Κοιμόμουν γιατί ένιωθα πολύ κουρασμένη... Δεν νιώθω πολύ καλά, συνήθως αυτό συμβαίνει όταν ξυπνάω κι αντικρίζω την πραγματικότητα...
Printable View
Μα αυτό είναι φυσιολογικό, εννοώ αν αισθάνεσαι έτσι επειδή τώρα δε τα έχεις, είναι φυσιολογικό νομίζω. Όλοι οι ελεύθεροι αυτό ψάχνουμε αλλά και μερικοί δεσμευμένοι [emoji848][emoji50]
Θάρρος και θα το βρεις αυτό που ψάχνεις. Το "πρόβλημα" δεν είναι καν πρόβλημα για κάποιον που σε θέλει.
Δεν ξέρω... Πάντως τις μέρες που δεν κοιμάμαι το μεσημέρι είμαι λίγο καλύτερα αλλά σήμερα νύσταζα πολύ και δεν άντεξα... Έχω πει στο γιατρό ότι θα ήθελα να μου ανεβάσει τα φάρμακα αλλά λέει ότι ήδη παίρνω μεγάλες δόσεις κι ότι αν συνεχίσω να νιώθω έτσι ως την επόμενη μου επίσκεψη τότε θα το σκεφτεί... Θ' αργήσω λίγο να πάω γιατί πρέπει να κάνω κι εξετάσεις αίματος κι ο παθολόγος μου είναι στο εξωτερικό...
Αλλά μου λείπουν και βασικά πράγματα από τη ζωή μου για να είμαι ευτυχισμένη όπως είπα πιο πάνω, όπως το να νιώθω ασφάλεια...
Ασφάλεια σε ποιο τομέα? Εννοώ τι σε κάνει να μη νοιώθεις ασφάλεια?
Ε δε γίνεται να δίνει με τη σακούλα τα φάρμακα, το καταλαβαίνεις. Υπομονή κουράγια αλλά και ... δράση, μη μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια, φυσικά για να σε βρει κάποιος πρέπει να είσαι έξω, όσο πιο συχνά μπορείς :)
Μην επαναπαυεσαι στη συντροφιά της γατούλας, ωστόσο για ασφάλεια νομίζω καλή είναι αν έχει νυχακια [emoji12][emoji3526]
Τουλάχιστον από εντομα!
Θα σου πω... Εκείνη η επίθεση που ανέφερα σε παλιότερο μήνυμα μου έχει αφήσει φοβίες... Φοβάμαι ότι μπορεί να μου ξανασυμβεί κάτι κακό και όταν νιώθω έτσι χρειάζομαι μιαν αγκαλιά για να νιώσω ασφαλής κι όταν δεν την έχω με κυριεύει ο φόβος ειδικά όταν είμαι μόνη τη νύχτα γι' αυτό άνοιξα το θέμα σε μέρα που οι γονείς μου διανυκτέρευσαν αλλού...
Νυχάκια έχει και πολύ γερά μάλιστα, με έχει κάνει ριγέ (παίζοντας πάντα)... Επίσης είναι πολύ καλή στο να σκοτώνει μύγες... :p
Κοιτα, επειδη ο κοσμος δεν ειναι τελειος, θα πω το εξης (και με κινδυνο να με κατηγορησουν παλι .. αλλα δε με νοιαζει)...
Κοιτα την εμφανιση σου, δε ξερω φυσικα πως εισαι .. αλλα πολλες φορες οταν εχουμε τα "θέματά μας" παραμελουμε λιγο τον εαυτό μας και γινεται φαυλος κύκλος. Δεν εννοω βαψιματα και γοβες κτλ αυτα εχουν ελαχιστη εως καθολου αξια (και μερικες φορές αρνητικη) εννοω κυρίως κιλά σωμα, καμια τριχα κανα φρυδι, απλα πραματα που θα σε κανουν να δειχνει νορμαλ και οχι πολυ ταλαιρωπη. Κακά τα ψέματα οταν δε ξερει καποιος.. μονο απο την εμφανιση κρινει. Είσαι πολυ νεα οποτε μπορεις να κανεις πολλά.
