Οχι αλλα το σκεφτομαι
Printable View
Οχι αλλα το σκεφτομαι
Καλά ρε φίλε. Έχεις τόσα θέματα λες. Συνέχεια ασχολησε με μια φοβία, ένα άγχος και δεν έχεις πάει σε ένα ψυχολόγο; με την ψυχή σου ποτε θα ασχοληθείς; ή είναι πιο σημαντικό το πουλί σου;
Πήγαινε σε ένα ειδικό.. Άρχισε θεραπεία.. Βγάλε ότι έχεις από μέσα σου και θα δεις τρομερή αλλαγή. Δεν θα φοβάσαι τα πάντα, θα πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και θα ζεις καλύτερα.
Οντος θα αρχισω απλα με τρελενει αυτο γιατη να κανω τετπιες σκψεις ρε παιδια δεν το φανταζομουν ποτε πως θα το παθενα αυτο
Μακαρι φιλε μου μακαρι
μηπως το πιστευεις γιατι υπαρχει καιρος που υπηρχε καποια στη ζωη σου; εγω πχ νομιζω κατα καιρους οτι ισως ειμαι λεσβια γιατι θεωρω πως οι αντρες δεν με παρατηρουν και πως ισως το βγαζω. Απο την αλλη βεβαια λες οτι ειχες εμπειριες αλλα δεν θες να εισαι. Μηπως ειναι η ανασφαλεια σου που φουντωνει; ειδικα αν εισαι μονος σου καιρο;
Εγω απο αυτα που λες καταλαβαίνω οτι εισαι bi .Αλλα δε καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλει
Τι bi? Καλα η εμπυρεια που ειχα ηταν στο δημοτικο με κατι φιλους μου αυτο θεωρειτε εμπιρια?
Ε τωρα δεν μου βγενει να πω αλλα δεν τον σφιρικσαμε και ο ενας στον αλλον
απο οσο θυμαμαι(επειδη ειχες ξαναγραψει ποστ για αυτο το θεμα) απλα το αλλο παιδακι σου ειχε παρει πιπα οταν εισασταν μικρα η κανω λαθος?κατε με πρεπει να το ξεπερασεις επιτελους δε σε κανει ουτε γκει ουτε μπαι μια εμπειρια,ειδικα σε μια τετοια ηλικια που δεν εχεις ενσυναισθηση,σημασια εχει τωρα οταν βγαινεις εξω,αν σου προκαλουν εστω και το παραμικρο ενδιαφερον οι ανδρες,αν σε ερεθιζει οταν βλεπεις καποιον.
Οχι τωρα ποτε δεν με ενδιαφερουν
Ναι αλλα γιατη μου εγινε εμμονη αυτο?
Εεεεέτσι ακριβώς !
Εμενα πάντως γκει ρομαντζο ταινίες μαρεσει να βλέπω.
Κοπέλα είμαι
george1520 αυτο που έλεγες το πως λέγετε η γυναικα να έχει τη ταση να της αρεσει αυτο , το ειχα ψαξει,
Καπως υβριστικια ονομασια ειναι girlfag τα κορίτσια , και στα αγορια guydyke.
Vaper αν ήσουν στη εφηβεία θα σου ελεγα χωρις σιγουριά οτι αυτό ισως είναι μια φαση, που αρκετά μετα θα χαλαρώνες, και δεν θα ειχες πλέον αυτή την εμμονη στο κεφαλι σου, θα πέρναγε.
Γιατί στη εφηβεία εχει κατι τετοια αλλοκοτα.
Λές ότι έχεις αρκετές εμμονές με αρώστιες οπότε το πρόβλημα σου είναι οτι στην σκέψη οτι είσαι gay είσαι "άρωστος" τουλάχιστον έτσι δείχνει να το έχεις στο μυαλό σου , οπότε το μόνο που μπορεί να βοηθήσει για να φύγουν οι εμμονές αυτές είναι να μήν είσαι ομοφοβικός και να πάψεις να βλέπεις την ομοφυλοφιλία ως αρρώστια, σίγουρα το να ξεκινήσεις κάποιες συνεδρίες με ψυχολόγο θα σε βοηθούσε να ξεπεράσεις την φοβία που έχεις και για της αρρώστιες αλλά και για το θέμα της ομοφυλοφιλίας , πάντως πρέπει να ξέρεις οτι και συνεδρίες να ξεκινήσεις θα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο σκέψεις σου σε αυτό και να δουλέψεις με τον εαυτό σου , ο ψυχολόγος μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό αλλά δεν μπορεί να κάνει την δουλειά για εσένα.