χιχιχιχιχι
Printable View
χιχιχιχιχι
ελπιζω να γελαει και η imagine με τα ποιηματακια για να τα πει στη φιλη της.
:cool:
καλημέρα...άρα ουσιαστικό πρόβλημα δεν υπάρχει...άρα...τι να πεις και τι να συζητήσεις με τον υποψήφιο
κερατά-μετα συγχωρήσεως κιόλας....(χιχιχιχχιχιιχιχι� �ι)....
παίρνει τα ρίσκα της και όπως στρώνει κανείς κοιμάται...αν και εδω που τα λέμε, την επιβεβαίωση την έχει ήδη πάρει,
αφου ο άλλος πέφτει στα πατώματα...
αχχχ!! τ\' αφήνω, τ\' αφήνω...αυτό είπα κι εγώ dear κρίνε...το Πάσχα αδερφέ μου το Πάσχα!!!
;)
η επιβεβαιωση δεν ερχεται με τα πατωματα μικρο δοδιον....
αλλα με αλλες καταστασεις που καλυτερα να μην περιγραφουν....
:P:P
αναλόγως....σε κάποιους φτάνουν τα πατώματα σε κάποιους οι απερίγραπτες καταστάσεις...:P
τι να πεις...περί ορέξεως...
βέβαια οι -δεν περιγράφω άλλο-καταστάσεις είναι και λίγο επικύνδινες...το θέμα είναι μέχρι που και τι είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις...άμα υπάρχουν άντρας και παιδιά βράσε ρύζι...
ειαι θεμα ηλικιας δοδιον,
εσυ στην ηλικια σου,
στα 25-30 τα πατωματα σου εινια υπεραρκετα.
Αμα φτασεις στα 40 +-
τι να σου κανει το πατωμα???
χρειαζεσαι απτες αποδειξεις....
Οσο για τα υπολοιπα,
οι σχεσεις ειναι κατα βαση κοινωνικες συμβασεις και συμφωνιες.
Αυτο καταρχην για λογους επιβιωσης βεβαια, σωστα??
Ομως οτι συμφωνια και να κανεις,
δεν μπορει να κατευνασει σκεψεις, παθη, εμμονες και αλλα ανθρωπινα χαρακτηριστικα.
Αλλιως δεν θα ακουγες οσα ακους εδω μεσα, η απο γνωστους σου.
Θα ειμασταν ολοι με τις οικογενοιες μας ομορφοι και αγαπημενοι.
Επειδη τετοιο πραγμα δεν συμβαινει, ολοι προσπαθουν να εξηγησουν, να λειανουν καταστασεις γιατι περα απο τα παθη, υπαρχει και μια καθημερινοτητα, μια συντεταγμενη ζωη με υποχρεωσεις τις οποιες δεν μπορουμε να κανουμε πως δεν τις βλεπουμε.
και για να περασω στην αντιπερα οχθη,
ξερεις ποσες γυναικες ειχαν παθη και επισης μια ανυπαρκτη ζωη και την θυσιασαν για να μην κανουν αυτο που ειπες???
Που φτασανε 40 και βαλε, μονο και μονο γιατι ειχαν παιδια και δεν ηθελαν να τους δημιουργησουν προβλημα αλλα αν μιλησουμε για την σχεση τους αυτο ηταν ενα μηδενικο???
Ξερεις πως νιωθουν αυτες οι γυναικες σημερα???
Τι εχουν καταπιεσει ακριβως για να μεγαλωσουν τα παιδια τους χωρις προβληματα???
Εγω αυτες τις γυναικες τις θεωρω αξιοθαυμαστες σαν μητερες, δεν τις θεωρω ομως το ιδιο σαν ανθρωπους μιας και σε αυτο το επιπεδο ειναι νεκροι κατ επιλογην τους βεβαια.
Λαθος επιλογες τις οδηγησαν σε ολο αυτο, αρα ειναι και συνυπευθυνες, γιατι και αυγα και καλαθια δεν παιζουν μαζι.
