ε μην περιμενεις να το κανεις κ αμεσως.σιγα σιγα γινοντα αυτα.
Printable View
ε μην περιμενεις να το κανεις κ αμεσως.σιγα σιγα γινοντα αυτα.
Ποιος είπε ότι βιάζομαι, λεπτό το λεπτό απολαμβάνω την ελευθερία που μου δόθηκε τις νέες γνωριμίες που εμφανιστήκαν στη ζωή μου φίλοι και μη (χωρίς να θέλω να μειώσω κανένα!). Θέλω να ρουφήξω την ζωή μέχρι το μεδούλι! Ζω ακόμα στον δικό μου παράδεισο και πιστέψτε με περιλαμβάνει όλο τον Κόσμο! Είμαι ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους που έχουν μπει στη ζωή μου. Είναι μαγεία, αλλά θέλει τα μάτια ενός μικρού παιδιού για να το δεις αυτό.
Αφέσου και ο Έρωτας θα γυρίσει ξανά...κι Αγάπη.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ....., ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ....., ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΘΕΙ.....,
Πιστευω ακράδαντα στο \"πρόσεχε τι εύχεσαι (ονειρεύεσαι) γιατί σίγουρα θα το πάθεις\". Η τωρινή ευτυχία συχνά είναι αυριανή δυστυχία, αφού συνήθως όταν ...βγαίνει τ\' όνειρο εσύ πια είσαι αλλού και θες άλλα.
καλα, ας μην ειμαστε κ απολυτοι....
καπετάνιε συγνώμη αλλά αν ήταν έτσι εγώ τώρα θα είχα πεθάνει......Quote:
Originally posted by kapetan_s
Πιστευω ακράδαντα στο \"πρόσεχε τι εύχεσαι (ονειρεύεσαι) γιατί σίγουρα θα το πάθεις\". Η τωρινή ευτυχία συχνά είναι αυριανή δυστυχία, αφού συνήθως όταν ...βγαίνει τ\' όνειρο εσύ πια είσαι αλλού και θες άλλα.
από μικρή αυτό σκέφτομαι και ευχόμουν...
καπετανιε φαινεσαι ατομο ευαισθητο και με ιδανικα.μην αφηνεις την καθε χαμηλου επιπεδου που δεν ξερει τι θελει να σε ριχνει,μην αφηνεις να εκμεταλευονται την ψυχη σου που εχεις καταφερει να την φερεις σε ενα υψηλο επιπεδο απο ατομα \"χαμηλης συναισθηματικης αξιας\".το καλυτερο που εκανες ηταν που την εστειλες απο κει που ηρθε.βρες κατι που να σου αξιζει,δυσκολο μεν αλλα τουλαχιστον να παλευετε μαζι σε αυτη την παλιοζωη και οχι μονος να τραβας το κουπι και η αλλη να βλεπει την θεα.δεν ξερω αν θα μου αρεζε περισοτερο να ζω ομορφα σε ενα ψεμα απο τον να ζω ασχημα σε μια αληθεια,αλλα προτιμω να παλευω για μια ομορφη αληθεια.χαιρομαι ακομα που ανοιξες τα ματια του παιδιου μεσα σου.φοβερη εκφραση :).χτες ακουσα και ακομα μια σε μια ταινια και μου εκανε φοβερη εντυπωση.\"η καρδια δεν χωρουσε στο σωμα του για αυτο και εφυγε\".ο πονος θα περασει αλλα τουλαχιστον ειναι πονος αξιοπρεπειας και οχι κοροιδια.καλη αρχη λοιπον με πραγματικους ανθρωπους γυρω σου...
λιτσα αυτο που σκεφτεσαι και να μη το ευχεσαι θα ερθει καποτε,οποτε αστο να πλαναται ;)
σημερα φιλαρακι καπεταν καθησα και διαβασα και το υπολοιπο μερος των συζητησεων αυτου του θρεντ μια και ημουν εκτος πολης.ενιωσα τον πονο και ολες τις σκεψεις που περασαν απο το μυαλο σου.το συμπερασμα για κατι που σκεπτομουν εδω και πολλα χρονια απλα επιβεβαιωθηκε μεσα απο τα λεγομενα σου.
