπώ ως την Τριτη, κι επειδη ειμαι η κακιά της παρέας, αποφάσισα να σας κανω ένα δωράκι. :blush:
Την διαιτά μου. Είναι ιδανική τόσο για εργαζομενες όσο και για νοικοκυρούλες.
αλλά προσέξτε καλά κακομοίρες μου
μην την ακολουθησετε πριν της 30/6,
είναι μια διαιτα που έχει αποτελεσματα μετα τις 30/6 (χιχιχιχι…) πιο πριν θα σας παχυνει. :dork:
8.00 Πρωινό
11.00 Δεκατιανό
14.00 Μεσημεριανό
17.00 Απογευματινό
19.30 Δείπνο
22.00 Βραδινό σνακ
Πρωινό (στις 8.00)
1) 5 αποξηραμένα βερίκοκα, 1 χούφτα ανάλατα (ξεφλουδισμένα, λευκά) αμύγδαλα, που θα τα προσθέσετε μέσα σε ένα γιαούρτι με 2% λιπαρά
2) 1 φλιτζάνι γάλα με χαμηλά λιπαρά, 3 κουταλιές βρόμης και 6 μέτριες φράουλες
3) 2 φρυγανιές ολικής άλεσης, 1 κουταλάκι μαργαρίνη και 1 αχλάδι ή ροδάκινο
4) 1 ομελέτα (σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι) με 2 αυγά, 1 φέτα τυρί του τοστ με χαμηλά λιπαρά και
4 μέτρια λευκά μανιτάρια (κομμένα σε μικρά κομμάτια)
5) Το χυμό από 2 πορτοκάλια, 2 φρυγανιές ολικής άλεσης και 25 γρ. τυρί τύπου cottage
6) 1 φλιτζάνι γάλα με χαμηλά λιπαρά και 50 γρ. δημητριακά ολικής άλεσης ή 40 γρ. μούσλι
7) 1 φέτα ψωμί του τοστ με 1 φέτα τυρί του τοστ ή 1 λεπτή φέτα μοτσαρέλα (25 γρ.) και 1 φέτα γαλοπούλα
Δεκατιανό (στις 11.00)
1) 2 ρυζ/φρέτες, τις οποίες μπορούμε να τις αλείψουμε με 1 κουταλάκι φυτική μαργαρίνη
2) 1 φρούτο εποχής και 30 γρ. κίτρινο τυρί με χαμηλά λιπαρά
3) 5 καρύδια ή 8 αμύγδαλα ή 8 φουντούκια ή 8 φιστίκια Αιγίνης
4) 1 μπάρα δημητριακών
5) 1 γιαούρτι (2% λιπαρά) με 6 μέτριες φράουλες ή 10 σταφίδες ή 10 cranberries (κόκκινα μύρτιλλα)
6) 1 μήλο ή 1 αχλάδι, ψημένο στο φούρνο με 1 κουταλάκι μαύρη ζάχαρη ή μέλι και κανέλα
7) 2 μεγάλα κράκερ με 25 γρ. τυρί τύπου cottage
Γεύμα (στις 2.00)
1) 1 χωρ/κη σαλάτα με ντομάτα, αγγούρι, 10 ελιές και 30 γρ. τυρί φέτα με χαμηλά λιπαρά
2) 120 γρ. ψητό ή βραστό στήθος κοτόπουλου, 1 μεγάλη πράσινη σαλάτα (π.χ. μαρούλι, λάχανο-καρότο, χόρτα) και 1/2 κούπα ρύζι
3) 1 ομελέτα με 2 αυγά και διάφορα λαχανικά (κρεμμύδι, πιπεριές, κολοκυθάκια, μανιτάρια), ψημένη σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι, και 2φρυγ.ολικήςάλεσης ή 1φέταψωμί
4) 1 μικρή μερίδα μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας και 1 κουταλιά τριμμένο κίτρινο τυρί με χαμηλά λιπαρά και 1 πράσινη σαλάτα
5) 1 ψωμάκι για σάντουιτς (κατά προτίμηση ολικής άλεσης), μέσα θα βάλετε 1 κουταλάκι ελαιόλαδο, 1/2 ντομάτα κομμένη, 1 φ. γαλοπούλα και 1 φ. τυρί με χαμηλά λιπαρά
