Φυσικά.απλα δεν ξέρω πώς θα Ήταν.
Αυτή τη στιγμή αλλά με απασχολούν ομως
Printable View
Φυσικά.απλα δεν ξέρω πώς θα Ήταν.
Αυτή τη στιγμή αλλά με απασχολούν ομως
Δεν ξέρω εάν διαβάσατε το εξ αρχής πρόβλημα μου..θα ήθελα και από εσάς την γνώμη μας.
Ευχαριστώ εκ των προτερων
Σήμερα είχα ψυχολόγο
Κοιτα Μινα καταρχας μεγαλη μαλακια του αντρα σου που σου αφηγήθηκε το περιστατικό, ενας αντρας δεν καθεται να λεει τετοιες μαλακιες στη σύζυγο, ουτε και αυτη βεβαια, οποτε κι αυτος ειναι ανασφαλής σαν ανθρωπος.
Εγω νομιζω οτι αυτο που εχεις παθει τωρα με πεσμένη ψυχολογια και αδιαθεσία για σεξ, ειναι επειδη ξερεις οτι τελικα δεν εγινε τιποτα, φέρθηκες και του έδειξες οτι τον εχεις αναγκη και τον ζηλεύεις, το τράβηξες πολυ και αγχώθηκες και απλα τωρα νοιωθεις λιγο πιο υπό, εκτέθηκες κατα καποιο τροπο, νοιωθεις λιγο ντροπη και δεν νοιωθεις ισάξια του αντρα σου, η ολη ιστορια σου εριξε πλεον την αυτοπεποιθηση, την αυτοεκτίμηση, την ψυχολογια γενικως οποτε και τη διαθεση για σεξ.
Δεν εισαι τρελη ουτε για ψυχίατρο ειναι η γνωμη μου, ο αντρας σου απλα δε ξερει οτι καποια πραγματα δεν λέγονται εινσι λιγο ανώριμος, καθίστε μιλήστε, πες του ενα συγνωμη που φερθηκες ετσι γιατι τον αγαπας, πες του οτι αυτα δεν λέγονται σε μια γυναικα κσι οτι αυτο σε πείραξε και τελειωσε το θεμα.
Επιμενω οτι το μεγαλυτερο βάρος προσωπικα το ρίχνω στον αντρα σου.
Αν ειχε κανει οντως κατι, δεν θα ανέφερε καν το περιστατικό. Ουτε του συμβαίνουν συχνα, μαλλον κι αυτου εντύπωση του εκανε και στο ειπε απο μαλακια του
Όποιος πάει σε ψυχίατρο δν είναι τρελός απαραίτητα ....παει για να βοηθηθεί και για ψυχοθεραπεία
Οι ψυχίατροι κάνουν και ψυχοθεραπεία
Ενταξει ακούστηκε λιγο μαλακια συμφωνω και ζήτω συγνωμη αν προσέλαβα καποιον, το ειπα οπως το λεμε στην καθημερινότητα εξω. Απο την αλλη τρελος θεωρείται ο παράλογος και αυτο της δείξαμε ολοι οτι ειναι παράλογη, αλλα επειδη διαβασα το θεμα της της ειπα οτι προσωπικα δεν θεωρω οτι ειναι παράλογη. Ο αντρας της ειτε απο χαζομάρα του, ειτε εσκεμμένα, της ειπε κατι που δεν θα επρεπε να της πει, φάουλ μεγαλο εκ μέρους του. Αλλα αν αρχισει και η ιδια να του κανει κανα δυο τετοια θα γινει η *******.
Άνετα εγώ δεν προσεβληθη .... Γενικά το είπα .....Ούτε εμείς τη βγάλαμε τρελή τη μινα....απλά κολλημένη σε κάποιες ιδέες.........Φυσικά και ήταν φάουλ του τύπου να πιάσει ολόκληρη κουβέντα μαζί της........θα μπορούσε να της πει πως δεν έγινε τπτ και να το λήξει...Τεσπα το θέμα είναι ότι ο άντρας της τη θέλει και κάνει υπομονή και μακάρι να τα λύσουν μεταξύ τους
Ήταν λάθος του άντρα μου να είναι ειλικρινης; ο Νίκος μόνο ανασφαλής δεν είναι. Προφανώς ήξερε τι θα πέρναγε αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Είχαμε πει να τα λεμε όλα. Το λάθος του κατ εμέ ήταν ότι δεν το πε την ίδια μερα αλλά την επόμενη κ κει μπλέχτηκαν τα πράγματα.μεχρι και ο πατέρας μου τον είπε μαλακα που έκατσε και μου τα είπε αλλά δεν συμφωνώ πρέπει να υπάρχει μια ειλικρινια.δεν μιλάω για το αν με κοίταξε ενας-μια στο δρόμο.μιλαω για μια δουλεια που προέκυψε και καλό θα ήταν να το ξερα.
