αιρετικος, αυτο που σε ειπα φιλε..... αστον!!!
Printable View
αιρετικος, αυτο που σε ειπα φιλε..... αστον!!!
Κατσε πιαστευε το χαμενο το ψεύτη το χημικο, ο γιατρος παντως σου είπε την αληθεια για το αν μειωνουν η όχι. Εμενα δε μου πεφτει λογος αν δε θες να με ακουσεις. Να σαι καλα. Φιλος και να σε κοροιδευει δεν ειναι φιλος ειδικα αμα ξέρει και το κάνει επι τουτου.
Ρωτησα το γιατρο και ειπε εκει που πρεπει την μειωνουν γαμω και θα ρωτησω και καθηγήτρια φαρμακολογιας ο μπαμπάς μου ειναι γιατρός τους κανει μαθημα και θα την ρωτησει αντε να ρωτησουμε και αυτην και εκει χυλόπιτα θα φας ασχετε και σταματα σαν συμβουλη στο λεω να ασχολείσαι τοσο με το πως δρουν τα ψυχοφάρμακα δεν θα
σε παει αυτο μπροστα στη ζωη σου φιλε καλη συνέχεια
Ασχετος ειναι ο χημικος. Το εκει που πρεπει σημαινει πως πραγματι τη μειωνει, το που πρέπει ασχολίαστο. Αν δε μου τα ειχανε βαλει οι καλοθελητες οντως δε θα ειχα ασχοληθει και οτι δε μου κανει καλο που ασχολουμε επεσες μεσα, το ξερω και εγω πως δε μου κανει καλο με εχει συντριψει ψυχολογικα αυτο που μου συνεβει δε μπορω να το χωνεψω με τιποτα ουτε να το πιστεψω. Οσο για τη χυλοπιτα δε γινεται να τη φαω και ειδικα απο καποιον που ξερει, το εκει απο που την εφαγα δηλαδη απο το ψευτη του εσχατου ειδους το χημικο, γιατι ο γιατρος με επαληθευσε αν και ειπε να συμπληρωσει με τη παπατζα εκει που πρεπει. Φιλε δε σου εχω μιλησει στην αρχη σωστα σε πειρα απο τα μουτρα για τα αντιψυχωτικα και αγχος που ειπες αλλα μετα στα εχω πει ετσι οπως ειναι ολα και για την αγχωδει διαταραχει διορθωσα για να είμαι και εκει σωστος και ανεβασα αυτο μετα προτοκωλα. Οπως και να εχει να εισαι καλα και ασχημα αν μιλησα με συγχωρεις εγω γνωση ηθελα να δωσω γιατι να ξερεις αυτα που γραφει ο γαλληνος δεν ειναι παπατζα ουτε αυτα που διδασκουν στην ιατρικη οπως η φαρμακολογια δεν ειναι παπατζα. Καλη συνεχεια και σε εσενα ειλικρινα στο λεω και η συμβουλη που μου εδωσες να μην ασχολουμαι ειλικρινα ειναι καιρια και ευστοχη.
Να σαι καλα φιλε και εγω συγνωμη αν ειπα καμια κουβεντα παραπανω αλλα με φτασες στα ορια μου οταν μου λες οτι ειναι ασχετος ο χημικος ο οικογενειακος μας φιλος εχει φαει τα φαρμακα με το κουταλι και ειναι προϊστάμενος σε μια απο τις καλύτερες εταιρίες την ludbeck και δεν εχει λογο να πουλησει σε μενα και αν θες μπορουμε να συνεχισουμε να ανταλαζουμε αποψεις χωρις να με επηρεαζεις να σε ρωτησω κατι τελευταίο με φερνει το sycrest πολυ αυξηση της ορεξης αυτο μπορει να ειναι κατι παροδικο;;
Στο θέμα που ανέβασες με τις ζωγραφιές λέει κάπου ότι είναι άγνωστος ο μηχανισμός πρόκλησης των παρενεργειών όπως Πάρκινσον και δυσκινησία.
Σε όλα τα φάρμακα που επιδρούν κυρίως στον εγκέφαλο, οι οδηγίες γράφουν ότι δεν είναι γνωστός ο ακριβής μηχανισμός δράσης τους. Πόσο μάλλον ο μηχανισμός των διαφόρων γνωστών και άγνωστων παρενεργειών.
