Originally Posted by
Ioannas
Καλησπέρα….πήρα το θάρρος να γραψω και εγώ σε αυτό το φόρουμ για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω….Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω και εγώ θέματα και φόβους γύρω από την καρδιά μου…Μου έχει γίνει εφιάλτης η σκεψη του αν θα πάθω ανακοπη.Γενικότερα αντιμετωπίζω αρκετό καιρό προβλήματα με πόνο στο στήθος,τσιμπήματα,πλακωμα,� �ρρυθμίες,πόνο στην αριστερή ωμοπλάτη…Έχω επισκεφθεί 3 καρδιολόγους..και έτρεχα στα επείγοντα 2-3 φορές λόγω αυτών των συμπτωμάτων..Οι καρδιολόγοι μου έκαναν τριπλεξ ηλεκτροκαρδιογράφημα,και εβαλα και χολντερ μια φορά…Όλα ήταν καλα…μόνο κάποιες υπερκοιλιακες ταχυκαρδίες βρέθηκαν οι οποίες με διαβεβαίωσαν ότι είναι ακίνδυνες,όμως εγώ φοβαμαι…Ακπυω κάθε μέρα άτομα τα οποία πέθαναν από ανακοπη…νέα παιδιά…(να σημειώσω ότι είμαι 21),και με πιάνει κρίση..Γενικά έχω θέματα με άγχος και κρίσεις αλλά έχουν βελτιωθεί αρκετά…το μόνο πρόβλημα μου είναι οι φόβοι γύρω από την καρδιά μου…Σκέφτομαι ότι α εντάξει με βρήκαν μια χαρά αλλά αν πάθω κάτι στα ξαφνικά;;;;;Μετά σκέφτομαι,πως γίνεται νέα παιδιά να παθαίνουν ανακοπη;Και γενικά άνθρωποι υγιείς στα ξαφνικά…Όλοι μου λένε μην αγχώνεσαι το έχεις κοιτάξει
Όμως εμένα με τρώει το κομμάτι «ΞΑΦΝΙΚΑ»…δεν με καθησυχάζει το ότι έχω πάει στον καρδιολόγο…κανω συνεδρίες με ψυχολόγο και ελπίζω να βοηθήσει αλλά ειλικρινά ο φόβος θανάτου μου έχει φτάσει στον θεό…και κυρίως ο φόβος ανακοπής…ξέρω πολλοί μπορεί να με θεωρήσουν παράλογη…Κάθομαι στο κρεβάτι μου και σκέφτομαι ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να μείνω στον τόπο…η ακόμη και στον ύπνο μου…δεν παλεύεται αυτό…