έλα μωρέ τώρα, ανύπαρκτη ζωή...στην συγκεκριμένη περίπτωση απ\' ότι φαίνεται θέλει να δει αν
περνάει η μπογία της που λέμε ή όχι...να σου πω ρε κρινε μου...εμένα η μαμά μου δεν είχε πάθη, είχε
όμως ο πατέρας μου..αποφάσισε λοιπόν η μαμά ότι δεν μπορεί να το δεχτεί και την έκανε....και είμαι
πολύ περήφανη που έχω αυτή την μαμά...γιατί έφτυσε αίμα για να με μεγαλώσει και να με κάνει αυτό
που είμαι τώρα και ήταν 25 χρονών όταν χώρισε...καλή ή κακιά αυτή είμαι και έδωσε την ζωή της για
μενα...απο τότε λοιπόν που χώρισε (και ήμουν 2 χρονών) δεν γύρισε να κοιτάξει κανέναν άντρα
(αποδεδειγμένα) γιατί είχε ένα παιδί και φοβόταν. για μένα αυτή είναι η σωστή μάνα και αυτή είναι για
μενα η σωστή γυναίκα, με αξίες, ιδανικά, τιμιότητα, η γυναίακα δεν φαίνεται απο το αν ανοίγει τα
μπούτια της στο πάθος( συγνώμη για τις εκφράσεις) γνώμη μου λοιπόν είναι ότι δεν αφήνεσαι φτερό
στον άνεμο και ότι να\' ναι επειδή σου ήρθε το πάθος. αν δεν τον θες τον άντρα σου χώρισε και κάνε
ότι νομίζεις. ειδάλως κάτσε στ\' αυγά σου και φέρσου σαν 40 όχι σαν τετράχρονο.γιατί είναι πολύ
χειρότερο να σκάσει το story της μαμάς και της γυναίκας που τον έκανε τον μπαμπά-άντρα της
τάρανδο και δεν σεβάστηκε τίποτα απο αυτήν που πήρε την ζωή στα χέρια της έστω και αργά και
αποφάσισε να παίξει τίμια.
και για να το συνοψίσω...ο πατέρας μου που ακολούθησε τα πάθη του ξέρεις τι κατάφερε? να τα κάνει
όλα σκατά...αυτό κατάφερε...και έγιναν έτσι γιατί είχε μια γυναίκα θησαυρό και ένα παιδί πίσω
του....αλλά δεν μπορούσε ν\' αντισταθεί ο χρυσός μου....γι\' αυτό λεω.....
δεν είναι μόνη της να κάνει ότι της καπνίσει...αν ήταν θα μπορούσε να ακολουθήσει τα πάθη της, τα
μίση της και ότι άλλο τελοσπάντων θέλει να ακολουθήσει...αλλά όταν έχεις άντρα και παιδιά ή μένεις
και διορθώνεις και αν δεν μπορούν να διορθωθούν φεύγεις. είναι πολύ καλύτερο..
[quote]Originally posted by krino
ειαι θεμα ηλικιας δοδιον,
εσυ στην ηλικια σου,
στα 25-30 τα πατωματα σου εινια υπεραρκετα.
Αμα φτασεις στα 40 +-
τι να σου κανει το πατωμα???
χρειαζεσαι απτες αποδειξεις....
ε, μα είδες εκεί είναι το πρόβλημα...οι αποδείξεις...
Καλημέρα Dodis!
Μπορώ βα ρωτήσω γιατί φοβόταν η μαμά να είναι με άλλον άντρα?
Και δη τόσα χρόνια?
γιατί εκτός του ότι όταν αποφάσισε να χωρίσει της λέγαν οι δικοί της : \"Χώρισες, και τώρα τι? θα γίνεις *******?\"
ήθελε να μην μου λείψει τίποτα, φοβόταν για το τι άνθρωπος θα μπει στο σπίτι, γιατί αν κάνεις μια σχέση υποτίθεται πως κάποια στιγμή θα το προχωρήσεις...και γιατί δούλευε σαν τρελή, ο πατέρας μου δεν έδωσε ποτέ τίποτα, μέναμε στο ενοίκιο και έχτιζε μόνη της σπίτι, είχε εμένα, δεν είχε χρόνο για έρωτες, αργότερα όταν μεγάλωσα και πλέον καταλάβαινα, της έλεγα, εγώ χωρίς μπαμπά θα είμαι? και μου έλεγε, πατέρα εχεις, και φυσικά της έλεγα πως πρέπει να βρει έναν άνθρωπο να συνεχίσει την ζωή της...για μενα αυτό ήταν το λάθος, αφιέρωσε όλη της την ζωή και έκλεισε. θα μπορούσε να με μεγαλώσει και να έχει και έναν σύντροφο, όχι να γυρίζει δεξιά και αριστερά, δεν ήταν του χαρακτήρα της ουτως ή άλλως...αλλά...
αυτα με την μαμά μου...αυτό που λέω εγώ στην περίπτωση της φίλης της imagine, είναι απλά να φερθεί τίμια, θες να μείνεις με τον άντρα σου μείνε, δεν θέλεις και θέλεις το πάθος φύγε και ζήσε το πάθος σου, συνυπολογίζοντας και τα παιδιά βέβαια έτσι? δεν θα τα παρατήσεις και θα τρέχεις με τα πάθη...τι είναι τα μια φορά, να μου φύγει? ασπιρίνη? την πήρα και μου πέρασε ο πονοκέφαλος???
και αυτό το λέω εγώ που δεν είμαι παντρεμένη αλλά είχα και γω παθος και ενδοιασμούς...αλλά να σου πω, έτσι ακριβώς είναι...η φέρεσαι τίμια ή φεύγεις...μεσοβέζικες καταστάσεις δεν φτουράνε.
Χμ dodis καταρχάς συγχαρητήρια στην αξιέπαινη μανούλα σου που έκανε τα πάντα να σε μεγαλώσει και σε έχει κάνει ένα τόσο χαρούμενο παιδί.
Δυστυχώς τότε, όπως και τώρα, υπήρχαν προκαταλήψεις για μια γυναίκα που χωρίζει.
Ωστόσο το να έχει η μαμά σύντροφο, μόνο καλό θα έκανε, όχι μόνο σε αυτήν αλλά και σε εσάς.
Ας μην είμαστε απόλυτοι με τα πάθη.Δεν είναι εύκολο να αφήσεις την οικογένεια σου αλλά στην προκειμένη περίπτωση απλά αγγίζουν τα χέρια τους και εμείς το φτάσαμε ότι φεύγει μαζί του!;)
χεχε...χαζοχαρούμενοοοο!!!!!!! ! δεν διαφωνώ σε αυτό, μάλλιασε η γλώσσα μου τόσα χρόνια να της το λέω...
καλά, απέχει πολύ νομίζεις? όχι το να φύγει μαζί του, αλλά να πάει μαζί του και να μαθευτεί? όχι, είμαστε απόλυτοι, εγω τουλάχιστον όταν δεν είσαι μόνος σου...και παιδιά να μην είχε, έχει άντρα. αυτός τι είναι δηλαδή? μαλ...ας? αν κάθε φορά που μας ερχόταν κάτι στο ξερό μας το κάναμε, δεν θα υπήρχαν οικογένειες, μπουδ...λα θα υπήρχαν.
φυσικά και δεν είναι εύκολο να αφήσεις την οικογένεια σου, δεν μπορείς να τα έχεις όλα...ή οικογένεια θα έχεις ή πάθη....δυο καρπούζια κάτω απο μια μασχάλη δεν χωράνε, κάποιο θα πέσει σίγουρα και το θέμα είναι πως δεν είσαι σίγουρος πιο θα είναι αυτό...γι\' αυτό λέω ή χωρίζεις ή σκάσε και κολύμπα.
ίσως να έχω άδικο αλλά αυτή είναι η άποψη μου......................τελικά...!!!;);)
και δεν το παίζω ηθικό στοιχείο...!! γιατί δεν είμαι, παρ\'όλίγον να χαλάσω την σχέση μου για το πάθος μου, αλλά είναι αυτό με τα καρπούζια που είπαμε...η το ένα θα έχεις ή το άλλο.
βέβαια παίζει και το κατα πόσον θέλεις να παίξεις τίμια...εγω πίστευα πως μπορούσα να κάνω μια μικρή παρασπονδία, αλλά έσπασα την κεφάλα μου και η απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν μπορώ να φερθώ έτσι.....!
τα πράγματα είναι απλά....εμείς τα κανουμε δύσκολα...
χμ σαν κακιά πεθερά ακούγομαι ε? :P
έτσι είναι όμως....όταν είσαι σε ένα σταυροδρόμι ή θα στρίψεις ή θα πας ευθεία...και τα δύο δεν μπορείς να τα κάνεις...εκτός και αν είσαι ο Κοπερφιλντ, που και πάλι δύσκολο το βλέπω.:P
είμαι κάθετη όχι στις εξωσυζηγικές σχέσεις.
τι είναι καλύτερο όμως να σκέφτεσαι κάποιον άλλον συνέχεια ή να ενδώσεις στο πάθος σου;
δεν μπορώ να δώσω απάντηση σε αυτό.και τα δύο πιστεύω πως είναι το ίδιο απλά η σκέψη μένει κρυφή για πάντα αν δεν την ομολογήσεις ενώ η πράξη μπορεί να έρθει κάποια στιγμή στο φως.και με τους δύο τρόπους πιστεύω πως προδίδεις τον άνθρωπό σου.
