Quote:
Originally posted by Empneustns
κρινο βασικα εισαι σαν κουνουπι,συνεχεια ζζζζζζζζζζζζζζζζ χαχαχαχαχα
τα κουνουπια δεν κανουν ζουντ...
τσιμπανε κιολας...
:P
Printable View
Quote:
κρινο βασικα εισαι σαν κουνουπι,συνεχεια ζζζζζζζζζζζζζζζζ χαχαχαχαχα
τα κουνουπια δεν κανουν ζουντ...
τσιμπανε κιολας...
Quote:
Originally posted by Γιωργος1983:(
τουλαχιστον νιωθω οτι μεσω του προβληματος μου γεννηθηκε ενας ερωτας..χεχεχεQuote:
Originally posted by krino
σου αρεσω ε?
;););)
το ψηνουμε εδω και μηνες....
:cool:
η αληθεια φιλε μου ειναι διαφορετικη για τον καθενα.αυτα που ξερουμε αυτη τη στιγμη ειναι οτι εσυ την θελεις τρελα.και αυτο που δεν ξερουμε ειναι τι θελει εκεινη.και βασικα ουτε και εκεινη ξερει.το τι θα γινει στο μελλον δεν το ξερει κανενας.θα δοκιμασεις και θα δεις,υπαρχουν τρεις επιλογες,να ειστε μαζι,να μην ειστε μαζι και να συνεχισετε αυτο το τρελο παραμυθι που ζειτε.το σιγουρο ειναι πως ακομα εχετε μεγαλο ψυχολογικο γολγοθα μπροστα,και για αυτο φταιει αυτη τη στιγμη η κοπελια που δεν ξερει τι θελει.αν θα το βρει καποτε δεν ξερω,αν θα υπαρχεις εσυ η θα σε σκεφτεται απλα οταν το βρει ουτε αυτο το ξερω.με αλλα λογια,αυτο ειναι η ζωη,το να βαδιζεις στο αγνωστο,να μην ξερεις τι θα συμβει στο επομενο βημα.εχεις σκεφτει πως αυριο στο αμαξι σου μπορει να μεινεις εσυ η αυτη αναπηρη;ανοιξε το πνευμα σου,δες ολη την πλαση και τον εαυτο σου μεσα σε αυτην,οχι μονο εκει που εστιαζεις.δεν βοηθησα αλλα δεν υπαρχει και κατι να πω περι τουτου.το μελλον θα δειξει ... και να μαστε καλα να μας πεις.
κρινο αμα τσιμπαν εχουμε αροξολ ... :) :)
χμμμQuote:
εισαι μπερδεμενος αυτο κανει μπαμμμμ...
1. Τα πραγματα δεν ειναι ασπρα μαυρα.
Οι φασεις που περιγραφεις δεν ειναι ιδιες οποτε μην συγκρινεις την μια με την αλλη κατασταση.
2. Να την πεισεις οτι θα κανετε μια ομορφη σχεση - οχι οτι θελει εσενα.
Μην σκεφτεσαι εγωιστικα... χμμμ ανδρικα να το πω αλλιως.
3. Μερικες φορες οι ανθρωποι ειναι σε φαση που δεν καταλαβαινουν τιποτα.
Αν την θες πρεπει να το κανεις εσυ για την σχεση σας.
4. Να σου πω καλη ιδεα...
Και εγω στο παρισι πηγα την δικια μου και ηταν καθοριστικο.
Το παρισι προσφερεται για ρομαντζα.
5. Σου λεω εγω οτι εχει δειξει, η μπαλα δικη σου.
1. μαζι της εχει κ γκριζα, ροζ κτλ. Μου ειπε οτι ξερει οτι δεν θα ζησει το ονειρο μαζι μου αλλα προτιμα να βρει καποιον αλλο
2.το οτι θα καναμε ομορφη σχεση το ξερει (η το πιστευε) απο αυτα που εβλεπε αλλα λεει, κ συμφωνω οτι πρεπει να ειναι ερωτευμενη για να κανει σχεση κ μαζι μου ΛΕΕΙ οτι δεν ειναι κ οτι της θυμιζω το παρελθον.
3.Μακαρι, μακαρι να πιστευα οτι υπαρχει εστω μια μικρη πιθανοτητα για μας κ θα εκανα τα παντα για την σχεση μας απλα με τον τροπο κ τα λογια της καταλαβα οτι ηταν το τελος(κ γιαυτο ειμαι τοσο πιο χαλια αυτη την φορα απο καθε αλλη φορα που πηγαινε πισω στον πρωην)
4. πολυ χαιρομε αλλα να με δει δεν θελει κ θα παει παρισι?
5. μακαρι να μπορουσα να το πιστεψω αυτο! Τι εχει δειξει? κ πιστευεις οτι δεν ειναι καλυτερα γιαυτην να την αφησω να ηρεμισει λιγο πρωτα?