Φιλε μικε χαιρομαι που καταλαβες πως δεν εχω μπει να αε τσιγκλισω παρολο που το εκανα. Με ειπες ασχετο και επειδη δεν ηθελα να σου απαντησω αναλογως τα ριξα στο χημικο, απλα φιλε και καταλαβαινω οτι δεν μιλησα σωστα αυτο που εγραψες για το χημικο δεν ειναι σωστο. Το σικρεστ ας πουμε είναι ακριβο πολυ φαρμακο και η εταιρια που το παραγει ιστορικη θα ελεγα αλλα ο μηχανισμος λειτουργιας του ειναι να μειωνει. Για την ορεξη δε ξερω απλα αυτα τα φαρμακα επιδραν και στο μεταβολισμο. Εσυ φιλε τζιμ που σε αυτα που λες συμφωνω και τα εχω πει και ο ιδιος πιυ θες να καταληξεις εκτος απο τις διαπιστωσεις που εκανες που φιλε ειναι ζουμι και δεν ειναι τυχαιο που γραφουνε και στα φυλλαδια μεχρι οτι ακριβης μηχανισμος λειτουργιας τους δεν δυναται να περιγραφει αυστηρα. Που θες να καταλαξεις τζιμ εκτος αν δε θεε καπου οπιυ ενταξει τοτε απλα μου φανηκε.
Α ρε μικε να ξερες πως νοιωθω, φιλε αστο απλα για να μη παχυνεις μη τρως σαβουρες αλλα αυτα σου λεω πειραζουν και το μεταβολισμο και τις ορμονες. Χημεια φιλε. Μακρια και αλαργα. Κατσε δες να κανεις πραγματα για τον ευατο σου και με το καλο να βάλει αλλον να τζιραρει τις χημειες μετα. Στα ναρκωτικα φιλε οταν ακους χημεια μακρια και αυτα τα φαρμακα τα ψυχοτροπα ναρκωτικα ειναι τι νομιζεις και πολυ δυνατα μαλιστα. Γι αυτο σου λεω ψυχαναληση και σιγα σιγα κοψτα εντελως αυτος ειναι ο στοχος σου. Αστο φιλε γιατι δε φανταζεσαι τι σημαινει να ριχνεις χημεια στον εγκεφαλο. Αμα αρχισω και μιλαμε και λεμε πραγματα θα πρεπει μετα να παρουμε μαντιλια να σκουπιστουμε πιυ κλαιμε. Εγω φιλε προσπαθω να κλαψω για κατι πολυ ασχημο πιυ μου εχεις συμβει και δε μπορω δυστηχως. Γι αυτο σου λεω μακρια και αλαργα ζητω η ψυχαναλυση.
Εγω φιλε δε κανω τιποτα αλλα η ψυχαναλυση επειδη εχω μια ιδεα πως δουλευει η γλωσσα και οι πραξεις που κανουμε μπορει να λυσει πολλα λογικα σφαλματα που κανουμε και δημιουργειται προβλημα μετα. Εγω θα ηθελα να κανω αλλα δεν εμπιστευομαι να μιλησω για μενα και για αλλους αν δεν εχω φιλο καποιον. Μη κολλας ολα ψυχαναλυση ειναι ασε τις μεθοδους η ψυχαναλυση ειναι μια στη βαση της απλα οι μεθοδοι εστιαζουν συγκεκριμενα.
Αυτα τα θεματα θελουν ψαξιμο, την χημικη πλευρα τους δεν υην εχουμε εξαντληση. Δεν μιλαμε οτι ειναι δυσκολο να εξηγηθει ο μηχανισμος σε εναν ασχετο. Ουτε οι βιοχημικοι ξερουν βασικα πραματα για το πως δρουν τα φαρμακα αυτα γιατι απλα ειναι αδυνατο να γινει ερευνα πρωτογενης οπως γινεται στα αλλα φαρμακα.
Έτσι είναι φίλε ο εγκέφαλος πολύ σωστά τα λες και μεις να καταλάβουμε στο περίπου τι γίνεται θέλουμε. Η νευροεπιστήμη έχει προχωρήσει αλλά τι να πουν κι αυτοι δε τα δινουν στο κοσμάκι και είναι και δύσκολο για καποιον ανθρωπο να αναλυσουν πως δουλευει ο εγκεφαλος ποσο μαλλον πως δουλευει με τη χημεια των φαρμάκων.
Φίλε μη τι ψάχνεις αν μπορουσανε να διακρινουνε οι γιατροι θα κανανε διαγνωστικες εξετασεις για τον εγκεφαλο πραγμα που δε γινεται ουτε πριν ουτε μετα τη χορηγηση φαρμακων. Εγω παντως για τα αντιχυχωτικα εχω συγκεκριμενη αποψη και καλο να σου κανουν το κανουν καταστρεφοντας σε, δηλαδη αμα ποναει το ποδι και το κοψεις δε ποναει μετα, αλλα καλυτερα ο πονος το αγχος παρα η καταστολη. Σκεψου δε πας με μαγνιτικες να σου παρακουλουθουν το μυαλο στο γιατρο με τη κουβεντα και το πως εισαι θελει να κανει διαγνωση τι κανει ο εγκεφαλος.