6) 1 χάμπουργκερ μέτριου μεγέθους (χωρίς τυρί και σος, αλλά με μπιφτέκι, λαχανικά, π.χ. ντομάτα, κρεμμύδι, και 1 κουταλάκι κέτσαπ ή μουστρδ) και 1 σαλάτα
7) 1 τοστ (με 1 φ. τυρί με χ. λιπαρά και 1 φ. γαλοπούλα), 1 βραστό αυγό και 1 μεγ.σαλάτα (π.χ. μαρούλι, λάχανο-καρότο, χόρτα)
Απογευματινό (στις 5.00)
1) 3 κομματάκια σοκολάτα
2) 1 μπάρα δημητριακών
3) 2 μπισκότα χωρίς ζάχαρη
4) 1 μέτριο φρούτο
5) 1 λεπτή φέτα σπιτικό κέικ
6) 1 μικρό μπολ κρέμα αραβοσίτου βανίλια
7) 1 ροδάκινο κομπόστα
Δείπνο (στις 7.30)
1) 1 σαλάτα του Καίσαρα, με τη μισή όμως ποσότητα σος και παρμεζάνας από αυτήν που συνήθως περιέχει
2) 1 μέτρια μερίδα μακαρόνια με κιμά και 1 μικρή πράσινη σαλάτα
3) 1 μέτρια μερίδα ριζότο με λαχανικά
4) 2 μελιτζάνες ιμάμ (με κρεμμύδια και ντομάτα) και 30 γρ. τυρί φέτα (όσο 1 σπιρτόκουτο)
5) 120 γρ. ψητό ψαρονέφρι και
1 αγγουροντομάτα ή 1 μεγάλη πράσινη σαλάτα (π.χ. μαρούλι, λάχανο-καρότο, χόρτα) ή 1 μερίδα ψητά ή βραστά λαχανικά.
6) 1 ψητό φιλέτο σολομού (150 γρ.) και 1 αγγουροντομάτα ή 1 μεγάλη πράσινη σαλάτα (π.χ. μαρούλι, λάχανο-καρότο, χόρτα) ή 1 μερίδα ψητά ή βραστά λαχανικά
7) 2 κομμάτια πίτσα Μαργαρίτα (κατά προτίμηση σπιτική) και 1 μεγάλη πράσινη σαλάτα (π.χ. μαρούλι, λάχ/καρ, χόρτα)
Βραδινό σνακ (στις 10.00)
1) 1 μικρή μπανάνα και 3 ολόκληρα καρύδια
2) 1 μπάρα δημητριακών
3) 2 φρυγανιές ολικής άλεσης και 1 κουταλιά τυρί τύπου cottage
4) 1 φλιτζάνι γάλα με χαμηλά λιπαρά
5) 1 γιαούρτι (2% λιπαρά)
6) 1 μέτριο φρούτο
7) 1 φέτα ψωμί του τοστ με 1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά
-
72,5.Η ζυγαριά μου είναι παλιά αναλογική αλλά πάντως δείχνει κάτω από 73 πρωί -βράδυ.Είχα δύσκολη μέρα και δεν έχω καθόλου κέφια.Μακάρι να έχει καλό καιρό το 3μερο!!
-
Αρχηγέ eve, θέλω να διαμαρτυρηθώ.
Εγώ δεν άρχισα στις 02 του μηνός αλλά στις 04!
Προτείνω παράταση 2 ημερών για την πάρτη μου.:dork:
-
Καλημέρα, Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!
Ενημέρωση:
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 3/6 και λήγει στις 30/6 για να είναι ολοκληρωμένες 4 εβδομάδες.
1 Ιουλίου Τρίτη, ζυγιζόμαστε, υπολογίζουμε απώλειες και βγάζουμε νικητρια!!! :D
-
καλησπέρα κορίτσιαααα!!!
έχω πάρα πολλά τρεξίματα αυτόν τον καιρό αλλά τον διαγωνισμό δεν τον ξεχνάω!!! Σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 88,100... και ο αγώνας συνεχίζετε!!!!
