Καλησπέρα capr7!
Μπήκα και εγώ σε αυτήν την \"παρέα\" πριν κανα δυο βδομάδες, όταν πηρα την μεγάλη απόφαση και χώρισα απο την σχέση μου!Ήθελα να πω το πρόβλημα μου και όλα τα παιδιά του φορουμ ανταποκρίθηκαν, με συμβούλεψαν και μου έδωσαν δύναμη.
Ημουν 1 μιση χρόνο με ένα παιδί που συμπεριφερόταν παρόμοια με το δικό σου. Δεν ανάσαινα, δεν υπήρχε οξυγόνο και όσο για τις βόλτες με φίλες?ΠΟΤΕ!Όμως έκανα υπομονή και προσπαθούσα να του δείχνω καθημερινά ότι δεν χρειάζεται να φέρεται έτσι, ότι τον αγαπώ και θέλω μόνο αυτόν.Αυτό με κούραζε πολύ και στεναχωριόμουν όσο έβλεπα πως οι κόποι πάνε στον βρόντο!Είχαν γίνει κάποια πράγματα τον πρώτο μήνα που μπορεί να του επέτρεπαν να φέρεται έτσι, αλλά δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα.Προσπαθούσα και προσπαθούσα μέχρι που καταντήσαμε τη σχέση μας κόλαση.Τσακωμοί, τσακωμοί και τσακωμοί.Άγριοι τσακωμοί...και χωρίσαμε για να μην τον μισήσω(αν και ήμουν πολύ κοντά)
Αν γύρναγα το χρόνο πίσω πριν το χωρισμό τι θα έκανα? Η γνώμη είναι να ήρεμα και όσο τρυφερά μπορείς να του πεις το όσα νιώθεις, με ειλικρίνεια, και να δεις αν είναι διατεθειμένος να προσπαθήσετε.Μίλησε του γιατί μετα δεν θα μπορείς(αν χωρίσετε)θα έχουν αλλάξει όλα.Δεν θα είναι το ίδιο!
Αν σε αγαπάει θα καταλάβει και θα δώσετε στη σχέση μια ευκαιρία.Αν και πιστεύω πως το πρόβλημα το έχει εκείνος.Το λέω για να το ακούσω και εγώ, σε αγάπησε για όλα αυτά που είσαι, γιατί να πιέζεσαι και να μην κάνεις αυτά που σε ευχαριστούν.Δε θέλει να σε βλέπει ευτυχισμένη?
Καλη επιτυχία στην απόφαση σου....