άρα είμαι και εγώ προδότης;;;
χμ...το θέμα είναι να μπορέσεις να κοντρολάρεις τον εαυτό σου...ειδικά όταν δεν είσαι μοοοοοονος!!!!!!
σίγουρα...
αλλά εδω που τα λέμε αλλο να το σκέφτεσαι και άλλο να το κάνεις!!!
το σκέφτεσαι, το ξανασκέφτεσαι, το ζυγίζεις...3.200 να τ\' αφήσω και μετά ξυπνάς και βλέπεις τον άντρα σου και τα παιδάκια σου...that\'s all folks....
δεν είμαστε η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων.....αν γίνει κάτι πως \"ξεγίνεται\"???? χμ....μάλλον δεν \"ξεγίνεται\" άρα....απλά τα πράγματα....ή κάνεις ή δεν κάνεις.όχι, μα μια φορίτσα τόση δα...μια ίσον καμία και το απωθημένο φυγήν αδύνατο...γιατί τότε η μαλ....κία που τυχόν γίνει μετά φυγήν αδύνατη....
Quote:
Originally posted by dodis
μενα...απο τότε λοιπόν που χώρισε (και ήμουν 2 χρονών) δεν γύρισε να κοιτάξει κανέναν άντρα..
αναρωτηθηκες ομως ποτε αν θα ηθελε να κοιταξει και δεν το εκανε επειδη σκεφτηκε εσενα???
Αν ηθελε να το κανει, σου ξαναλεω εχεις την καλυτερη μαμα!
;)
Αλλο αυτο ομως αν ειναι καλη μητερα, και αλλο αν νιωθει ολοκληρωμενη σαν γυναικα.
Quote:
χμ σαν κακιά πεθερά ακούγομαι ε? :P
αστα να πανε....
πωπω αδερφακι μου....
με το να το σκέφτεσαι όμως και να το ξανασκέφτεσαι δεν βασανίζεσαι;
βέβαια αν το κάνεις και δεν μείνεις μόνο στην σκέψη τότε θα βασανίσεις και τους υπόλοιπους γύρω σου που δεν φταίνε σε τίποτα.
άρα μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
θέτεις τις προτεραιότητές σου.ή ο εαυτός μου ή η οικογένειά μου.τα μετράς και αποφασίζεις.
εγώ πάντως βάζω την οικογένειά μου πάνω από όλα,απλά λέω τις σκέψεις μου αυτή τη στιγμή.
εγω πιστεύω πως σαν γυναίκα σίγουρα ένοιωσε την ανάγκη ενος συντρόφου αλλά σκέφτηκε το καμάρι της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το ξέρω αυτό...άλλο το ένα και άλλο το άλλο...
εγω δεν είπα ρε παιδί μου αμα θέλει το πάθος να μην ενδώσει...χώρισε πρώτα κυρία μου και μετά βούτα το πάθος και παθιαστείτε ελευθέρας...!
δεν μπορείς όμως να τα θες όλα δικά σου...και το πάθος και τον άντρα και να μην το μαθει...τα καρπούζια που έλεγα άνωθεν...δεν γίνεται...καποιο θα πέσει...καλύτερα να παίζεις τίμια παρά να γίνει μαλ...κια και μετά...δεν ήξερα, δεν το θελα, μου ξέφυγε, ήταν αγάπη μου ένα στιγμιαίο λάθος!!! μιας και μια φορίτσα θέλει μόνοο έτσι για να της φύγει.
πέστα ρε λίτσα...μπρός γκρεμός και πίσω ΚΡΕΜΑ!!!!!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ......επε� �δή εκείνη σκέφτεται το πάθος και μόνη της μπλέχτηκε, καλύτερα να βασανίζεται αυτη παρά ο άμαχος πληθυσμός...
βασιζόμενη πάντα σε αυτά που μας είπε η imagine ότι κατα τ\' αλλα τα οικογενειακά τους χαίρουν άκρας υγείας και αν το κάνει μια φορά μετά θα αφιερωθεί σε αυτά που αγαπάει( σύζυγο και παιδιά).......
