πολυ ομορφη συζητηση παιδια μπραβο σας :) καιρο ειχαμε να δουμε τετοιες εδω
Printable View
πολυ ομορφη συζητηση παιδια μπραβο σας :) καιρο ειχαμε να δουμε τετοιες εδω
Συμφωνω...πιστεύω πώς όλες οι σχέσεις-όπως κ όλοι οι άνθρωποι-εχουμε ενα βαθμο απρόβλεπτου. Πόσοι όμως το βλέπουμε αυτό?Πόσοι αντεχουμε στη σκεψη οτι κανεις δεν ειναι κανενος?Κ επιμενουμε σε μια προγραμματισμενη ασφάλεια που το μονο που παρεχει ειναι στασιμοτητα κ βολεμα?Quote:
Originally posted by weird
Νομιζω οτι ολες οι σχεσεις θα επρεπε να εχουν εναν σχετικο βαθμο απροβλεπτου μεσα τους. Απο το ποτε θα υπαρξει ερωτικη συνευρεση μεχρι το αν θα εξακολουθουμε ή οχι να ειμαστε μαζι.
Συνηθως ομως ακολουθουνται διαδικασιες συνθηκολογησης και προγραμματισμου που παρεχουν μεν βολεψη και ασφαλεια αλλα ελαχιστοποιουν τη γοητεια του απροβλεπτου, που πηγαζει απο μια ανευ ορων αληθινοτητα σε αισθηματα, λογια και πραξεις.
σοφια σημερα με εκανες να σκεφτω κατι διαφορετικο.Κατα την γνωμη μου η πιο αγνη αγαπη ειναι αυτη της μανας σε ενα παιδι.αραγε ειναι δυνατον να αγαπησει μια γυναικα εναν αντρα κατα αυτο τον τροπο.Υπαρχει περιπτωση να νοιωσουμε σε μια σχεση την σιγουρια της οικογενειας;την πεποιθηση που νοιωθαμε οταν ειμασταν παιδια πως παντα θα υπαρχει αυτη η ενωση;την ασφαλεια και την σταθεροτητα.(οταν λεω σταθεροτητα δεν εννοω ξυπναω στις 7,κοιμαμαι στις 12 και δεν ξεγευγω απο το προγραμμα,εννοω συναισθηματικη σταθεροτητα).βεβαια σαν παιδια δεν ειχαμε τα βελη του ερωτα να μας τρυπαν...δυσκολες σκεψεις....
Καλή ερώτηση! Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ αλλά έχω την αίσθηση οτι δεν μπορείς να τη βρείς αυτή τη συναισθηματική σταθερότητα....ίσως όμως να μπορείς να βρείς μία άλλη σταθερότητα εξίσου σημαντική αλλά επειδή δεν το έχω βιώσει δεν ξέρω...
αλλο έρωτας, άλλο αγαπη..αλλο αγαπη προς τον αγαπημενο μου, αλλη η αγαπη προς τη μανα μου....
εγω δεν θεωρω τπτ δεδομενο, ουτε την αγάπη ή την ασφάλεια που παρεχει το οικογενειακο περιβάλλον. ειναι κατι που θα πρεπε να υπάρχει. υπάρχει ομως σε καθε οικογενεια? ειμαι απολυτα σιγουρη πώς οχι.
παρολα αυτα υποθέτω οτι μιλας για εναν αδιασπαστο δεσμο, μια σχεση δυνατη κ συμπαγης (ας το πώ έτσι...). με δεδομενο οτι οι σχεσεις αλλαζουν συνεχως, ότι τον καθε ανθρωπο ποτε δεν μπορω να πω οτι τον εμαθα πληρως, ακομα κ τον ιδιο μου τον εαυτο, δεν θα ελεγα ποτε οτι με καποιο ανθρωπο θα ειμαι μαζι για παντα. Ειναι αδυνατο να το γνωριζω οσο κ να τον αγαπω οσο κ να μ αγαπα.Μπορω παρολα αυτα να πω πως τον αγαπω νιωθωντας το πληρως κ εχοντας την αναγκη να τον προστατευω, προσεχω, φροντιζω κ να τον εχω στην καρδια μου....
