ελα, εντάξει, δεν κάνουμε κανεναν αγώνα απλά ήθελα να σου πω ότι ο τρόπος που προσεγγίζεις τις καταστάσεις και τα προβληματα δείχνει πως you think out of the box..αυτό.;):):):)
Printable View
ελα, εντάξει, δεν κάνουμε κανεναν αγώνα απλά ήθελα να σου πω ότι ο τρόπος που προσεγγίζεις τις καταστάσεις και τα προβληματα δείχνει πως you think out of the box..αυτό.;):):):)
ουτ οφ δε μποξ???
καλο ειναι αυτο?
ναι...;)Quote:
Originally posted by krino
ουτ οφ δε μποξ???
καλο ειναι αυτο?
τελικα 0,301?
χιχιχι!! ρε συ κρίνε νοιώθω πολύ καλύτερα απο τότε που σας βρήκα..(το forum εννοώ)
και τον lost φυσικά ε?????????:P:P:P:P:P
τα ευσημα στον ιδιοκτητη που πληρωνει το ρευμα....
:cool:
χιχιχιχ...σωστά.. ας πιούμε τον ελληνικό μας( τέτοια ώρα δεν πάει το σκοτς) στην υγειά του admin λοιπόν....:D:D:D:D:D
μαρία ήρθες καλέ? έπιασες και δεύτερη δουλειά? μπράβο βρε θηρίο? ποιο φάρμακο?
εγω λεω να παω να φτιαξω κανα εσπρεσακι...
να πας...!! εγώ ένα ελληνικούλη...έχω πιεί έναν κουβά απο το πρωί, μια κούπα ακόμα δεν νομίζω να με χαλάσει...;)
flouxetine 20mg περνω και μαγνησιο.επισης μου μηωσε σε 0.25μιλιγκραμ το βραδινο μισο ζαναξ μου .ειμαι πολυ καλα εσεις?
στο μείωσε ε? νομίζω καλυτερα γιατί θυμάμαι που ελεγες ότι ρίχνεις τρελούς ύπνους...μαι υπνηλία την φέρνει...εγώ το σύνήθισα...!!!
εμεις αμα τι εμφανίση κρίνου και λόστ πεθαίνουμε στα γέλια...!!!
δοξα τον θεουλη (και τον κρίνο,χιχιχιχιχχιχιχιχιχι� �ιχιχιχ!!!!!!!!!!) μια χαρά, ευτυχώς...!!!!!!!!!!!
αλλάζω κα δουλειά σε λίγο και πετάω!!!
πολύ καλύτερη απο τώρα...
ΜΠραβο βρε.Το ζαναξ το περνω βραδυ οποτε δεν με ενοχλει καπου σε δουλεια κλπ.
καλό αυτό...εγώ το παίρνω πρωί βράδυ και το πρωί αν και πλέον το εχω ψιλοσυνηθίσει δυσκολευομαι λιγάκι..γι\'αυτό και ένας κουβας με καφέ είναι ότι πρέπει αλλά τι να σου κάνει...χημικά βλέπεις, ζορίζομαι λίγο..αλλά όλα καλά..αυριο θα πάω γιατρό να δουμε τι θα γίνει...
εγω νομίζω πως παίρνω τα πάνω μου αυτές τις μέρες, είμαι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε μιαααααααααα χαρά!!!!!!!!!!!!;);););)
κρίνε?
oui?
screver d\'ennui....μου άρεσε το γαλλικό σου...!!!
βαριεμαι.....θέλω να φύγω επιτέλους απο το κ...λγραφείο...ανθρωποφάγοι μου φαίνονται!!!
Pas le mauvais...
ανθρωποφάγοι, ανθρωποφάγοι!!!!!!!!!!
σε λιγάκι θα την κάνω...τους βαρέθηκα...
αυτές τις μερες νοιώθω σαν τον Ναπολέοντα, απορώ πως καταφέρνω να κάνω δουλεια και να απαντάω ταυτόχρονα στο φορουμ!!!
τι να πω μπραβο μου...;););););)
ε ναι ενα μπραβο να στο πουμε....
:P
χαχα...δεν έχω λόγια....
ειλικρινά...ευχαριστώ....!!!!:P: P:P
κρίνε μου σε ευχαριστώ για την παρεούλα και σήμερα...σε χαιρετώ...καλό απόγευμα..;)καλή συνέχεια;)
μαράκι???? καλό απόγευμα...;););)
καλημέρα σας...!!!
όλα καλά και σήμερα...!!!
κρίνε? είσαι πρωινός τύπος έ?;)
που είσαι ρε λοστ???ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? να σου πω για το χθεσινό μου ραντεβού...!;);););)
παντα πρωινος...
διαβαζω με το καφεδακι και τον γατο μου παρεα.
αν μου πεις ότι διαβάζει και ο γάτος...θα σαλτάρω.!!!;)
βεβαιως!!!
και γραφει και διαβαζει.
