Originally Posted by
elisabet
Γιώργο ξέρεις πως δεν είσαι από τις συμπάθειες μου εδώ, ούτε εγώ είμαι δικιά σου... ΑΛΛΑ... κάνεις μαλακίες τις τελευταίες μέρες και δεν μπορώ να μην σου απαντήσω.
Αναρωτιέσαι ποιος είναι ο λόγος να προσπαθείς, ποιος είναι ο σκοπός... τι σόι πιστός είσαι ρε Γιώργο που αναρωτιέσαι τέτοια; Τι σοι πιστός αναρωτιέται γιατί να συνεχίζει να προσπαθεί και γιατί να ζει; Η ζωή σου, το σώμα σου, η ύπαρξη σου, σύμφωνα με τα δικά ΣΟΥ πιστεύω είναι δώρο Θεού και συ το παίρνεις και το σκορπάς και το πετάς στα σκουπίδια! Πώς σέβεσαι τον Θεό που λες πως αγαπάς και πιστεύεις κάνοντας τέτοια; Πώς φέρεσαι έτσι σε ένα δικό Του δημιούργημα που Εκείνος, ο, τι κι αν λες εσύ κι ο, τι κι αν κάνεις συνεχίζει να αγαπά;
Εγώ πιστεύω στον Θεό, δεν ανήκω όμως σε καμιά θρησκεία ούτε τις πιστεύω. Εσένα όμως η πίστη σου μπορεί να σε σώσει τώρα. Τώρα θα αποδείξεις πόσο αληθινά πιστός είσαι, πόσο δεν ήταν φούμαρα αυτά που μας έλεγες περί Θεού. Το σώμα σου, που ταλαιπωρείς έτσι και του φέρεσαι με τόσο μίσος, είναι δικό Του δημιούργημα, Εκείνος το αγαπά και συ το καταστρέφεις. Κι αφού πιστεύεις θα ξέρεις πως κι αυτό που περνάς τώρα, πάλι στο συγχωρεί και πάλι μπορεί να σε αγαπά και να σε θέλει κοντά Του. Δέξου την αγάπη Του λοιπόν και μην Τον σκορπάς άλλο. Μάζεψε τα κομμάτια σου και πάρτο πάλι από την αρχή, τίποτα δεν χάθηκε ακόμα. Ζήτα την βοήθεια Του και θα την έχεις. Πέταξε ο, τι μαλακίες πήγες και πήρες και πάρε τα φάρμακα σου.
Αυτά από μένα κι αν θες κράτα κάτι.