οταν μιλαμε, μιλαμε...
αντε να δεις τωρα τι σωζεται απο τον γαμο σου κι αν δεν σωζεται δες τι θα κανεις ΕΣΥ, χωρις γιαλαντζη σωτηρες για τον πεο...
Printable View
αχ ρε remedy εσένα περίμενα να απαντήσεις είχες δικιοοο... ναι όντως belleven καλύτερα που πήρα ξεκάθαρα απαντήσεις...
ΧΑΡΑ ΜΙΛΙΣΕΣ ΣΤΟΝ ΆΝΤΡΑ ΣΟΥ;Η ΕΊΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΑΚΟΜΗ;
αποφάσισα να αφήσω πίσω την ιστορία με τον εραστή γιατί πραγματικά μια επιπόλαιορητα ήταν όλο αυτό και να αφαιθω στην οικογένεια μου.. που πραγματικά αξίζει
πολύ καλύτερα κάναμε και μια μεγάλη συζήτηση και του έδωσα να καταλάβει πως υπάρχω και γω και όχι μόνο η δουλειά του... κάθε μέρα πάμε και καλύτερα
Μπράβο! Στο ερωτικό κομμάτι πως τα πάτε; Τα αισθήματα τα δικά σου για εκείνον έχουν βελτιωθεί; Τι νιώθεις;
πολύ καλά... τελικά η ιστορία με τον εραστή με βοήθησε να καταλάβω πόσο τον αγαπάω τον άντρα μου και πόσο αξίζει σαν άνθρωπος.... δεν νιώθω καλά βέβαια γιαυτό που έκανα σίγουρα φταίμε και οι δύο που είχαμε απομάκρυνθει
έχει σταματήσει οριστικά ο εραστής δεν έχουμε καμία επικοινωνία πια
είμαστε καλύτερα μπορώ να πω... το πότε θέλει να κάνει παιδί κάποιος τωρα δεν παίζει η ηλικία το λένε πολλοί αυτό... είσαι 25 μικρή είσαι 35 μεγάλη για παιδί λένε τώρα ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας
Μπράβο που το κατάλαβες! Σ' αυτές τις περιπτώσεις συνήθως φταίνε και οι δύο αν και πολλοί έχουν αντίθετη γνώμη όταν πρόκειται για απιστία. Ασχολησου λοιπόν με το παιδάκι σου και τον άντρα σου, άλλωστε κι εκείνος μπορεί να δουλεύει όλη μέρα αλλά από αυτό στηρίζεται οικονομικά η οικογένεια. Δε λείπει για διασκέδαση. Εύχομαι ο,τι καλύτερο!
σε ευχαριστώ πολύ belleven.. όχιwhyalways δεν με προσέβαλες απλά ο καθένας έχει την γνώμη... και την δέχομαι
Ο εραστης ήταν στην ηλικία σου;
Εκείνος είχε οικογένεια κ παιδιά; Δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ, αλλά πραγματικά κάποιες ιστοριες ανθρώπων είναι τόσο ίδιες...
ελεύθερος ήταν και 34 χρόνων.. έχεις βιώσει και εσύ νεφέλη κάτι παρόμοιο;
Συγχωρεστε μου την παρεμβαση, αλλα αυτο που διαβασα οτι 25 ετων ειναι μικρη ηλικια για γαμο/παιδι... οχι, δεν ειναι. Σορρυ κιολας δηλαδη. Δε μου λες χαρα, εσυ ενηλικιωση βαρεσες ηδη απ' τα 18 σου; λολ
δεν κατάλαβα τι εννοείς βάρεσα ενηλικίωση; το λέω απλά σαν ερώτηση δεν πειραχτηκα γιατί τα μνμ οαρεξηγουνται συνηθως
Για αστειο το ειπα... Οτι το να λες τα 25 νωρις για γαμο ειναι σαν να λες τα 18 νωρις για ενηλικιωση, μ' αυτο το σκεπτικο (και τωρα που το εξηγησα, το κατεστρεψα :P)
εγώ το είπα σαν παράδειγμα γιατί ακούνε 26 τόσο νωριςςςςς λένε δεν υπάρχει πιστεύω ηλικία σε αυτό όπως... και επίσης θα δώσω ένα άλλο παράδειγμα είχα διαβάσει κάπου ότι μια κοπέλα 21 ετών ήταν παντρεμένη και επειδή ο άντρας της είχε κάποιο πρόβλημα αυτή ήταν έτοιμη να μπει σε διαδικασία εξωσωματικής για παιδάκι.... ναι όταν το ακούει κάποιος λέει γιατί να μπει σε αυτή τη διαδικασία εφόσον δεν έχει αυτή το πρόβλημα... αλλά αυτό είναι επιλογή του καθενός
ο καθενας κάνεις τις επιλογές του
Δεν καταλαβα... Το συγκεκριμενο ζευγαρι τι αλλες επιλογες ειχε για να αποκτησει παιδια;
εξωσωματικής από ότι είχε αναφέρει η κοπέλα
Ναι, γιατι ομως το βρισκεις υπερβολικο να μπει σε αυτη τη διαδικασια; Και τι σχεση εχει οτι το προβλημα το εχει ο αντρας και οχι εκεινη; Θα ηταν πιο φυσιολογικο δηλαδη να μεινουν χωρις παιδια η να χωρισουν;
δεν το βρίσκω υπερβολικο απλά οι απαντήσεις που είχε πάρει οι κοπέλα ήταν υπερβολικές