Θα μας ανοίξεις την καρδιά σου να τα βγαλεις απο μεσα σου και θα πας σε ψυχολογο και ψυχίατρο, δες και στο νοσοκομείο σας αν υπάρχει γτ καταλαβαίνω το οικονομικό ειναι προβλημα γενικα..
Printable View
Τι να σας πω ρε παιδιά το θέμα είναι ότι έχω διακόψει τα φαρμακα
Αρα ξερεις τι φταίει και τα χαπια σε βοηθούσαν, να ξαναπας σε ψυχίατρο για αγωγη οπότε αλλα για μενα χρειάζεται και η ψυχοθεραπεια γτ τα χαπια απο μονα δεν κάνουν δουλειά.. Αν θες να συζητήσεις πάντως οτιδήποτε εδώ ειμαι- ειμαστε
Δεν βοηθούσαν απλά τα επερνα
Μπορεί τα συγκεκριμένα που επαιρνες να μην σε βοηθούσαν και να πρέπει να αλλαξεις χαπια και ψυχοθεραπεια.. Νομιζω η ψυχοθεραπεια κανει ολη την δουλειά, θελει χρονο κ συνεδριες αλλα θα σου κάνει καλο.. Ρωτα στα νοσοκομεία εκει που βρίσκεσαι αν εχουν ψυχολογο αν δεν μπορείς και οικονομικά δλδ δεν χανεις κτ να ρωτήσεις
Λοιπόν λέω να το κλείσω αυτό ...
Να ξέρετε ότι δεν κάνουν κάτι...όσοι μπορεί να τους έχει μινει έστω και λίγο μυαλό καλό είναι να μην τα περνούν.δεν θα γίνει κάτι..δηλαδή σας αρέσει όλη αυτή η αδράνεια?
Είναι πολύ ωραίο για να είναι αληθινό ..δεν βλέπετε τους γύρω μας δεν θα καταλάβουνε ποτέ ελπίζω να έχετε την πιο όμορφη ζωή στον κόσμο σε όλους εδώ τους αξιζει η όχι...να σας πω και κάτι..εγκλωβισμένοι με 2 δάκτυλα στην μπριζα .Είναι βαρύ μωρεεε γεια σας
Δεν οδηγουν παντοτε σε αδρανεια. Ισως το πρωτο διαστημα. Ισως δεν σου εδωσαν σωστη αγωγη. Με τη ληψη τους βγηκα απο μειζονα καταθλιψη ψιλο σταθεροποιησα τη διπολικη μου. Ξυπναω κανω πραγματα ΑΛΛΑ εκοψα αλκοολ και εκανα συνεδριες. Τι εμαθα;;; πως εχω λαθος μηχανισμους αμυνας,πως γινομαι θυμα καταστασεων και οχι ενεργητικη. Τοτε πηρα κανονικα μπρος ( 2016). Η ζωη παντα θα εχει δοκιμασιες πονο Αλλα εχει και κατι που ξεχασες ( δεν φταις για αυτο). Εχει και χαρα ενδιαφερον αλλαγη μεταμορφωση. Στο χερι σου ειναι να πας σε γιατρο και να πεις οσα εγραψες εδω. Εδω βγαζουμε εσωψυχα μαθαινουμε αλλα δεν λυνονται τα ουσιαστικα. Θελω να εχω Πιστη οτι θα σε σωσεις.
Σύμφωνω απόλυτα και πολλεε φορές η αγωγή με την πρώτη δεν κανει την δουλειά που θέλουμε, θελει χρονο κ σωστη αγωγή.. Πανω απ ολα ψυχοθεραπεια.. Εκανα καθε εβδομάδα στο δημόσιο γτ οικονομικά φυσικα δεν μπορούμε και κατάλαβα πανω απ ολα τον εαυτό μου με τς συνεδρίες.. Έβλεπα σιγα σιγα κ λιγο ασπρο σε ολο αυτο το μαύρο.. Τασεις αυτοκτονίας πολλες φορες μεχρι κ πριν λιγες μερες κ ας κανω δυο χρονια τωρα ψυχοθεραπεια αλλα το ελεγχω και πιεζω τον εαυτό μου να νιωσω καλύτερα να βγω να κανω κτ που με ευχαριστεί.. Ολοι μας ξέρουμε ποσο δυσκολα ειναι.. Νιώθω ότι αρνείσαι confused να ζητήσεις βοηθεια κ σε εχει παρει τερμα απο κατω.. Προσπάθησε για τον εαυτό σου.. Μπορείς..
Καλημέρα.
