αν πω ότι ντρέπομαι να ανεβάσω ή θέλω λίγο να φαίνομαι σαν μυστήριος δεν λέει ε?
Printable View
αν πω ότι ντρέπομαι να ανεβάσω ή θέλω λίγο να φαίνομαι σαν μυστήριος δεν λέει ε?
και που ξέρουν αυτά αν έχω κάνει εγώ ταίρι?
Για τα social media για να στείλεις μήνυμα είναι τελείως διαφορετικό?
Αυτος ειναι ο σκοπος των σαιτ να πατήσεις καρδια και να δημιουργείς ταίρια. Μόνο ετσι σου επιτρεπει να μιλας χωρίς να πληρωσεις. Δωρεαν και χωρίς ταιριασματα μπορείς να μιλήσεις σε διάφορα τσατ. Υπάρχουν ενα καρο. Αλλα και παλι θεωρω δυσκολο να γνωρίσεις καποια χωρίς φωτο. Εγώ τη σχέση μου πάντως απο το μπαντου τη γνώρισα και μάντεψε.. Είχαμε και οι δυο φωτο [emoji23][emoji12]
εκανα εγγραφή στο tinder και ακόμα να μην μου στείλουν email
αυτούς τους περιορισμούς τώρα μου τους λέτε δεν τους ήξερα
μπορεί να τις πω θα τις στείλω σε μήνυμα λες να πιάσει?
σε fb? instagram αν μας αρέσει κάποια τι της γράφουμε?
Βρε δε καταλαβαίνεις τι σου λέω. Για να μπορείς να μιλησεις θα πρεπει η κοπελα να σε επιλέξει και δε παιζει να σε επιλέξει χωρίς φωτο. Οσο για φβ ινστα κλπ μπορείς να μιλήσεις φυσικά δωρεάν αλλα και παλι πολυ δυσκολο να σου απαντήσουν χωρίς να έχεις φώτο..γιατί κολλας τοσο στο να βαλεις φωτο ;
το έχω ξαναπεί ντρέπομαι να ανεβάσω φωτογραφίες
φανταστείτε όταν ήμουν στρατό δεν είχα βγάλει καθόλου με την στολή που έβγαζαν όλοι
δεν μπορώ να την επιλέξω εγώ?
Όχι δεν θα καθόμουν, μιας και το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι η εμφάνιση
έχω μια ανασφάλεια με τις φωτογραφίες
Σκέψου Πάνο το εξής: αν υπάρχουν άλλοι χίλιοι άντρες που έχουν ανεβάσει φωτογραφίες και στο προφίλ τους περιγράφουν ένα σωρό πράγματα για τη ζωή τους, τα ενδιαφέροντά τους και γενικά ο,τιδήποτε τους ταυτοποιεί, γιατί να επιλέξει το δικό σου προφίλ χωρίς φωτογραφίες; Δες το από την πλευρά σου. Αν χίλιες γυναίκες είχαν ανεβασμένες φωτογραφίες, θα υπήρχε μία στις εκατό περίπτωση να επενδύσεις χρόνο στο να μιλήσεις με το άκυρο προφίλ που δεν έχει καμία και δεν ξέρεις καν αν είναι αληθινή γυναίκα ή πενηντάρης φιλοξενούμενος στο υπόγειο της πατρικής του οικείας;
Είναι λίγο σκληρό, αλλά δυστυχώς έτσι είναι.
jason , καλα τα λες, αλλα πρεπει να λαβεις και μια αλλη παραμετρο υποψη.
μεσα στο σκοτεινο διαδικτυο, υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ πενηνταρηδες φιλοξενουμενοι στο υπογειο της πατρικης τους οικιας, που βαζουν φωτο "αληθινων" γυναικων στο προφιλ τους... (ξενερα να το σκεφτεις, ε;)
γι αυτο, εγω προτεινω σε οποιονδηποτε εχει τετοιο σκοπο (να ψαχτει σε σαιτ) να μην προχωρησει με κανεναν σε πολυ προσωπικες κουβεντες, αν πρωτα δεν τον γνωρισει ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. πχ, πρωτη συναντηση σε καφε μαζι με καποιον φιλο, οχι μονος.
δεν ξερω ποσο μπορουν να προκυψουν ενδιαφερουσες σχεσεις απο σαιτ γνωριμιων, περα απο ξεπετες, δεν το εχω δοκιμασει.
ξερω σιγουρα ομως, οτι λογω της τοσο ευκολης προσβασιμοτητας και την ανωνυμιας, οπως και σε ΟΛΟ το δαδικτυο, οτι υπαρχει πληθος ανδρων που παριστανουν τις γυναικες, παντρεμενων που παριστανουν τους ελευθερους και ψαχνουν μονο ευκολο Η ΠΕΡΙΕΡΓΟ σεξ και τπτ παραπανω, ανισορροπων που παριστανουν τους ισορροπημενους, και γενικα χ ανθρωπων που παριστανουν τους ψ.
αν μεσα σε ολα αυτα, καταφερετε να βρειτε τους ειλικρινεις και αξιολογους που ειναι και θελουν αυτα που πραγματικα λενε και σας ταιριαζουν (υπαρχουν και τετοιοι), καλη τυχη.
Remedy έχεις απόλυτο δίκιο.