αυτο μου δινει ηρεμια κ ασφαλεια:το να ειμαι σε επαφη μ αυτο που νιωθω πραγματικα....
Εμπενυστή, κάτι τέτοιο ίσως να ήταν το ιδανικό...όμως άλλη η αγάπη της μητέρας και άλλη η ερωτική αγάπη...την οποία όπως πολύ καλά είπες μόνο όταν μεγαλώνουμε την αισθανόμαστε...Γιατί πια θέλουμε να βγούμε από το προστατευτικό μητρικό κουκούλι και να ολοκληρωθούμε βιώνοντας και την ερωτική αγάπη.
Υποσυνείδητα όλοι ψάχνουμε μια αγάπη που να μοιάζει με την αγάπη των γονιών μας (ακόμα και όταν δεν υπήρχε αγάπη στη σχέση αυτή ψάχνουμε υποσυνείδητα ανθρώπους που θα πρέπει να παλέψουμε υπό παρόμοιες συνθήκες με τις οικογενειακές για την αγάπη τους).
Αν ανήκουμε στη 2η κατηγορία, δουλεύοντας με τον εαυτό μας, μπορούμε να σπάσουμε αυτό το φαύλο κύκλο αν έχουμε πλάσει την αγάπη στο μυαλό μας με ένα τρόπο που δεν είναι ότι πραγματικά μας κάνει ευτυχισμένους.
Πάντως, ευτυχώς αυτές οι δύο αγάπες δεν είναι ίδιες, η μητρική και η ερωτική αλλιώς δε θα υπήρχε η διαφορετικότητα, η μοναδικότητα της καθεμιάς...Φυσικά, σε νιώθω σε αυτό που λες...Και ποιος δε θέλει να νιώθει πλήρως αποδεκτός, πέρα από κάθε σύνορο, από την αγάπη του; :) Αυτό μπορεί να υπάρξει και σε ερωτική αγάπη. Αρκεί να έχουμε μάτια και καρδιά ανοιχτά. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο
γκριν υπαρχει και την ειχα βρει για μεγαλο χρονικο διαστημα 4 χρονων περιπου.
σοφια βρηκες τις καταλληλες λεξεις,αδιασπαστος δεσμος,δυνατη και συμπαγης.
ενα πραγμα που θελω να αποφυγω αλλα δεν το βλεπω,ειναι να φτασω σε μια ηλικια που θα σκεφτομαι αγαπες και σχεσεις που \"περασαν\" απο τη ζωη μου,και αυτες να ειναι μεγαλες σε αριθμο.νοιωθω σαν να αναλωνομαι πως δεν υπηρξε κατι πραγματικο.Αν και σιγουρα μεσα απο ορισμενες που ειχαν τις προυποθεσεις ηταν πραγματικες και για αυτο δεν μετανοιωνω.Ηταν γνησιες ,με πραγματικα συναισθηματα και οχι φτιαχτα και ψευτικα.σιχαινομαι το ψευτικο,με απωθει οσο τιποτα αλλο.αν και μια σχεση μπορει να χαλασει για μη συναισθηματικους λογους.Ειχα μια συζητηση με μια κοπελα πριν μια βδομαδα,η οποια μου ανεφερε \"η γυναικα ειναι εγκεφαλικο πλασμα,μπορει να αγαπαει καποιον και να φυγει αν δει πως δεν εχει μελλον βιωσιμο\",χωρις να πω τιποτα συμπληρωνει \"δεν ειναι συμφερον,απλα ειμαστε γυναικες\".εδωσε μονη της την απαντηση ..... βεβαια θα πω και την αλλη πλευρα για την οποια νοιωθω την ιδια σιχαμαρα,για τους αντρες που η μονη σκεψη ειναι μια νυχτα στο κρεβατι και τιποτα αλλο.Και για να το καταφερουν πουλαν την ιδια τους τη μανα.
Quote:
Originally posted by anwnimi
δουλεύοντας με τον εαυτό μας, μπορούμε να σπάσουμε αυτό το φαύλο κύκλο αν έχουμε πλάσει την αγάπη στο μυαλό μας με ένα τρόπο που δεν είναι ότι πραγματικά μας κάνει ευτυχισμένους....
εύστοχο πολυ:)....μου λέει πολλά!