1)η ευτυχια μπορει να ειναι παντοτινη,αρκει τα μελη που την ασπαζονται να εχουν την δυνατοτητα να την νοιωσουν.να ξεπερασουν τον εαυτο τους να ξεφυγουν απο τα συνορα του σωματος τους και τις προσωπικες τους σκεψεις και επιδιωξεις,να γινουν εμεις.οσοι λενε πως δεν υπαρχει παντοτινη ευτυχια ειναι γιατι δεν εχουν την βαση για να την νοιωσουν.(οταν βεβαια το αλλο μελος φερεται θετικα προς την σχεση)
2)τα παραπανω ισχυουν για το ερωτευμενος.εξαλλου ο ερωτας ανταποκρινομενος φερνει την ευτυχια.και οταν ενα τετοιο συναισθημα ερχεται στις καρδιες μας ειναι χαρισμα και δεν πρεπει να το λερωνουμε με συναισθηματα δευτερης κατηγοριας κατι που γινεται συνεχεια.
3)η επιλογη συντροφου ειναι παρα πολυ σημαντικη για την ευτυχια μας,και θα πρεπει τα κριτηρια μας να βασιζονται σε ιδανικα γιατι αυτα παραμενουν αδιαπραγματευτα στο χρονο.οτιδηποτε αλλο θα εχει μικρη διαρκεια.(εννοειται εδω πως ατομα που θελουν μικρης διαρκειας σχεσεις δεν χρειαζεται να διαβασουν το ποστ μου,αλλα εμπειρικα αναφερω πως τελικα αυτα τα ατομα ποτε δεν βρισκουν ευτυχια,μονο σταγονες)
4)τα ατομα που εχουν την δυνατοτητα να ειναι ευτυχισμενα εχουν εσωτερικη ταση για θετικη σκεψη και θεληση υπερπηδησης εμποδιων.δηλαδη βασικο συστατικο της ευτυχιας ειναι το ιδιο το ποιον του ανθρωπου.να ειναι απο καλη \"παστα\"(χαρισματικο).μου εκανε πραγματικη εντυπωση που μεσα στον υπνο του δικαιου που ζουσες ξαφνικα ξυπνησες και παρολα αυτα ειδες την θετικη πλευρα,και ανοιξες τα ματια του παιδιου που ζει μεσα σου.εδω θελω να πω,ξεκινα να βασιζεσαι σε σενα πιο πολυ μεχρι να σιγουρευτεις πως μπορεις να ξανανοιξεις τις πυλες της ψυχης σου σε καποιο αλλο ατομο.το θεωρω πολυ βασικο.οπως κανουν οι περισοτεροι ανθρωποι με ολα τα ομορφα πραγματα τα παιρνουν,τα τσαλαπαταν και μετα τα πεταν,ειτε αυτο ειναι ομορφια ,ειτε εσωτερικη ομορφια.προσεξε το αυτο.και κατι τελευταιο,το καλο ξεχωριζει,φαινεται απο χιλιομετρα μακρια,απλα επειδη εχει βελουδινη υφη ολοι θελουν να το αγγιξουν αλλα χρειαζεται και απαλα χερια,αν φοραμε γαντια κακιας απλα δεν το νοιωθουμε,το διαλυουμε και στο τελος φευγει μακρια.οσο ειναι κοντα το χαιδευουμε και χαιρομαστε να ξαπλωνουμε πανω του,οταν φυγει καταλαβαινουμε ποσο σκληρο ειναι τελικα το εδαφος.Αυτο το τελευταιο στειλτο δωρακι στη λεγαμενη,σε 2-3 χρονακια θα καταλαβει το νοημα του ;) η ζωη ειναι ενας κυκλος,αλλοι ειμαστε στην αρχη αλλοι στη μεση και αλλοι στο τελος.ολοι μπαινουμε σε αυτον τον κυκλο και ολοι τον διανυουμε.