Πιστεύεις ότι δλδ αυτό το ''κελεπούρι'' έχει?
Δεν ξέρω αν έχει.. δεν νομίζω να έχει σημασία. Απο την στιγμή που δεν σεβάστηκε τον άνθρωπο που είχε μαζι του και τον παράτησε τοσες φορες, χρησιμοποιει βια για να λύσει τα προβλήματα του ή για να επιβληθεί.. ολα τα αλλα είναι ασήμαντα ..
Εννοω οτι με κραταει πισω απο το να στειλω με συγκρατει γιατι ξερω πως δεν ειναι καθολου καλο.. . Απλα βρε παιδια , ξερετε τι σκεφτομαι μηπως νιωθει οτι δε τον θελω ξερω γω? οτι ενιωθε λεει οτι τον ειχα δεδομενο κτλ φυσικα αυτο απο πλευρας μου δεν ισχυε και δεν ειμαι και απο τις κοπελες που ζουζουνιαζουν πολυ κτλ κανω οτι πρεπει σε καθε περισταση και ιδιως μετα απο οσα εκανε δεν μπορει σε 4 μηνες ,να ειμαι τοσο δοτικη ξανα και πιστευω ηταν και σωστο και θα επρεπε να το καταλαβαινει. Δεν ηθελα να τον πληγωσω , απλα αμυνα ηταν οσον αφορα τον λογο που μου πε πριν μερες να το ληξουμε . Οσο για το βιαιος ,ναι ειχε πλημμυρισει τοσο απο θυμο που το εκανε οταν του ειχα πει οτι δε τον θελω πισω και οτι μιλαγα με τον "αντιζηλο" του απο την περιοχη μας και οτι θα βγαιναμε, ο οποιος σπουδαζει αλλου και ερχεται χριστουγεννα πασχα κτλ .. . Και οταν ειχε γυρισει πριν 4 μηνες με ρωταγε αν εχω κανει κατι με αλλομ εστω και φιλι για να σηκωθει να φυγει εκεινη τη στιγμη ,οποτε μαλλον και εκεινος ειχε χεσμενη τη φωλια ..τι να πω
Αυτο που ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου για να δικαιολογησεις την συμπεριφορά του είναι λάθος. Το δικαιολογώ επειδή εισαι στην αρχή του χωρισμού.. αλλα άνοιξε τα μάτια σου. Μην παραμυθιαζεσαι. . Θες να είναι κάποιος μαζι σου γιατι σε εκτιμάει; Ή θες να ειναι μαζι σιυ επειδή σε θεωρει σίγουρη; Και να σε βαραει κιολας...
Προσπαθω να καταλαβω απλα μηπως κανω καπου λαθος .. . Ξερετε , πιστευω η συνηθεια ειναι χειροτερη και απο τον ερωτα αυτο ειναι που μαλλον λειπει και στους δυο και τιποτα παραπανω ..
Λοιπον κουκλιτσα γεια σου κ παλι!κ παιδες!!!διαβαζοντας τα τελευταια...ερχεται το αγορι σου κ ταραζει τα νερα σου!καλα κανει αυτος!εσυ του το επιτρεπεις κ δικη σου ειναι η λιμνη κ εσυ την οριζεις κ μονο!οποτε μην μπαινεις σε αυτο το τρυπακι!οσα σου εχουμε γραψει αυτοματως μπαινουν στην ακρη απο 1 μην του,του τυπου τι κανεις?δικαιολογημενα η καρδουλα σου φτερουγιζει κ παυεις να σκεφτεσαι αντικειμενικα κ λογικα!εγω σαν μεγαλυτερος σου,σαν εξω απο το χορο...θα σου πω κατι πολυ στοχευμενο που ισως δεν το καταλαβεις τωρα αλλαμε τα χρονια σιγουρα ναι!αυτον τον ανθρωπο στην παρουσα φαση με τα καλα κ ασχημα του...τον αγαπας?τον βλεπεις ως τον εναν που μπορειτε να προχωρησετε τη ζωη σας κ α κανετε οικογενεια?να αλληλοστηριχθει ο 1 στον αλλον κ να προχωρησετε!στον τσακωμο να μαλωσετε αλλα να τα ξανα βρειτε,να αναπνεει ο 1 για τον αλλον?η απλα επειδη ειναι ο πρωτος σου δεν μπορεις να κοψεις απο αυρον?να απογαλακτιστεις κατα καποιον τροπο?αν νιωθεις οτι μπορεις να στηριξεις τα αισθηματα σου κ να βλεπεις στο προσωπο του κατι σοβαρο να πας να τον βρεις,να μιλησετε σοβαρα,να του πεις τα καλα να κρατησει κ τα ασχημα να αλλαξει...κ το αναλογο αυτος σε σενα!αν ισχυει το 2ο οτι ως 1η σου σχεση ειναι κ δεν μποδεις να ξεκοψεις...κατσε μεσα κλαψε,ξεσπασε αλλα κοψε καθε ειδους επικοινωνια!δεν εχεις καιρο για χασιμο κ μπροστα σου εχεις τα νιατα σου κ την σχολη!δεν μπορει ο καθενας να παιζει μαζι σου!αν οντως λοιπον υον αγαπας για κατι σιγουρο...να πας να τον βρεις κ να του μιλησεις!αν ειναι εξυπνος θα το εκτιμησει!δηλ θα σου πει ναι ειμαι μεσα η ξερεις εγω δεν μπορω να στηριξω τετοια αποφαση!κ τοτε ως 2 ειλικρινη ανθρωποι θα τραβηξετε χωριστες γραμμες!αν βγαλει επιπολαιοτητα ισως γελασει,σε ειρωνευτει κ πει ψεμματα διχως να δωσει υποσχεσεις απλα να σμιξετε για λιγο κ φτου απο την αρχη!οποτε ερχομαι να απαντησω στο τιτλο του ποστ σου...δεν μπορεις η δεν θες να καταλαβεις αν πρεπει η οχι να το ληξεις?εισαι μικρη ακομα κ εχεις χαστουκια πολλα να φας απο τη ζωη!αν εχεις διπλα σου τον ανθρωπο σου καλως...δεν εχεις θα μαθεις να στηριζεσαι σε οσα εχεις στην παρουσα φαση!δεν θα το βαζεις κατω,θα ξανα σηκωνεσαι!καποια στιγμη θα βρεθει αυτος που θα σε εκτιμησει κ θα κλεισετε ως ζευγαρι με τη δικη σας οικογενεια!
