Εσυ εισαι αλλη περιπτωση καληνυχτα παιδακια πεφτω για υπνο αυριο παλι
Printable View
Εσυ εισαι αλλη περιπτωση καληνυχτα παιδακια πεφτω για υπνο αυριο παλι
Μαγνήσιο μην ξεχάσεις να πάρεις με βιταμίνη D για σωστή αναρωφιση
Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App
Δεν είσαι η μόνη ..
Εγώ δεν είμαι κερο στο forum ούτε 2 μήνες και μου μηλαγε λες κ ήμασταν φιλαράκια , απο την πρώτη μέρα κ ήξερε της απόψεις μου απέξω .δεν με ενοχλεί όμως αυτό απλά μου την δίνει ότι δεν καταλάβαινει κ νομίζει ότι το δικό του είναι πάντα το σωστό..
Έχω δει τέτοιους τιπαδες από άλλα forum που είμαι χρόνια γραμμένος κ απλά τους αποφεύγω...
Χρύσα κορίτσι μου έτυχες τώρα σε περίπτωση. Τι να πω για αυτα που σου λενε απλα μη δινεις σημασια. Εγω σου ειπα τη γνωμη μου, πηγαινε σε εναν ψυχολόγο να μιλησεις γιατί εισαι μικρή και είναι κρίμα να μπλέξεις απο τώρα με φάρμακα. Επίσης η γυμναστική που σου πρότειναν είναι και αυτό καλή λύση συμπληρωματικά με τον ψυχολόγο. Εμένα με εχουν βοηθήσει και απο το ίντερνετ να ακούω ομιλίες ψυχολόγων για το πως να κάνεις διαλογισμό ή χαλάρωση. Ψάξε να βρεις του Νικήτα Καυκιου βιντεος εμένα με είχαν βοηθησει απίστευτα.
Δεν έχω θέμα να μου μιλάει κάποιος χαλάρα, αλλά μου τη δίνουν οι υποδείξεις για τη συμπεριφορά μου από κάποιον που δεν με ξέρει. Και στην τελική μια συζήτηση κάνουμε εδώ η οποία αφορά στην ψυχολογία μου και μόνο. Όποιος θεωρεί ότι είμαι ξινή, σνομπ, αντιπαθητική, ψυχασθενής, ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου , ότι στην τελική δεν γουστάρει να βοηθήσει αλλά μόνο να βγάλει κακία ας πάρει τα μπογαλάκια του και ας ασχοληθεί με άλλο θέμα στο φόρουμ γιατί εγώ δεν τρώγομαι για καυγά.
Αυτό ακριβώς!
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Ο συγκεκριμένος κύριος ξερετε τι καπνο φουμαρει στο συγκεκριμένο φορουμ, φαίνεται από αυτά που λέει.
Απορω που δεν υπάρχει καποιος διαχειριστής εδω μέσα να κάνει κάτι με τα αλλοπρόσαλλα μηνύματα.
Δεν έχω δει ένα να ουτε ένα ποστ του να βοηθάει καποιον ουσιαστικά, μόνο ακυρα λόγια πεταει.
Γι'αυτο μην ασχολείστε , αγνοειστε αυτά τα μηνύματα.
Εστάλη από SM-G930F στο E-Psychology.gr Mobile App
χρυσά.. είμαι 25 χρόνον από τα 17 μου ξεκίνησα να έχω άγχος σε τρελό σημείο και πάθαινα συνεχώς κρίσης πανικού η γιατροί συνεχώς θέλανε να μου αλλάζουνε φάρμακα και επιμένανε να πάρω αντιψυχωσικά ενώ δεν έχω ψύχωση και είναι πολύ βαριά φάρμακα αυτά... εγώ πήρα λοιπόν μονο αντικαταθλιπτικά και με βλέπω να τα περνώ μια ζωή.... μην την πατήσεις λοιπόν.... η ψυχιατρικη ειναι απατη....!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=xfocYFC1Pno
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Εμένα στα προηγούμενα μηνύματά του μου έδωσε κάποιες χρήσιμες συμβουλές πχ να αρχίσω γυμναστική και να δραστηριοποιηθώ αλλά μετά ξεκίνησε τις κατηγόριες! Τον ενοχλεί λέει που μιλάω στον πληθυντικό και να μην είμαι ευγενική γιατί δεν θα προκόψω στη ζωή μου.... άντε βγάλε άκρη
akis1 χαχαχαχα
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Πώς γίνεται να είναι απάτη όταν αυτά τα προβλήματα προυπαρχουν πριν από τα φάρμακα;
Εντάξει μην τα παρουσιάζουμε κ τόσο τραγικά τα πράγματα.
