Quote:
Originally posted by Mania X
Γεια σας κι από μένα!
Τα νέα μου: Μετά από έναν καλό καυγά με τη ζυγαριά μου που έδειχνε ό,τι ήθελε (αυτό κάνει όταν την χρησιμοποιείς κάθε μέρα), ζυγίστηκα σήμερα το πρωί για να έρθω να σας γράψω και έδειξε 75,7 . Έχω χάσει δηλαδή 3,1 κιλά από τότε που ξεκινήσαμε εδώ στις 27/4. Είναι μακρυά από τον στόχο που είχαμε βάλει, είναι όμως νούμερο που είχα χρόνια να δω, το βλέπω και επάνω μου και χαίρομαι πάρα πολύ γι αυτό. Ο στόχος μου πλέον είναι να πάω τον δείκτη μαζας σώματός μου στο 25 και έτσι όπως συνεχίζω δεν ανησυχώ καθόλου ότι θα γίνει!
Δεν κάνω δίαιτες και αηδίες, αρκετά τα έκανα όλα αυτά τόσα χρόνια. Ακούω να μιλάνε για δίαιτες στη δουλειά μου και γελάω. Ακολουθώ πιστά τη φιλοσοφία της Μαντζουράνας (θενκσ και πάλι!) και ξέρω ότι είναι θέμα χρόνου να πετύχει, με τα καλύτερα αποτελέσματα για την υγεία μου. Και η συναισθηματική υπερφαγία συνεχίζει και υπάρχει και, μην σας πω ότι κάνει και καλό στην ψυχολογία, αλλά.... όταν ξέρεις γιατί το κάνεις και τι εξυπηρετεί, σε βοηθάει να το ελέγξεις και καλύτερα -τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Ενώ παλιότερα όταν ξεσπούσα έτρωγα μέσα σε μια ώρα 3-4 διαφορετικά πράγματα (γύρους, σοκολάτα, πίτσα, γαριδάκια κλπ.) τώρα, τρώγοντας ένα μόνο από αυτά μου φτάνει! Μεγάλη υπόθεση το μυαλό παιδιά, όλα από εκεί ξεκινάνε...
Όσο για κρυο-λιπολύσεις κλπ., όταν φτάνεις στα 40 όπως εγώ, καταλαβαίνεις την ματαιότητα όλων αυτών. Αρκετά ταϊσαμε την βιομηχανία τους, φτάνει...