George οντως κ κείνος είπε ότι δεν περίμενε κάτι τέτοιο τόσο ανοικτά. Αλλά επειδή η κοπέλα ζήτησε συγγνώμη θεώρησε ότι έληξε.
Ε ληξτο κι εσυ να τελειωνει, πραγματικα το κάνατε μακεδονικό, ακομα κι αυτο έληξε χαχα.
Ειλικρίνεια δεν ειναι να λες, μου την επεσε ο ταδε σημερα, ειλικρίνεια ειναι να κανεις αυτο που είπατε μεταξυ σας και να τρωει ακυρο ο πεφτουλας, δε χρειαζεται να το πεις απλα να το εφαρμόσεις. Ο αντρας σου το εφάρμοσε απλα εκανε τη βλακεία και το ειπε.
Αντε περιμενουμε νεα απο ενα καυτό κρεβατι!
Το κρεβάτι καλυτερεύει όσο πάει..ποτε δεν ειχαμε θεμα στο θεμα κρεβατι.βεβαια είναι κ ο νικος πιο ήρεμος.. Σήμερα αποφάσισα να πάω με τα πόδια στη δουλειά μας κ ούτε αυτό δεν έκανα δεν έβγαινα.παρα μονο δουλεια σπιτι .και χθες που χα ψυχολόγο και είχα ρεπό κ ειδε καλή μέρα λέω Μινα να βγεις και στον ήλιο να σε δει που έχεις κρυφτεί σαν το φάντασμα.πριν από αυτούς τους 5 μήνες Ναι δεν καθόμουν σπιτι συνέχεια βόλτα μαγαζιά νυχια μαλλια ..μέσα στη χαρά.καμια λύπη
Πλέον να ξέρετε δεν ντρέπομαι να το πω...
Όσο κι αν γουστάρω τον νικο και τον θέλω με ενοχλεί που τοσο σεξ που χουμε κάνει δεν Ε χει έρθει ένα παιδί.πιο παλιά πριν γίνει αυτό το συμβάν τέλος πάντων έλεγα δεν θέλω ακόμα να κάνω παιδί όταν με ρωτούσαν ενώ τώρα λέω προσπαθούμε..
Πολλές φορές George αν και δεν έχει καμία σημασία σκέφτομαι για τα περνάω όλα αυτά.. Τι δοκιμασία περνάω και δε ορθοποδιζω τελειως να ηρεμήσω...και γιατί δεν πηρε ποτέ η κοπέλα
Τότε γιατί του πε" εννοειται" οταν της είπε "Για δουλεια ε;"
Αυτα που της είπε εάν τα εισέπραξε σαν "ακυρο" διοτι πρωτα της είπε δεν θέλει να πάνε για καφε και έπειτα τέθηκε το θέμα ανακαίνιση-δουλεια .Θα μπορούσε να αποφύγει να πάρει το τηλέφωνο του εφόσον δεν ενδιαφερόταν.
Εδω γκομενιζουμε στα ισα με γυναικες μεσα στη τρελη χαρα και οι δυο, δίνουμε τηλ και μετα εξαφανίζονται, πλακα μας κανεις; Της αρνήθηκε, αυτη για να το παιξει χαλαρή επιασε λιγο συζητηση και μετα λάκισε.
Γιατί θα ήταν άσχημο να πάρει για μια προσφορά.. Δεν λέω να έπαιρνε την δουλειά ετσι για να δείξει ότι εκτιμώ που με βοηθησες .αλλωστε το ειπα η κοπελα δεν ηξερε οτι ο νικος ειναι παντρεμενος γι αυτό ζήτησε συγγνώμη .Και έπειτα ο Νίκος προσφέρθηκε για τη δουλειά.
Τι εννοείς;;
Απλά υπήρξαν πριν 5 μήνες κάποιοι γνωστοί που μου είπαν σου λέει ψεματα ...Η που μου λέγαν βάλε ντετέκτιβ η οχι σου κρύβει η ότι για να νιώθεις έτσι ετσι θα Είναι!!Και τρελάθηκα.. εκεί το έχασα.επισης remedy μου πε ότι της είπε άμα θέλεις κάτι για δουλεια...Και του λέει αυτή Ναι θα μου δώσεις το τηλ σου;Και της λέει Ναι.. Για δουλειά ετσι;
Θέλω να πω ότι εκείνη πρότεινε να της δώσει το τηλ του
Η να βρω κάποιον για να είμαστε πατσι. Δεν πάμε καλά λέω..