τα αθηναικα κουνουπια λογω νεφους δεν τα πιανει τιποτις....Quote:
κρινο αμα τσιμπαν εχουμε αροξολ ... :) :)
:P:P
ακομα στον πρωην παει;;;;;;; αει καλα.παρτο αποφαση και σβηστην απο παντου να ησυχασεις,αλλιως ηρεμια δεν προκειται να βρεις
μα ακριβως επειδη δεν ξερουμε τι θα μας ξημερωσει, γιαυτο πρεπει να περναμε οσο πιο ομοργα γινετε ετσι? Συμφωνω με τα λογια σου, εγω ξερω, εκεινη δεν ξερει κ γιαυτο υποφερει τωρα. Δεν μου αρεσει να περπατω στο αγνωστο, προτιμω να εχω καποιο μικρο ελεγχο, οσο γινεται, στη ζωη.Quote:
η αληθεια φιλε μου ειναι διαφορετικη για τον καθενα.αυτα που ξερουμε αυτη τη στιγμη ειναι οτι εσυ την θελεις τρελα.και αυτο που δεν ξερουμε ειναι τι θελει εκεινη.και βασικα ουτε και εκεινη ξερει.το τι θα γινει στο μελλον δεν το ξερει κανενας.θα δοκιμασεις και θα δεις,υπαρχουν τρεις επιλογες,να ειστε μαζι,να μην ειστε μαζι και να συνεχισετε αυτο το τρελο παραμυθι που ζειτε.το σιγουρο ειναι πως ακομα εχετε μεγαλο ψυχολογικο γολγοθα μπροστα,και για αυτο φταιει αυτη τη στιγμη η κοπελια που δεν ξερει τι θελει.αν θα το βρει καποτε δεν ξερω,αν θα υπαρχεις εσυ η θα σε σκεφτεται απλα οταν το βρει ουτε αυτο το ξερω.με αλλα λογια,αυτο ειναι η ζωη,το να βαδιζεις στο αγνωστο,να μην ξερεις τι θα συμβει στο επομενο βημα.εχεις σκεφτει πως αυριο στο αμαξι σου μπορει να μεινεις εσυ η αυτη αναπηρη;ανοιξε το πνευμα σου,δες ολη την πλαση και τον εαυτο σου μεσα σε αυτην,οχι μονο εκει που εστιαζεις.δεν βοηθησα αλλα δεν υπαρχει και κατι να πω περι τουτου.το μελλον θα δειξει ... και να μαστε καλα να μας πεις.
να ειστε παντα καλα!!
εδω παντως στη θεσσαλονικη κουνουπια δεν εχει .... χεχεχε
οχι οχι, μιλω οταν πηγαινε παλια..Quote:
ακομα στον πρωην παει;;;;;;; αει καλα.παρτο αποφαση και σβηστην απο παντου να ησυχασεις,αλλιως ηρεμια δεν προκειται να βρεις
και δεν ειμαι και τοσο σιγουρος αν υποφερει .... και ποσο.αυτη μαλλον εχει το πανω χερι σε ολα απο οσο καταλαβα.οτι θελησει η καρδουλα της γινεται ....
κ αυτο το σκεφτομε, οτι μπορει αυτη την στιγμη που εγω υποφερω αυτη να ειναι μια χαρα..
αλλα αν ειναι ετσι, γιατι να της χαλασω την ηρεμια της με το να την διεκδικησω??
σωστο....
κοψε για 2-3 μερες και μετα κανονισε να βρεθειτε, οπου και οπως νομιζεις καλυτερα.
Μην ασχολεισαι με τι ειπε και τι δηλωσε.
Φαινεται οτι εχει μια ψυχολογια μπρος - πισω.
Προσπαθησε να την σταθεροποισεις (μπροστα φυσικα) και δειξτης να καταλαβεις οτι δεν εισαι το παρελθον αλλα το μελλον.
το λαθος σου ειναι οτι δινεις βαση σε οτι λεει και οχι στο πως θα αντιμεπτωπισεις αυτο που λεει.
το τι θα κανεις ειναι δικο σου θεμα και εξαρταται απο τα δικα σου θελω,μην ακους κανενα γιατι ολοι εμεις θα σου πουμε τι θα καναμε εμεις.Εγω δεν θα ασχολιομουν μαζι της γιατι ειναι ασταθης χαρακτηρας και δεν τους μπορω τους χαρακτηρες που ειναι μια ετσι μια γιουβετσι,αλλος θα την διεκδικουσε.το τι θα κανεις εσυ εχεις σχεση με σενα...αν θελεις μπορεις να βαλεις ενα χρονικο περιθωριο,ενα μηνα και να την κυνηγησεις αλλα σε καμια περιπτωση μη γινεις κουρελι για αυτην γιατι θα πετυχεις το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.αν το αντεχεις ψυχολογικα βεβαια.
Γιώργο οι σχέσεις που λειτουργούν παράλληλα με κάποιες άλλες είναι δύσκολο να λειτουργήσουν αυτόνομα. Το πάθος, ο έρωτας, το \'δράμα\', τα όνειρα, όλα όσα ζήσατε υπήρξαν μέσα σε ένα πλαίσιο. Χωρίς αυτό δεν έχουν πια το ίδιο νόημα.
Χμ...ασταθής? Δεν είναι και τόσο βέβαιο. Το βέβαιο είναι πως έτσι σου παρουσιάστηκε ή έτσι ήταν στη φάση που ξεκινήσατε. Ίσως τώρα δεν έχει ανάγκη από μια σχέση \'αντίβαρο\' για να διατηρήσει την ισορροπία της.
εκοψα για 2 βδομαδες, κ μετα για 3 μερες αλλα με μηνυματα διακοψα. Για αυτη την ψυχολογια που λες, μου το ειπε επι λεξη οπως το ειπες, μπρος-πισω κ μου ειπε να σταματησω να την φερνω πισω με αναφορες στο παρελθον κ οτι εγω ειμαι παντα το πισω ακομα κ αμα της εξηγησα οτι οταν σταθει στα ποδια της μπορουμε να κανουμε μια νεα αρχη αυτη ειπε οχι.Quote:
σωστο....
κοψε για 2-3 μερες και μετα κανονισε να βρεθειτε, οπου και οπως νομιζεις καλυτερα.
Μην ασχολεισαι με τι ειπε και τι δηλωσε.
Φαινεται οτι εχει μια ψυχολογια μπρος - πισω.
Προσπαθησε να την σταθεροποισεις (μπροστα φυσικα) και δειξτης να καταλαβεις οτι δεν εισαι το παρελθον αλλα το μελλον.