καλο θα ειναι ο καθενας να μιλαει για τον εαυτο του...Quote:
Originally posted by Empneustns
Ειχα μια συζητηση με μια κοπελα πριν μια βδομαδα,η οποια μου ανεφερε \"η γυναικα ειναι εγκεφαλικο πλασμα,μπορει να αγαπαει καποιον και να φυγει αν δει πως δεν εχει μελλον βιωσιμο\",χωρις να πω τιποτα συμπληρωνει \"δεν ειναι συμφερον,απλα ειμαστε γυναικες\".εδωσε μονη της την απαντηση .....
εγω δεν το καταλαβα παντως σοφια :( ισως γιατι ειμαι αντρας ....
(καλο θα ειναι ο καθενας να μιλαει για τον εαυτο του... )
συμφωνω,αλλα οταν ακους παρομοια πραγματα απο το 90% των ανθρωπων που γνωριζεις αρχιζουν να υπαρχουν κανονες και εξαιρεσεις ...
ξερεις κάτι?
ξερω οτι ολοι εχουμε στο μυαλο μας στεγανα, προκαταληψεις που εχουμε υιοθετησει χωρις να τις καλοσκεφτουμε ποτέ, ή μας εχουν περάσει απο γονεις κ εξωτερικο περιβάλλον, ή απο εμπειριες του παρελθοντος....
νομιζω πως ειναι ομως καθε φορά ωραιο-αν κ δύσκολο- σε μια γνωριμια κ μια σχεση να μαστε οσο γινεται σε επαφη με εκεινον, κ οχι στο προσωπο του να φερνουμε ολο το παρελθον μας κ τις παγιες αντιληψεις μας για αντρες/γυναικες.
συμφωνω με αυτο που λες.οταν ομως οτι γνωριζεις επιβεβαιωνει τις παγιες αντιληψεις.μη μου πεις πως οτι σου εγραψα δεν το εχεις ξανακουσει απο γνωστες οι φιλες σου;γιατι εγω τα ακουσα απο ξαδερφες,φιλες,σχεσεις.οι εξαιρεσεις ειναι πολυ λιγες και ναι υπαρχουν και λιγοι οι τυχεροι που τις εχουν και θα πρεπει να τις φυλλαν σαν να εχουν το δεντρο της ζωης.γιατι προκειται για διαμαντακια που δεν διαβρωθηκαν απο τις οξινες σταγονες της κοινωνικης ζωης μας.παντα ομως υπαρχει η ελπιδα ..... οσο υπαρχω θα υπαρχει ....
empneusth,
επειδη θεωρω αυτες τις αντιληψεις λιγο (εως πολυ) θλιβερες για τα ιδια τα ατομα...θα σου πω οτι στεναχωριεμαι για τα ιδια τα ατομα κ λιγοτερο για ατομα που δεν σκεφτονται ετσι....αυτο με καθε ειλικρινεια!
Ρε παιδιά κι εγώ σαν να έχω την πεποίθηση οτι όλες οι γυναίκες είναι συμφεροντολόγες και θέλουν τη δύναμη!!! Άν πάψεις να είσαι δυνατός ξενερώνουν... Από την άλλη σκέφτομαι οτι δεν είναι λογικό αυτό... Κι ο γιατρός μου λέει οτι θα υπάρχουν 10 διαμάντια, 10 σκύλες, και περισσότερες ενδιάμεσα... Ο κρίνο μου είχε πεί σε παλιότερο ποστ οτι λέω πως όλες οι γυναίκες είναι πο....νες επειδή δεν μπορώ να κατανοήσω πράγματα που με υπερβαίνουν και καταφεύγω σε τσιτάτα και ίσως να έχει δίκιο... Περίεργο, σαν να αδυνατώ να πιστέψω πως υπάρχουν και \"καλές\" γυναίκες...
Πάντως ενθαρρυντικό αυτό που λές Σοφία...:)
ουσιαστικα green λες το ιδιο με τις γυναικες εκεινες που λενε πως ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια κ δεν εχουν συναισθηματα οπως αυτες.
σκεψου λοιπον απο τη μια ολες τις γυναικες να θεωρουν αυτο που σου γραψα παραπανω....