Η αληθεια ειναι οτι μετα απο καποια ηλικια εχουμε λιγες επιλογες (γιαυτο και εχω thread "που πηγαν οι 30+ γυναικες", αναφερόμενος στην πόλη μου - επαρχία/ες) γιαυτο πρεπει να βγαινουμε πιο πολυ, να δουμε μερη που συχναζουν οι στην ηλικια μας και να ημαστε ισως πιο τολμηροι.
Ο χαρακτηρας παντως που αποφευγουμε οι αντρες (τουλαχιστον απο τον δικο μου κυκλο, αυτο βλεπω, νομιζω ισχυει για αντρες που θελουν σοβαρη σχεση) ειναι αυτες που εχουν ψωνισμενο στυλ, βλεμα ρουχα φβ ομιλια κτλ τα παντα οτι παραπεμπει σε ψωνισμενο .... μπλιαξ, που θελουν να φανουν, να δειχτουν κτλ. οποτε το δικο σου το στυλ οσο εχω καταλαβει ειναι μια χαρα για να εμπνευσει ενα καλο παιδι να σουρθει.
Και παραπάνω κιλα να έχει και να ειναι ελαφρώς ατημέλητη θεωρω οτι ευκολα μπορεί να βρει κάποιον γιατί βλέπω εναν άνθρωπο με συναισθήματα που δε βγάζει κακια, δε προσβάλει και μιλάει πολυ ομορφα πάντα. Ολα αυτα παίζουν πολύ σημαντικό ρολο και θεωρω οτι θα εκτιμηθούν απο τον σύντροφο που θα βρει. Αυτό που θέλω να πω μόνο ειναι να βγαίνει και να φαίνεται λίγο ανοιχτή σε γνωριμία (να είναι χαμογελαστή πχ)) γιατί δε θα έρθει το αμορε να της χτυπήσει τη πορτα.
Εγώ δεν βρίσκω κάτι κατακριτέο σ' αυτά που λες ακόμα κι αν κάτι απ' αυτά δεν το έχω... Κι αυτό είναι τα κιλά, δυστυχώς έχω πολλά γιατί πριν καμιά πενταετία ήμουν τρομερά χάλια ψυχολογικά σε σημείο που κινδύνευε η ζωή μου κι η γιατρός που είχα τότε μου έδωσε τα zyprexa που από 50 κιλά με έκαναν μπαλόνι... Όλα τα άλλα που λες πάντως αποτριχώσεις και τα συναφή τα κάνω... Θέλω να πω και κάτι άλλο όμως, παρά τα κιλά κάτι λίγες επιτυχίες έχω αλλά παράξενες, εννοώ ότι οι συγκεκριμένοι άντρες ήταν εντελώς άγνωστοι και δεν ήταν ένα φλερτ που είναι νορμάλ αλλά πρόταση για έξοδο στις 11 το βράδυ από κάποιον που απ' ότι κατάλαβα με είδε στο δρόμο και περίμενε παρακάτω για να μου προτείνει αυτό, δεν πήγα γιατί δεν ένιωθα ασφάλεια... Αν θέλεις να σου πω και λεπτομέρειες πες το μου, το έχω αναφέρει ξανά το περιστατικό και άλλο μέλος θηλυκού γένους μου είπε ότι θα έφευγε τρέχοντας...
Όσον αφορά το στυλ μου καλά κατάλαβες, δεν είναι ψωνισμένο...
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... :)
Από τις συμβουλές σου πρέπει ν' ακούσω το να βγαίνω συχνότερα γιατί χαμογελαστή είμαι συνήθως... Και νομίζω ότι γενικώς είμαι συμπαθητικό άτομο γιατί δεν έχει και πάρα πολύ καιρό που άκουσα τη φράση "θα χαρώ να σε ξαναδώ" από εκπρόσωπο του αντρικού φύλου που ήταν η δεύτερη φορά που με έβλεπε (αλλά έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι το είπε καθαρά φιλικά, όχι ότι με χαλάει) και μάλιστα θα είναι κι αυτός μέλος της παρέας μου στις διακοπές...