το λαθος σου ειναι οτι δινεις βαση σε οτι λεει και οχι στο πως θα αντιμεπτωπισεις αυτο που λεει.
καταλαβαινω αυτο που λες να μην δινω βαση σε αυτα που λεει. Απλα φοβαμαι οτι αν βιαστω να της μιλησω κ ειναι ακομα στην ιδια ψυχολογικη κατασταση με πριν 3 βδομαδες τοτε απλα θα με απορριψει ξανα κ σιγουρα μειωνοντε οι πιθανοτητες μας
παντως ειδοποιησε την κοινη παρεα οτι σε 10 μερες που ερχοντε ολοι θα πανε εξω ενω ξερει οτι καθε βδομαδα ειμαι κ γω στην παρεα (αυτη που εχει μεινει εδω τελοσπαντων) ενω αυτη ειπε οτι θα εξαφανιστει. Τωρα την \"βολευει\" οτι εχει μια προσωρινη δουλεια σε αλλη πολη κ δεν εμφανιζετε μπροστα μου παρεπιμπτοντως..
το θεμα ειναι ποιο ειναι το σωστο χρονικο περιθωριο? ενας μηνας μπορει να ειναι αργα, μπορει να ειναι πολυ νωρις! Εκτιμω ομως τις αποψεις σας, κ αυτο ειναι ακριβως που θελω, το τι θα κανατε εσεις κ το τι πιστευετε εσεις μεσα απο τις εμπειριες κ γνωσεις σας αλλα σιγουρα το τι θα κανω ειναι δικη μου αποφαση.Quote:
το τι θα κανεις ειναι δικο σου θεμα και εξαρταται απο τα δικα σου θελω,μην ακους κανενα γιατι ολοι εμεις θα σου πουμε τι θα καναμε εμεις.Εγω δεν θα ασχολιομουν μαζι της γιατι ειναι ασταθης χαρακτηρας και δεν τους μπορω τους χαρακτηρες που ειναι μια ετσι μια γιουβετσι,αλλος θα την διεκδικουσε.το τι θα κανεις εσυ εχεις σχεση με σενα...αν θελεις μπορεις να βαλεις ενα χρονικο περιθωριο,ενα μηνα και να την κυνηγησεις αλλα σε καμια περιπτωση μη γινεις κουρελι για αυτην γιατι θα πετυχεις το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.αν το αντεχεις ψυχολογικα βεβαια.
Κουρελι δεν προκειτε να γινω για καμμια..κ ελπιζω να μην με θεωρησει κουρελι επειδη ακομη την κυνηγω μετα τα οσα μου ειπε..
το ξερω για το πλαισιο κ πρεπει να το καταλαβει κ αυτη. Μου λεει ημουν ευτυχισμενη οσο ημουν στην αγγαλια σου αλλα οταν εφευγα ημουν δυστιχισμενη κ σκεφτομουν τι κανω κτλ. Προσπαθησα να της εξηγησω οτι απο την στιγμη που δεν ισχυει πλεον η σχεση της τοτε δεν θα εχει να ανησυχει για τιποτα μολις φυγει απο εδω αλλα αρχισε παλι τα \"μην προσπαθεις να με πεισεις οτι ειμαι ερωτευμενη\"!!Quote:
Originally posted by marina38
Γιώργο οι σχέσεις που λειτουργούν παράλληλα με κάποιες άλλες είναι δύσκολο να λειτουργήσουν αυτόνομα. Το πάθος, ο έρωτας, το \'δράμα\', τα όνειρα, όλα όσα ζήσατε υπήρξαν μέσα σε ένα πλαίσιο. Χωρίς αυτό δεν έχουν πια το ίδιο νόημα.
Χμ...ασταθής? Δεν είναι και τόσο βέβαιο. Το βέβαιο είναι πως έτσι σου παρουσιάστηκε ή έτσι ήταν στη φάση που ξεκινήσατε. Ίσως τώρα δεν έχει ανάγκη από μια σχέση \'αντίβαρο\' για να διατηρήσει την ισορροπία της.
Για την ισορροπια της δεν ξερω, δεν την βλεπω να ειναι καποια που μπορει να ειναι μονη τις για καιρο, εμαθε να στηριζετε καπου..
Μερικές φορές τα \'διλήμματα\' μας δίνουν νόημα εκεί που δεν το βρίσκουμε αλλιώς. Ίσως της άρεσε που ανησυχούσε και αν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει και ενδιαφέρον. Μήπως αντί να την πείσεις για οτιδήποτε άλλο, να δοκιμάσεις να την πείσεις ότι....θα έχει να ανησυχεί για πολλά? :):)Quote:
το ξερω για το πλαισιο κ πρεπει να το καταλαβει κ αυτη. Μου λεει ημουν ευτυχισμενη οσο ημουν στην αγγαλια σου αλλα οταν εφευγα ημουν δυστιχισμενη κ σκεφτομουν τι κανω κτλ. Προσπαθησα να της εξηγησω οτι απο την στιγμη που δεν ισχυει πλεον η σχεση της τοτε δεν θα εχει να ανησυχει για τιποτα μολις φυγει απο εδω αλλα αρχισε παλι τα \"μην προσπαθεις να με πεισεις οτι ειμαι ερωτευμενη\"!!
Για την ισορροπια της δεν ξερω, δεν την βλεπω να ειναι καποια που μπορει να ειναι μονη τις για καιρο, εμαθε να στηριζετε καπου..
Σαφώς και δεν μπορεί να είναι μόνη της για καιρό, εδώ δύο και δεν της έφταναν! Αυτό τουλάχιστον μπορεί να είναι υπέρ σου αν είσαι εκεί τριγύρω....Δεν μου λες, εσύ είσαι σίγουρος ότι θέλεις εκείνη, ή μήπως κι εσένα σου αρέσει η ένταση και η ανησυχία?
