είδα το site αυτό και σ΄ευχαριστώ ...Έχεις κάποια μάρκα ζυγαριάς να μου προτείνεις?που να προσδιορίζει το σωματικό λίπος και το νερό του σώματος?
Printable View
είδα το site αυτό και σ΄ευχαριστώ ...Έχεις κάποια μάρκα ζυγαριάς να μου προτείνεις?που να προσδιορίζει το σωματικό λίπος και το νερό του σώματος?
Κοίτα εγώ όταν ξεκίνησα την προσπάθεια (και έχασα τα κιλά) είχα μια ζυγαριά που υπήρχε (δεν θυμάμαι καν μάρκα) και έκανα την δουλειά μου. Μετά έφυγα από εκείνο το σπίτι οπότε πάπαλα και η ζυγαριά... Είπα να αγοράσω μία και κατέληξα στην Omron BF508 επειδή μετράει και από τα χέρια και από πόδια και υπέθετα ότι ίσως έχει καλύτερη ακρίβεια αλλά είναι ακριβή (κοντά στα 80?). Τελικά πάω και ζυγίζομαι στο φαρμακείο τσάμπα! :lol:
χαχα στο τέλος στο φαρμακείο!!
.. :lol:
είδα και την OMRON BF212 Ζυγαριά Λιπομετρητής με 2 χρόνια εγγύηση και στοιχιζει 43,90 καλή μου φαίνεται και αυτή :starhit:
Ναι μια χαρά είναι φαντάζομαι. Έτσι κι αλλιώς δεν θέλεις και καμία μέτρηση ακριβείας ούτε στα κιλά ούτε στα ποσοστά λίπους. Απλά να βλέπεις αν (μακροπρόθεσμα) πας πάνω ή κάτω.Quote:
Originally posted by Elen chr
είδα και την OMRON BF212 Ζυγαριά Λιπομετρητής με 2 χρόνια εγγύηση και στοιχιζει 43,90 καλή μου φαίνεται και αυτή :starhit:
Γενικά πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να αγοράζουμε απλές ζυγαριές πια, αλλά αυτές που κάνουν και λιπομέτρηση (όσο "λάθος" κι αν είναι οι ενδείξεις τους).
Επειδή σε κόβω και γκατζετάκια και ζυγαριολάτρη baklava, κοίτα τι ανακάλυψα!!!-->Φουτουριστικές Ζυγαριές!!
Άστα Έπαθα μεγάλη νίλα... Η ζυγαριά λιπομέτρησης στο φαρμακείο χάλασε και η εταιρεία που τις έκανες εισαγωγή φαλίρισε οπότε δεν υπάρχει service κι έτσι τέρμα οι δωρεάν λιπομετρήσεις με το χαρτάκι... αχ βαχ!
Να πάρω για το σπίτι δεν παίζει καθότι άνεργος και δεν μπορώ να διαθέσω ούτε 20?. Θα μείνω αλιπομέτρητος (και χοντρός κλαψ λυγμ).
Ας πάω να φάω κανένα προφιτερόλ να μου περάσει ο πόνος...
Κάνε έναν κουμπαρά προφιτερόλ-πτιφουρ
Edit.. το παίρνω πίσω..
Κι εγώ τα γλυκάκια θα προτιμούσα από μια ζυγαριά!!
Δε γίνεται πάντως να μην υπάρχει άλλη ζυγαριά κάπου κοντά στην περιοχή..
Μπορεί να βρεις μία όχι και τόσο κοντά αλλά να το συνδυάζεις με περίπατο..
Ξαναedit..
Που λέει και η Σουσούκα μπορείς να υπολογίζεις και με τη μεζούρα.
Για δες μια μέθοδο με 3% περιθώριο λάθους
Υπολογισμός Σωματικού Λίπους Με Την Μέθοδο Του Αμερικανικού Ναυτικού
http://img.pandawhale.com/93804-Key-...if-Im-akK1.gifQuote:
Originally posted by marulenia
Που λέει και η Σουσούκα μπορείς να υπολογίζεις και με τη μεζούρα.
Για δες μια μέθοδο με 3% περιθώριο λάθους
Υπολογισμός Σωματικού Λίπους Με Την Μέθοδο Του Αμερικανικού Ναυτικού
άι ρε που σαι εσύ χονδρός με μέση 90κατιQuote:
Originally posted by baklavas
Θα μείνω αλιπομέτρητος (και χοντρός κλαψ λυγμ).
Ναι καλα...
νομίζετε ότι δεν την έχω κάνει την μπακαλομέθοδο της μεζούρας ε;
χαχαχαχαχα
Με βγάζει στο 22% λίπος το οποίο δεν αποδέχομαι όταν η καταπληκτική ζυγαριά του φαρμακείου με έδειχνε 16-19% δηλαδή κορμάρας-θεός-φέτες!!!
Λυπάμαι αλλά αποδέχομαι μόνο ότι με συμφέρει!!
Και τέλος...
Quote:
Επίσης έχει περιορισμούς όσον αφορά στην ηλικία . Δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε παιδιά και σε ενήλικες πάνω από 44-48 ετών.
σε 10 χρόνια που θα ήταν να έχεις βγει σε μεζουροσύνταξη, θα έχουν αλλάξει τα δεδομένα και θα έχει πάει στα 50-55.
εμένα πάλι λιγότερο με βγάζει από τα συνηθισμένα εργαλεία λιπομέτρησης. i like!
Αυτοφακελωμενος αρσενικός μπακλαβάς στο βαριαρχειο του, Χωρίς φόβο και πάθος :) !!!!