Originally Posted by
Kostas_14
χαχα Εγώ φίλτατε, δεν έχω να αποδείξω τίποτα, ξέρω την αξία μου, ως άνθρωπος. Έχω ζωή αν θες, δεν κάθομαι να το παίζω δικαστής του πληκτρολογίου, γι'αυτό μάθε αν θέλεις να αναφέρεσαι καλύτερα σε εμένα και σε όποιο άλλο μέλος. Και άλλοι έχω δει σε έχουν κράξει και όχι άδικα από τι βλέπω.
Μιλάς για τις κοπέλες και για την ψυχολογία τους και επαναλαμβάνω (για τις κοπέλες γενικά αναφέρθηκες και μετά το άλλαξες για το θέμα του βιασμού), τα γραπτά μένουν έλεγαν οι Ρωμαίοι, δες παραπάνω τι έγραψες. Αναφέρθηκες γενικά στην γυναικεία ψυχολογία, ότι έλκονται από τα "κακά" παιδιά, επειδή τους φοβούνται. Σαχλαμάρες απλά γράφεις και τίποτα παραπάνω.
Απέδειξα με τα λεγόμενά μου, ότι επειδή γνωρίζω (λίγο) καλύτερα την γυναικεία ψυχολογία, από κάποιους σαν και εσένα, απέδειξα ότι έχεις λάθος. Είπα χαρακτηριστικά ότι δεν έλκονται από τον φόβο, αλλά γιατί έχουν τα κότσια να τις προσεγγίσουν (πρόσεχε εδώ), δεν αναφέρθηκα για το θέμα του βιασμού στην Ρόδο, αλλά γενικά στο θέμα προσέγγιση.
Επειδή μάλλον δεν το κατάλαβες, πήγες και με χαρακτήρισες κατευθείαν, αντί να ρωτήσεις. Το επίπεδό σου, φαίνεται πως είναι χαμηλό και φαίνεται και από την γραφή. Έχεις αραδιάσει αρλούμπες παντού με θέμα την θρησκεία, που ούτε καν στέκουν κιόλας.
Είσαι ο κλασικός τύπος που κάθεται στον καναπέ του και σχολιάζει μέσω μιας οθόνης, πράγματα που δεν ξέρει κιόλας. Το τι είναι ψυχολογία και τι όχι, καλύτερα ψάξε το εσύ. Η ψυχολογία όπως την ορίζεις εσύ και ο καθένας μας, είναι έξω από το σπίτι και όχι μέσα σε αυτό και πόσο μάλλον, όχι πίσω από μια οθόνη. Η ψυχολογία, είναι το να επικοινωνείς με τους άλλους ανθρώπους, να φλερτάρεις, να κάνεις φιλίες. Η ζωή είναι έξω από το σπίτι και όχι μέσα σε αυτό.
Έγινα επιθετικός, γιατί δεν γουστάρω να με χαρακτηρίζουν, άτομα που τα χαρακτηρίζω ως no lifer. Κοίτα την δική σου καμπούρα λέω εγώ και άσε εμένα. Όσο για τους Γερμανούς, όταν θα βγεις στην Ευρώπη, το ξανά συζητάμε...
Τελειώνοντας να πω, πως δεν θα ξανά ασχοληθώ με τη πάρτη σου, δεν ασχολούμαι με άτομα σαν και εσένα, στην πραγματική ζωή, πόσο μάλλον στην ηλεκτρονική.