Quote:
Originally posted by NADINE
Σας ευχαριστώ πολύ για τις εγκάρδιες ευχές σας και τη θετική ανάδραση,που μου δίνετε!
Δεν είμαι αισιόδοξη πως θα λυθούν όλα μου τα θέματα με την τροφή και το βάρος,αλλά το ότι αυτή είναι
η πραγματικότητά μου πάνω από δέκα χρόνια καθημερινά,με βοηθά στο να έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα
και σ'εναν βαθμό να την έχω αποδεχτεί. Ίσως είναι κι η τιμωρία της φύσης που δέχτηκα να επέμβουν
στο σώμα μου επίδοξοι χειρουργοί με τις πολλά υποσχόμενες μεθόδους τους...δεν ξέρω γιατί όλο αυτό.
Χαίρομαι ωστόσο που είμαι μειοψηφία και οι υπόλοιποι χειρουργημένοι δείχνετε να μεταμορφώνεστε
μέσα από την εμπειρία αυτή τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά!Καλή ώρα,εσύ,cool μου!
Με συγκινείς πολύ με τα λόγια σου,επιπρόσθετα γιατί δε θυμάμαι να έχουμε επικοινωνήσει ιδιαίτερα
προσωπικά...Παλιότερα κάθε φορά που κατέβαινα Αθήνα (και σ'όποια πόλη κι αν πήγαινα) επεδίωκα
τόσο μια ομαδική συνάντηση να οργανώσω όσο και σε διαπροσωπικό επίπεδο να γνωρίσω νέα μέλη μας
πέρα από τα παλιότερα,που δεθήκαμε και πλέον θεωρώ δικά μου πρόσωπα κι όχι συμφορουμίτες/τισσες.
Αλλά από τότε που έμπλεξα με τη Μακ κι άλλαξα και διαμονή στην Αθήνα,καλόμαθα στους χαλαρούς ρυθμούς
και πλέον δεν ξεπαρταλιάζομαι να οργώνω την πόλη,τον έναν καφέ μετά τον άλλον.Την επόμενη φορά όμως
που θα έρθω για κάμποσες μέρες κι όχι ξεπέτα στο δρόμο για πιο κάτω,θα το ανακοινώσω κι εδώ στο φόρουμ,
ώστε να γνωριστούμε κι από κοντά όσοι το επιθυμούν.Πάντως ακόμη κι αν δε γράφω πλέον συχνά,μπαίνω καθημερινά
(για τα σπαμ) οπότε ελέγχω και τα U2U μου.Είμαι πάντα εδώ για οποιονδήποτε νιώσει να χρειάζεται κάτι από μένα.