Έφυγες για εξωτερικό τελικά;
Βρε 'συ Confussed, είσαι σε φάση άρνησης να μπεις σε ένα πρόγραμμα, πολύ φιλικά σου το λέω. Καταλαβαίνω ότι αισθάνεσαι πολύ άσχημα, αλλά δώσε λίγο πίστη στον εαυτό σου και στους ειδικούς. Μακάρι τα ψυχολογικά προβλήματα να λύνονταν από τη μία στιγμή στην άλλη. Δεν λύνονται άμεσα! Θάλουν χρόνο και προσπάθεια, αλλά λύνονται, αν όχι 100%, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ωστόσο κι εσύ κάνεις του κεφαλιού σου. Διακόπτεις από μόνο σου αγωγές, σε έναν ψυχολόγο δεν πας να σε βοηθήσει με τον τρόπο σκέψης σου, δεν δίνεις χρόνο στον εαυτό σου. Δεν γίνεται εκεί που είσαι στα down σου να αισθανθείς υπέροχα μέσα σε μία μέρα. Σταδιακά θα βλέπεις βελτίωση. Βρες κάποιον ειδικό που να εμπιστεύεσαι, καμια φορά δεν τον βρίσκουμε με την πρώτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτούμαστε από την προσπάθεια. Βρες έναν άνθρωπο να μιλάς, κάποιον ψυχολόγο να σε βοηθήσει και παράλληλα ζήτα συμβουλή ψυχιάτρου για την αγωγή. Μην παίζεις με τα φάρμακα, νομίζω ότι μεγάλο μέρος της μαυρίλας που νοιώθεις έχει να κάνει με την απότομη διακοπή των φαρμάκων. Δεν πάει έτσι.
Περιμένουμε τα νέα σου, να μπαίνεις στο φόρουμ να μας μιλάς.
Θάνο κάνεις μεγάλο λάθος σε αυτό. Η θεραπεία δεν σημαίνει πάντα ίαση αν αυτό έχεις στο μυαλό σου. Τα ψυχολογικά-ψυχιατρικά θέματα θέλουν πολύ δουλειά με τον ευατο μας και είναι πολύ επίπονο και μπορεί να πάρει και χρόνια αλλά εννοείται πως μπορεί να δεις βελτίωση.
Οτι πρόβλημα και αν ειναι ειτε μικρο ειτε μεγαλο είναι πρόβλημα για αυτον που το περνάει και επειδη είναι νεος και τον εχει πάρει απο κατω και φτανει σε σημείο να θελει να κανει κακο στον εαυτό του είναι κριμα.. Χρονια ποσοι απο μας κλεισμενοι στην τρύπα μας και τι καταλάβαμε; το να μιλας με κάποιον ειδικο και να σε βοηθάει να δεις τα πράγματα με αλλο ματι και να πάρεις μια αγωγή ας πουμε πχ για σεροτονινη η δεν ξέρω τι που ειναι υπεύθυνα για τη διάθεση μας δεν βοηθάνε; θελει τεράστια προσπάθεια κυριως απο τον εαυτό σου και χρονο...εγω εχω δει πολλους να εχουν αλλαξει ρην ζωή τους και να προσπαθούν καθε μερα να παλεψουν με τους δαιμονες τους. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι δεν μας ταιριάζουν ολοι οι ψυχολογοι και ειναι δυσκολο να βρεις καποιον να ταιριάξεις ας πουμε και οτι η αγωγη πολλες φορες δεν μας ταιριάζει επισης παντα κ πρεπει να βρεθει το κατάλληλο.αλλα και χαπια απο μονα τους και να κανεις ψυχοθεραπεια αλλα να μπαινει απο την μια κ να βγαίνει απο την αλλη ε προφανώς δεν κανει καμια δουλειά.. Ενα θα πω μονο, πέρασα απο πολλους ψυχολογους στην ζωη μου, αυτή που είμαι τωρα δεν μου γλείφει ποτε αφτιά, με εκανε να δω τα λαθη μου, με τον χρόνο, σε φαση που εφευγα με κλάματα στην αρχη.. Τωρα όμως καταλαβα ποσο δικιο ειχε.. Χρόνο και προσωπικη προσπάθεια και συνεδρίες.. Κ το λεω το ξαναλέω οποιος δεν εχει την οικονομική ανεση να παει ατο δημοσιο νοσοκομείο αν υπάρχει ψυχολογος..
Παιδιά..νιώθω πολύ ασχημα
Παιδιά..νιώθω πολύ ασχημα δεν ξέρω που να μιλισω..όλοι αποφεύγουν την κατασταση
Είναι η μόνη επιλογή εδώ ...άλλοι φεύγουν άλλοι μου λένε ίσως θα τα πούμε άλλη στιγμη
Δεν γίνεται πρέπει να απευθυνθώ κάπου..συμβαίνουν αλλά πράγματα πάνω μου και ήμουν μια χαρά ανθρωπος
Δεν μπορώ να καταπιω..από την στενωχορια,μουδιάζει το σώμα μου
Τι σου συμβαίνει Confused?