Εσυ ομως στην παρουσα φαση τι βλεπεις σε αυτον τον ανθρωπο?εναν τελειωμενο κυκλο η βασεις για κατι κοινο μελλοντικα?
Ισως ακουστουν καπως στα αυτια σου κ στην καρδια σου!ισως δεν τα καταλαβαινεις οπως τα γραφω...αλλα πισυευω να χτυπησω το καμπανακι κ να σε κανω οπως κ οι υπολοιποι που μιλανε πολυ λογικα...να σου βγαλουμε το αισθημα της αληθειας κ αγαπης!
Οποτε κλεινοντας...σαν απαντηση στο μην του η του γραφεις θελω να μιλησουμε...η απλα κλαις,χτυπιεσαι,οτι θελεις κανεις αλλα δεν απαντας κ προχωρας παρακατω...ορισε εσυ το παιχνιδι!οκ μικρουλα!
Δυστυχως οτι εχει να κανει με αισθηματα κ καρδια ποναει!σου ευχομαι η καρδια σου να χτυπαει περισσοτερο απο ομορφες στιγμες κ οχι απο ασχημες περιοδους...
Γιωργος 38 χρονων!
Γιώργο.. συμβουλεύεις μια κοπέλα να παει να μιλήσει σε ενα άνθρωπο που ασκεί βία; Εγώ σου λεγ θα της πει ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ. στην πρώτη διαφωνία της δίνει καμια και μετά τι; Αν δεν υπήρχε αυτο στην μεση μαζι σου κι εγω. Να προσπαθήσει. Αλλά απο την στιγμή που χρησιμοποιεί την βια για μενα εχει φαει ενα μεγαλο Χ. Αν θέλει να είναι μαζι της, να αλλάξει.. να σεβαστεί. Κανένας δεν ειναι πιονι για κανένα. Κανενας δεν ειναι σακος του μποξ για κανένα!!! Δεν πιστεύω οτι θα αλλάξει. Αλλα κανεις δεν ξέρει.
Θεωρω, οτι μετα απο το τελευταιο ειδικα που παλι με εδιωξε ετσι δεν υπαρχει κατι να σωθει .και να επιστρεψουμε ο ενας στκν αλλο θα χαλασει το πραγμα γιατι στην πορεια δε θα εχω και εγω διαθεση θα ειμαι ανασφαλης συνεχως και με το καθετι θα αρπαζομαι .. . Πιστευω το μηνυμα του εστειλε γιατι του λειπει η συνηθεια και οχι εγω γενικοτερα. Οποτε, τι απαντησω τι οχι δεν αλλαζει κατι . Το εχω καταλαβει απλα ειναι αυτο που ειπατε δεν μπορω να "απογαλακτιστω" ακομη γιατι ειναι ο πρωτος μου σε ολα και δεν μου παει η καρδια με τιποτα ... . Δε μπορω να υποκριθω οτι δε μου λειπει , κι ας εχουν γινει τοσα αλλα ειμαι ταυτοχρονα και πολυ απογοητευμενη που με βρισκει παντα τοσο ξαφνικα αυτος ο χωρισμος. Ισως , φταιω και εγω που ειμαι στον κοσμο μου και δεν καταλαβαινω την ιδια μου τη σχεση ..απλα νομιζα οτι περναγε καλα :/
Γιωργο τα ξεσπασματα βιας ειναι κοκκινη καρτα κ συμφωνω μαζι σου!ομως ο συνειδητοποιημενος ανθρωπος οταν του θεσεις τι ζητας απο αυτον κ τι θες να αλλαξει...αν θελει να σε εχει στη ζωη του...αλλαζει!κ ο συγκεκριμενος ειναι νεος σε εποχη 2019 κ οχι κανα κολλημενο μυαλο του παρελθοντος!
Το αν αξιζει μια ευκαιρια ακομα η οχι,το γνωριζει η ελενα κ μονο!το θεμα ειναι τι θελει οπως εγραψα απο πανω απο αυτον...αν αυτος δεν προτιθεται να αλλαξει η αλλαξει περιστασιακα...θα φανει κ θα του πεις ελενα:φιλαρακι εγω σου εδωσα ευκαιρια να αλλαξεις,δεν το εκτιμησες,γεια σου-τελεια...κ κλεινεις την πορτα!
Ο ανθρωπος αλλαζει γιωργο,οταν ειναι διαθετιμενος να κρατησει καποιον στη ζωη του,ολοι αξιζουν ευκαιριες κ ολοι πρεπει να δινουν...μεχρι 1 σημειο ετσι?μην το ξεφτιλισουμε...αυτος ο ανθρωπος λοιπον μπορει αν θελου κ οι 2 να εξημερωθει...η καραντινα απο το κοινωνικο συνολο μονο καλο δεν θα του κανει!
Με την μια η αλλη λυση-γνωμη που ανεφερα στην ελενα...θα παρει την αποφαση κ θα ειναι κερδισμενη!τωρα δεν το βλεπει οπως ο καθενας στην θεση της,αυριο θα το δει ομως κ θα γνωριζει οτι προσπαθησε...δεν θα μετανιωνει για κατι που δεν εκανε...
