εγω σου εβαλα πρωτα το τι αρεσει στην ρεμεντι...και μετα τα ''γυμναστηριακα''..γιατι ετσι ειναι κανονικα.........ρε φιλε κανενας ομορφος εκει εξω δεν εχει τ @ρχ@ που εχει αυτος εδω ο τυπος που τα ειχε 4-5 χρονια με την Εβελινα.(που ουτε λεφτα απο τα πατζακια τοθυ τρεχουν)ΕΜενα δε μου φαινεται καθολου παραξενο γιατι ειμαι σιγουρος οτι κατι κανει καλα ο τυπος,απλα τα πραγματα.
https://www.fthis.gr/celebrity/news/...8a-pantreytoyn Και δε μου φαινεται παραξενο γιατι κα ιστη ζωη μου σε μικρη ηλικια ειχε ερθει ενας κα ιμπροστα στη μαπα μου εμ ειχε προσβαλει λεγοντας μου ''καλα ΕΣΥ τα χεις με την ταδε?'' κα ιγελαγε μπροστα σε ολους.Και οντως τα χα με την πιο ομορφη της κατασκηνωσης που ουτε κ ιεγω ξερω πως τα ειχα καταφερα ακομα κα ισημερα γιατι μικρος ημουν σα γυφτακι/ασχημοπαπο πολυ κοντος κ ιαδυνατος.Αλλα δε ξεχασα ποτε τη γεματη απορια φατσα του και ποσο το ευχαριστηθηκα που ζηλευε ετσι ''φωναχτα''.
Για τη γυμναστικη που λεμε,προφανως δεν εχεις ασχοληθει ακομα.Η γυμναστικη δεν ειναι απλα φτιαχνω μπρατσα να μαι ουαου.Γενικα τα φουσκωτα δεν αρεσουν σε καμια.Με την γυμναστικη περα απο το σωμα βλεπεις το καλυτερο εαυτο σου στον καθρεπτη,φτιαχνει γωνιες το προσωπο,το δερμα ειναι πιο τσιτα και καθαρο κτλ...Ολα αυτα ΓΙΑ ΣΕΝΑ,να βλεπεις τον εαυτο σου βελτιωμενο και να βγαινεις εξω να περπατας με μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση.