Originally Posted by
erwin
ετσι και γω περιπου φιλε μου.αμφισβητηση απο στενο οικογενειακο περιββαλον οτι θα ανακαμψω..κι απο στενοτερο οικογενειακο περιβαλλον.
κοντεψα να χασω την γυναικα μου και οτι πολυτιμοτερο εχω..το παιδι μου.εβαλα τα δυνατα μου να ανακαμψω,για να αποδειξω οτι..γινεται..γιαυτο πηγα στην εσχατη λυση της υποκαταστασης με βουπρενορφινη..δεν γινοταν αλλιως..επρεπε να κανω κατι και γρηγορα..γιατι τα περιθωρια στενευαν..οι βαλιτσες ηταν ,,μισογεματες,,και το να εχανα την οικογενεια που δημιουργησα,θα ηταν
'πιστολι στο κροταφο" για μενα..εκανα τα αδυνατα δυνατα να καταφερω να.."κοψω¨"..βεβαια το μικροβιο υπαρχει μεσα μου ακομη..κανω υποτροπες..αραια και που.και φυσικα το κραταω κρυφο..
'για παρτη μου μονο"..κοροιδευω τους γυρω μου και κυριως,,τον εαυτο μου..τυψεις με γεμιζουν παντα μετα την εστω μικρη και αραιη χρηση που κανω..οπως κι αποψε,,που υπνος δε με πιανει..δε ξερω,,εχω απογοητευτει,,τεσπα..μη βαρυνω κι αλλο το κλιμα..εμπειρια απο Ν.Α εχω και για γω για μερικους μηνες πριν μπω οκανα..οτι καλυτερο ηταν..οποτε με το καλο και με "μυαλο" τελειωσω με το χαπι,σιγουρα θα ξαναενταχθω στους Ν.Α..οσο ζω ελπιζω..καλο κουραγιο και σε σενα kavkaz12..