Ο τύπος εφυγε . Βρήκε αλλη. Επέστρεψε και ξανα εφυγε και παει λέγοντας.. εσενα αου φαίνεται συνειδητοποιημένος; Να ξέρεις Γιώργο... Όταν είμαστε κάπου κολλημένοι. Σε ενα άνθρωπο. Μπορεί να έχουμε 2000 ατομα να μας λενε μακριά και με επιχειρήματα.. αν έρθει έστω και ενας και πει το αντίθετο (αυτό που πραγματικά θέλουμε και ας είναι λάθος).. αυτό θα κάνουμε.. οπότε καταλαβαίνεις τι εννοω!
Ελενα μια χαρα τα γραφεις κ σε καταλαβαινω!η συνηθεια ειναι κακος συμβουλατορας!οπως κ η ανασφαλεια οτι αυριο θα ξανα γινει το ιδιο...με το αν κ κλπ...δεν προχωρας!η ερωτηση μου επομενως γεννησε κ ερωτηματα απο τη δικη σου πλευρα!αναφεροντας ανασφαλεια,συνηθεια κ απογοητευση!τωρα νιωθεις χαλια κ ισως νιωθεις για καιρο ακομα αναλογα το χαρακτηρα σου...αλλα δυστυχως ειναι κατι που μονο εστ μπορεις να το βιωσεις...κ οι γυρω σου απλα να σου χαιδεψουν λιγο τον πονο!
Κλεισε μεσα στην καρδουλα σου ολα οσα ωραια εχετε περασει...κ μην βιαστεις να κανεις αλλη σχεση προσπαθωντας καπου να πιαστεις...η μην εισαι τυχον προματελειμενη οτι ο επομενος θα ειναι χαλια!
Εσυ κοιτα να μαζεψεις τα κομματια σου!
Οταν μπηκα στο φορουμ περυσι τον νοεμβρη ειχα ενα προσωπικο θεμα...κ απο το google μου εβγαλε το φορουμ!εκατσα κ διαβασα σχεδον ολα τα ποστ περι σχεσεων κ ολες τις απαντησεις!ταυτιστηκα με τα προβληματα των αλλων που αλλοτε χειροτερευα κ αλλοτε ξεχνουσα τα δικα μου!
Εδω κ καποιο διαστημα επελεξα να μπω στη διαδικασια του να συμμετεχω,να απαντω κ να απαλυνω τον πονο του αλλου...το καλυτερο φαρμακο ολων ειναι η συζητηση!να φευγει οσα σε βασανιζουν απο μεσα σου!κ μονο καποιος παθων κ αγνωστος που δεν εχει κατι να ζηλεψει η να αποκομισει απο τον παθοντα...μπορει να παρει λιγο την εννοια κ σκοτουρα απο τον ιδιον...
Ζησε κ αυτο το κομματι του χωρισμου κ πονου...καλο σου κανει,σε οριμαζει κ σου δινει εμπειριες!εχεις τα 1.000 δικια του κοσμου να στεναχωριεσαι κ να τα αναλυεις ξανα κ ξανα μεσα σου...αλλα πες μου σ αρεσει να εισαι με καποιον μονο απο λυπηση?απο μια σχεση που δεν εχει κατι ουσιαστικο να σου προσφερει?
Οποτε αν δεν νιωθεις μεσα σου οσα στην αρχη αποψε σου εγραψα...κατσε οπως εισαι!αν νιωθεις κ οχι απο συνηθεια μονο οτι τον θες στη ζωη σου...να πας να τον βρεις!αν ειναι εξυπνος ξανα λεω...θα δρασει αναλογως!εσυ θα κοιτας τι εσυ θελεις...αυτος ειναι αλλη ιστορια!
Αν δεν μπορει να προσαρμοσει τον χαρακτηρα του στα διμα σου θελω...τοτε λες καληνυχτα ευχαριστω κ προχωρας!
*να κοιταξεις κ το θεματακι σου,το ορμονικο!
Μην το αμελεις!
Σας ευχαριστω παλι για τις συμβουλες σας , ελπίζω να κανω το σωστο :/ !!! Γιατι, νιωθω πολυ κουρασμενη ψυχικα και εγκεφαλικα απο αυτο το ζητημα πια..
Καθαρό μυαλό.. Προτεραιότητα η Έλενα και το τι ζητάει η Έλενα απο τους ανθρώπους. Σεβασμος!!!
Λογικο να εισαι κουρασμενη ψυχικα κ σωματικα ελενα!ευχομαι να κανεις οπως λες το σωστο!αυτο που αποφασιζοντας σημερα θα σε κανει αυριο να πας ενα βημα παραπερα!ζυγισε τα ολα στο μυαλο σου εχοντας λογικη κ συναισθημα παραλληλα!κ αυτο που σωστα λεει ο γιωργος...καθαρο μυαλο=σωστες σκεψεις κ αποφασεις!
Προτεραιοτητα ο ευατος σου κ αυτο που ξεκινησα να σου γραφω αποψε...τι ζητας απο αυτον τον ανθρωπο κ τον ιδιο σου τον ευατον?μια σχεση απο συνηθεια η μια σχ2ση ζωης?σκεψου κ αποφασισε αναλογα...προσπαθησε να ωρεμησεις αποψε κ τις επομενες μερες κ μην παρασυρεσαι απο τυχον μην του!παρε το παιχνιδι στα χερια σου!καλο σου/σας βραδυ!
Μαρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι φίλε Γιώργο. Καλό βράδυ
Τελικά , παιδιά απάντησα στο μύνημα με ένα ναί μετα απο πολλες ωρες καθοτι δεν αντεξα και το διαβασε κατευθειαν και μου απαντησε ωραία . Απλα ηθελα να το πω καπου συγνωμη αν σας ζαλιζω αλλα ειμαι πολυ πολυ μετεωρη αυτο το διαστημα . Δεν ξερω, τι θα ακολουθησει , ουτε γιατι απαντησα ακριβως πφ..
Ειμαι σιγουρη οτι το περιμενατε απο μενα χαχαχα φαινομουν αλλωστε :(.. . Προσπαθω, το ατομο εχει μεγαλο εγωισμο κολωσε να πει οτιδηποτε αλλο κυριως απαντησα για να δω αν θα συνεχισει την κουβεντα ή θα απαντησει μονολεκτικα και αυτο εκανε . Υπάρχουν δυο ενδεχόμενα ή να εστειλε οντως για να δει αν ειμαι καλα πραγμα λιγο αδυνατο ή για να συνεχισει κατι το οποιο κολωσε εν τελει να συνεχισει..
Χαχαχα να σαι καλα βρε george με κανεις να γελαω εστω και με τα χαλια μου με τον τροπο που τα λες και εχεις δικιο προφανως..!! . Να σε ρωτησω κατι? Δεν ξερω αν σχετιζεται απολυτα με το θεμα αλλα λογω πειρας θα ηθελα τη γνωμη σου . Οταν ενα ατομο με τον συγκεκριμενο χαρακτηρα σαν του ανθρωπου αυτου που ημουν εχει παρεα που απαρτιζεται απο ωραιες υπαρξεις 2 ή 3 πιστεύεις οτι μπορεί να τις δεί ως φιλες μονάχα καθως ετσι ισχυριζεται και εκεινος πεισματικα, ή εγω ειμαι η υπερβολικη σε τετοια ζητήματα . Ξέρω, δεν μπορεις να κρινεις απλα ετσι μια γνωμη να μη την πατησω και στις επομενες σχεσεις απο τις δικες μου υπερβολες.
1.νασαι καλα γιωργο,ευχαριστω!
Προ λιγου μπηκα κ ειδα τα νεα σχολια...
2.ελενααα απο την στιγμη που τα μην παιχτηκανε μεσα σε ενα ναι κ ενα ωραια...παμε καλα!
Προφανως εχει καταλαβει οτι εισαι θυμωμενη κ απαντας απλα τυπικα κ μονολεκτικα!αν ημουν στη θεση του δεν θα απαντουσα με ενα σκετο ωραια...θες να σου πω τι θα εγραφα?να σου πω...χαιρομαι που εισαι καλα-ωραια!εγω ομως ειμαι χαλια κ μονο αν σε δω θα νιωσω καλυτερα!καλα κ ωραια αν θα ξανα ειμαστε μαζι!δωσε μου μια ακομα ευκαιρια να σου αποδειξω οτι εχω αλλαξει...
Τωρα με το ναι κ ωραια...ξανα μπηκε παγος αναμεσα του κ ειναι εις βαρους του αν επιθυμει κατι ουσιαστικο μαζο σου!ο χρονος θα δειξει,μην πιεζεις καταστασεις κ προπαντως προσπαθησε να μην στρεσαρεσαι πολυ!
Κανε οτι σε χαλαρωνει η ακομα βρες καινουργιες εναλλακτικες χαλαρωσης!περνα χρονο με τον ευατον σου,βγες εξω κλπ!
Εμενα πχ με χαλαρωνε ανεκαθεν να βλεπω ταινιες κ σειρες στο λαπτοπ...βλεπω κ σκεφτομαι καποιες φορες αλλα οκ...συνεχιζω!
Ενας νεος τροπος χαλαρωσης ειναι να ψαχνομαι σε παλια κ νεα τραγουδια στο youtube,να βλεπω κ να ακουω ταυτοχρονα...που ποτε δεν το εκανα...παρα μονο ακουγα!
Τωρα εχω κολλησει κ θελω κ εικονα!
Μερικα τα κατεβαζω κ τα ακουω στο κιν...οταν παω για τρεξιμο-πολυ καλη λυση τωρα το καλοκαιρι...ενα χαλαρο περπατημα η χαλαρο τρεξομο...κ κυιρως δεν αναζητω παρεα αλλων...θελω να ειμαι κ να βγαινω μονος,με ηρεμει κ νιωθω καλα!ψαχνομαι μεσα μου κ μ αρεσει η παρεα του ευτου μου!γι αυτο σου λεω...αυτο το διαστημα θλιψης που περνας,να το βιωνεις εντονα κ να το εκτιμας!μαθαινεις πολλα απο τον πονο,ανακαλυπτεις νεα ορια κ
κυριως μελλοντικα δεν αφηνεις αλλα ατομα να σε πονεσουν...μαθε να αγαπας την ελενα!θα σου κανει καλο τοσο εσενα οσο στους ανθρωπους με τους οποιους συναστρεφεσαι!
Μαθε να εκτιμας τον αλλον κ ως μεγαλυτερος σε συμβουλευω να προσεχεις παρα παρα πολυ ποιον βαζεις στο κρεββατι σου κ στην καρδια σου!
Καληνυχτα απο μενα ελενα κ παιδες!!!
Χαλαρωσε μικρουλα κ ασε το χρονο να κανει το παιχνιδι του...γινε παικτρια κ οχι απλα αναπληρωματικος!
Ξερω εχεις κουραστει ψυχολογικα κ εχεις δικιο...αλλα πρεπει να ξαποστασεις κ να σηκωθεις στα ποδια σου!
Αυτα για αποψε...
Leukos_Lotos Σε ευχαριστω παρααα πολυ ,για ολη την στηριξη ειναι σημαντικο να βλεπω πως φαινεται και στα ματια σας ακομη και αν δε με εχετε ζησει σε ολο αυτο οπως πιθανον μας εχει ζησει ενα κοντινο μας προσωπο. Αρα, θεωρεις οτι εστειλε πιθανα μετανιωμενος και όντας χαλια, απλα ο εγωισμος δεν του αφηνει περιθωρια . Ωστοσο, εγω δεν απαντησα στο "ωραια" του παρα μονο εκανα like αντιδραση βασικα και καπακι εκανε στο δικο μου "ναι" κι απο εκεινη τη στιγμη σιωπη. Θα αφησω τα πραγματα οπως εχουν , ευτυχως γυρισε η φιλη μου απο διακοπες και θα βγω λιγακι . Μπορω, να βγω και με τους γονεις μου που με πραγματικα με στηριζουν απιστευτα αλλα ειναι κουρασμενοι και δε θελω να τους γινομαι "βαρος" . Κανω αυτο που προτεινεις ταινιες , γυμναστηριο , μουσικη ως που να καλυτερεψει η καθημερινοτητα μου που το ευχομαι!! . Να σαι καλα, για οσα γραφεις και ανταποδιδω να προσεχουμε οσο γινεται τους εαυτους μας .
George1520 ρωταω απλα, μπορει ενα ατομο με αναλογο χαρακτηρα σαν τον δικο του να ξεκινησει φιλια καθαρα φιλια και παρεα με κοπελες ? (Εμφανισημες) με τις οποιες μιλαγε καθημερινα και η μία εξ αυτων εχει ανεβασει φωτογραφια μαζι του στο προφιλ της γραφοντας ποσο ουσιαστικη φιλια υπαρχει ενω ειναι μονο 7 μηνες γνωστοι απλοι? Και να απαντα απο κατω με σχολιο εκεινος? Γενικα πιστευεις οτι μπορει να κρυβεται αλλη πισω απο τετοιες συμπεριφορες? Απλα ρωταω δεν εισαι μεντιουμ να ξερεις προς θεου απλα ως αντρας με παραπανω πειρα τι γνωμη εχεις για φιλιες τετοιου ειδους?
Δεν τον ξερω τον τύπο για να σου πω.. Στην φωτό πως ήταν; Αγκαλιά; Δίπλα δίπλα; Καθόταν πάνω του; Ηταν αυτός μπροστά και εκεινη φαίνεται κάπου στο βάθος;
Ναι υπάρχει φιλία ανάμεσα σε ένα άντρα και μια γυναίκα.. και ναι θα μπορούσε να ειναι μια απλή φίλη..
Από ότι κατάλαβα προσπαθούμε να βρούμε την καινούργια του γκόμενα; Ή προσπαθούμε να αποδείξουμε στον εαυτό μας οτι δεν έφυγε επειδή έχει κάποια αλλη αλλα για άλλους λόγους;
Απλα υποπτευομαι οτι για να μη του κανει ουτε αισθηση σεξουαλικα οτι καπου αλλου ταξιδευει. Δεν θα το παιξω ντέτεκτιβ , απλά ηταν ενα θεμα για το οποιο ουκ ολιγες φορες ειχαμε διαφωνησει και τσακωθει. Η εν λογω κοπελα τα ειχε με εναν βαρυμαγκα τυπο στην επαρχια εκει που σπουδαζουν αυτος τη χωρισε και μου ειπε οτι πηρε φαρμακα λεει και πηγε να αυτοκτονησει και οτι εκεινος σαν ο καλος σαμαριτης εβγαλε λογο και την οπλισε με υπομονη και νοημα για τη ζωη . Την ιδια περιοδο που με ειχε παρατησει και ημουν εγω να παρω ψυχοφαρμακα. Και φυσικα ας μη ξεχασω να πω οτι της οφειλω και ευχαριστω απο πανω καθως εκεινη του ειπε δηθεν οτι ηταν λαθος το φερσιμο του απεναντι μου και επεστρεψε! . Η αληθεια ,ειναι οτι δε μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ που συζηταγε την υποθεση μας με μια αγνωστη και δή πληγωμενη. Η οποια, πληγωμενη απο ολη την παρεα ανεβασε φωτο μονο μαζι του που εκεινη τον ακουμπαει στον ωμο και εκεινος οφειλω να πω δεν ακουμπαει πουθενα.. . Δεν ξερω τι να υποθεσω πια. Απλα, επειδη λετε πολυ καλες αποψεις θα ηθελα να ακουσω τι αποψη εχετε γι αυτο .Βεβαια , μπορει να ειναι και εντελως ασχετη αυτη που νταλαβεριζεται (αν) , αλλα ετσι να δω τι πιστευεις?
Νασαι καλα κ σ ευχαριστω με την σειρα μου!
Θεωρω οτι δεν ειναι ουτε μετανιωμενος κ δεν νιωθει χαλια...εγωισμο δε ξερω...πρεπει να εισαι καθαρος κ αξιοπρεπης για να εχεις...κ αυτος εχει λερωμενη τη φωλια του!κ σιγουρα μπλεκει κ προσπαθει να μπλεξει κ σενα στο ιδιο τρυπακι τυπου τι κανεις?καλα...τελεια...
Νομιζα οτι σου εστειλε μην στο κιν...εσυ γραφεις περι αντιδρασης στα μην που σημαινει ειστε ακομα φιλοι στο φεις!
Ελενα οταν αγαπας καποιον κ θελεις πραγματικα να δειξεις σε αυτον το ενδιαφερον...παιρνεις τηλ,στελνεις μην στο κιν κ χτυπας το κουδουνι της πορτας του!
Αυτες ειναι πραγματικες κινησεις μετανοιας...κ ενδειξη οτι εχει παραδεχτει τα λαθη του,ειναι προθυμος για αλλαγες κ συζητηση!
Τωρα θα πεταχτει ο γιωργος κ με το δικιο του...κ θα πει ο ανθρωπος δεν αλλαζει,το εχει γραψει...κ θα ακυρωσει τα χθεσινοβραδυνα σχολια μου...
Απλα εγω θα συνεχιζω να πιστευω οτι ο ανθρωπος αλλαζει φτανει να το θελει...
