Δηλαδή όλοι όσοι πχ είναι 10 χρονών όσοι είναι 25 και όσοι είναι 40 και όσοι είναι 80 έχουν όλοι τα ίδια προβλήματα μόνο με τους συνομηλίκους τους; όχι εγώ δεν το πιστεύω αυτο ίσως να κυμαινονται σε παρόμοιες φάσεις στη ζωή τους Αλλά όχι πως αντιμετωπίζουν τα ίδια ακριβώς προβλήματα. Και θα σ δώσω ένα απλό παράδειγμα από το πολύ άμεσο κ κοντινό μ περιβάλλον
Εγώ έφυγα 20 χρονών μόνη μ Κ πήγα στο εξωτερικό. Οικονομικά ανεξάρτητη από τα 20 δουλευα κ τακτοποιούσα όλες τις υποχρεώσεις μου. Από μια καλομαθημενη πριγκιπισσουλα πήρα οικιοθελώς πολλές ευθύνες στους ώμους μου δεν μπορώ να συγκρίνω τις εμπειρίες μου με μια 25 δεν προσπάθησε πότε να μάθει π μπορεί να φτάσει κ περιμένει από άλλους Αλλά ούτε και με μια κοπέλα 25 που μεγάλωσε στους δρόμους και ξέρει τη ζωή απ την καλή κ από την ανάποδη και μπορεί να γνωρίζει περισσότερα κ από εσένα π είσαι μεγαλύτερος. Αυτο δεν σημαίνει πως θα κρίνω κάποια από τις δύο γιατί οι συνθήκες για τον κάθε άνθρωπο διαφέρουν Αλλά οι τρεις αυτοί χαρακτήρες δεν θα αντιμετωπίζουν σε καμία περίπτωση τα ίδια προβλήματα. Ίσως κάποια κοινά Αλλά όχι τα ίδια!
Κατάλαβες τώρα πως το λέω;
Εστάλη από SM-G965F στο
E-Psychology.gr Mobile App