Originally Posted by
giorgos panou
Mα΄ρεσει που λες σε τραβηξε ο χαρακτηρας της! ο αρακτηρας της ειναι ο κλασικος μια χαζοομορφης ψωναρας! απο τηνστιγμη που σου φερετε ετσι! διοτις αυτο που κανει το κανουν δυστυχως αρκετες γυναικες,- κι ας μην το παραδεχωντε οι συμετεχουσες στο φορουμ γυναικες! -, απλα δεν εχει καταλαβει η γυναικα οτι τα χρωνια της περνουν !
Συμφωνω με ΡΕΜΕΝΤΥ σχετικα με το πως σε βλεπει.
Ματορας μαλον υπαρχει, αλλα μαλον φτιαχνει τα σωματικα της υδραυλικα συστηματα, εχει καποιον η καποιους που πηδιετε κι τσαλαμπουρδιζει με ολους. Μακαρι να καμω λαθος, διοτις την γουσταρεις και ειναι κριμας.
Οσο για το πως αρμωζει να φερθεις ειναι μεγαλο θεμα, αποψη μου ειναι οτι πρεπει να εκδηλωσεις τα συναισθηματα σου ακομα κι αν δεν υπαρχει ξεκαθαρα μελον! θελω να πω οτι πρεπει να της πεις οτι εχεις καλο σκοπο , κι οτι την γουσταρεις! - απο την αλλη η τυπισα θελει κραξιμο κανωνικα!! θελει να την βρησεις αλλα,,,,- πρεπει να της πεις κατις του στυλ - " θελω πολυ να βγουμε, σε θελω βρε κουκλα μου!! κοιμαμαι κι σε βλεπω στα ονειρα μου, ειμαι ξυπνιος και το μυαλο μου σε εχει στην φαντασια του συνεχως! μην με πεδευεις, πες μου??? να συνεχισω?? πες μου αρκει να σταματησει αυτη η πλυγη που μου χεις ανοιξει!! πες μου μωρο μου!!!!"- κατι τετοιος αλλα με πισμα κι επιμονη στο να σου απαντησει το πως σε βλεπει!
Υ.Γ. μπορεις και να την πιασεις απο το μπρατσο σε σημειο χωρις καμερες και να της δωσεις ενα παθιασμενο φιλη μαζι με χουφτωματα!! Τα πηστευω αυτα που λεω μερικες φωρες αυτο που φανταζει απηστευτο ειναι αυτο που θελουν οι γυναικες! "μερικες φορες"