χεχε, σε πιαννω :) κοιτα, το πως το βλεπω ειναι, επειδη ξερω οτι δεν της αρεσουν τα δεδομενα, οταν βρεθουμε εξω στην ιδια παρεα κ δω οτι παει να μου το παιξει εξυπνη κτλ απλα θα με δει με την κοπελλα για την οποια ανησυχουσε παλια (σε αυτη της ειπα οτι απλα ειμαστε παρεα κ μια χαρα εξηγηθηκαμε!) κ θα δω την αντιδραση της δικιας μου.. Αυτο αν φτασουμε βεβαια στο σημειο να με εχει απορριψει ηδη, διαφορετικα δεν θα υπαρχει λογος να το κανω.Quote:
Originally posted by marina38
Μερικές φορές τα \'διλήμματα\' μας δίνουν νόημα εκεί που δεν το βρίσκουμε αλλιώς. Ίσως της άρεσε που ανησυχούσε και αν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει και ενδιαφέρον. Μήπως αντί να την πείσεις για οτιδήποτε άλλο, να δοκιμάσεις να την πείσεις ότι....θα έχει να ανησυχεί για πολλά? :):)
Σαφώς και δεν μπορεί να είναι μόνη της για καιρό, εδώ δύο και δεν της έφταναν! Αυτό τουλάχιστον μπορεί να είναι υπέρ σου αν είσαι εκεί τριγύρω....Δεν μου λες, εσύ είσαι σίγουρος ότι θέλεις εκείνη, ή μήπως κι εσένα σου αρέσει η ένταση και η ανησυχία?
η ενταση ειναι καλη, η ανησυχια οχι, δεν την μπορω! Ενας απο τους λογους που μου αρεσει η κοπελια ειναι κ το οτι υπαρχει ενταση μεταξυ μας που οδηγει σε..τρελλες στιγμες παθους ;)
Γιώργο είχα σχεδόν την ίδια ιστορία κάποτε και η εξέλιξη έδειξε ότι η κοπέλα δεν είχε τις αρχές που φαινόταν αρχικά να έχει. Μακριά από τέτοιες γυναίκες, φιλικά.
μπορεις να πεις λιγο περισσοτερες λεπτομερειες φιλε για την καταληξη? αν θες βεβαια :)Quote:
Originally posted by Flamenco
Γιώργο είχα σχεδόν την ίδια ιστορία κάποτε και η εξέλιξη έδειξε ότι η κοπέλα δεν είχε τις αρχές που φαινόταν αρχικά να έχει. Μακριά από τέτοιες γυναίκες, φιλικά.
το ξερω οτι υπαρχει αυτη η πιθανοτητα (κ ξεσπω κ σκεφτομαι πως θα αντιδρασω αμα το σκεφτομε) αλλα μια απο τις κοπελλες του φορουμ επραξε διαφορετικα κ θελω να πιστευω οτι το ιδιο θα συμβει κ με μενα..
Φίλε μου η κατάληξη της κάθε ιστορίας μπορεί να διαφέρει και αυτό δεν έχει τόσο σημασία. Το ότι κάποια συμπεριφέρεται έτσι για τόσο καιρό δείχνει πολλά για το χαρακτήρα της, κυρίως τον εγωκεντρισμό της, οπότε η μόνιμη σχέση σου μαζί της δε θα είναι και τόσο ρόδινη για πολλούς λόγους. Κυνήγα την αν θελεις με σκοπό μόνο να περάσεις καλά και απόφυγε όσο μπορείς να σκέφτεσαι ότι αυτή θα είναι η γυναίκα της ζωής σου. Γιατί κατά πάσα πιθανότητα δε θα είναι.
δεν θελω να την κυνηγισω απλα για να περασω καλα, αν ειναι μονο για να περασω καλα προτιμω να την αφησω ησυχη :)
πιστευω οτι εκανε λαθη, οπως εκανα κ γω. Λεει καποια πραγματα για εκεινη αλλα θελω να πιστευω οτι εμαθε απο τα λαθη της.. Αν δεν εμαθε, τοτε αυτη θα τα πληρωσει καποτε γιατι ολα εδω πληρωνονται..
νιωθω ομως κατι πολυ δυνατο γι\'αυτη κ ισως να μην μπορω να δω ποια πραγματικα ειναι.. Παντως τοσα χρονια που την ξερω δεν εδωσε ποτε δικαιωματα, τωρα τι να πω? :(
Κοίτα, ότι και να πούμε τώρα δε στέκει πλήρως εφόσον δε γνωρίζουμε την κοπέλα, γιατί ο καθένας θα κάνει τις δικές του συσχετίσεις. Απλά επειδή οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου για την τέλεια σχέση με τη συγκεκριμένη κοπέλα, πρέπει απλά να το δεις διαφορετικά το θέμα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά η νέα οπτική θα σε γλυτώσει από πολλές στεναχώριες.
ευχαριστω φιλε για τις συμβουλες, το εκτιμω :)
σιγουρα η καθεμια αντιδρα διαφορετικα, οπως αλλωστε διαφορετικη ηταν κ αυτη τα 5 χρονια που ηταν με το αλλο παιδι πριν την πιασει η τρελλα:P
μακαρι να μπορουσα να κρατησω καποιες αποστασεις αλλα δυστηχως αμα δινομαι,τα δινω ολα. Γι\'αυτο κ νιωθω τωρα ετσι αλλα πιστευω, λαθος η σωστο, οτι ο,τι κανεις, καντο με παθος..