Οτι βλέπω λεω, οποτε μην ευχαριστείς. Και φιλικά να σε βλέπει εφοσον σε συμπαθει θα περάσετε καλα στις διακοπές σου. Να σε ρωτήσω και κάτι βασικό. Βγαίνεις με κοπελες με αγόρια ή ανάμικτα; σε ρωτάω γιατί εμενα ο κολλητός μου ειναι γκει αλλα και παλι ο αλλος που βλέπει οτ σε συνοδεύει αντρας δε θα σε πλησιάσει
Ναι κι εγω θελω να ακουσω :)
Το κιλα κτλ δε τα λεω οτι .. αν εχεις παραπανω κιλα δε θα βρεις.. θα βρεις.. αναλογως τι απαιτησεις εχεις κι εσυ απο τον αλλο... αλλα νομιζω θα αλλαξει η διαθεση σου αν κανεις την αρχη να χασεις λιγα κιλακια.. μπορει να σαρεσει πολυ, εχω παραδειγματα που με το που χασαν μερικα κιλα.. μετα πορωθηκαν και συνεχισαν μεχρι τελους. Και για υγεια αλλα και θα αυξησεις ακομα περισσοτερο εμφανιση. Αν δεν εχεις καποιο θεμα υγειας που σε εμποδιζει να γυμναστεις... σκεψου το, δυσκολη η αρχη αλλα καλη η ανταμοιβη. (εστω και απλο περπατημα στην αρχη, τρεξιμο μετα) και φυσικα βοηθαει ψυχολογικα οσο ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Απο 50 σε ανεβασαν, καλα δε ξερω απο αυτα τα φαρμακα κτλ... αλλα ρε παιδια .. συνεχιζεις(ως γιατρος) αγωγη σε καποιον που βλεπεις οτι τον παχαινουν τοσο? περιεργο. Λιγη δυναμη θες να κανεις την αρχη πιστευω.
Θα σας την πω... Γυρνούσα από το dvd club και σε μια από τις κοντινές οικοδομές είδα στο μπαλκόνι του ισογείου ένα σκυλάκι και κοντοστάθηκα να το δω γιατί μου αρέσουν (θα το χάιδευα κιόλας αλλά δεν ήξερα κατά πόσο ήταν φιλικό) κι ένιωσα μια παρουσία πίσω μου αλλά δεν γύρισα αμέσως γιατί φοβήθηκα, όταν γύρισα δεν υπήρχε κανείς αλλά με το που στρίβω τη γωνία τσουπ! Νάτος! Με ρώτησε αρχικά αν μου αρέσουν τα σκυλάκια, είπα ναι και ξεκίνησα να φύγω κι εκεί με ρώτησε αν θέλω να πάμε για ποτό, εγώ περπατώντας είπα ότι με περιμένουν στο σπίτι κι όπου φύγει φύγει... Είχα ρωτήσει και τότε αν είμαι υπερβολική και μου είπαν πως όχι, πείτε κι εσείς τη γνώμη σας αν θέλετε...
Δεν έχω την απαίτηση να είναι μοντέλο, κι ο πρώην μου τα είχε τα κιλάκια του αλλά ήταν τόσο γλυκούλης και καλός που αυτό με ένοιαζε περισσότερο... Ακόμα τον αγαπάω βασικά αλλά ξέρω ότι έχουμε τελειώσει...
Τώρα για τα κιλά αυτό που σκοπεύω να κάνω μόλις βελτιωθούν τα οικονομικά μου είναι να πάω γυμναστήριο αλλά για την ώρα δεν μπορώ... Έχω ένα θέμα υγείας, πρόβλημα σε κάποιον μυ του ποδιού που προκαλεί πόνο αλλά μου επιτρέπονται κάποια πράγματα στη γυμναστική όπως ποδήλατο ή διάδρομος, δεν θυμάμαι τώρα σίγουρα τι είπε ο ορθοπεδικός...