Έχω κάνει μέγιστη προσπάθεια για να τα διακοψω όλα αυτά....αλλά γίνονται τα πράγματα πιο δύσκολα γύρω μου και μέσα μου...δεν είμαι κάποιος θεός η κάποιος πνευματικός δάσκαλος να γιανω.Καποιοι που είχα κοντά μου κοιτούν να με αποφύγουν με δικά τους λόγια..και διάφορα άλλα πραγματα
Διάβασα ότι σταμάτησες τα φάρμακα που έπαιρνες. Ό,τι και να σε βασανίζει, μπορείς να απευθυνθείς σε δημόσιο νοσοκομείο και να ζητήσεις βοήθεια από ψυχολόγο και ψυχίατρο. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ακόμα και αν δεν σου έκαναν τίποτα όπως λες τα φάρμακα, ποτέ δεν τα κόβουμε απότομα και χωρίς ιατρική καθοδήγηση. Μπορεί να επιδεινώσουν τα συμπτώματα που παρουσιάζουμε ή/και να δημιουργήσουν άλλα προβλήματα. Πήγαινε στον γιατρό.
Σκέψου ότι όλα αυτά είναι προσωρινά! Κι εγώ έχω συνεχείς ενοχλήσεις αλλά σκέφτομαι το ίδιο. Εννοείς ότι οι άλλοι σε αποφεύγουν επειδή έχεις ψυχική ασθένεια? Κιεγώ όταν είμαι στενοχωρημένος δε μπορώ να φάω. Αλλά εσύ πρέπει να απευθυνθείς κάπου οπωσδήποτε!
Πρέπει να με καθοδηγήσεις κάπως ...φωνάζω με τον τρόπο μου εδω και από ότι βλέπω μόνο εδώ μπορώ να μιλήσω,οι υπόλοιποι χερονται την ζωη τους.Προσπαθω να είμαι κοντά στον Θεό ..το να χερεσε κάθε στιγμή τώρα έτσι όπως είμαι δεν μπορώ είπα και λέω ακόμα γιατί δεν γίνεται να τα βλέπεις όλα λιωμένα και να ζεις μέσα στα ζουμια που έμειναν.Δεν μπορώ να δημιουργήσω ουτοπία μέσα σε αυτό..
Και όποιος βλέπει όλο αυτό..
Φίλοι ,κοπέλες γιατροί αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν,μια ελπίδα που λέγεται θεός έχω μπροστά μου..το οποίο δεν μπορεί να καλύψει την ζωή όλη που χάνω και δεν μπορώ να διαχειριαστω..
Να μη χάνεις την ελπίδα σου στο Θεό. Μπορεί να σε βοηθήσει! Κάποιος έλεγε 'όταν όλα φαίνονται χάλια, είναι ώρα για προσευχή". Πάντως μη νομίζεις ότι αυτοί που 'χαίρονται τη ζωή' όπως λες είναι πραγματικά ευτυχισμένοι. Αν είσαι πιστός βρες και ένα πνευματικό ή πηγαινε σε κάποιο μοναστήρι (π.χ. Άγιο Όρος) για λίγες μέρες για καθοδήγηση και ηρεμία. Αλλά προσπάθησε να βρεις και κάποιον ψυχολόγο, έστω δωρεάν. Αυτοί έχουν εμπειρία στο πώς να βοηθάνε τους απελπισμένους. Γιατί όμως σε αποφεύγουν οι άλλοι? Σε βλέπουν δυστυχισμένο και δε θέλουν να σε κάνουν παρέα?
Ναι αυτό είναι..αλλά το περίεργο είναι ότι δεν είναι ψεμα
ένα κρεβάτι μου χει μείνει ουσιαστικά κ λίγο φαγητο και μια προσευχή στον θεο
Comment Edited
Είσαι αλλού??