ξερω οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα σε καποια φαση να ειμαι παλι εδω κ να ειμαι εγω που θα χρειαζομε ψυχιατρο αλλα θα ξερω οτι τα \'θελα κ τα \'παθα(η θα μου το θυμησετε εσεις). Τουλαχιστον να ξερω πως εκανα οτι ηταν δυνατον για να ειμαι ευτυχισμενος
θα σας αφησω για αποψε, πραγματικα σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας σημερα, αποψε θα κοιμηθω μετα απο καιρο, νιωθω πιο ηρεμος μετα που σας μιλησα :)
Εγω απο ο,τι καταλαβαινω Γιωργο εισαι σπανιο παιδι και το λεω αυτο γιατι μου κανει μεγαλη εντυπωση ο τροπος που γραφεις και εκφραζεις αυτα που σκεφτεσαι και που νιωθεις, τα οποια βρισκω πολυ ευγενικα και κατασταλλαγμενα αν κρινω απο την κατασταση στην οποια βρισκεσαι τωρα. All the best ;)
Έχεις δίκιο, ήταν ένα υποθετικό σενάριο. Το ξεχνάω αφού δεν ισχύει.Quote:
χαχαχαχαχα,δεν το πιστευω,ολοκληρο σεναριο.θα σου πω πως νοιωθω για να μην κανεις εικασιες.νοιωθω οπως οταν καποιος, κλεψει το σπιτι του καλυτερου μου φιλου ,και εκφραζομαι για τον κλεφτη αναλογα.και ναι κατηγορω, γιατι εκανε μια ανεντιμη πραξη,εκτος αν εσυ νοιωθεις ομορφα για μια τετοια πραξη.βεβαια μπορει ο κλεφτης να μην ειχε να φαει και το εκανε σαν υστατη πραξη επιβιωσης ,αλλα μπορει να το εκανε και για να παρει μια καινουρια φλατ τι βι. ειναι τοσο απλο τελικα :)
Απο αυτό το ποστ σου κατάλαβα ποιά είναι η διαφορά στη σκέψη μας. Εσύ βλέπεις αυτό που έκανε ο Γιώργος σαν μια κλεψιά. Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Δεν θεωρώ οτι έκλεψε ( ή επιχείρησε να κλέψει) την κοπέλα κάποιου άλλου. Θεωρώ οτι έκανε μια σχέση με μια κοπέλα, η οποία σχετιζόταν και με κάποιον άλλο. Η κοπέλα οικειοθελώς σχετίστηκε μαζί του, δεν εκλάπη. Καταλαβαίνεις τι εννοώ?
Quote:
Originally posted by Φοίβη
δεν εκλάπη.
Οι ανθρωποι για αυτο εφευραν νομους που θεωρουν οτι ανθρωποι μπορουν να εχουν ως ιδιοκτησια τους, αλλους ανθρωπους.
Ο πιο γνωστος τετοιος νομος ονομαζεται γαμος.
Ασχετα ομως απο τα αστικα νομοθετηματα, φαινεται οτι αυτα δεν αρκουν.
Ετσι αναλογα την κοινωνια στηνονται και ηθικοι νομοι εξουσιας πανω στην ανθρωπινη υπαρξη.
Ενα ζευγαρι που θα δωσει αιωνιους ορκους αγαπης και τον καταπατα τοτε σπαει το χειροτερο ορκο απο γεννησης της κοινωνιας.
Ισως μεγαλυτερο και απο το προπατορικο αμαρτημα....
Εν ολιγεις ψυχαναγκασμοι της κοινωνιας που ζουμε....
;)
Την περίμενες δηλαδή απο την αρχή. Έκανες υπομονή πιστευόντας οτι κάποια στιγμή θα είσαστε μαζί. Της έδωσες άπλετο χρόνο, αλλά πάντα πίστευες οτι στο τέλος θα καταλήξει στη δική σου αγκαλιά. Και τώρα, ναι, πραγματικά, σου πήρε αυτή την πίστη, κι απο τη μια δεν μπορείς να το πιστέψεις και απο την άλλη δεν περνάει απο το χέρι σου να της αλλάξεις και γνώμη.Quote:
περασα πολλα ναι, συμφωνω με ολα οσα λες εκτος 1 σημειο. Παντα πιστευα οτι θα χωρισει, αν δεν το πιστευα δεν θα ημουνα μαζι της..Κ δυστιχως τωρα νιωθω οτι μου πηρανε αυτη την πιστη κ δεν μπορω να κανω τιποτα..
Εγω μενω μονος κ αυτη με την θεραπεια της κτλ θα ειναι μια χαρα σε λιγο καιρο, θα καταφερει να πεισει τον εαυτο της οτι δεν ειναι ερωτευμενη μαζι μου κ θα προχωρησει ενω εγω ακομα θα ειμαι ερωτευμενος.
Κανενας δεν μπορει να μου τα παρει, ουτε εκεινη, σιγουρα, αλλα τα ιδια ονειρα μοιραστηκαμε, τον ιδιο ερωτα (κ τολμω να πω οτι εκεινη ηταν πιο παθιασμενη κ δεν μπορουσε να κρατηθει μακρια μου, εκεινη παντα ερχοταν πισω γιατι εγω σεβομουν οτι επρεπε να μεινει \"μονη\" της). Με ρωτουσε καθε 10 λεπτα ποσο την αγαπω κ αν ειναι η γυναικα της ζωης μου κ ποσα μωρακια θα κανουμε ενω με εκινον δεν μπορουσε ποτε να σκεφτει οτι θα παντρευτει. Κ ειναι αληθεια της γιατι ακουσα με τα αυτια μου συζητηση τους επι του θεματος..