οσο προχωραμε στην περιφερεια του μαθαινουμε,μεχρι να τον ολοκληρωσουμε που ειναι και το τερμα της εκπαιδευσης της ψυχης μας,με τη μονη διαφορα πως εμεις οι ιδιοι ειμαστε οι δασκαλοι της.αναλογα με το τι την διδαξαμε,θα βαθμολογηθει και μακαρι να ειναι στο τελος φωτεινη και ζεστη και οχι πετρα που κρατιεται ζεστη με τη θερμοφορα,γιατι η θερμοφορα ειναι υλικη και θα παψει να υφισταται(οποιος καταλαβε καταλαβε).Αυτα για σημερα ομορφη μερα να εχουμε αυριο ... :)
και τι γίνεται όταν έχουμε διδάξει στην ψυχή μας τα χείριστα,προσπαθούμε να τα αλλάξουμε και να της διδάξουμε άλλα πλέον,αλλά αυτά είναι ακόμα εκεί και μας ακολουθούν;;)Quote:
Originally posted by Empneustns
η ζωη ειναι ενας κυκλος,αλλοι ειμαστε στην αρχη αλλοι στη μεση και αλλοι στο τελος.ολοι μπαινουμε σε αυτον τον κυκλο και ολοι τον διανυουμε.οσο προχωραμε στην περιφερεια του μαθαινουμε,μεχρι να τον ολοκληρωσουμε που ειναι και το τερμα της εκπαιδευσης της ψυχης μας,με τη μονη διαφορα πως εμεις οι ιδιοι ειμαστε οι δασκαλοι της.αναλογα με το τι την διδαξαμε,θα βαθμολογηθει και μακαρι να ειναι στο τελος φωτεινη και ζεστη και οχι πετρα που κρατιεται ζεστη με τη θερμοφορα,γιατι η θερμοφορα ειναι υλικη και θα παψει να υφισταται
οσο ζουμε μαθαινουμε,και ολα μπορουν να αλλαξουν.το θεμα ειναι κατα ποσο βολευομαστε σε καποιες καταστασεις η δεν εχουμε το θαρρος να αλλαξουμε η ξερουμε πως μια αλλαγη απαιτει κοπο και ζορι οποτε το αφηνουμε για αργοτερα.τους εξωγενεις παραγοντες ισως να μην εχουμε τη δυνατοτητα να τους αλλαξουμε,μπορουμε ομως να προσαρμοστουμε.τον τροπο προσαρμογης τον επιλεγουμε εμεις.αν θα ειναι συμφεροντολογικος η οχι.αλλα ενα πραγμα εχω μαθει σε αυτη τη ζωη,σε μια στιγμη μπορουν να ερθουν τα πανω κατω και το αντιθετο ...
αυτό ξαναπές το...Quote:
σε μια στιγμη μπορουν να ερθουν τα πανω κατω και το αντιθετο ...
το έχω ζήσει καλά στο πετσί μου.....
και δεν είμαι και χοντρόπετση για να μπορώ να το αντέξω...:D:D:D
οχι δεν εισαι αλλα πρεπει να μαθεις να προφυλασεις τον εαυτο σου.διαβασα και το αλλο τοπικ σου.με τα φαρμακα που παιρνεις ειναι φυσικο να βλεπεις λιγο διαφορετικο τον κοσμο.εδω με τρεις μπυρες και βλεπεις διαφορετικα τον κοσμο ;) .
δυστυχώς το να προφυλάσω τον ευατό μου είναι κάτι που δεν μου έμαθε κανένας να κάνω....Quote:
οχι δεν εισαι αλλα πρεπει να μαθεις να προφυλασεις τον εαυτο σου.διαβασα και το αλλο τοπικ σου.με τα φαρμακα που παιρνεις ειναι φυσικο να βλεπεις λιγο διαφορετικο τον κοσμο.εδω με τρεις μπυρες και βλεπεις διαφορετικα τον κοσμο ;) .