-
ατιμο τριημέρο..........:regan:
-
λοιπον girls γεια σας. περιμενα μετα απο τρεις μέρες να εχω χάσει πολλά επεισόδια αλλά τελικά βλέπω όλες καλά περάσατε το σκ που χρόνος για φόρουμ.κ λογικό. εγώ πήγα στα εξωτερικά σε ένα μπατσελορ κ εκτός του οτι είχα να πάω τουαλέτα 2 μέρες, η διατροφή μου είχε ως εξής
χημική δίαιτα τριών ημερών που εφάρμοσα:
πρωινό: 1 σαντουιτσ κ λίγα φρούτα
δεκατιανό τίποτα
μεσημεριανό:3 ποτήρια κρασί κ μεζεκλίκια(σε περιορισμένο βαθμό όμως)
σνακ: απεριοριστη κατανάλωση αλκοόλ, μισό πακέτο τσιγάρα
βράδυ:5-6 δόσεις αλκοολ,το υπόλοιπο πακέτο τσιγάρα κ μεζεκλίκια
-
ξεχασα να πω οτι για καλύτερα αποτελέσματα το αλκοόλ πρέπει να καταναλώνεται μονορούφη κ άσπρο πάτο ωστε να απορροφηθούν από τον οργανισμό όλες οι θρεπτικές ουσίες. για επιπλέον καύσεις τσουγκρίζουμε τα ποτήρια ανα τρία δευτερόλεπτα.
-
χαχα σωστή σε βρίσκω μανταμ!
Εγώ πάλι δεν ξέφυγα ιδιαιτερα (ζύγισμα έχω την παρασκευή) αλλά δεν νιώθω να χω χάσει κιόλας..
-
Κοριτσάρες μου, μπράβο
Αφού περάσατε καλά,μην κοιτάτε πίσω!!!
εγω εδώ έκατσα και εφαγα την ήττα μου κυριολεκτικά και μεταφορικά...
γενικώς τον τελευταίο μήνα κάνω υπερφαγικά το ένα πίσω από το άλλο να φανταστείτε
το Σάββατο έφαγα τυρογαριδάκια, μπορεί να είχα να φάω και 2 χρόνια?
δεν ξέρω τι με χει πιασει ...Η τρέλα του καλοκαιριού ότι πρέπει να σαι αδύνατος ντε και καλά , και το τέρας της αδηφαγίας εκεί έτοιμο να επιτεθεί... δηλαδή πάλι απο την αρχή...στο μηδέν.
είπα να παίρνω τις μέρες μια μια τη φορά και να προσπαθω...μικρά βηματακια
αλλά το βράδυ ... με πιάνει τρέλα...
Για να δούμε πως θα τα πάμε σήμερα!!! Μέχρι στιγμής είμαι καλά και σε σχετικά καλή διάθεση!
σας φιλώ
-
(Nelli μπράβο για τον αγώνα σου
Μανταμ, χαχαχα εισαι φοβερή, απίστευτη περιγραφή της χημικής σου δίαιτας
Baklavadaki μπράβο που δεν ξέφυγες
Eve μου, πόσο σε καταλαβαίνω!!!!!)
Αλλά νομίζω πως σας άφησα λίγο και μου χαλαρώσατε,
για να δούμε :tumble:
Λοιπόν μια χαρά σας βρίσκω,
εε λίγα κιλάκια παραπάνω και τι έγινε μωρέ:roll:
Σήμερα τόλμησα και φόρεσα
το στενό παντελόνι νούμερο δύο (έχω έως το νούμερο τέσσερα, όσο αυξάνει το νούμερο τόσο αυξάνει και η στενότητά τους χαχαχα),
κάθομαι ακίνητη μπορστά στον υπολογιστή και ίσα που αναπνέω, ελπίζω μην με φωνάξει το αφεντικό και χρειαστεί να σηκωθώ απότομα, θα φύγουν κουμπιά στον αέρα, ευτυχώς είναι τζιν και δεν φοβάμαι για κανένα άλλο ατύχημα π.χ. να ανοίξει καμμιά ραφή.:crazy:
Όπως καταλαβαίνεται, και δεν το λέω επειδή είμαι μπροστά :bigsmile:
αλλά νομίζω πως θα σας νικήσω, εκτός αν γίνει καμμιά στραβή που δεν το νομίζω, από τα λεγόμενά σας όλα υπέρ μου είναι, χιχιχιιχιχιχιχ
:cool2:
-
Λοιπόν!71,5!Η τελευταία φορα που ήμουν τόσο ήταν πριν 8 χρόνια!Τη Δευτέρα ήμουν σε πάρτυ έφαγα τούρτα,πατατάκια και μπύρες.Συνεχίζω κανονικά όμως και μάλλον πάω καλά!Ετσι και έρθει και το 6άρι μπροστά δε με πιάνει κανείς!Σφαίρα!!!