Έχεις αγχος στεναχώρια ; κρίσεις πανικού; εμεις να σε ακούσουμε εδω, να μας πεις ότι νιώθεις και οτι θέλεις όμως αν δεν σε βοηθάει αυτο πρέπει να πας σε ψυχίατρο ψυχολογο..Βασικα να πας και ταυτόχρονα να μας μιλας βλεπεις οτι εχεις φτασει σε αδιέξοδο.. Οσο για το περιβάλλον σου τι να πω, δυστυχώς δεν εχουν κατανόηση ολοι και δεν μπορούν πολλοι να καταλάβουν ποσο δυσκολο και σοβαρό ειναι για εμας αυτο που νιώθουμε... Μια χαρα ησουν και θα γινεις αν το πιστέψεις και αν ζητήσεις βοήθεια και εκτος του φόρουμ.. Οτι θελεις θα το συζηταμε εδω ολοι μαζι αλλα καταλαβαίνεις οτι εκτος αφτου πρέπει να πας και σε ειδικούς
Ο Θεός να σε βοηθήσει. Όλοι μπορεί να φτάσουμε σε αυτο το σημείο. Όμως το παλεύουμε, το προσπαθούμε. Πάντα να ξέρεις υπάρχουν χειρότερα. Δες τα και πάρε δύναμη. Ίσως θα σε βοηθήσει να πας και σε έναν πνευματικό να εξομολογηθεις, θα νοιώσεις αλλιως. Ακόμα και ένας ψυχολόγος θα βοηθήσει. Αν θέλεις να σου δώσω τηλέφωνα. Μπορείς να το παλέψεις! Πρέπει να το παλέψεις! Όλοι κάθε μέρα κάτι παλεύουμε, άλλος πολύ, άλλος λίγο. Βγες εξω και περπάτα, θα σε βοηθήσει να σκεφτείς καλύτερα και πιο καθαρά. Άκουσε μουσική που σου αρέσει ή διάβασε κανένα βιβλίο.
Μπορείς!
Θα τα καταφέρεις!
Μην το βάζεις κάτω!
Η ζωή είναι δώρο! Και είναι δική σου! Για κανέναν δεν αξίζει να στεναχωριέσαι.... και λίγο προσευχή με λόγια όπως αισθάνεσαι θα βοηθήσει...
Περιμένω νέα σου!
Ammos
Γεια σου @Confused889
Θα σου μιλήσω από τη δική μου εμπειρία.Πολλες φορές οι γύρω μας όταν τους μιλάμε συνεχώς για τους φόβους μας επιλέγουν φαινομενικά να μη μας δίνουν σημασία γιατί έτσι μας αποτρέπουν απ'το να δίνουμε τεράστιες διαστάσεις σ'ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί.Μπορει δλδ να φαίνεται ότι σε αγνοούν και κοιτούν τη δική τους ζωη(και κάποιοι όντως μπορεί να το κανουν),όμως εξέτασε και το ενδεχόμενο που σου έδωσα παραπανω,μηπως δηλαδη ειναι ο τροπος τους να σε βοηθησουν.
Αν όμως όντως δε νοιάζονται,εχεις διαφορες επιλογες όπως ακριβώς σου είπαν και τα υπόλοιπα παιδια εδω: ψυχολόγο,ψυχίατρο,δημόσιο νοσοκομειο,forums,γραμμές επικοινωνιας και στήριξης.Παντα και παντού υπάρχει κάποιος που θα σε ακούσει,είτε είναι η δουλειά του είτε οχι.Για τα φάρμακα δε μπορώ να μιλήσω γιατί δε γνωρίζω αλλά μοιάζει λογικό το ότι δεν πρέπει αυθαίρετα να παύεις μια φαρμακευτική αγωγή.
Ωραία και καλά όλα αυτά, αλλά πρέπει κι εσύ να προσπαθήσεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου.Προσπαθησε να κρατησεις λιγο τον εαυτο σου απασχολημενο με διαφορες δραστηριοτητες για να κανει ευχαριστες σκεψεις το μυαλο σου.Το να κάνεις πράγματα για σένα συνδυαστικά με μια βοήθεια ειδικού θα σε βοηθήσει να πας μπροστά σταδιακά και σταθερα.Θέλει χρόνο,υπομονή και πρέπει να συνειδητοποιησεις οτι δε θα είναι κάθε μέρα η ιδια(χάλια ή υπεροχη).Υπαρχουν πολλοί άνθρωποι που σε καταλαβαίνουμε και βιώνουμε παρόμοιες καταστάσεις.Δεν είσαι μόνος ούτε ο μόνος.
<3
<3
Καλό κουράγιο σου εύχομαι και για ο,τι θες ειμαι εδώ.
Ελπιζω να βοηθησαν καπως!
Εύχομαι να σε δούμε σύντομα ευτυχισμένο και αισιόδοξο όπως ήσουν μόλις πρόσφατα που είχες πάρει την απόφαση να αναλάβεις δράση!Βλέπεις λοιπόν ότι δεν ειναι όλες οι μέρες ίδιες? ;)
Πάρε κι ένα χαμόγελο για το βραδάκι σου. :)
Καλημερα παιδιά και @Confused889 . :)
Έπεσα τυχαία σ'ένα όμορφο quote με το οποίο θέλω να σας στείλω τη θετική μου ενέργεια για να ξεκινήσετε τη μέρα σας!
"Μην κλεισεις το βιβλιο
αν συμβούν άσχημα πραγματα στη ζωή σου.
Απλά γύρνα σελίδα
και ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο."
Τα φιλιά μου!!