Στην προκειμενη περιπτωση πιστευω οτι δεν ειναι διαθετιμενος να αλλαξει η τουλαχιστον δεν το κανει με σωστο τροπο...σου προτεινω να τον σβησεις απο τα σοσιαλ,θα σου κανει καλο οσο κ αν ακουστει καπως...δεν σε ενδιαφερει τι γινεται μεταξυ σας στην ιντερνετικη κοινωνια...παρα μονο στην ζωη εκει εξω!κρατησε τα καλα της σχεσης σας κ προσπαθησε να προχωρησεις αργα κ σιγα σιγα...να χαιρεσαι που εζησες χρονια την 1η σου φορα,τωρα ειναι ωρα να ζησεις τον πρωτο σου χωρισμο...κ κατι που ρωτησες πιο πανω...εγω προσωπικα εχω καλους γνωστους κ οχι φιλους...ιδιου φυλου...φιλες δεν εχω σε τετοιο κολλητο επιπεδο...επομενως αν η κοπελα μου μου παρουσιασει καποιον ως κολλητο σιγουρα θα ζηλεψω,θα πειστω για την φιλια τους αλλα καπως θα με τρωει...σε λογικο κ οχι αρωστημενο επιπεδο!ισως ταιριαζουμε κ κανουμε κ παρεα,ισως...
Εσενα αυτην την στιγμη σε ενδιαφερει να βλεπεις πραξεις κ οχι λογια...ποσο μαλλον λογια μεσα απο σοσιαλ!
Αν ηταν οντως χαλια κ σε ηθελε στην ζωη του κ οχι απλα στην αγκαλια του περιστασιακα...θα σου εγραφε οτι πιο πανω σου ειπα θα σου εγραφα εγω...
Οσο κ να θελω να τον υποστηριξω θεωρω οτι δεν χειριζεται καλα τις κινησεις του...κ μεσα απο αυτες σου προκαλει ανασφαλειες κ πονο...κ δω ειμαστε να χαρουμε με την χαρα σου κ να απαλυνουμε τον πονο σου...οχι να σε κοροιδεψουμε κ να σου χαιδεψουμε τα αυτια!
Πρεπει να χαιρεσαι με οποιον εισαι μαζι κ αυτος το ιδιο,να πορευεστε με το ιδιο κ σταθερο βημα...αν ο ενας για καποιο λογο παραστραρησει...τοτε οσο δυσκολο κ αν ακουγεται...αν ο ιδιος δεν επιθυμει να δεχτει την βοηθεια κ στηριξη του αλλου...απλα δεν γινεται τιποτα!
Βρε Ελένα,τι σου αρεσει σε αυτόν και ακόμη αμφιταλαντεύεσαι?
Πηγε να την παρηγορήσει που την άφησε ο γκόμενος... Και την ίδια ωρα παράτησε εσενα;; Αυτος ο τύπος με εκπλήσσει συνεχεια. Που τον βρήκες; Στα πατατάκια;;
Αν εχει κάποια αλλη κοπέλα δεν θα έβαζε φωτογραφία τους στο φβ. Δεν είναι χαζος. Και να βάλει, δεν θα φαίνεται ότι έχουν κάτι. Ασε που εμενα ολο αυτό θα μπορούσε να με βάλει να σκεφτώ οτι την έβαλαν για να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια (μπορεί όμως να το έκαναν για να σου αποδείξουν οτι όντως ειναι φίλοι). Τι εννοώ με την στάχτη στα μάτια? Τα έχουν (ή απλά περνάνε καλα), βάζουν φωτογραφία και λενε διάφορα περί φιλίας γιατι είχατε συχνούς καβγάδες με τον πρώην σου οσο αφορά την συγκεκριμένη. Αλλά μπορεί και να είναι και φίλοι.
Αυτο περι σεξ.. δεν το έπιασα. Την πρώτη πρόταση.
Leykos_Lotos Σίγουρα, κάτι παει στραβα στην προκειμενη περιπτωση. Απο μεριάς μου εγω θελω να ξεκινησω συνεδριες με εναν ψυχολογο απο φετος, γιατι πραγματικα εχω παραδωσει πνευμα μαζι του και με ολες τις καταστασεις που βιωσα. Πηρε με αποκρυψη , αλλα οταν παιρνεις με αποκρυψη ειναι σαν να μη παιρνεις. Το μηνυμα το εστειλε απο το ψευτικο προφιλ. Ειναι ακομη πολυ ανωριμος , ή απλα παρτακιας (κι αυτο δεν παει με την ηλικια) και κανει οτι ειναι καλυτερο για εκεινον και μπραβο του μακαρι να το μπορουσα. Απλα, θεωρω οτι και για μενα μετα το παραστρατημα του τοτε εν καιρω πανελληνιων οσο κι αν το προσπαθουσα μεσα μου εχω πληγωθει ανεπανορθωτα. Αυτος δεν μπορει να το κατανοησει και να το φτιαξει με τον τροπο του και ετσι μειναμε στα ιδια και χειροτερα.
Οσο, γι αυτο με τις φιλες , δυστυχως δεν θα το καταλαβω ποτε , ειναι τραγικο απο μερος του ολο αυτο που ειδα , μου ηρθε να ξερασω ακου εκει να γραφουν η αποδειξη της υπαρξης φιλιας μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικαας σε 4 μηνες( γιατι τοτε ανεβηκε η φωτο) κατσε ρε που πας? .
George1520: Αυτος με ειχε προσελκυσει δυστυχως τοτε! Χαχα . Το θεμα ειναι οτι την ανεβασε αυτη οχι αυτος για να μην κινησει υποψιες σε μενα και ψαχνομαι . Ελα που εγω ειμαι διαολος ομως και βρεθηκε στα ματια μου αυτη η φωτογραφια. Δεν νομιζω οτι θα αντιδρουσε πολυ ηρεμα αν γινοταν αυτο με μενα.. Γενικα, αυτη η υποθεση περι φιλιας δεν μου εκατσε καλα απο την αρχη χωρις να βλεπω κατι υποσεινηδητα δεν μου κολλαγε και ελπιζω να μη βγω αληθινη. ΚΑΙ ΝΑΙ την ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΣΕ και διδασκε δεν ξερω μονος του με τους υπολοιπους φιλους το νοημα της ζωης? Ποιος ξερει... . Γενικα μου ειπε διαφορες δικαιολογιες -πιθανες εκδοχες για τη φωτο και τα σχολια και μαλιστα μου ειπε οτι ειναι και λιγο ξερεις "χαζουλα" και ετσι και οτι δεν σκεφτεται και πολυ..μμμμ μαλιστα λεω. Απλα δεν του ερχοταν καμια διαθεση να με πλησιασει με παθος και ετσι με ορμη οπως παλιοτερα οσο και αν προσπαθουσα το τελευταιο διαστημα ενιωθα οτι κανει αγγαρεια ( στο κομματι σεξ).