κάντε ένα break, κάντε ένα passion (ένα κάτι σαν το Kitkat).......:P:P:P:P
και εγω θα συμφωνησω με λιτσα και dodi. Kατ\'αρχας και μονο που της μπηκε στο μυαλο το ενδεχομενο της εξωσυζυγικης σχεσης, το πλοιο αρχισε να μπαζει νερα. Απο εκει και περα εγω δεν θα νοιαζομουν για το αν θα πηδηχτω ή οχι αλλα για το αν θα συνεχισω το γαμο μου ή οχι. Απαξ και τεθηκε θεμα παθους επιβεβαιωσης κλπ η συζυγικη σχεση κλονιστηκε ακομα και αν ο συζυγος δεν εχει παρει ακομα χαμπαρι.
Δεν το λεω απο την πλευρα της ηθικης γιατι εγω πριν γνωρισω τον ανδρα μου θεωρουσα οτι δεν χρωσταω πιστη σε κανεναν και πηγαινε το κερατο συννεφο. το οτι θα παντρευομουν αυτον τον ανθρωπο το καταλαβα οτι συνειδητοποιησα μετα απο 2 χρονια οτι δεν μπορουσα ουτε να κοιταξω αλλον!!! εκλεισα.
Στο γαμο μου ομως μου τεθηκε θεμα κερατωματος(χωρις αντικειμενο ποθου) απλα ενιωσα καποια στιγμη οτι με ειχε δεδομενη και μου την εδινε.
Προσωπικα εκρουσα το καμπανακι στον συζυγο οτι νιωθω ετοιμη να του την κανω, μεταξυ σοβαρου και αστειου και το\'πιασε το νοημα!!
Αρα δεν χρειαζεται η φιλη να παει και να πει στον ανδρα της οτι της την εχει βαρεσει στο κεφαλι με τον φιλο του και θελει να βγαλει ντε και καλα τα ματια της. μπορει να του το φερει πιο ελαφρια, να του πει οτι νιωθει λιογ πεσμενη σαν γυναικα..... οτι (δες ενα παραξενο πραγμα ρε αντρα μου...) μεχρι που μου περασε απο το μυαλο τωρα μετα απο 20 χρονια γαμου εχε γουστο να βρω γκομενο..... δεν ξερω τι με εχει πιασει... να ειναι οι ορμονες.... μηπως η σχεση μας τελματωσε.... μηπωσ συνηθισαμε ο ενας τον αλλο... να αλλαζαμε κατι στην καθημερινοτητα... εγω μονο εσενα αγαπαω ομωσ κλπ κλπ κλπ
τελος παντως δεν χρειαζεται να λεω αλλα, εμεις οι γυναικες ξερουμε πως να το καμουφλαρουμε αυτο που θελουμε να πουμε.
να μου μύρισε λίγο campari....
φαντάζομαι θυμάστε την διαφήμιση.....campari...it\'s passion!!!!!!!!!!!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax!!!!:D:D:D: D:D
έχω κέφια σήμερις!!!!!!!
ρε συ μπιμπι!!!!!
ήσουν πεταλουδίτσα πουλάκι μου ε???!!!!!!!χιχιχιχι....ε, αυτό μπορεί να το κάνει με την προϋπόθεση να αφήσει το πάθος στην άκρη....
Quote:
Originally posted by boubourina
τελος παντως δεν χρειαζεται να λεω αλλα, εμεις οι γυναικες ξερουμε πως να το καμουφλαρουμε αυτο που θελουμε να πουμε.
ειλικρινεια λεει η μια,
καμουφλαζ λεει αλλη....
αντε βγαλε ακρη.
Εγώ πάλι βρε dodis ξέρω πολλούς που χωράνε μια χαρά και τα δυό καρπούζια στην ίδια μασχάλη... μέχρι ν αποφασίσουν ποιό τους αρέσει παραπάνω να κρατήσουν. Δεν το επικροτώ, απλώς το αναφέρω ότι συμβαίνει.Quote:
χεχε...χαζοχαρούμενοοοο!!!!!!! ! δεν διαφωνώ σε αυτό, μάλλιασε η γλώσσα μου τόσα χρόνια να της το λέω...
καλά, απέχει πολύ νομίζεις? όχι το να φύγει μαζί του, αλλά να πάει μαζί του και να μαθευτεί? όχι, είμαστε απόλυτοι, εγω τουλάχιστον όταν δεν είσαι μόνος σου...και παιδιά να μην είχε, έχει άντρα. αυτός τι είναι δηλαδή? μαλ...ας? αν κάθε φορά που μας ερχόταν κάτι στο ξερό μας το κάναμε, δεν θα υπήρχαν οικογένειες, μπουδ...λα θα υπήρχαν.
