κοιμηθηκα στις 10 το πρωι και ξυπνησα(δν μ επαιρνε υπνος λογω κοψιματος τσιγαρου) 5 το απογευμα....και μολις γυρισα απο το γυμναστηριο
Printable View
Σοβαρά? Τι ώρες είναι αυτές [emoji23][emoji23] και τώρα Πότε θα κοιμηθείς?
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
Όχι όχι οχιιιιι θα κάψω το κοντινότερο στο σπίτι σου περίπτερο! Μπουρλωτο θα το κανωωω
Μπα όχι εγώ είμαι στάνταρ.. κοιμάμαι γύρω στις 2μιση και ξυπνάω 12 [emoji16] το λιώνω καλά το μαξιλάρι
αχαχαχαχα πωωωωω κοιμασαι 10ωρο ...μπραβο υπναρου...μακαρι να μπορουσα να κοιμηθω και εγω 10ωρο...το δερματακι σ θα ειναι τσιτα φανταζομαι :P
σε ολη μου την ζωη θυμαμαι ειχα θεματα με τον υπνο..ποτε σταθερος...ποτε δν κοιμομουν ευκολα....ποτε συνεχομενος..παντα ξυ΄πναγα 1-2 φορες για 5λεπτα....και πολλα αλλα
κοιμασαι με την μια μολις πεφτεις στο κρεβατι?
Α εγώ με τον ύπνο έχω τρελό έρωτα... κοιμάμαι 10ωρο χωρίς να ξυπνήσω.. βλέπω όνειρα και τα θυμάμαι.. κοιμάμαι σχετικά εύκολα... ξαπλώνω.. καθαρίζω το μυαλό μου.. περνώ και το αρκούδι μου αγκαλιά και νανι! Αν κοιμηθώ λιγότερο από 6 ώρες νιώθω χαλια!
Δεν ξέρω... το έχω πιο πολύ γιατί θέλω κάτι να έχω αγκαλιά.. σκέψου όλη τη νύχτα δεν τον αφήνω. Ξυπνάω και τον κρατάω ακόμα [emoji16]
Πόσο καιρό έχεις να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις με κλειστή φωνή... λιωμένος από τον ύπνο.. χαλαρός... Αυτός είναι ο καλύτερος ύπνος!
Εξαρτάται... Είμαι πάρα πολύ ντροπαλή.. γι'αυτό αγχώνομαι... με τα καθημερινά προβλήματα είμαι πολύ ήρεμη και οργανωμένη.. σχεδόν αδιάφορη [emoji16] μου προσφέρει ασφάλεια ο αρκουδακος...
Ντρέπομαι πολύ με αγνώστους... Πώς θα τους φανω.. Δεν μιλάω γιατί δεν θέλω να με σχολιάσουν.. [emoji23][emoji23] με τους φίλους μου όμως ειμαι κομπλε.. Και αν έρθει κάποιος ξένος στην παρέα ειμαι άνετη και μιλάω! Μόνο αν είναι όλοι ξένοι και ξέρω έναν ας πούμε πίνω το αμιλητο νερό [emoji23][emoji23] και αγχώνομαι πολυυυ όλη την ημέρα μέχρι να ξεμπερδεψω!
Α εκεί δεν έχω πρόβλημα... άνετη ειμαι... αν μου έλεγαν όμως ανέβα και πες 2 λόγια θα εξαφανηζομουν [emoji23][emoji23] δεν θέλω να τραβάω πολύ την προσοχή! Εκτός και αν είναι επειδή είμαι κουκλαρα τότε το δέχομαι [emoji23][emoji23][emoji23]
Πιο πολύ ντροπή νιώθω πάρα άγχος... θα βγω θα πάω για ποτό.. θα φτιαχτω.. Αλλά δεν χορεύω ας πούμε Γιατί ντρέπομαι.. [emoji23]
χαχαχααχ
ε ωραια κοπελα εισαι. θα την τραβας την προσοχη πιστευω
και εγω ντρεπομουν να χορεψω παλια..τωρα βεβαια μου περασε και τα κανω ολα λιμπα οπου παω αχαχαχαχ θα σε μαθω τανγκο εγω, θα νοικιασω ειδικο χωρο ωστε να μην ειναι κανενας για να χορεψεις :P :P
γτ ντρεπεσαι να χορεψεις φοβασαι μην σ σχολιασουν?
εχεις χαμηλη αυτοπεποιθηση?
