Δε τις ξεφτιλίζεις οταν τις θάβεις; και στέλνεις και φωτο τους; αλήθεια τώρα;
Printable View
Δελφίνι καλησπέρα. Πως είναι η σχέση με τη μητέρα σου πλέον; Ο αδερφός σου είναι καλύτερα; με εκείνην την παλιά εκκλησία έκοψες επαφές;; ξανά έπιασες δουλειά ; ελπίζω να μην κόβεις απότομα την αγωγή σου. Δεν φταις που κάποια κιλά δεν φεύγουν. Έχεις βασανίσει τον εαυτό σου μέσα σε αυτά τα χρόνια. Πως θέλεις να είναι ο άντρας που θα παντρευτεις;; τι στοιχεία να έχει στο χαρακτήρα του;
Αν θέλεις απάντησε μου και στις άλλες ερωτήσεις. Σε ευχαριστώ
Εφόσον λεω την αλήθεια τι ενοχλείσαι;
Ευχάριστα είναι αυτά δελφίνι. Στον χώρο εργασίας σου ίσως υπάρξει φλερτ. Παίζει ρόλο αν θα σου κάνει το κλικ αν θα έχετε κοινό χιούμορ ηλικία κτλ. Εκτός από το ζήτημα κιλών. Φτιαχνεις τα μαλλάκια σου; έχεις διάθεση να καλλωπιστεις;
Αν και δεν ισχύει αυτό , ο κόσμος είναι γεμάτος με χοντρούς που έχουν ωραίες απλά και μόνο επειδή έχουν λεφτά κτλ αλλά γενικά ναι κάπως ισχύει στατιστικά υπό συνθήκες κανονικότητας και χαίρομαι που το λες έτσι, ότι λες θα βάλω στόχο να αδυνατίσω για να βρω έναν αδύνατο, είναι τίμιο :)
Γίνε θα έλεγα λίγο πιο ελαστική με τους ανθρώπους, και με τον λόγο πιο ευγενική, δηλαδή να λες μια γυναίκα χοντρή άσχημη με κακό χαρακτήρα...ε δεν είναι ευγενές, ... ακόμα και αλήθεια να είναι .. μπορείς να το πεις με όμορφο τρόπο, δηλαδή να πεις "δεν τις θεωρώ εμφανισιμες , έχουν παραπάνω κιλά, χαρακτήρα δε ξέρω " , θα ήταν πιο κομψό και όμορφο για μια κυρία, άλλωστε ομορφιά δεν είναι μόνο η εξωτερική ;)
Αν μπορείς σιγά σιγά άφησε το παρελθόν... Όλοι αλλιώς ξεκινήσαμε και στη πορεία ζήσαμε πάθαμε μάθαμε αλλά η ζωή είναι μπροστά. Ζωή είναι το παρόν. Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι θετικά :)
Γιατί το θεωρείς σοβαρό?
Η Remedy που έστειλα τις φωτό A) μου το ζήτησε και β) την έχω εμπιστοσύνη είναι παλιό μέλος.
Γιωργο εύστοχο και θετικό το σχόλιο σου.
Εντάξει δε δικαιολογεί τπτ.θεωρώ τραγική τη κίνηση σου να μιλας για άτομα που δεν ειναι παρόν ναι δεν με ενδιαφέρει τι ειναι η ρεμεντι δεν ειχες δουλειά Εσυ να στείλεις φώτο. Ποσο εισαι να πούμε 15;40 χρόνων γυναίκα και φέρεσαι σαν δω δεκάχρονο. Αυτή η δικαιολογία με το τι εχει περασει ο καθένας δεν ισχύει για να καλύψει σαπιες συμπεριφορές. Όλοι εχουμε περάσει απο κάτι για να εχουμε έρθει σε αυτό το φόρουμ. Απο τη στιγμή που δημόσια μιλας μαθε να κρίνεσαι και οταν κάνεις χοντρομαλα..ες
Το ξέρω οτι δεν ειναι ωραιο γι αυτό και τα χώνω.. Αν ηθελε να στείλει δική της ας το εκανε. Εκείνη όμως ειπε δημόσια οτι δε θελει να δείξει φώτο της παρολαυτα εστελνε φωτο απο αλλες κοπελες που δεν της εκαναν και τιποτα στο μεταξύ... Δε Νυσταζω καθολου. Ασε εκανα μεγάλη γκαφα. Ξεχασα να παρα τα χαπια και τα ηπια τωρα απο τις 12..θα κοιμηθώ μεθαύριο
Κακο αυτο με την αυπνια ................κι εγω τωρα πηρα 2 ζαναξ για να συνεχισω τον υπν μου ......... ποιος ειπε οτι δεν θελει να στειλει φωτο της ? εχω λαβει , κι εχω στειλει φωτο μουστην συγκεκριμενη ( ουδεν περαιτερω σχολιο ) ......ελαχιστα μελη δεν εχουν φωτο μου ....διασημοτης εχω γινει !!!αυτογραφα μοιραζω !!!! και δεν επιδιωκω παρ ολα αυτα σχεση , ειναι ολες πολυ μικρες οι κοπελες εδω ....... οπως εσυ , που βεβαια εχεις την σχεση σου , και μπραβο .......
