Αυτό που με προβληματίζει βέβαια ακόμη,είναι το τι τον οδήγησε στο να με απαξιώσει μέσα του... Μέσα σε έναν χρόνο εκεί που μου έλεγε πως με θαυμάζει κ είμαι το πιο αξιοπρεπές άτομο που γνωρίζει..η μόνη αλλαγή ήταν πως με είδε να είμαι αδύναμη μερικές αυτές τισ δύο τρεις φωρεσ.. κ να του το λέω πως νιώθω αδύναμη, υποψιάζομαι δυστυχώς πως αυτό ήταν που τον έκανε να με σκέφτεσλται διαφορετικά,να έχει διαφορετική εικόνα..τόσα χρόνια με έβλεπε μόνο δυνατή..ήμουν πάντα δυναμική κ στις δυσκολίες ακόμη. ..δεν έδειξαν ούτε ήμουν τόσο κομματιασμένη.. βέβαια ..δεν ένιωθα κι όλας έτσι..δεν είχα γεννήσει δύο μωράκια στην σειρά..δεν είχα ξενυχτήσει δύο χρόνια..ακόμη ξυπνάω 3 φωρεσ περίπου κάθε νύχτα..κοιμάμαι κατά την 1 κ ξυπνάω 6.30..
Αν αυτό τον έκανε να σκεφτεί έτσι τότε έχουμε ,έχω πρόβλημα,ξέρω πως γενικότερα απεχθάνεται την αδυναμία,αλλά άλλο αδυναμία κ άλλο κούραση..
Του είπα πως αν με απαξιώσε μέσα του επειδή έμεινα στο σπίτι κ δεν τρέχω κ δεν συνεισφερω οικονομικά..τότε εγώ δεν έχω να του αποδειξω τίποτα..γιατί είναι δικό του θέμα,του είχα ξαναπάει παλιότερα αν θα ένιωθε πιο άνετα να εργαστώ πάλι εξάλλου 10 χρόνια εμπειρίας έχω κ να πληρώνω κοπέλα..μήπως αυτό τον ανακούφιζε,αλλά μου είχε πει τότε πως δεν έχει σχέση κ πως στόχος είναι μελλοντικά να τα πάμε έτσι ώστε μόνο αν θέλω να εργαστώ κ όσο θέλω ..
Άρα μάλλον δεν είναι το οικονομικό..
Απλώς ίσως νιώθει πως δεν εκτιμώ την προσπάθεια του,συνήθως οι άντρες κάνουν πιο απλές σκέψεις..δεν τα κάνουν περίπλοκα μέσ' το μυαλό τουσ όπως εμείς.
Εστάλη από TA-1020 στο
E-Psychology.gr Mobile App