Δε ξέρω να χορεύω.. Ντρέπομαι να χορεύω Γιατί λέω θα με κοιτάνε και θα λένε κοίτα πως χορεύει...
Πιο πολύ σε γάμους κτλ που έχει συγγενείς ειμαι ριζομενη στην καρεκλα! Σε κλαμπ βράδυ μόλις πιάσω το 3ο ποτο χορεύω κανονικά [emoji23][emoji23][emoji23]
Ναι και εγώ αυτό νομίζω... Τώρα σκέφτομαι ότι επειδή δεν χορεύω ποτέ αν σηκωθώ θα κοιτάνε όλοι εμένα και κάθομαι στα αβγα μου [emoji23][emoji23] ενώ για τους ξένους δεν με νοιάζει... αν και σου είπα... Από το 3ο ποτό που θα έχω χαλαρώσει [emoji23][emoji23]
Είμαι Αλλά που θα μου πάει θα τα καταφέρω... ελπίζω μέχρι να παντρευτώ να μου έχει περάσει [emoji23][emoji23][emoji23]
Τουλάχιστον δεν έχω άλλες φοβίες.. Όλα τα άλλα τα παλεύω [emoji16][emoji16]
Και ναι μόνο εσένα πετάει! [emoji23]
Μπα όχι... μιλώντας πάντα σε λογικά πλαίσια... σε ασανσέρ μπαίνω μόνη κανονικά.. Δεν φοβάμαι.. αν σταματήσει δεν ξέρω όμως αν θα τρομάξω και πόσο [emoji23] υψοφοβια Όχι το έχω τσεκάρει στο αλλου φαν παρκ.. ! Κόντεψα να εκτοξευθω [emoji23][emoji23]
Γιατιιιιιιιιι είναι πολύ ωραιαααα! Την πρώτη φορά στο σφυρί κόντεψα να πάθω καρδιακό [emoji23][emoji23] την δεύτερη (Γιατί ειμαι και μαζοχα και μια δεν μου εφτασε) τα πήγα καλύτερα [emoji23][emoji23]
Ε όχι εγώ δεν κάνω τέτοια! Είμαι καλό κουνέλι...!
Μ'αρέσει η αδρεναλινη! Τρελαίνομαι! Μια φορά πήγα και ενθουσιάστηκα... όλη μέρα δεν έβαλα κωλο κάτω.. σε αυτό με το νερό μπήκα 14 φορές... Δεν είχε μείνει τπτ στεγνό πάνω μου [emoji23][emoji23]
Μπηκααααα... αλλά μου φάνηκε πολύ λίγο... Δεν άξιζε για τα λεφτά του νομιζω.. ήθελα περισσότερο!
Δεν το είχε αυτό όταν πήγα... Αλλιώς θα το είχα κάνει [emoji23][emoji23][emoji23] δεν ξέρω αν το έχει τώρα.. Εγώ είχα πάει το 2015
Χαχαχαχαχα κοίτα... αν είναι να πας 2 φορές στα 5 χρόνια και να τύχει σε εσένα να φύγει η βιδα τότε πρέπει να είναι η ώρα σου.. οπότε έχεις τις ίδιες πιθανότητες με το να σε πατήσει φορτηγό μόλις βγεις από το σπίτι [emoji23][emoji23] λίγο δύσκολο νομίζω!
Τώρα για την μ9ςλα δεν ξέρω.. θα έβλεπα πρώτα αυτό θα που θα ήταν πριν από εμένα.. Και αν δεν ξερνουσαν και δεν λυποθυμουσαν θα το σκεφτόμουν [emoji23]
Όχι δεν οδηγώ Γιατί δεν έχω δίπλωμα και δεν μου το δίνουν.. Αλλά μ'αρέσει η ταχύτητα.. Και οι μεγάλες μηχανές.. μ'αρέσουν πολύ..
Δεν με ενδιαφέρει όμως αν οδηγώ εγώ η κάποιος άλλος..
τι εννοεις δεν σου δινουν το διπλωμα?
και εμενα μου αρεσει η ταχυητα....και οι μηχανες καλες ειναι...αλλα πιο πολυ για βολτα εγω και χαλαρα τις θελω...και θελω να οδηγω εγω παντα ....
γιατι δεν βγαζεις διπλωμΑ? ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ να βγαλεις δεν θα σ προτεινα μηχανη γτ ειναι σκοτωστρα