-
Μπράβο Sparrow!
πω,πω....71,5 εχω να πάω απο το 2006?
χθες η μέρα κύλησε ομαλά, πολύ καλές διατροφικές επιλογές...
συγκρατήθηκα το βραδυ και σήμερα συνεχίζουμε
για να δούμε θα τον φτάσω τον στόχο μου?
-
Καααααααλλημεεεεερααααααα αα!!!!
Δύο μέρες κύλησαν άσπιλες!!! σημερα σηκώθηκα με τέλεια διάθεση και συνεχίζουμε!
το απόγεμα θα πάω χορο...!!! πρώτη φορα... ειμαι ενθουσιασμένη!!!
φιλια
-
Καλημέρα καλημέρα
:punk:
Γκγκρρρρρρρ…..:flaming: πολές χαρούλες βλέπω και δεν μ αρέσει.
Sparrow καλή προσπαθειούλα έως τώρα όμως έως τέλος ιουνίου ουουουουου…πόσα νερά θα τρέξουν!!!.. που λένε και στο χωριό μου… τώρα έχεις τα πολύ δύσκολα μπροστά σου….και είναι και καλοκαιράκι γι αυτό κάτσε όπως είσαι και από Σεπτέμβρη συνεχίζεις!!!!:bigsmile:
Eve μου μπράβο και σε σένα, αλλά χορό καλοκαιριάτικα??? Που να τρέχεις τώρα καλέ? Κάτσε σπιτάκι, βάλε τηλεόραση, ή κάτσε στο φατσοβιβλίο μπροστά και άαααραξεεε… είναι πολύ καλύτερα.
:bigsmile:
-
τι χορό eve? και εγώ gym!
-
baκlavadaki, προς το παρον ξεκινάω με παραδοσιακά
αλλά επειδή το χω λίγο το μικρόβιο,
θα δω πως θα τα πάω και από αντοχές
και αν από Σεπτέμβριο γίνει τμήμα αρχαρίων tzazz θα γραφτώ....κάποια στιγμή πρέπει να βγει από μέσα μου αυτή η καταπιεσμένη χορεύτρια....:D:D:D
επισης τρελαίνομαι για swing...
-
πηγα στο φαρμακειο και πηρα ενα σκευασμα με πρασινο καφε, γνωρίζει καμμιά σας αν κάνει τίποτα?
-
Γεια σου Κατερινάκι!
προσωπική άποψη πάντα...
θεωρώ ότι όλα τα σκευάσματα είναι πεταμένα λεφτά (ελπίζω να μην έδωσες πολλά...)
διάβασε και αυτό το άρθρο..
http://www.diatrofi.gr/index.php/dia...83%CE%BF%CF%85
-
έκανε 15 ευρώ κι έχει 20 αναβράζοντα δισκία μέσα, ένα για κάθε μέρα, συν δώρο αναβράζοντα βιταμίνη C.
είμια στην δουλειά τώρα και πετάχτηκα πιο πριν στο φαρμακείο, το πίνω τώρα και ενώ νύσταζα πριν τώρα νιώθω ενέργεια, έχει ωραία γεύση σαν καραμέλα με καφέ. γαι να δούμε..
θα διαβάσω αυτό που έβαλες, σ ευχαριστώ eve μου.
-
πολύ ησυχία βρε κορίτσια....εγώ παραμένω στα 80,600:no:...με ηθικό πεσμένο δυστυχώς, ό,τι κάνω τις καθημερινές το χαλάω τα ΣΚ.
-
καλημέρα
80,200!!!! σήμερα!!!! λέτε να λειτούργησε ο καφές????:love:
-
καλημέρα κορίτσια!!! 87,200 σήμερα!!!!
κατερίνα από ότι ξέρω ο πράσινος καφές είναι περισσότερο διουρητικός, δεν βοηθάει στην καύση λίπους αλλά δεν ξέρω και κανέναν να τον έχει δοκιμάσει.
-
Γεια σας Κοριτσάρες...
μόλις τελείωσα το δεκατιανό μου - παγωτοεπιδόρπιο!!!