Το δελφινι είπε οτι δεν ηθελε να δείξει πως ειναι. Καλα δε μου κανει εντύπωση αυτό που μου λες για τη συγκεκριμένη. Ειναι απο τα λιγα ατομα που δε μπορω να σεβαστω γιατί την θεωρώ ανηθικη.. Εγω και με τα ζαναξ δυσκολευομαι πολυ να κοιμηθώ και παίρνω και μινιτραν. Ο γιατρος μου λεει οτι του κανει εντύπωση που δε κοιμαμαι με τοσο χαπι.. Εχω φουλ ενέργεια για κάποιο λόγο. Το βράδυ κορυφώνεται.
Εδώ εσύ σε άλλο ποστ μας έλεγες πως μοίραζες παντού γυμνές φωτο μιας άλλης που είχατε κόντρα και πως έβγαλες όλα τα προσωπικά της στην φόρα....οι φώτο της θεματοθέτριας σε πείραξαν ;;
Βέβαια μετά που κατάλαβες ότι θα φας κράξιμο, το πήρες πίσω και αυτό αλλά τι να κάνεις που τα γραπτά μένουν...
Ηθική αλα καρτ
Οχι αυτός που κάνει λες και το φόρουμ του ανήκει ενώ είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι εδώ είναι αυτός που δεν σέβεται τον χώρο που τον φιλοξενεί και πιάνει χαζοκουβεντούλα σε όλα τα θέματα ανεξαιρέτως. Κι όταν παλιότερα μέλη πάνε να του πουν ότι αυτό που κάνει απαγορεύεται και δείχνει έλλειψη σεβασμού επιτίθεται κιόλας και μετά μας λέει πως οκ είναι λίγο ευέξαπτη λες κι όλοι οι υπόλοιποι είμαστε υποχρεωμένοι να δεχτούμε τα νευράκια.
Αν δεν ήρθες να βοηθήσεις, τότε δεν έχεις καταλάβει σε τι φόρουμ βρίσκεσαι. Πράγμα που φαίνεται έξαλλου από την γενικότερη συμπεριφορά σου.
Δελφίνι εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εστιάσεις στον εαυτό σου και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.
Αν έχεις πάρει πολλά κιλά, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να ξαναπροσπαθήσεις με διατροφολόγο γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει και θέμα υγείας. Πάντως να ξέρεις ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουμε δίπλα μας ανθρώπους που να μας κάνουν να νιώθουμε ωραία, πολλές παχουλές γυναίκες έχουν ευτυχισμένες σχέσεις γιατί είναι οι ίδιες καλά με τον εαυτό τους και το σώμα τους.
Οπότε, πέρα από το θέμα των κιλών που πρέπει να το κοιτάξεις έτσι κι αλλιώς για την υγεία σου, προσπάθησε να περιποίησε τον εαυτό σου, να είσαι καθαρή, να φτιάχνεις τα μαλλιά σου κι όλα αυτά και κυρίως με καλή διάθεση.
Δειξε μου που ειπα οτι ΕΓΩ τις έστειλα. Μέχρι τοτε μην πετας κοτσανες. Επισης Ελισάβετ εγω δε σκυλιασα επειδή μου έφαγαν εναν γκομενο. Η συγκεκριμένη κυρια μου ειχε κανει πολυ ανηθικο πόλεμο λέγοντας με βιζιτα και ενα καρο αλλα οπότε ναι, δε θα χα κανενα πρόβλημα να μοιράσω τα γυμνα της ο μόνος λόγος που δε το εκανα ήταν για να μη χασω το προφιλ μου και οχι για ηθικούς λόγους εφοσον η συγκεκριμένη μου πετούσε λάσπη για πολλούς μήνες, και έχω και άτομο απο εδω που ήταν παρών σε αυτά. Σε καλυψα ; σύγκρινε με τωρα ξανά με το δελφινι που έκανε σαν υστέρω επειδή δε την προτίμησαν. Το ιδιο πράγμα ειναι ναι.
Δελφίνι θεωρείς ότι είσαι καλός άνθρωπος?
Εθαβες κοπελες που δεν ηταν εδω; εστελνες φώτο τους με σκοπό να τις γελοιοποιησεις; ελα σε παρακαλω το παίζεις και ηθική. Θα μου πεις οτι τα μεγαλοποιω κιολας. Μετά αναρωτιέσαι και γιατί είσαι μόνη σου. Όλοι σου ειχαν γράψει τοτε οτι βγάζεις πολυ κακια κάποιοι ειχαν γράψει κιολας οτι δε θα ηταν μαζι σου λογω συμπεριφορας εσυ εκει να λες τα δικα σου και να συνεχίζεις. Πες εκανα μαλακια ήταν λαθος μου κλπ. Μη συνεχίζεις εμετικες συμπεριφορές
Όχι κάποιοι εσύ και η Κύκνος κανένας άλλος. Η γνώμη της Κύκνου δεν μετράει γιατί με πάει κόντρα σε όλα τα θέματα. Τι θες και τα σκαλίζεις όμως έκανα κάτι σε αυτό το θέμα. Αν θες κάνε μου μήνυση και άσε το bulling κατα μέρος . Σε αυτό το θέμα βλέπω όμως ότι όλοι είναι εναντίον σου!!!!!!!!!