Εκτός αυτού, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο άνιση για σένα. Εκείνη δουλεύει το θέμα με τους ειδικούς και πιστεύεις οτι σε λίγο θα είναι μια χαρά, χωρίς κανένα συναίσθημα για σένα, ενώ εσύ, απο την άλλη πλευρά, είσαι μόνος σε αυτό, φορτωμένος με όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα. Σαν να πιστεύεις οτι σε λίγο καιρό θα σε ξεχάσει(κι εσένα και τα όνειρά σας) ενώ εσύ θα τη θυμάσαι?
Κι όλα αυτά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα σου έλεγε και όσα έκανε όσο είσασταν μαζί. Είχες μια γυναίκα που ήταν παθιασμένη μαζί σου, μια γυναίκα που σε παρέσερνε στο όνειρό να κάνετε μαζί μια οικογένεια. Και εντελώς ξαφνικά, αυτή η γυναίκα τραβάει μια γραμμή και σβήνει όλα αυτά τα όνειρα, όλα αυτά τα συναισθήματα. Είναι σκληρό αυτό...
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια :)Quote:
Originally posted by carrie
Εγω απο ο,τι καταλαβαινω Γιωργο εισαι σπανιο παιδι και το λεω αυτο γιατι μου κανει μεγαλη εντυπωση ο τροπος που γραφεις και εκφραζεις αυτα που σκεφτεσαι και που νιωθεις, τα οποια βρισκω πολυ ευγενικα και κατασταλλαγμενα αν κρινω απο την κατασταση στην οποια βρισκεσαι τωρα. All the best ;)
κ αυτη ετσι πιστευε για μενα κ μου το ελεγε..γιαυτο δεν καταλαβαινω πως μπορει να το ξεχασει τοσο ευκολα και να προτιμαει να με αφησει πισω!!
all the best και σε σενα!
σιγα μην την εκλεψα. Τι ειναι? αβουλη η φλατ τιβι κ την εκλεψα? Κ στο τελος, καλυτερα να ενιωθε οτι προσπαθησα να την κλεψω κ να με εφταιγε εμενα αντι να φταιει τον εαυτο της για ολα κ να καταληξει στους ειδικους μια κοπελλα που μονο γελουσε ως πριν λιγο καιρο..Quote:
Έχεις δίκιο, ήταν ένα υποθετικό σενάριο. Το ξεχνάω αφού δεν ισχύει.
Απο αυτό το ποστ σου κατάλαβα ποιά είναι η διαφορά στη σκέψη μας. Εσύ βλέπεις αυτό που έκανε ο Γιώργος σαν μια κλεψιά. Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Δεν θεωρώ οτι έκλεψε ( ή επιχείρησε να κλέψει) την κοπέλα κάποιου άλλου. Θεωρώ οτι έκανε μια σχέση με μια κοπέλα, η οποία σχετιζόταν και με κάποιον άλλο. Η κοπέλα οικειοθελώς σχετίστηκε μαζί του, δεν εκλάπη. Καταλαβαίνεις τι εννοώ?
καλημερα :) ναι την περιμενα απο την πρωτη στιγμη γιατι πιστευα οτι αξιζε κ ηταν κατι ξεχωριστο αλλα μου ελεγε οτι οσο ερωτευμενη κ να ειναι μαζι μου, πρεπει να αφησει τον φιλο της γιατι δεν ειναι πλεον ευτυχισμενη μαζι του κ οχι επειδη ερυτευθηκε αλλο κ το σεβαστηκα..Οπως ειπε η ιδια, ηδη δεν νιωθει κατι για μενα παρα φιλικα αισθηματα!!, δεν νομιζω απλα να με ξεχασει αλλα σιγουρα δεν νιωθει οτι νιωθω κ οτι οταν με βλεπει δεν θα της κανει διαφορα ειτε ειμαι εκει ειτε οχι.. Συγγεκριμενα με ρωτησε γιατι να με πειραξει αν σε καποια φαση (1 μηνα, 1 χρονο η 3 χρονια) βρεθουμε στην ιδια παρεα κ ειναι με καποιον αλλο αφου μου λεει οτι δεν ειναι ερωτευμενη μαζι μου κ οτι μου κανει ξεκαθαρο οτι δεν θα ειμαστε ποτε μαζι???Quote:
Την περίμενες δηλαδή απο την αρχή. Έκανες υπομονή πιστευόντας οτι κάποια στιγμή θα είσαστε μαζί. Της έδωσες άπλετο χρόνο, αλλά πάντα πίστευες οτι στο τέλος θα καταλήξει στη δική σου αγκαλιά. Και τώρα, ναι, πραγματικά, σου πήρε αυτή την πίστη, κι απο τη μια δεν μπορείς να το πιστέψεις και απο την άλλη δεν περνάει απο το χέρι σου να της αλλάξεις και γνώμη.
Εκτός αυτού, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο άνιση για σένα. Εκείνη δουλεύει το θέμα με τους ειδικούς και πιστεύεις οτι σε λίγο θα είναι μια χαρά, χωρίς κανένα συναίσθημα για σένα, ενώ εσύ, απο την άλλη πλευρά, είσαι μόνος σε αυτό, φορτωμένος με όλα αυτά τα έντονα συναισθήματα. Σαν να πιστεύεις οτι σε λίγο καιρό θα σε ξεχάσει(κι εσένα και τα όνειρά σας) ενώ εσύ θα τη θυμάσαι?
Κι όλα αυτά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα σου έλεγε και όσα έκανε όσο είσασταν μαζί. Είχες μια γυναίκα που ήταν παθιασμένη μαζί σου, μια γυναίκα που σε παρέσερνε στο όνειρό να κάνετε μαζί μια οικογένεια. Και εντελώς ξαφνικά, αυτή η γυναίκα τραβάει μια γραμμή και σβήνει όλα αυτά τα όνειρα, όλα αυτά τα συναισθήματα. Είναι σκληρό αυτό...