απο την άλλη ολοι οι αντρες να λενε αυτο που λες εσυ....
πώς θα δημιουργηθουν οι προυποθεσεις για μια ομορφη σχεση???
εγω απλα αδυνατω να πιστέψω πώς ολοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειναι ιδιοι....
Οι γυναικες κοιτανε το συμφερον ενω οι αντρες τι κανουν;
Ειναι λιγοι αυτοι που παρατανε την κοπελα τους για μια πιο ομορφη ή απλα γιατι ετσι θελουν να αλλαξουν ενω εχουν πουλησει παραμυθι στην σχεση τους;
Εχω πει και αλλες φορες την αποψη μου.
Δεν ειναι θεμα αντρων και γυναικων αλλα ανθρωπων
Για να γράφει ο ΜΑΝΤΗΕS δίχως κεφαλαία κάτι θα σημαίνει αυτό...:)
Το εχεις πιασει το σκεπτικο μου ποτε γραφω με μικρα :D
Σωστά υπάρχει και η τσουβαλοποιήση την ανδρών... Αυτό βέβαια το αρνούμαι και το αποδίδω σε υποκειμενικά κριτήρια αυτής που το λέει όπως μία ερωτική απογοήτευση...
Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη προυπόθεση για σχέση αν έχεις τέτοια στερεότυπα...
κι εγω συμφωνώ απόλυτα με τον ΜΑΝΤΗΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΛΟΥ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ-ΓΚΟΜΕΝΑ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..
Το έχεις παίξει γκόμενα και το λές αυτό?Quote:
Originally posted by αλίκη!
κι εγω συμφωνώ απόλυτα με τον ΜΑΝΤΗΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΛΟΥ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ-ΓΚΟΜΕΝΑ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..
θα συμφωνησω και εγω με την αλικη ....
Ούτε εγω διαφωνώ με την αλίκη! Απλά την ρωτάω να μας πεί για την αντίστοιχη εμπειρία της.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ..ΕΤΥΧΕ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΤΡΕΨΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ..ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΝΑ ΜΕ \"ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ\"..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ΕΓΩ ΜΟΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ \"ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑ\"ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ...
Έχεις σκεφτεί γιατί μπορεί να το έπαιζε γκόμενος ο πρώην φίλος σου?
σωστό κι αυτό...Quote:
Originally posted by MANTHES
Οι γυναικες κοιτανε το συμφερον ενω οι αντρες τι κανουν;
Ειναι λιγοι αυτοι που παρατανε την κοπελα τους για μια πιο ομορφη ή απλα γιατι ετσι θελουν να αλλαξουν ενω εχουν πουλησει παραμυθι στην σχεση τους;
Εχω πει και αλλες φορες την αποψη μου.
Δεν ειναι θεμα αντρων και γυναικων αλλα ανθρωπων
ΣΗΜΕΙΟΤΕΟΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ..ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΟΥΝ
,ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΝΩ ΑΠΟ ΘΥΜΟ...Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΑΣ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΡΓΑ..
ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ;ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙ...
αλικη επεσες σε λαθος ανθρωπους,υπαρχει και αυτη η χαζονοοτροπια στα χωρια για περι \"αντρισμου\".Και ειναι και οι ηλικιες που ακομα δεν εχουν κατασταλαξει μεσα μας τι θελουμε και τι εχουμε αναγκη πραγματικα ..... ελπιζω να εμαθες καποια πραγματα απο αυτη σου την εμπειρια
Παίζει ρόλο και η ωριμότητα του ατόμου όσον αφορά το ερωτικό μέρος...
ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ Η ΟΧΙ Κ.ΤΛ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 30 ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΡΑΚΩΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 35 ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΟΡΤΑΣΕ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..ΣΕ ΟΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ...
δεν τον δικαιολογω,ισα ισα πιστευω πως αν σπασει το γυαλι ποτε δεν κολλαει.εξ αλλου και εσυ τωρα μεγαλωσες και εμαθες καποια πραγματα για την ζωη.δεν εισαι το αγνο κοριτσι που εισουν.φροντισε ο 30αρης σου.σκεψου ειχε 11 χρονια παραπανω εμπειριας στην ερωτικη ζωη σε σχεση με σενα.και ναι ηρθε η ωρα των ευθυνων και για αυτον.
