Originally Posted by
Macgyver
Βρε Anthen , ολοι ταχουμε περασει αυτα , οχι τοσο βαρια εγω , αλλα μετα απο 8 χρονια δεσμο, στην ηλικια σου , μουρθε βαρυ να φυγει η κοπελα , ιδιως επειδη την θεωρουσα δεδομενη και την ειχα παραμελησει...............οταν φτασεις στην ηλικια μου , σχεδον 59, η και νωριτερα πολυ πιθανοτερο , θα το σκεφτεσαι αυτο που επαθες , και θα λες , εγω ημουν ετσι ? δεν θα το πιστευεις , οπως κι εγω δεν πιστευω οτι μου κοστισε τοσο πολυ η απωλεια της κοπελας , αν και μετα εκανα αλλους 4 δεσμους με ελκυστικοτατες κοπελες ....................... τωρα μονος ειμαι, απο το 2002 , λογω μακροχρονης κτθλψης , πανε 18 χρονια , δεν πειραζει ομως , αισιοδοξια να υπαρχει .............. δλδ. ειμαι στην νιοτη του γηρατος , η στα γεραματα της νιοτης , και παρολα αυτα , δεν με θεωρω καθολου μεγαλο για να συνεχισω την ζωη μου, και να κανω καινουριο δεσμο, κι εσυ θεωρεις εαυτον μεγαλο ? οχι, βρε , μικρος εισαι, με οποιοδηποτε κριτηριο...... αλλα καταλαβαινω πως αισθανεσαι, τοχω νιωσει, ασχημη φαση .............. μην εχεις αυτην την ηττοπαθεια , καμμια κοπελα δεν ελκεται απο εναν ηττοπαθη, ακτινοβολει η εντυπωση/γνωμη/αποψη που εχεις για τον εαυτο σου , στις κοπελες παρα πολυ , απωθει , δεν παιζει τοσο ρολο αν εχεις μεγαλο εισοδημα/καλη δουλεια , κανεις δεν εχει πλεον , η αυτοπεποιθηση μετραει .......... cheer up, φτιαξτα με καμμια αλλη , και θα δεις τα πραματα με αλλο ματι ...... καποια στιγμη θα με θυμηθεις ...... λεω εγω ηθελα αυτην ? τι την ηθελα , αφου δεν θα κολλαγαμε .......