όσο για τα φάρμακα τα γνωρίζεις ή απλά από τον αριθμό τους το λες αυτό;
μακάρι να μπορούσα να πιω και τρεις και δεκατρείς μπύρες για να μην θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά....
να είσαι καλά τώρα και για πάντα...:)
ναι αλλα δεν εισαι μικρη πια,μπορεις να μαθεις τωρα,θα φας και λιγο τα μουτρα σου,ολοι τα τρωμε....οχι δεν τα γνωριζω τα φαρμακα αλλα οσο να ναι φαρμακα ειναι.οοοοοχιιιιιιιιι τοσες μπυρες,θα μας γινεις αλκοολικη ;) τρεις φτανουν :)
να \'σαι καλά με έκανες και γέλασα και το χρειαζόμουν αυτό....:D:D:D
ε μην πάω και στους ανώνυμους αλκοολικούς.....:D:D:D
τι λες τωρα,αν παμε με ονοματεπωνυμο,τι μας περασες ;)
Keep... lifehacking... Μην επαναπαύεται με την μετριότητα και τα κατεστημένα... hack them all...
Δεν περνα με ερωτα ο ερωτας απλα ειναι μια πλάνη μετάβασης.
Κατασταλαγμα θελει η μια κατασταση για να διαδεχθει την αλλη.
Ο χρόνος είναι το μόνο γιατρικό... Περνάει όταν είναι η ώρα του να περάσει είτε είναι είτε δεν είναι ώρα για επόμενο έρωτα.
Κάθε κατάσταση θέλει καθαρό μυαλό μετάβασης και εσωτερική κάθαρση πριν οδηγηθούμε σε άλλα μονοπάτια :)
Κατέκτησε μέσα σου την υπομονή και κάνε τον απολογισμό για να δεις τα διδάγματα της ζωής
Η εσωτερική νηφαλιότητα και γαλήνη είναι το προσοδοφόρο έδαφος για μεγάλες αποφάσεις , σκέψεις και ανακεφαλαιώσεις της ζωής αλλά και για επούλωση κάθε πληγής και πόνου
Αποφεύγοντας το πρόβλημα απλά δίνεις μια παράταση να το αντιμετωπίσεις οπότε πάλι μπροστά σου θα το βρείς.
Το θέμα ειναι συνήδειση πληρότητας σε κάθε πράξη και όχι συμπληρώνουμε το κενο για την συμπλήρωση.
Η μαγεία της ζωής, ένα θαύμα συμβαίνει και μετά σιωπή, τόσες αισθήσεις για να συνειδητοποιήσουμε και όμως λίγα αντιλαμβανόμαστε τελικά, τόση δύναμη, ενέργεια και μετά πάλι από την αρχή.
Υπάρχουν άραγε οι αδελφές ψυχές? Εγώ πιστεύω πως ναι, το θέμα δεν είναι όμως αν το πιστεύουμε ότι υπάρχουν ή όχι γιατί αυτό δεν αναιρεί την ύπαρξη αλλά το εάν θέλουμε να τις βρούμε. Εγώ το κάνω ήδη.
Εάν θέλουμε να ζήσουμε στην μαγεία της ζωής ας το κάνουμε, να «δούμε» ένα θαύμα να συμβαίνει και μετά ένα δεύτερο… έχουμε τόσες αισθήσεις για να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας αδέλφια, έχουμε τόση δύναμη και όμως δεν τη χρησιμοποιούμε, τόση ενέργεια και την αφήνουμε να πάει χαμένη. Γιατί?
εδω κανεις λαθος,ειναι επειδη δεν ερωτευτηκες ακομα.Καπου καπου υπαρχουν και σωστες κοπελες,ανοιξε τα ματια σου,βλεπε τις πραξεις τους,καταλαβε το μυαλο τους.Οι περισσοτερες ειναι για πεταμα,σκουπιδια,αλλα εχει και διαμαντακια που χαιρεσαι να περνας μαζι τους.Οπως λεω,γυναικες με ολη τη σημασια της λεξεως.Μακαρι να εισαι τυχερος να βρεθει μια τετοια διπλα σου και να την εκτιμησεις.