Whyalwaysme? Ελα ντε μου αρεσει κατι αληθινα? ή υποθαλπτει δικα μου θεματα που προεκυψαν απο αυτη τη σχεση? Θα κανω ως δωρο στον εαυτο μου ψυχοθεραπεια παιδια. Δεν βγαινει αλλιως , εκτος κι αν με το νεο ξεκινημα φυγει απο μονο του.
Αυτο που λες για το σεξ δεν θα έπρεπε να σε καθησυχάζει.. δηλαδή επειδή δεν ήθελε σεξ μαζί σου σημαίνει οτι δεν θελει με κάποια αλλη; Εμενα προσωπικά θα με αγχωνε αν ξαφνικά η κοπέλα μου δεν με θέλει και γίνεται το σεξ με το ζόρι. Θ σκεφτόμουν πως κάτι δεν πάει καλα.. οτι αλλου τρωει και πίνει.
Whyalwaysme? Θα το κανω !!! Πρεπει!
george1520: Βασικά, στις διακοπες μας σας ειπα τους λογους που δεν ηθελε η αισθητικη, λίγο οι τσακωμοι και οτι επειδη ξυπναγαμε νωρις για το πρωινο δεν ειχε ενεργεια..τι να πω εμενα μου φανηκε αστειο απλα. Αλλα του ειπα δεκτον δεν ειχε νοημα να πω κατι αλλο. Απλα θεωρω το σεξ την πιο αγνη μορφη επικοινωνιας αναμεσα στο ζευγαρι που οτι και να εχει γινει στο τελος της ημερας θα εχει μονο αγαπη να δωσει και ΕΜΠΡΑΚΤΑ οχι με λογια αν δεν βγαινουν τουλαχιστον τα σωστα. Κυριως, τον ιουλιο το ειχα προσεξει αυτο με την οχι και τοσο δυνατη θεληση για να βρεθουμε πιο κοντα. Δηλαδη , αν δεν ελεγα εγω κατι ειτε στο τσατ ειτε απο κοντα δεν θα το εκανε πολυ ευκολα το βημα τον τελευταιο καιρο και αυτο αρχισε να μου κινει την περιεργεια. Οχι, οτι αν καναμε και ειχε την ιδια συμμπεριφορα θα επρεπε να κανω παρτυ απλα ηταν το κερασακι στην τουρτα :/
Ποσα κουδουνάκια πρέπει να ακούσεις για να καταλάβεις απο τι γλύτωσες;;; Ευτυχώς που έφυγε να ηρεμήσεις. Τα βλέπεις κι εσυ. Τα αναφέρεις. Βλέπεις πως αυτός ο τύπος δεν σου αξίζει. Μην ψαχνεις να βρεις ενα λόγο για να σε κρατάει πίσω.
Καλα θα κάνεις με την ψυχανάλυση.. θα δεις οτι αλλάζει τον άνθρωπο. Αρχίζεις και βλέπεις τα πράγματα απο μια αλλη οπτική γωνία που δεν ειχες καν φανταστεί.
Εφτασε η ωρα να το χωνεψω επιτελους και να το δω καθαρα. Αν οντως με ηθελε ηδη θα ηταν εδω , ηδη θα προσπαθουσαμε σωστα ή για να το πω καλυτερα δε θα ειχε φυγει ποτε.
Εννοειται θα το βαλω μπροστα γιατι εχω γινει πολυ ανασφαλης και αυτο σιγουρα δε θα με παει μπροστα !! Με οσους εχω μιλησει μου εχουν πει οτι τοτς εκανε καλο παντως.
Στα 50 μηνύματα το πηρες απόφαση; :).
Έχει κανει σοβαρα λαθη ο τυπος και το ενα ειναι αρκετά σοβαρό. Αυτο και μόνο θα έπρεπε να σε ταρακουνήσει. Απο ολο αυτό όμως θα βγεις τυχερή.. αποφάσισες να πας ψυχολογο και να βοηθήσεις τον εαυτό σου και να τον αγαπήσεις..
Καλησπερα ελενα κ παιδες!πραγματικα εχω φρικαρει μς τις χθεσινοβραδυνες εξελιξεις κ διαβαζοντας τα σημερα το πρωι...απλα ηθελα να ερθει το βραδυ ηρεμοντας να γραψω!καποιες στιγμες εντος της ημερας επιασα τον ευατον μου να σκεφτομαι την περιπτωση σου!λοιπον...γνωμη μου να κοψεις καθε ειδους επαφη στα σοσιαλ,σβησε αληθινα κ ψευτικα προφιλ,απο φιλους του επισης που ενδεχωμενως ειναι ρουφιανοι κ του τα μαρτυρουν...τηλ γενικοτερα θα σηκωνεις με εμφανιση αριθμου,ποτε με αποκρυψη!πανω στο κομματι του κρεββατιου μ αρεσει πως το εγραψες περι αγνοτητας κ αγαπης στο τελος της ημερας!οτι κ αν γινεται σε 1 ζευγαρι το καλο σεξ η εστω μια ζεστη ουσιαστικη αγκαλια κ να κοιμηθει μαζι!ποσο μαλλον σε διακοπες που πας να περασεις ομορφα...ειναι αναρποσταστο κομματι!
Πρεπει ο ενας να διεκδικει κ να ποθει τον αλλον!
Δε σε ξερω κουκλιτσα αλλα ο λογος σου βγαζει ευφραδια,συναισθημα,ευαισθ ησια κ προθυμια επανασυνδεσης...τα οποια δεν ειναι δυστυχως αμοιβαια!