Ειλικρινά έχω ακούσει λογιών λογιών κινδύνους, το συγκεκριμένο πρώτη φορά! :-D
Προσοχή στον ενθουσιασμό της στιγμής... το "sextortion" δίνει και παίρνει (εκβιασμός μέσω σεξουαλικού περιεχομένου φωτογραφιών ή βίντεο που στέλνει το θύμα, στα οποία φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπό του ή άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα που το ταυτοποιεί).
παιδιά δίκιο έχετε, αλλά τι να κάνω είμαι φοβιτσιαρης με αυτά τα θέματα
και η ανωμαλία στον κόσμο έχει ξεφύγει
για τον εκβιασμό από ερωτικό περιεχόμενο
λίγο δύσκολο να γίνει απο γυναίκα σε άντρα αλλα το αντίστροφο ποιο εύκολο
είναι και οι δίωξη ηλεκτρονικού που κάνει δουλειά σε τέτοιες περιπτώσεις
υπαρχουν 2 πιθανα ενδεχομενα αν θες να ψαξεις εκει μεσα το πρωτο ειναι να βρεις καπιο μοντελο που θα σου πει θελω σεξ αποψε και το δευτερο να βρεις καπια μετρια σε εμφανιση που θα μιλα σοβαρα οτι θελει σχεση
Παλικάρι μου δεν εχει ανώμαλους το site φυσιολογικους ανθρώπους εχει κ εχω βγει η ιδια πολλές φορές.. Σου λέω κ την τωρινή μου σχέση απο εκει την γνώρισα και δε ξεκολλαμε ο ενας απο τον αλλον. Μια απόφαση ειναι, παρτην κ Μπες. Απλά μην περιμενεις χωρίς φωτο να σου μιλήσει κάποια
Επίσης στο τιντερ δεν εχω δει να πληρώνεις. Απλα για να στείλεις μήνυμα θα πρέπει να έχεις ταιριάξει δλδ να σου εχει πατήσει κ ο αλλος καρδιά. Συνήθως ετσι λειτουργούν τέτοιου είδους site
Στο εχω πει πολλες φορες και θα στο πω ξανά γιατί δε λες να καταλάβεις. Προφιλ χωρίς φωτογραφια μπορείς να κάνεις απλά ειναι βέβαιο οτι δε θα σου μιλήσει καμια. Σε αυτές τις εφαρμογές μπαίνεις για ερωτικό σκοπο και παίζει πολυ σημαντικό ρολο η εμφάνιση. Δε μπορώ να καταλάβω το κόλλημα σου στο να βάλεις μια φωτογραφία. Γιατί να σε επιλέξει καποια αν δε φαίνεσαι; Ξεπερνα το και ανέβασε μια κανονική φωτογραφία. Οπως εσυ θες να βλέπεις με ποια μιλας ετσι θελουν κ εκείνες. Στο μπαντου μπορείς να εχεις κλειδωμένες φωτο και να δίνεις εσυ την έγκριση όπου θες
στο μπαντου μπορώ να επιλέξω ποιοι να βλέπουν τις φωτογραφίες μου?
εγώ είχα πέσει σε τρελή περίπτωση από tinder...... με γούσταραν 4 κοπελες που ειχα βγει...
και όχι με σκοπό μονο το sex... αλλα έχουμε και καλή φιλια πλέον.. άσχετα που έχω κάνει sex με όλες xaxaxa
το πιο αστειο ομως ειναι οτι και η 4 κοπελες αυτες γιναν κολητες... και η 2 απο αυτες ειναι λεσβιες...
που εμπλεξα ρε φιλε...
Απο τιντερ δε βγήκα ποτε γιατι ολοκ εψαχναν σεξ και εμενα με αφηνε αδιάφορη μονο αυτο
Πειτε ρε παιδια ποια ειναι τα καλυτερα σαιτ αποκλειστικά για σεξ δεν εχω βρει κανενα μουφα το τιντερ μουφα το μπαντου αρχιδια ολα
για την ακρίβεια η μια ήταν λεσβία μου το είπε από την αρχή που την γνώρισα και η άλλη bi... και αφού είχαμε πάει διακοπές πέρσι το καλοκαίρι σαντορίνη εκεί γνωρίστηκαν καλύτερα... γενικά πέρασα καταπληκτικά με αυτές της κοπέλες... τώρα όμως είναι απλά φίλες γιατί μου έτυχε μια σοβαρή κοπέλα.. με την οποια έχουμε μια όμορφη σχέση μαζί... εννοείτε πως είμαι ξεκάθαρος και της έχω μιλήσει... έχει γνωρίσει και αυτές χωρίς να ξέρει εννοείτε ότι της γνώρισα στο tinder... ξερει απλα οτι ειναι φιλες μου... και ναι ζηλευει... αλλα εγω κερατο δεν βαζω ποτε..... οποτε τσαμπα ανχος εχει :p
γενικα κατι εχω και με θελουν ολες η 30αρες + δεν μπορω να καταλαβω.... μια 20αρα εχει αλλα γουστα για παραδειγμα... οπως και να εχει ομως καλυτερα γιατι η 20χρονες δεν εχουν πολυ μυαλο :p
για λεσβιες το καλυτερο ειναι το lesandmore. εκει γνωρισα την κοπελα που μου πηρε το μυαλο. απο οσο γνωριζω απο φιλους πολλα site πια θελουν πληρωμη για να μιλησεις με καποιο μελος. πριν πολλα χρονια οταν ημουν φοιτητρια εμπαινα και εστελνα δωρεαν στο parea.gr αλλα δεν ξερω πια πως ειναι και αν βρειτε κατι αξιολογο.