Δε μας ειπες τι ωρα ηταν... αλλο 12 μεσημερι αλλο 12 το βραδυ :)
Κοιτα, σκεφτομαι τον αυτο μου στη θεση του.. δηλαδη πες οτι πετυχαίνω μια κοπελα στη φαση που ησουν εσυ, μαρεσει.. αν δε μιλησω τωρα... θα τη χασω.. πρεπει να πιασω κουβεντα... νταξ ηταν αποτομο το ποτο.. αλλα ... μπορει απλα να ηταν αγαρμπος.. πιο πολυ θα εδεινα σημασια στον τροπο που το λεει.. στο πως μοιαζει, κτλ... ε κανε λιγη κουβεντα... μη τρεχεις (αν δεν ειναιι βραδυ)
Δηλαδη αν δω ρε κοριτσια την γυναικα στης ζωης μου στο δρομο.. και πες οτι ειμαι κι εγω γιαυτην .. ο αντρας της... ε τι να κανουμε? Επειδη δεν εχω εναν τριτο να μας συστησει ... να την χασω??? Ειμαστε σε δυσκολη θεση τα αγορακια...
Να ξερεις αυτα τα περιστατικα τα κοροιδευουμε λιγο στην παρεα (υποθετικα μιλαω, οχι το δικο σου)... λεμε δηλαδη..
τι να πας να μιλησεις σε ελληνιδα?... μολις σε δει... καλημερα θα της πεις .. κι αυτη θα σε βαρεσει κλωτσια στα @@ και θα τρεχει φωναζοντας βοηθεια με βιαζουν χαχαα :) Ε σας εχω νεα, δεν ειμαστε ολοι βιαστες και δολοφονοι :P
Γιαυτο δε γνωριζομαστε τελικα ποτέ, εσεις φοβαστε κι εμεις βλεπουμε σνομπισμο. Ειστε μαζεμενες και βλεπουμε αδιαφορια. εεε την εξαιρεση περιμενουμε ολοι ;)
Χρειαζεται ομως κατι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ που πρεπει να το πουμε σε ολους τους τονους... θελει ΘΕΛΗΣΗ. Αν θελεις μπορεις.. να ξαναγινεις η κοπελα των 50 κιλων, ειναι δυσκολο ναι, δε θα σου εγγυηθει οτι θα βρεις το ταιρι της ζωης σου, δε σημαινει οτι τωρα ή σε μια ωρα δε θα τον βρεις... ΑΛΛΑ να λεμε και αληθειες.. θα αυξησει το δειγμα απο το οποιο θα διαλλεξεις .. και θα εισαι πιο υγειης .. ψυχικα και σωματικα... ακομα και αν χασεις 5 κιλα :) ... και φυσικα ελπιζω να μη καπνιζεις.. γιατι θα αρχισω να βρίζω :ο
Βράδυ ήταν γι' αυτό κι ήθελα να μπω στο σπίτι μου... Επίσης κι η άσχημη εμπειρία που είχα στο παρελθόν δεν με βοήθησε να μην φοβηθώ συν μια ακόμα που συνέβη στο ασανσέρ της πολυκατοικίας μου γιατί ήμουν ηλίθια κι άφησα έναν άγνωστο να μπει νομίζοντας πως είναι επισκέπτης... Αλλά αυτό τελείωσε γρήγορα με το που άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ εξαφανίστηκα...
Όχι, δεν καπνίζω, μην ανησυχείς... :)
Άρχισε να με ακουμπάει το σίχαμα σε σημεία που δεν τα αγγίζει ο όποιος να 'ναι κι ας έδειξα την ενόχληση μου... Τυχερή ήμουν που έμεινε μόνο εκεί και δεν σταμάτησε το ασανσέρ... Για να καταλάβεις πόσο ταράχτηκα ήταν η πρώτη φορά που αποκάλυψα κάτι τέτοιο παρουσία του πατέρα μου, για το άλλο δεν θα ήξεραν τίποτα αν δεν το έλεγε η "φίλη" που είχα βγει μαζί της τότε...