Έχω πολύ άγχος γενικά κ με τα αντικαταθλιπτικά μειώνεται πολύ , όχι με όλα όμως ,βρηκα ένα που με πιάνει.
Εσύ δεν μπορείς να τα σταματήσεις δλδ, εφόσον δεν τα θες;
τα ψυχολογικά μου με κάνουνε στους πιο τρελούς τον πιο τρελό...όπως λέει και ο Κωνσταντίνος Νάζης... :D
akis1 είναι ακατόρθωτο να σταματήσει κάποιος τη φαρμακευτική αγωγή αντικαταθλιπτικών;
Κάποια φάρμακα θέλουν σταδιακή μείωση σε κάποιες περιπτώσεις..
Η απότομη διακοπή μπορεί να φέρουν συμπτώματα αυτοτραυματισμού ακόμα και αυτοκτονίας....
Τα φάρμακα τα βγάλανε απλά να τα περνεις δεν γιατρεύει κανένα φάρμακο την ψυχική μας ισορροπία....
Ο σκοπός είναι να χαπακονεσε κ να νομίζεις ότι γίνεσαι καλύτερα....
Εγώ γίνομαι καλά σε σημείο που μπορώ να τα κόψω κ μπορώ να λειτουργήσω μηνες μέχρι κάτι να με ξανά ταράξει κ επιστρέφει το άγχος οπως πριν.Δεν είχα θέματα στη σταδιακή διακοπή τους.
Έχω ακούσει όμως ατομα που έχουν, γι' αυτό δεν εκφερω γνώμη.
Άλλα ατομα που ξέρω δεν είχαν πρόβλημα.Εγώ είχα καθοδήγηση από ειδικό και με τη καθοδήγηση του δεν είχα πρόβλημα.
Μόνο ένα αντικαταθλιπτικό παίρνω τώρα κανονική ποσότητα και έχουν φύγει σε ικανοποιητικό βαθμο εμμονικες σκέψεις κ αγχος.Έχει σταθεροποιηθεί η.κατάσταση μου δλδ.
Οπότε από ότι αντιλαμβάνομαι εξαρτάται από τον ασθενή.
Δεν ξέρω αν ανεφερθηκες σε εμενα προσωπικά.. Λέω λοιπόν στην Χρύσα την άποψη μου και θα κρίνει από μόνη της το πιο είναι σωστό κ πιο όχι...
Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να λες ότι λέω κουραφεξαλα χωρίς να έχεις κάποια επιχειρήματα..
Αν ποτέ διαβάσεις της οδηγείς από τα αντικαταθλιπτικά που περνεις τότε ίσως να καταλάβεις...
Η Χρύσα δεν αντιμετωπίζει την δικιά σου κατάσταση και μην την συγρινεις με το δικό σου πρόβλημα επιδει θέλησες κ θεωρησες σωστό να πέσεις στο τρυπάκι με τα φάρμακα...
Γυναίκα μου από που βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα ότι είμαι βαριά άρρωστη? Μια χαρά δεν συνεννοούμαι με τον κόσμο? Είσαι στα καλά σου ναι ή όχι? Δεν ντρέπεσαι να γράφεις μπούρδες σε μια 18χρονη για Δαφνί και πράσινα άλογα? Μια χαρά συμβουλές μου έδωσαν οι άνθρωποι, διαφορετικές μεν αλλά ορθές συμβουλές. Τώρα τι να ακούσω εσένα που μου λες να μπω στα καλά καθούμενα στο τρελοκομείο. Έλα Χριστέ και Παναγία τι άλλο θα ακούσουμε;
λοιπόν επειδή είσαι νέο μέλος στο forum και άρχισες να γραφεις ότι να ναι και κανεις διάγνωσης από μονη σου για να πάρει η κοπέλα αντικαταθλιπτικά το θέμα δεν θα λήξη εδώ.... εκτος ότι θα έχεις αποκλεισμό από το forum να ξέρεις ότι έχεις γράψει εδώ έχουνε καταγραφτεί και θα τα μεταφέρω άμεσα ...κανόνισε λοιπόν την πορεία σου και πρόσεχε τι γραφεις και που απευθύνεσαι...
Το παρόν μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση του ΦόρουμQuote:
Originally Posted by Aliki909;[COLOR="#006400"