Εδω στην φωτο ειναι οταν εγραφε μια διατριβη για την διασπαση του ατομου.... :cool:
http://img73.imageshack.us/img73/2540/sevax1kv7.jpg
ax ομορφος γατουλης.καλημεραααααααα.ε ιμαι καλα οσο ποτε και το ιδιο ευχομαι για ολους.μακαρι να ειμαι και ετσι και χωρις φαρμακα σιγα σιγα.φτου μου μην με ματιασω.
όλα τα λεφτά!!!όλα τα λεφτά λέμεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!
να τον χαίρεσαι ρε κρίνε!!! είναι κούκλος!!! είναι για τρελά ζουλήγματα και φιλιά!!!
σιγα μην γραφει και για την ενοποιημενη θεωρια του αινσταιν χιχιχι
φτου σου μαράκι!!φτου σου!!
καλημερούδια...!!μπραβοοοοο� �οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!! !!!!!!!!!!!!
εύχομαι να πάνε όλα καλά μαριώ!!
σιγά σιγά θα δεις πως θα τα καταφέρεις και χωρίς φάρμακα...εγώ μετά απο συζήτηση με έναν φίλο..ο οποίος είναι και κουκλος παρεπιπτόντως!!!!!!!!χιχιχχι.. αποφάσισα να συζητήσω με τον γιατρό μου για να κόψω τελείως το ζαναξ....άντε να δούμε...
γερά και δυνατά μαρία μου!!!!!!!
Χθες ξεκινησα το 0.25 το μισο του ζαναξ και ειμουν μια χαρα.και γω θα το κοψω.ευτιχος το περνω εδω και 25 μερες περιπου .δεν εχω παριε πολλα τετια μονο οταν μου γραψε καταλαθος αλλα φαρμακα και εχασα το μπουσουλα μου.τεσπα τον δεκεβριο αρχηζω και ψυχοθεραπεια μηπως και στρωσει η δουλεια.η αληθεια ειναι οτι πρεπει να χριαζομαι σε ορισμενα πραγματα μια βοηθεια ειδικου γιατι αντιδρω λαθως καμια φορα κλπ.Παντως πυστευω οτι προσωπικα εγω δεν θα επρεπε αυτη την στιγμη να περνω φαρμακα.Μια χαρα τα καταφερνα ρε γμτ ολα.σε ολα τα πηγενα καλα εκτος βεβαια που δεν ειχα εναν συντροφο,αλλα δεν ειναι δυνατον ολα να προερχονται απο εκει.Να ερωτευτω με το ζορι?
η να με ερωτευτει καποιος με την βια?εχω και παραπανω κιλακια λολ αλλα παλευω να τα χασω τα ατιμα
όχι βέβαια βρε παιδί μου!!
άκου να ερωτευτείς με το ζόρι...!!
χαλάρωσε και θα έρθει κι αυτό...πιστεύω πως όταν όλα πάνε χάλια, ή κάτι τελοσπάντων δεν πάει καλά θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα του να στρώσει...είναι σίγουρο!!
εγώ το βλέπω σαν μια καμπύλη...παααανω...καααατω!! !χιχιχιχιχι;););)
εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και χωρίς τα chems..αφού θες πραγματικά να είσαι καλά, τότε σίγουρα θα είσαι...θα το δεις..!!!:):):)
Το ελπιζω.Και συ το ιδιο.
Quote:
Originally posted by maria...
σιγα μην γραφει και για την ενοποιημενη θεωρια του αινσταιν χιχιχι
που το καταλαβες??
αυτο το καιρο, αυτο ετοιμαζει....
αινσταιν ο σεβαχ μου...
axxaxaaxaxax
εγώ μαράκι μου πετάω και νομίζω πως θα μπορέσω να συνεχίσω έτσι γερά και δυνατά...:):):):):):)Quote:
Originally posted by maria...
Το ελπιζω.Και συ το ιδιο.
Βρε παιδια βλεπω πολυ αισιοδοξα νεα εδω! Μπορει να μη σας ξερω προσωπικα,αλλα χαιρομαι αφανταστα για ο,τι διαβασα! Ευχομαι να συνεχισετε ετσι κ ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερετε!
ευχαριστούμε!! ευχαριστούμε...!!!Quote:
Originally posted by x.ps.
Βρε παιδια βλεπω πολυ αισιοδοξα νεα εδω! Μπορει να μη σας ξερω προσωπικα,αλλα χαιρομαι αφανταστα για ο,τι διαβασα! Ευχομαι να συνεχισετε ετσι κ ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερετε!
και μόλις ηρεμήσουμε επιτέλους, θα γράψουμε και βιβλίο με τίτλο..
\"Γιατί κάνουμε 832 μπάνια την ημέρα κα γιατί θέλουμε 954,5(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) παπουτσια για να στρώσουμε\"
χιχιχι:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
καλημέρα σας...
bon jour...