φιλαρακι χαιρομαι να σε διαβαζω.ο λογος που δεν χρησιμοποιουμε τη δυναμη μας ειναι γιατι οι περισσοτεροι δεν ξερουμε ποια ειναι η δυναμη μας.αν εχεις υποβαθμισμενη ψυχη φοβασαι να την δεις,ειναι ασχημη,σκεφτεται ασχημα με αλλα λογια βρωμαει.Αρα για να βρεις ομορφια ψαχνεις στον υλισμο.ωραιο αμαξι,καλη εμφανιση,ομορφα ρουχα.οποτε προσπαθεις να δεις μεσα σε ποιανει αποστροφη.και ξανα κοιτας εξω να φτιαξεις την υλικη σου εικονα και ουτε καν δουλευεις με τον εαυτο σου.για να υπαρξουν αδερφες ψυχες πρεπει να υπαρχει κατι στην ψυχη.σπανιο στις μερες μας.Δες τις συζητησεις,ανευ νοηματος αυτοκινητα,κινητα,σπιτια,σ� �ξ.τιποτα βαθυτερο,μεχρι εκει φτανει.η μαγεια της ζωης καταντησε ενα καλο αμαξι μια ομορφη γκομενα και ενας ματσωμενος αντρας.αυτα ειναι τα ιδανικα πλεον,για αυτο ειναι ολοι δυστηχισμενοι,παντου οπου και να κοιταξεις.κατι λιγες οι εξαιρεσεις που τις κοιταν να ειναι απλοικες και αναρωτιουνται που σκατα βρηκαν την ευτυχια ;).ουτε την βλεπουν ουτε την καταλαβαινουν παρολο που ειναι διαχυτη,φαινεται στα προσωπα,αλλα δεν την καταλαβαινουν γιατι δεν τους αγγιζει....
και συμπληρωνω,ψυχη,αυτο ειναι η δυναμη,αυτο ειναι που ουσιαστικα αξιζει,αυτο ειναι που θα μεινει στο τελος.Μια ψυχη ειναι δυσκολοτερο να \"κατασκευαστει\" απο εναν πλανητη σαν τη γη.απαιτει περισσοτερη ενεργεια για τη δημιουργια της.αν δεν κοιταξουμε μεσα μας θα το χασουμε....
Οι εξαιρέσεις κάνουν τους κανόνες και όχι οι κανόνες τις εξαιρέσεις. Από μια φούκτα μερικών ψυχών κρατιέται ένας ολόκληρος κόσμος!
Μου είναι δύσκολο να είμαι εξαίρεση ενός κανόνα, κουραστικό, βαρύ, ασήκωτο, δεν είμαι εκπαιδευμένος για αυτό, απλώς ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ.
Δεν μου καίγεται καρφί αν θα είμαι μόνος σε αυτό το μονοπάτι της εξαίρεσης ενός κανόνα, δεν το κάνω για να ξεχωρίσω και να λέω είμαι η εξαίρεση. Ούτος ή άλλως μόνοι μας γεννιόμαστε και μόνοι μας πεθαίνουμε. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Οι υπόλοιποι θνητοί τρέμετε το θάνατο σας! Όχι αυτό ενός σώματος (αυτά είναι γελοίες μπούρδες ανόητων), αλλά αυτόν μιας Αθάνατης Ψυχής. Πως τα καταφέρνετε κάθε μέρα, λίγο λίγο?