ήτοι> μια παγωμένη μπανάνα χτυπημένη στο μούλτι με λίγο γάλα+ 1 digestive και πασπάλισμα κουβερτούρας...
δεν ξέρω για σας αλλά μόλις ανακάλυψα το Νο1 επιδόρπιο καλοκαιριού με λίγες θερμίδες...!!!
Κατα τα άλλα η ζυγαριά μου κρατάει μούτρα και τα πήρα και γω και από αύριο πάει πατάρι
αίντε γιατί με είχε ζαλίσει πάνω κάτω....:saint:
-
πωπω eve τι είπες τώρα!κ εγώ το φτιάχνω αλλά αντι digestive βάζω μιά μπαλίτσα παγωτό :P
είναι τέλειοοο
και εγώ έχω κολλήσει στα κιλα...
-
κορίτσια όταν κολλάω στα κιλά... πίνω περισσότερο νερό και δεν τρώω τίποτα μετά τις 7 το βράδυ και αυξάνω την άσκηση... επίσης για βραδινό τρώω βραστά κολοκύθια... μπορεί όμως να περιμένετε να αδιαθετήσετε οπότε αν το συνεχίσετε θα ξεκολλήσει δεν γίνεταιιιιιιιιι αλλιώςςςςςςςςςςςς !!!!!!!!!!!
υπομονήηηηηηηηη!!!!!!!!!!!
-
Από 77.6 Kg έφτασα τα 76.9 kg σήμερα..!:thumbup:
Τρέμε κόσμε! :P
-
Μα που πήγατε όλες καλέεεε;
Βρε μπας με δουλεύετε και φοράτε ήδη τα μπικίνι σας στην παραλία;;; :D
-
εννοειτε ότι ήδη το φοράμε :lol::lol::lol::lol::lol:
αχ, και χθες ειδικά ήταν τέλεια...!
εκανα και μες τη θάλασσα τις γυμναστικές μου, σημερα με πονάει το σώμα μου παντού...
επανέρχομαι λλλλλλλεεεεεεμεεεεεεεεε!!!! !!
έχω πάρει τρελή φορα!!
-
Εμένα δεν μου χωράει το μαγιό eve!
Και δεν έχω όρεξη να αγοράσω άλλο απ'ό,τι καταλαβαίνεις...
:bouncy:
Καλή συνέχεια και καλές βουτιέεεες!!!!!!!!
-
Δηλαδή λέμε τώρα,
στα πόσα πιο κάτω ξαναμπαίνεις στο μαγιό?
και μέχρι να τα χάσεις δεν θα πας για μπανάκια????:grind::mad:
βρε, αιντε που θα χάσεις τα μπάνια σου...πάρε ένα φθηνό εκεί με 10-15 ευρώ
και βουρρρρρρρρρ
-
καλέ στα 76 δεν σου χωράει το μαγιό?μην χάνεις τα μπάνια , είναι και καλή γυμναστική!
-
Εγώ θα πρωτοτυπήσω σε αυτόν τον διαγωνισμό και θα βάλω αντί να χάσω!!:S Eκεί στα 71 μπήκε ο οξαποδώ μέσα μου και άρχισα να τρωω ανεξέλεγκτα.Μια φωνή μου έλεγε: φάε λίγο παγωτάκι, και μια άλλη μου έλεγε:φάε ακόμα λίγο παγωτάκι.Μου ήρθε και περίοδος και τώρα με δείχνει πάλι 73.Όσο ξεκίνησα!Νταξ, είμαι για βραβείο λέμε
-
αχ με τα παγωτάκια!
προχθές κάτι έγινε στη δουλειά και πήρα ένα οικογενεικό που είχε συν ένα μικρό δώρο και το ευχαριστήθηκα μιλάμε!!!!!με την κόρούλα μου μαζί τα τσακίσαμε....
μάλλον με το ίδιο μαγιο θα την βγάλω κια φέτος.
80,200 σταθερά.αλλά έχω περίοδο ίσως πέσω λίγο μετά.
-
για την Sethunya
για όλες μας....
-
πολλά LIKE LIKE LIKE LIKE
-
κοριτσιαααα!!!!!!!Που ειστε ολες?????
-
Δευτέρα 30-06-14 ώρα 19:08!είναι γεγονός!είμαι 70!!!:spin:
πήρα και τέλειο πολύχρωμο μαγιώ.Γιουπι!!!