κ δεν τραβηξε απλα γραμμη, την εκοψε κιολας.. Απορω πραγματικα αν ξερει τι της γινεται. Ποτε δεν ηταν σκληρη μαζι μου κ παντα μου ελεγε οτι ηθελε να πει στα μουτρα μου ενω εκεινη τη μερα αρνηθηκε να με δει κ μου τα ειπε στο τηλ..
με πιαννεις απολυτα παντως, αλλα τωρα που διαβαζω αυτα που εγω γραφω μπερδευομε ακομα περισσοτερο κ αν οντως υπαρχει ελπιδα αν την κυνηγισω η απλα θα γινω χωμα μπροστα της..
κρινο, αν ηταν παντρεμενη θα ηταν διαφορετικο το πραγμα (τουλαχιστον για μενα)
φιλε μου δεν ειναι η πρωτη παντρεμενη που δεν παει καλα ο γαμος της και τον διαλυει για μια νεα ζωη.
Τεσπα η αναλυση πιστευω οτι εχει παει αρκετα.....
Τι σε ωφελει η κουβεντα απο εδω και περα οταν δεν κανεις ενα σχεδιασμο και να κανεις πραξεις??
Τι νοημα εχει να σε καταλαβουν οι παντες εδω μεσα, οταν δεν προχωρησεις σε κινησεις για να δεις τι βαση εχει ολη αυτη η συζητηση???
Καλημέρα και σε σένα.Quote:
καλημερα :) ναι την περιμενα απο την πρωτη στιγμη γιατι πιστευα οτι αξιζε κ ηταν κατι ξεχωριστο αλλα μου ελεγε οτι οσο ερωτευμενη κ να ειναι μαζι μου, πρεπει να αφησει τον φιλο της γιατι δεν ειναι πλεον ευτυχισμενη μαζι του κ οχι επειδη ερυτευθηκε αλλο κ το σεβαστηκα..Οπως ειπε η ιδια, ηδη δεν νιωθει κατι για μενα παρα φιλικα αισθηματα!!, δεν νομιζω απλα να με ξεχασει αλλα σιγουρα δεν νιωθει οτι νιωθω κ οτι οταν με βλεπει δεν θα της κανει διαφορα ειτε ειμαι εκει ειτε οχι.. Συγγεκριμενα με ρωτησε γιατι να με πειραξει αν σε καποια φαση (1 μηνα, 1 χρονο η 3 χρονια) βρεθουμε στην ιδια παρεα κ ειναι με καποιον αλλο αφου μου λεει οτι δεν ειναι ερωτευμενη μαζι μου κ οτι μου κανει ξεκαθαρο οτι δεν θα ειμαστε ποτε μαζι???
κ δεν τραβηξε απλα γραμμη, την εκοψε κιολας.. Απορω πραγματικα αν ξερει τι της γινεται. Ποτε δεν ηταν σκληρη μαζι μου κ παντα μου ελεγε οτι ηθελε να πει στα μουτρα μου ενω εκεινη τη μερα αρνηθηκε να με δει κ μου τα ειπε στο τηλ..
με πιαννεις απολυτα παντως, αλλα τωρα που διαβαζω αυτα που εγω γραφω μπερδευομε ακομα περισσοτερο κ αν οντως υπαρχει ελπιδα αν την κυνηγισω η απλα θα γινω χωμα μπροστα της..
Διαβάζοντας αυτά που σου είπε η κοπέλα σχετικά με το ότι σε βλέπει ήδη φιλικά και γιατί να σε πειράξει να την δεις με άλλον, αφού εκείνη δεν την πειράζει κι αφού είναι ξεκάθαρη μαζί σου, η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο νου ήταν : ¨Μοιάζει σαν κακόγουστο αστείο\". Είναι σαν να σου κάνει πλάκα, τόσο έξω απο την εικόνα που εσύ είχες τόσο καιρό για τα αισθήματά της και για τη σχέση σας, έτσι δεν είναι?
Το σημείο αυτό : \"Συγγεκριμενα με ρωτησε γιατι να με πειραξει αν σε καποια φαση (1 μηνα, 1 χρονο η 3 χρονια) βρεθουμε στην ιδια παρεα κ ειναι με καποιον αλλο αφου μου λεει οτι δεν ειναι ερωτευμενη μαζι μου κ οτι μου κανει ξεκαθαρο οτι δεν θα ειμαστε ποτε μαζι???\" μου δίνει την εντύπωση οτι η κοπέλα αυτή δεν αντιλαμβάνεται την παρουσία σου. Σαν να μην μπορεί να σε δει ως ξεχωριστό άνθρωπο, ο οποίος έχει τα δικά του συναισθήματα, ανεξάρτητα απο τα δικά της. Μπορεί φυσικά να πέφτω εντελώς έξω, μιας και δεν έχω μιλήσει μαζί της, οπότε το λέω με μεγάλη επιφύλαξη.
Είναι σαν να έχεις απέναντί σου έναν εντελώς καινούριο άνθρωπο ε?
φιλε μου, ναι σιγουρα δεν ειναι η πρωτη, εννοουσα οτι οι δικες μου ενεργειες θα ηταν διαφορετικες αν ηταν παντρεμενη!
Η κουβεντα οφελει για να καταλαβω κατα ποσο υπαρχουν πιθανοτητες κ περισσοτερο για να καθορισω το χρονικο πλαισιο του \"σχεδιασμου\".
ακριβως :) ΄γι\'αυτο δεν ειμαι σιγουρος ακομη αν υπαρχει κατι να κυνηγισω η απλα κοροιδευω τον εαυτο μου. Σκεφτου τι κεραμιδα μου ηρθε στο κεφαλι, ειναι σαν να μου μιλουσε αλλος ανθρωπος. Εξου κ οι αποριες μου αν εχει συναισθηση του τι λεει κ να την αφησω να παει στο καλο γιατι αν την κυνηγισω θα με κανει χωμα η απορριψη(ειδικα με παρομοιο τροπο) η αν πρεπει να της αφησω κ αλλο χρονο!!Quote:
Originally posted by ΦοίβηΚαλημέρα και σε σένα.
