βρε αντε ξεκολα απο τον pc μπας και δουνε κανενα νεο τοπικ.μονο τα δικα σου βλεπουνε ξινογαλο
Printable View
βρε αντε ξεκολα απο τον pc μπας και δουνε κανενα νεο τοπικ.μονο τα δικα σου βλεπουνε ξινογαλο
:D:D:D
ααααχχχχχχχ...... ξυνόγαλο...φοβερόοοοοοο!!!
έτσι μ αρέσει, πολύ καλό, νιάμμιιιιιιιιιι...θες να σου δώκω λιγάκι ?
:P
Λιμπερ δεν εχω ορεξη να ασχολιεμαι με σενα οκ?Ασχολισου με κατι αλλο.Δεν μπενω εδω για να βλεπω τις σαχλαμαρες που γραφεις.
Και κοιτα τον κρινο γιατι ειναι λιγακι πονηρουλης.ιχιιχιχ
Quote:
Originally posted by maria...
Και κοιτα τον κρινο γιατι ειναι λιγακι πονηρουλης.ιχιιχιχ
κι εγώ πονηρούλα βρε είμαι ,,,,χιχιχι:P
Quote:
Originally posted by maria...
Λιμπερ δεν εχω ορεξη να ασχολιεμαι με σενα οκ?Ασχολισου με κατι αλλο.Δεν μπενω εδω για να βλεπω τις σαχλαμαρες που γραφεις.
είναι \" ασχολήσου \" όχι ασχολίσου
Καλα ολοι εκτος θέματος
Με βοηθήσατε πάρα πολύ :mad:
ευχαριστώ :cool:
ειναι προς σεβασμο στο προβλημα του άλλου!!!! Μα δεν το κατάλαβες???
sofia, θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου!!! γιατι μιλας για ελλειψη σεβασμου στο προβλημα της comfusio????
Απο τις πρωτες σελ. αυτου του ποστ, της δοθηκαν καποιες απαντησεις - \"εξηγησεις\" σε αυτο που νιωθει.... ασχετα που λιγο παρακατω μπορει να ξεφυγε λιγο το πραγμα...
Ωστοσο λυπαμαι απο μερους μου, εαν με θεωρειτε εμενα υπευθυνο για αυτο.
Την συγνωμη μου προς την comfusio επισης!
φιλικα.
Quote:
Originally posted by Sofia
ειναι προς σεβασμο στο προβλημα του άλλου!!!! Μα δεν το κατάλαβες???
τωρα δεν καταλαβα,
μα την λες???
και αν ναι, ποιος ειναι ο λογος???
και εις τας αμερικας....
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=56552
Οι Ιερείς ή οι ψυχολόγοι αποτελεσματικότεροι;
Παρασκευή, 17.10.08
Οι κληρικοί και όχι οι ψυχολόγοι είναι εκείνοι που μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικότερα ανθρώπους με «ψυχικά» προβλήματα, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου Μπέιλορ στο Τέξας. Βάσει των στοιχείων, τo 32% των χριστιανών που πηγαίνουν στον πνευματικό τους, για πρόβλημα που αφορά τους ίδιους ή κάποιο συγγενή τους, μπορούν και «κοιμούνται ήσυχοι» μετά την επίσκεψη τους, καθώς η βοήθεια του ιερέα απεδείχθη αποτελεσματικότερη από εκείνη του γιατρού.
Πηγή: Baylor University in Texas
θα μου πεις στην αμερικη οι μισοι ειναι ψυχολογοι και οι αλλοι μισοι ασθενεις οποτε...
ειδες κρινακι...σιγα σιγα ερχεσαι στα λογια μου!!!!μπουχαχαχαχαχχχιιχιχ ιχιχιχι!!!!
μ\'αρεσουν τετοια στοιχεια που \"παραθετεις\".!!!!
Μπραβο παιδι μου, ερχεσαι παλι στον δρομο του Θεου...σιγα σιγα ομως εεεε?
Μην μου παθεις και τιποτα!!!!
αντε καλημερα μας!!!!