Μιας και κανένας δεν το σχολίασε θα το κάνω εγώ. Η αλίκη είπε οτι το έχει παίξει γκόμενα στον πρώην της. Όμως ο πρώην της δεν έπαψε να την επιθυμεί, το αντίθετο μάλιστα, την εκλιπαρούσε να γυρίσω πίσω. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της αλίκης όταν κάποια το παίζει γκόμενα ο άλλος χάνει την εμπιστοσύνη του. Αυτό δεν έγινε. Όταν πάλι κάποιος το παίζει γκόμενος χάνει η άλλη την εμπιστοσύνη του, που στην προκειμένη περίπτωση έγινε. Θα μπορούσα να συμπεράνω μάλιστα πως υπάρχει μια γυναικεία αλήθεια και ένα αντρικό ψέμα όσον αφορά τον παραμυθιασμό στις σχέσεις. Η αντίθεση δημιουργεί έλξη και η αντιστροφή ρόλων της την διακοπή της. Είναι αυτό που λέμε παίζουμε παιχνίδι και κάποιος κερδίζει ή χάνει. Όσο το παιχνίδι είναι ισσοροπημένο δεν εξαντλείται το ενδιαφέρον. Και σε απάντηση στην αρχική ερώτηση θα μπορούσα να πώ πως μια σχέση προυποθέτει συνθήκες τύπου γινγκ-γιανγκ. Το ένα μέρος είναι μαύρο με λίγο άσπρο, και το άλλο είναι άσπρο με λίγο μαύρο.
ειναι καπου που δεν παιζει ρολο?Quote:
Originally posted by vince
Παίζει ρόλο και η ωριμότητα του ατόμου όσον αφορά το ερωτικό μέρος...
Προχθες ενας ελεγε ηλιθια την κοπελα του σε κεντρικο δρομο της Θεσσαλονικης.Quote:
Originally posted by αλίκη!
ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ;ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙ...
Οταν ομως σε μειωνει ο συντροφος σου η ευθυνη ειναι δικη σου που τον ανεχεσαι.
ΜΑΝΤΗΕΣ να σε ρωτήσω κάτι χωρίς παρεξήγηση...
Γιατί γράφεις πότε με μικρά και πότε με κεφαλαία??? :)
Αν και ειμαστε οφ τοπικ και θελω να κοιμηθω γιατι τοση ωρα διαβαζα καμια 80αρια σελιδες απο το φορουμ της ομαδας μου θα σου απαντησω :)
Προτιμω τα κεφαλαια γιατι ειναι ευκολια. Τα μικρα θελουν και τονους αλλα βαριεμαι να το κανω. Καθαρα και μονο για αυτο.
Γραφω σε μερικα θεματα ή ακομα και στο μεσσεντζερ ή σε u2u αναλογα με το ποσο σημαντικο θεωρω ενα θεμα για μενα (οχι αν θεωρω σοβαρο το θεμα αλλα συμφωνα με το κατα ποσο αφορα εμενα) και αναλογα με το ατομο που εχει ανοιξει το τοπικ ή που συνομιλω προσωπικα μαζι του.
Ας πουμε οτι το κανω σαν ενδειξη σεβασμου σε καποιες λιγες περιπτωσεις.
Ελπιζω να σε καλυψα. Ονειρα γλυκα σε οσους θα κοιμηθουν τωρα.
Περίεργα μου τα λές... Δλδ όταν γράφεις με κεφαλαία σημαίνει οτι δεν σέβεσαι το συγκεκριμένο θέμα??
Πάντως το να μην βάζεις τόνους δεν το βρίσκω και τόσο τρομερό...
είμαι και οφ τοπικ...τεσπα
αραγε ειναι δυνατον να καταφερουμε μεσα απο τις εμπειριες των σχεσεων,και το αργο αλλα σταθερο \"ξεθωριασμα\" να δοθουμε ξανα ολοκληρωτικα;να αφεθουμε ξανα στο χαδι του ερωτα;γιατι ολοι φοβομαστε αλλα δεν πιστευω πως υπαρχει ανθρωπος που δεν θελει να το ξανανοιωσει.