Printable View
μαλλον.
αναπολω την τοσο ομορφη μερα μου και απο την χαρα μου ειναι αδυνατον να κοιμηθω.
Αγαπητέ μου!Quote:
Originally posted by ιδιόρρυθμος
Αλλαζοντας καπως το ποιημα του Λειβαδιτη:
Η μητερα μου πεθανε
η αγαπημενη μου εφυγε
οι συντροφοι με προδωσαν
τα χρονια περασαν
Τωρα μπορω να κοιμαμαι ησυχος.
Ολα
εγιναν.
Κοπηκα σε ενα γελοιο μαθημα με 4
Ξυπνησα στις 2.30 σε ενα ξενο πατωμα με ανάκατο στομάχι και βαρυ κεφαλι
Εσπασα την ασφαλεια της πορτας του ταριφα που με γυρισε σπιτι
Ψαχνω \"παρηγορια\" σε ενα τσουρμο αδιαφορους ιντερνετανθρωπους
Σημερα μπορω να κοιμαμαι ησυχος.
Ολα
εγιναν.
Καταρχην μου αρέσει κι εμένα ο Λειβαδίτης.
Το αγαπημένο μου είναι το \"μικρό βιβλίο για μεγάλα όνειρα\".
Κατα δευτερον, η ζωή σου μου φαίνεται ιδιόρρυθμα ενδιαφέρουσα χεχε
Τέλος, το μόνο που με λυπεί είναι οτι μας αποκαλείς, αλλά κυριως τον εαυτό σου, αδιάφορο ιντερνετ - ανθρωπο.
Ξέρεις, οξύμωρο μεν, αλλα η επικοινωνία που έχει κατά καιρούς αναπτυχθεί ανάμεσα στα μέλη, είναι πολύ ουσιαστικότερη, κάποιων άλλων επικοινωνιών που γίνονται στα καφέ και τα μπαράκια, μεταξύ μη αδιάφορων και μη ιντερνετ-ανθρλωπων...:)
βασικα μιας και που το πιασαμε ασουμε το θεμα,θεωρω οτι στο ιντερνετι επικοινωνεις με μια εικονα του αλλου και ενιοτε -αν οχι συνηθως- ειναι ασχημο να το πω γενικευμενα (δεν ειμαι σε φαση analύσεων τωρα :S ).
Σιγουρα, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί μια ζωντανή επαφή.
Ωστόσο στο φόρουμ αυτό, τα περισσότερα μέλη μιλούν μεσα απο την ψυχή τους και καταθέτουν πράγματα που ίσως και να μην έχουν τολμήσει να πουν απο κοντα.
kgana τι κανεις?πολλυ ποτο εχθες.7 μπυρες κατεβασα.τι λεει τι νεα?
Νομίζω ότι πιο πολύ θα πρέπει να σε λυπεί το ότι από εμάς \"ψάχνει παρηγοριά\", όπως είπεQuote:
Originally posted by weird
Τέλος, το μόνο που με λυπεί είναι οτι μας αποκαλείς, αλλά κυριως τον εαυτό σου, αδιάφορο ιντερνετ - ανθρωπο.
Καλησπέρα! Εχω να δηλώσω ότι η μέρα μου μόλις ξεκίνησε γιατί μόλις ξύπνησα!! :P
Ντροπή μου, ξέρω ξέρω, αλλά χτες μετά τη δουλειά, με \"έσυραν\" κυριολεκτικά στο σπίτι ενός συναδέρφου και μέχρι τις 7.30 πίναμε...και πίναμε...και πίναμε...
ασε και γω χθες επινα ολη την ωρα.τι λεει η πιεση στο ματι καλα?
Καλό κάνει και το ποτό πού και πού μωρέ!
Το μάτι...καλά πρέπει να ναι :P
Δεν το σκέφτομαι τώρα, θα πάω Δευτερα απόγευμα να το δω πώς πάει...
Τώρα σκέφτομαι ότι δουλεύω σήμερα και αύριο και Κυριακή απογευματάκι, ξεκινάω για Αθήνα!!!!
αθηνα δουλευεις σημερα?
΄Οχι όχι, ακόμα Ξάνθη είμαι, Δευτέρα θα είμαι Αθήνα!!