Ολα αυτα λοιπον σε κανουν ποθητη κ κουκλα!150κ μπορει να εισαι?ανετα πεφτεις στα 100 κ 50!αν η ψυχη σου ειναι σκατα...τοτε σκατας θα παραμεινεις!
Δεν θα αφηνεις κανεναν καραγκιοζη να σε μειωνει,να σε χτυπαει κ να σε απειλει...κανεναν καραγκιοζη να σε ριχνει ψυχολογικα κ να λες χριζεις αμμεσης ψυχολογικης βοηθειας!
Θα μαθεις αποψε κιολας να αγαπας την ελενα κ να βγαινει προς τα εξω!
Ολοι μας εχουμε βιωσει χωρισμους ξανα κ ξανα ,εχουμε κανει τα λαθη μας κ μερικα τα εχουμε αναγνωρισει κοκ
Η περιπτωση σου ειναι δυσκολη καθως 1η φ χωριζεις κ δικαιως ψαχνεσαι!στηριξου στις δυναμεις σου κ στους δικους ανθρωπους κ μαθε να παλευεις με οσα εχεις!
Σε αγωνα ποδοσφαιρου ομαδα με 9 παιχτες λογω αποβολων...καταφερε κ γυρισε το 0 1 σε 2 1...θαυματα γινονται...κ το οτι αναπνεουμε καθε λεπτο μη γνωριζοντας τι θα συμβει στο επομενο ειναι θαυμα κ δωρο ζωης!κ δεν πρεπει κανεις να σου στερει το χαμογελο απο τα χειλη σου!απο την καρδουλα σου!
Ελα λοιπον κ παρε τα πανω σου κ πολυ εκατσες κ εκλαψες γι αυτον!καιρος να κλαψεις για σενα κ τα καλυτερα ερχονται!σου προτεινω να αγορασεις ενα βιβλιο,το δωρο του στεφανου ξενακη,13ε το πηρα!περυσι ψηφιστηκε το καλυτερο στην κατηγορια ευζην!
Οσον αφορα το κομματι της ψυχαναναλυσης η γνωμη μου ειναι οτι ισως δεν χρειαζεται...το ειχα γραψει κ σε 1 αλλο ποστ ως σχολιο κ καποιος μου εκανε επιθεση...γραφοντας εγω για μουρλους κλπ!
Η ψυχαναλυση ειναι κατι που μπορει ενδεχωμενως να σε βοηθησει,δεν αντιλεγω,δε γνωριζω κ δεν εχω δικαιωμα επιμονης διχως γνωση!απλα το ακουω παραλογο μολις χωριζει καποιος να τρεχει σε ψυχολογους!μπορεις να συνελθεις κ μονη σου κ παρε παραδειγμα ποσους ανθρωπους...με χωρισμους,ανεργια,προβλημα τα υγειας κλπ...που συνεχιζουν να προσπαθουν,στηριζονται στις δυναμεις τους κ βημα βημα ξανα στεκονται στα ποδια τους!σε καποιο σχολιο μου σου εγραψα περι απογαλακτισμου...θα μαθεις να το κοψεις κ αυτο!παρε παραδειγμα τα μωρα...ο ανθρωπος που ησασταν μαζι να τον θυμασαι ως κατι καλο κ την 1η φορα,κλειστον μεσα σου κ προχωρα!θα βρεις αλλον κ απο αυτον να αναζητας καθαρη ψυχη,να μπορει να κανει συζητηση γιατι μεσα απο αυτην γνωριζεις τα θελω του αλλου κ καλο κρεββατι δηλ να ειναι ζεστος μαζι σου,τρυφερος αυτο εννοω λεγοντας καλο!θελω αποψε να κατεβασεις ρολα κ αυριο νεα εβδομαδα νεα συναισθηματα,θετικα!κ να θυμασαι ο ανθρωπος χτιζεται...ο ανθρωπος αλλαζει κ αξιζει ευκαιριων...αρκει να ειναι προθυμος κ αξιος αυτων!
Εσενα τελειωσε ολο αυτο...οποτε απαντω επετρεψε μου...να σου πω σε παλιοτερη ερωτηση μου οτι εσυ κ να ηθελες η οχι...αυτος ο ανθρωπος δεν μπορει να γινει μελλοντικα αντρας σου...δεν εχει μελλον αυτη η σχεση γιατι απλα δεν εχει παρων!
Εχει μονο χτες κ παει τελειωσε!
Βλεπε μονο το σημερα κ πως μπορεις να καλυτερευσεις το αυριο...σιγα σιγα...για αρχη ξυπνοντας το πρωι οργανωσε την μερα σου,μεσημερι απογ κ βραδυ!σιγα σιγα σχεδιασε κ την αυριανη μερα,την μεθαυριανη κ πριν το καταλαβεις θα ελπιζεις για το κοντινο μελλον σου!
Εντος των ημερων σε περιμενει μια χαρα,αυτης της εισοδου σου στην σχολη!θελω πολλα να σου γραψω ειλικρινα,απο το πρωι περιμενα να ερθει το βραδυ να μπω να σου γραψω!μην πτοεισαι,δωσε ενα καλο κυριολεκτικα κ μεταφορικα χαστουκι στο προσωπο σου,ταρακουνησου κ ξυπνησε!ο επομενος πρεπει να βρει μια δυνατη ελενα με αυτοπεποιθηση κ δυναμικοτητα!
Το οφειλεις προτιστως στον ευατον σου,συμφιλιωσου με αυτον!καθε λεπτο ειναι μαζι σου σε καλα κ ασχημα...να τον αγαπας!καληνυχτα κ κοιτα να κοιμηθεις νωρις...μην το ξενυχτησεις μεχρι τις 3.00 σαν κ χτες βραδυ!αντε μικρουλα ξυπνησε κ χαμογελα που αναπνεεις κ μονο!που εχεις υγεια εσυ κ η οικογενεια σου!αξιζεις πολλα καλα να δωσεις στον ευατον σου!γιωργος...