Να σας πω κάτι? Αναλαμβάνω Όλη την εύθηνη αυτής της σχέσης που έπεσε έξω! Ας ήξερα μόνο που ήμουν λάθος, όχι νωρίτερα σήμερα ας το μάθαινα σήμερα. Μπορώ να αλλάξω τα πάντα! Μπορώ να γίνω ο εαυτός μου, καλύτερος, ανώτερος, ιδανικότερος, πνευματικότερος, απλός, ήρεμος, συντονισμένος! (με την θετική έννοια)
αυτο ειναι το θεμα,ολοι οι υπολοιποι θελουν να γινουν το ακριβως αντιθετο,το επιδιωκουν μαλιστα.και μη παιρνεις το βαρος του χωρισμου πανω σου,απλα δεν ταιριαζατε.και πιστεψε με πολυ δυσκολα θα βρεις να ταιριαξεις.εχεις ξεφυγει απο το συνολο και ειναι μοναχικο αυτο.αλλα δεν μπορεις να γυρισεις και πισω λογω της χαμηλης ποιοτητας.νοιωθεις να πνιγεσαι.ειναι δυσκολος ο δρομος φιλε μουQuote:
Originally posted by kapetan_s
Να σας πω κάτι? Αναλαμβάνω Όλη την εύθηνη αυτής της σχέσης που έπεσε έξω! Ας ήξερα μόνο που ήμουν λάθος, όχι νωρίτερα σήμερα ας το μάθαινα σήμερα. Μπορώ να αλλάξω τα πάντα! Μπορώ να γίνω ο εαυτός μου, καλύτερος, ανώτερος, ιδανικότερος, πνευματικότερος, απλός, ήρεμος, συντονισμένος! (με την θετική έννοια)
και κατι ακομα,στις σχεσεις δεν ειναι απαραιτητο να κανεις καπου λαθος.μπορει να εισαι ο τελειος και να χωρισεις ακριβως για αυτο.
μια μικρη παρενθεση για τα ατομα που ειναι συναισθηματικα ευαισθητα,που νοιωθουν ενοχες,που νοιωθουν πονο οταν συμβαινει κατι ασχημο,μια αδικια,που ειναι ευκολοπιστοι γιατι δεν πιστευουν οτι θα τους κοροιδεψουν,που ειναι απονηρευτα και που συνηθως την \"παταν\" στη ζωη απο ατομα που σκοπο εχουν να κοροιδεψουν και να εκμεταλευτουν.Επιφανειακα μπορει να φαινεται πως ειναι ζημιωμενοι,πως ειναι σε χειροτερη μοιρα μεσα σε αυτη την ανταγωνιστικη κοινωνια.Δεν ειναι ετσι ομως,απλα θελει λιγο χρονο να το συνηδητοποιησει καποιος.δεν υπαρχει μεγαλυτερη δυναμη απο το να νοιωθεις.νοιωθω σημαινει \"ειμαι ζωντανος\".διαφορετικα η ζωη ειναι κενη,περναει χωρις νοημα,σαν μαθηματικος τυπος,με συναισθηματα παθους και ικανοποιησεις μικρης διαρκειας.με ανασφαλεια και φοβο μη χαθουν τα οσα εχουν \"κερδιθει\" γιατι χωρις αυτα τα συγκεκριμενα ατομα νοιωθουν ενα τιποτα.και αυτο τα τρελενει,ουσιαστικα ειναι αδυναμοι και αιχμαλωτοι ενος καλου αυτοκινητου η μιας καλης εμφανισης.αν το χασουν ειναι σαν να εσβησε η ζωη τους...