εχω χαρουμενα νω νεα σου qya.χθες πηγα γιατρο και μου ειπε πως αυτο που αντιμετωπιζω γιατρευεται και καποια μερα θα σταματησω και τα φαρμακα.πιστευω να τα καταφερω.
Σοβαρά??? Μπράβο!!! Αχ πολύ το χάρηκα!!!! Αντε πάντα τέτοια να ακούω!!
Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!!!!
να σαι καλα.δεν ξερεις πως την ονειρευομαι αυτην την μερα που ολα θα τελιωσουν.θα ειναι παντως μια ιστορικη μερα γα μενα!!qya αν επιτρεπεται εσυ τι ακριβως εχεις?αν θες βεβαια μου λες
http://e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=4026
Αυτή είναι η ιστορία μου, μέσες άκρες...
Γενικότερα, χωρίς να εχω δει ακόμα γιατρό, κάτι παζει με άγχος, και ίσως νοσοφοβία...
για να δεις γιατρι qya δεν το σκεφτεσαι ε?ισως θα μπορουσε να σου πει καποια πραγματα που θα σε βοηθησουν.δεν ξερω λεω απλα.
Δεν ξέρω.. Οι γύρω μου λένε ότι θα μου κάνει καλό, εγώ πάλι δεν θέλω να πάρω τον ενδεχομενο εύκολο δρομο που μπορεί να διαλέξει και να αρχίσω χάπια. Επίσης παρόλο που εδώ στην Ξάνθη οι γιατροί είναι λιγοτερο ακριβοί (εχει 50ε η επίσκεψη), δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν ούτε αυτό....
ναι βγηκα καλα ηταν μωρε αν και σε καποια φαση βαρεθηκα.κατα τα αλλα καλα χαρουμενος γιατι ο γιατρος μου ειπε χθες οτι κατασταση μου μπορει να γιατρευτει.αυτα...
να σαι καλα.σημερα γενικα kgana δεν εχω και πολλυ ορεξη.ασχετο ειδες σημερα ευτιχισμενοι μαζι?πολλυ γελιο αυτη η σειρα.το βλεπεις?
ναι αυτη η σειρα ειναι κορυφαια.ολοι πεζουν καλα.ο μακης?κορυφαιος?επισης γελιο εχει και η πολικατοικια
εγω αυτα βλεπω kgana.να σου πω την αληθεια δεν με ενθουσιαζει καποια αλλη σειρα.επισης απαραδεκτοι η αγαπημενη μου σειρα εκμεκ παγωτο,αφθερετοι.και 50-50
http://www.youtube.com/watch?v=JXHEraZmtwQ&feature=related.σου παραθετω ενα clip me απαρεδεκτους.πολυ γελιο
μπεζος απιστευτος ηθοποιος ετσι?
ναι οντως.τι αλλα νεα kgana?σημερα πως πηγε η μερα καλα?
μπα τιποτα ιδιαιτερο.σημερα συγκεκριμενα δεν ξερω δεν ειμαι και πολλυ καλα.τελος παντων.απο οτι καταλαβα εισαι φοιτητρια ι κανω λαθος?
δεν ξερω σημερα υπηρξε η αληθεια ειναι καποια μελανχολια.ερχεται σε καποιες φασεις.τι σπουδαζεις kgana?
ελα ρε τι ειπες τωρα λογιστικα.μεγαλη ιστορια.ο πατερας μου εχει λογιστικο γραφειο και μια ζωη ονειρευομουν να παρω το γραφειο.εδωσα πανεληνιες τιποτα,πηγα αγγλια για να σπουδασω παλι τιποτα.και οταν τελιωσα στρατο επιτελους ειχα βρει τον εαυτο μου και λεω τωρα ειναι η ευκαιρια.πηγα ιεκ ολα καλα μεχρι που μια μερα με επιασαν τα κατω μου το 2001,και μεχρι σημερα προσπαθω να ορθοποδησω.το γραφειο βεβαια τελιωσε για μενα ουτε λογος για να το παρω και τωρα ειπε ο πετερας μου οτι θα ανοιξει μεσιτικο γραφειο στο ονομα μου.πρεπει να προσπαθησω.sory αν σε κουρασα με τα δικα μου
thanks.λαρισα τι λεει καλη η πολη?