Του τα έχω πει αναλυτικά και εκείνος κάθεται. Έχω μια κόρη και δεν θέλω νQuote:
Καλημέρα.. Έδωσες τέλος σε μια σχέση που κράτησε ένα μόνο μήνα άρα δεν έχασες μια σχέση για την οποία μπορούμε να πούμε οτι όντως ήταν καλή για σένα..
Την σχέση εσύ την σταμάτησες από επιλογή σου. Δεν στην χάλασε κάποιος άλλος. . Εσύ την άρχισες και εσύ της έδωσες τέλος άρα θεωρώ άδικο να ρίχνεις ευθύνες στον άντρα σου.
Αν νιώθεις όλα αυτά που λες καλό είναι να χωρίσεις για το καλό και των δύο. Αν και πάλι άλλαξες το πως βλέπεις το σεξ μαζί του επειδή τώρα δεν αναφέρεις συναισθήματα ενώ πιο πάνω το έκανες..
Δεν ξέρω αν έκανες όντως ψυχοθεραπεία (κάπου το ανάφερες) αλλά θεωρώ πως δεν σε βοήθησε καθόλου. Έχεις φύγει από πάνω σου τις ευθύνες, τις έριξες στον άντρα σου και στα παιδιά σου, κλαις την μαυρη σου την μοίρα γιαυτό και δεν σαρεσει η ζωή σου. Τις επιλογές για την ζωή σου όμως εσύ τις έκανες και όχι τα παιδιά και ο άντρα σου. Κλείσε ραντεβού με ένα ψυχολόγο και άρχισε ξανά να συζητάς τα προβλήματα σου και σιγά σιγά θα βγεις από τον ρόλο του θύματος (δεν είσαι θύμα), να δεις τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως νομίζεις ότι είναι.