φυσικά και δεν είναι εύκολο να αφήσεις την οικογένεια σου, δεν μπορείς να τα έχεις όλα...ή οικογένεια θα έχεις ή πάθη....δυο καρπούζια κάτω απο μια μασχάλη δεν χωράνε, κάποιο θα πέσει σίγουρα και το θέμα είναι πως δεν είσαι σίγουρος πιο θα είναι αυτό...γι\' αυτό λέω ή χωρίζεις ή σκάσε και κολύμπα.
ίσως να έχω άδικο αλλά αυτή είναι η άποψη μου......................τελικά...!!!;);)
αχ ρε dodi, γι\'αυτο η μαμα σου δεν κοιταξε ποτε αλλον....
\"ποιος να συγκριθει μαζι σου.....\" ωπα!!!
Quote:
εγω πιστεύω πως σαν γυναίκα σίγουρα ένοιωσε την ανάγκη ενος συντρόφου αλλά σκέφτηκε το καμάρι της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για αυτο καποιες γυναικες σε τετοια φαση,
μετα απο μερικα χρονια νιωθουν νεκρες.
ειλικρίνεια αν αποφασίσει να ακολουθήσει το πάθος της....
καμουφλάζ αν αποφασίσει να κάτσει στ\' αυγά της, ξεχνόντας το πάθος...
κρίνε? απλούστατον!!!!!
εμείς καλά τα λέμε και τα συμφωνούμε,η γυναικούλα όμως βασανίζεται και ταλαιπωρείται.βλέπω να την κάνει την κουτσουκέλα και τότε θα δείτε.θα έχουμε θέμα:\"ο άντρς μου έμαθε για την εξωσυζυγική μου σχέση τι να κάνω\";
και τότε μας βλέπω να λέμε τα ίδια ανάποδα.
μπίμπη τα λες πολύ καλά.με καλύπτεις πλήρως.
και θα ξαναρωτήσω.πως γίνεται να προδίδεις κάποιον που λες πως αγαπάς;;;
Quote:
ειλικρίνεια αν αποφασίσει να ακολουθήσει το πάθος της....
καμουφλάζ αν αποφασίσει να κάτσει στ\' αυγά της, ξεχνόντας το πάθος...
κρίνε? απλούστατον!!!!!
εσυ τι θα προτιμουσες??
:P:P
Το να μην επιδιωκεις να παθει εγκεφαλικο ο συζυγος ειναι μεμπτο;;;Quote:
Originally posted by krino
ειλικρινεια λεει η μια,
καμουφλαζ λεει αλλη....
αντε βγαλε ακρη.
Κρινο; δεν καταλαβαινεις τη διαφορα της ωμης ειλικρινιας και της καμουφλαρισμενης ειλικρινιας; = ΓΥΝΑΙΚΕΣ
το παθος δεν εχει να κανει με την αγαπη.Quote:
Originally posted by λίτσα
και θα ξαναρωτήσω.πως γίνεται να προδίδεις κάποιον που λες πως αγαπάς;;;
τι να πω...εμένα δεν μου βγαίνει...μου \'ρθε και μένα το πάθος...αλλά όπως μου\' ρθε μου φύγε γιατί δεν μου γουστάρουν και τα δύο καρπούζια στην μια μασχάλη....θα κοψομεσιαστώ και δεν κάνει....!!;)
Μπα, λίτσα δεν γράφει εδω πέρα, ούτε που ξέρει την ύπαρξη του φόρουμ.
Μπορεί και να μου θύμωνε που εξέθεσα το πρόβλημά της, έστω και ανώνυμα.
Μα η αλήθεια είναι ότι με επηρέασε πολύ
δυστυχως αυτο το δυσεπιλεπτο ζητημα (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) παραμενει σχετικα αγνωστο για τον μετριο εγκεφαλο μου....Quote:
Originally posted by boubourina
Κρινο; δεν καταλαβαινεις τη διαφορα της ωμης ειλικρινιας και της καμουφλαρισμενης ειλικρινιας; = ΓΥΝΑΙΚΕΣ
δεν έχεις μεγάλη μασχάλη dodis, δεν πειράζει... :PQuote:
τι να πω...εμένα δεν μου βγαίνει...μου \'ρθε και μένα το πάθος...αλλά όπως μου\' ρθε μου φύγε γιατί δεν μου γουστάρουν και τα δύο καρπούζια στην μια μασχάλη....θα κοψομεσιαστώ και δεν κάνει....!!;)