Συμφωνώ φίλε, σε μένα συμβαίνουν ποταμός οι αλλαγές γιατί το ζήτησα στον εαυτό μου, το έχω ανάγκη. Παρόλα αυτά αναλαμβάνω ότι μου ανήκει ( λάθη, ευθύνες κλπ) και θέλω να γίνω ακόμα καλύτερος, να μην με πάρει από κάτω, να μην επαναλάβω παλιά λάθη. Να δοκιμάσω και εσωτερικές αλλαγές και εξωτερικές, να ξανά ανακαλύψω τι μου ταιριάζει και τι όχι, σε όλους αν είναι δυνατό τους τομείς, έχω νέες γνωριμίες και φιλίες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, όλες τις ηλικίες και τα δυο φύλα, ακούω μουσικές από πολλά είδη, δοκιμάζω νέες δραστηριότητες, χόμπι, φαγητά-εστιατόρια, καφετερίες, μπαρ, κουτούκια, καφενεία στυλ, ρούχα, κούρεμα, περπάτημα και πολλά άλλα. Όχι άβουλα αλλά απόλυτα συνειδητοποιημένα, συντονισμένα με τους γύρω μου. Σε αυτό το κόσμο δεν είμαστε μόνοι μας, συνυπάρχουμε με άλλους αλλά κυρίως με τον εαυτό μας. Δεν είναι δυνατό να ικανοποιούμε τους άλλους συνέχεια, αλλά ούτε και μόνο τον εαυτό μας κάπου εκεί έξω υπάρχει μια χρυσή τομή. Βρείτε την!
Βλέπω δυστυχώς ότι η \"πρώην\" πως αλλιώς να την ονομάσω πια, παρ όλες τι αλλαγές μας του τελευταίους μήνες, από γεγονότα και διαισθητικά συμπεραίνω ότι συνεχίζει τα ίδια παλιά λάθη της ζει σε ένα όμοιο μοτίβο ζωής, προσπαθεί και πάλι να τους ικανοποιήσει όλους γύρω της, αφήνοντας τις ανάγκες τις πίσω, καταπιεσμένη, χαμένος ο εαυτός της, χαμένη η ψυχή της, χαμένος ο δρόμος της με περισσότερες δυσκολίες που δυστυχώς η ίδια βάζει μπροστά της, που ναι τις δίνει μικρές χαρές αλλά τίποτα που να διαρκεί, δυστυχώς είναι δυστυχισμένη, πικραμένη, καταπιεσμένη και θυμωμένη με μένα για λάθος λόγους λόγο ότι την επηρέασαν άνθρωποι αδαείς να τη συμβουλέψουν για το συγκεκριμένο θέμα δεν μπορώ να κάνω τίποτα πια για αυτό. , εγώ έχω βγει από την ζωή της.
Θα μου πείτε γιατί ασχολούμαι ακόμα, γιατί απλά αρχή μου είναι να μην κάνω στον άλλο ότι δε θέλω να μου κάνει ή αλλιώς να συμπεριφέρομαι στους άλλους όπως θα ήθελα να μου συμπεριφέρονται και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Αλλά και επειδή θέλω να είμαι ξεκάθαρος απέναντι σε εμένα (χωρίς κρυφά παιχνίδια) αλλά και σε εκείνη που θα έρθει στην ζωή μου σύντομα. Τι πιο αληθινό?
κανείς μας δεν είναι τέλειος! απλώς τείνουμε προς αυτή!
so simple.
και όμως τόσο δυσκόλο να το καταλάβει κανείς.
Μπορούμε ωστόσο να πλησιάσουμε στο τέλειο, στο ιδανικό!
Μπορούμε να ζήσουμε.
Μπορούμε να βιώσουμε την Αγάπη, τον Ερωτα, τη Φιλία και τόσα άλλα ...
Τα θέλουμε, τα ονειρευόμαστε, τα επιδιώκουμε, ειμαστε ανοίκτοι σε αυτές τις κοσμογονικές αλλαγές, σε αύτα τα μοναδικά θάυματα?
Εγώ για μένα ΝΑΙ!
Εσείς αποφασίσετε για σας.
Αρα αυτός ο έρωτας τελίωσε, τώρα θα δώσει τη θεσή του για εναν άλλο ακόμα μεγαλύτερο, τόσο δυνατό που αν τον γνώριζες νωρίτερα δεν θα τον άντεχες ούτε λεπτό απο τη δύναμη και το σθένος του ταξιδίωτη.
Το έχεις ποτέ σκεφτεί, οτι προετοιμάζεσαι τόσα χρόνια για αυτόν και τώρα πλησιάζει η ώρα Του... ?