Διαβάζοντας αυτά που σου είπε η κοπέλα σχετικά με το ότι σε βλέπει ήδη φιλικά και γιατί να σε πειράξει να την δεις με άλλον, αφού εκείνη δεν την πειράζει κι αφού είναι ξεκάθαρη μαζί σου, η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο νου ήταν : ¨Μοιάζει σαν κακόγουστο αστείο\". Είναι σαν να σου κάνει πλάκα, τόσο έξω απο την εικόνα που εσύ είχες τόσο καιρό για τα αισθήματά της και για τη σχέση σας, έτσι δεν είναι?
Το σημείο αυτό : \"Συγγεκριμενα με ρωτησε γιατι να με πειραξει αν σε καποια φαση (1 μηνα, 1 χρονο η 3 χρονια) βρεθουμε στην ιδια παρεα κ ειναι με καποιον αλλο αφου μου λεει οτι δεν ειναι ερωτευμενη μαζι μου κ οτι μου κανει ξεκαθαρο οτι δεν θα ειμαστε ποτε μαζι???\" μου δίνει την εντύπωση οτι η κοπέλα αυτή δεν αντιλαμβάνεται την παρουσία σου. Σαν να μην μπορεί να σε δει ως ξεχωριστό άνθρωπο, ο οποίος έχει τα δικά του συναισθήματα, ανεξάρτητα απο τα δικά της. Μπορεί φυσικά να πέφτω εντελώς έξω, μιας και δεν έχω μιλήσει μαζί της, οπότε το λέω με μεγάλη επιφύλαξη.
Είναι σαν να έχεις απέναντί σου έναν εντελώς καινούριο άνθρωπο ε?
Οταν της ειπα, καλα, εμενα δεν με σκεφτεσαι κ μου μιλας ετσι? μου λεει δεν σου ελεγα ποτε ψεμματα, δεν θελω να σου πω ουτε τωρα κ πρεπει να τα καταλαβεις για να συνεχισουμε κ οι 2 την ζωη μας..
κ 3 βδομαδες μετα απο αυτο ουτε καν απανταει ενα μηνυμα που εγω το παιρνω οτι ουτε μετανιωσε για το τι ειπε ουτε αλλαξε μυαλα..
Δεν διαφωνω διολου αλλα το λεω, γιατι λιγοι τολμουν και λιγοι αντιμετωπιζουν την αληθειαQuote:
Quote:
Originally posted by Nora
Σε μενα προσωπικα η διεκδικηση και το στενο μαρκαρισμα επιασε
;)
Συμφωνω με την προταση που σου εκανε ο κρινο αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσες να σηκωσεις πιθανη απορριψη η μπινελικωμα
νορα στην ζωη δεν ειναι τιποτα στρωμενο με ροδοπεταλα...
ειτε θα ακουσεις στο τελος ενα ναι ειτε ακομα και μπινελικια.
Αμα ηταν να ξεραμε απο πριν που θα ακουμε θετικες προτασεις το παρον φορουμ θα ηταν αχρηστο.
Σαν η γυναίκα που ερωτεύτηκες να εξαφανίστηκε. Και θέλεις να ψάξεις να την βρεις, αλλά δεν είσαι σίγουρος οτι υπάρχει πια.Quote:
ακριβως :) ΄γι\'αυτο δεν ειμαι σιγουρος ακομη αν υπαρχει κατι να κυνηγισω η απλα κοροιδευω τον εαυτο μου. Σκεφτου τι κεραμιδα μου ηρθε στο κεφαλι, ειναι σαν να μου μιλουσε αλλος ανθρωπος. Εξου κ οι αποριες μου αν εχει συναισθηση του τι λεει κ να την αφησω να παει στο καλο γιατι αν την κυνηγισω θα με κανει χωμα η απορριψη(ειδικα με παρομοιο τροπο) η αν πρεπει να της αφησω κ αλλο χρονο!!
Οταν της ειπα, καλα, εμενα δεν με σκεφτεσαι κ μου μιλας ετσι? μου λεει δεν σου ελεγα ποτε ψεμματα, δεν θελω να σου πω ουτε τωρα κ πρεπει να τα καταλαβεις για να συνεχισουμε κ οι 2 την ζωη μας..
κ 3 βδομαδες μετα απο αυτο ουτε καν απανταει ενα μηνυμα που εγω το παιρνω οτι ουτε μετανιωσε για το τι ειπε ουτε αλλαξε μυαλα..
Θα μπορούσες να την κυνηγήσεις ή να της αφήσεις χρόνο και να ελπίζεις, όπως έχεις συνηθίσει να κάνεις μαζί της, αλλά αυτή τη φορά φοβάσαι μήπως μια ακόμα απόρριψή της σε κάνει χώμα.
Είναι σκληρή μαζί σου έτσι? Δεν έχει σημασία για εκείνη πώς αισθάνεσαι, πρέπει απλά να καταλάβεις πως έχουν τα νέα δεδομένα και να συνεχίσετε τις ζωές σας. Αυτή είναι, ως τώρα, η τελευταία κουβέντα της και όσο και να χτυπάς την πόρτα της, δεν ανταποκρίνεται.
αυτοι που δεν τολπμουν να αντιμετωπισουν την αληθεια,
θα ερθει η αληθεια να τους αντιμετωπισει αυτη.
Εαν την προλαβεις θα εχεις κερδισει, αλλιως θα σε βαλει κατω να σε χτυπαει σαν το χταποδι...