Αυτο Εννοώ remedy ότι εκείνη του πε σωστο μου το τηλ μου..Δεν είπε ο Νίκος πάρτο!
Ναι έχεις ένα δίκιο.απλα επειδή εγώ όλα αυτά που λέμε τα λεμε βάση όσα μου χει Πει εμένα ο Νίκος ο ίδιος δεν έχω απόδειξη. Και τρωγομαι
Εάν έπαιρνε θα μάθαινε τι έχει συμβεί φαντάζομαι..
Ουσιαστικά ψάχνομαι να μου αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.. Αλλά προσπαθώ και βάση της δικής μου λογικής να βγάλω άκρη και όταν δεν βγάζω πέφτω άσχημα
εσυ ξερεις οτι δεν υπαρχει αποδειξη, αλλα θελεις οπωσδηποτε να την βρεις.
αυτο ειναι λογικο παραδοξο κι αντι να το παραδεχτεις, οτι αποδειξεις δεν υπαρχουν και πρεπει να παρεις απλα με την πιστη σου μια αποφαση αν τον πιστευεις η οχι, εσυ βραχυκυκλωνεις και προσπαθεις παλι απο την αρχη, να βρεις την αποδειξη ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
δλδ, εχεις θεμα ηλεκτρολογικο , αν το καλοσκεφτεις.
πρεπει να βγεις απο τον φαυλο κυκλο που δημιουργεις για να βασανιζεσαι και για να χαλας την σχεση σου.
να αποδεχτεις οτι αποδειξεις δεν υπαρχουν και να σταματησεις να τις ψαχνεις (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΜΕ), παρα μονο ενδειξεις και να αποφασισεις αν εμπιστευεσαι τον ανδρα σου η οχι.
Το λογικό αυτό είναι η το ένα ή το άλλο.αλλα μυαλό είναι αυτό δεν το ελεγχεις.και μπαίνω σε σκέψεις κ λέω τόσο θεατρινος να μου λέει μέχρι και τους διαλόγους;
Αυτό που πες remedy φαύλος κύκλος ετσι νιώθω..
Εχεις ακουστά αυτο που λενε οι αντρες «μακαρι να πηδουσα οσες νομιζει η γυναικα μου οτι πηδάω»;
Χαχαχα ακραιο
Ενημερωτικά 5 μήνες σήμερα από το συμβάν που με διελυσε
Εχθές πρώτη φορά βγήκα με μια φίλη μετα από 5 μήνες.. Ο Νίκος φυσικά είχε πάει να δει Ολυμπιακό. Κ λέω θα βγω Κ γω.φοβόμουνα να βγω δεν ξέρω γιατί...5 μηνες σχεδόν μισός χρόνος θλίψης.. για ενα τηλέφωνο..
Είμαι η μόνη που θεωρεί ότι ήταν λάθος να το δωσει; γιατί οι δικοί μου δεν το θεωρούν...
οχι δεν εισαι η μονη. μας ειπες ηδη οτι εχεις φιλους που σου ειπαν οτι σε απαταει..
εκτος αν το εβγαλες απ το μυαλο σου.
απλα επιλεγεις να πιστευεις αυτην την αποψη, ενω υπαρχει και η αλλη. οτι ειναι ενταξει.
εχω μια ερωτηση για σενα.
αν ερχοταν ο νικος και σου λεγε. "ε ναι λοιπον, την πηδηξα. στο λεω και κανε οτι θελεις" τι θα γινοταν; θα χωρισες η θα εμενες;
θα σταματουσες αυτο το βασανιστηριο η θα συνεχιζες να το συζητας;
Θα χώριζα.
Ρώτησα εσάς αν το θεωρείτε λάθος οχι αυτούς που μιλησαν . Επειδή στη αρχή είχαν εκφράσει κάποιοι ότι εφόσον είναι ηλεκτρολόγος καλώς προσφέρθηκε
σε αυτο που ρωτησες σου εχουμε απαντησει ΟΛΟΙ.
δεν θυμασαι τις απαντησεις;
αν δεν τις θυμασαι, μπορεις να ξαναπας στο αρχικο θεμα σου, αλλα ακομα και σε αυτο υπαρχουν.
και σε παρακαλω μην ανοιγεις νεα θεματα για το ιδιο θεμα. καλο ειναι να υπαρχει ενα ιστορικο της συζητησης για οσους θελουν να συμμετεχουν
Να πω την αλήθεια δε θυμάμαι συγγνώμη γιατί τα μήνυματα ήταν πολλά και πάει καιρός.. ΑΝ δεν γίνομαι κουραστική μπορείτε να την εκφράσετε ξανά.