Καλησπέρα..
Ο γιατρός που την παρακολουθεί τώρα μίλησε στο τηλέφωνο με τον γιατρό που της έκανε υπέρηχο καρδιας και του είπε "δεν νομίζω να έχει κάποιο θέμα με την επέμβαση όσο αφορά το φύσημα". Απλά με σκάλωσε κάτι που είπε ο γιατρός "Το μοναδικο μας πρόβλημα είναι αυτό που ξέρουμε." Του λέω "να μην ξυπνήσει?", μου λέει "όχι να έχει γίνει η μετάσταση απλά να μην φαίνεται στις ακτινογραφιες". Του λέω" δηλαδή" και μου λέει "Αν έγινε η μετάσταση τότε έχει 6 με 12 μήνες ζωής". Δηλαδή εκεί που μου έλεγε ότι δεν βλέπει να έγινε μετάσταση άρα να κάνουμε την επέμβαση τώρα μου λέει Μπορει να έγινε άρα η επέμβαση μπορεί και να είναι άσκοπη. Ο μοναδικός τρόπος να μάθω αν έχει όγκους αλλού είναι με μαγνητική όπου και εκεί θα της βάλει αναισθητικό ο γιατρός (σαν εγχείρηση). Αυτός λέει πως αν θέλω να της βαλουμε αναισθητικό καλυτερα να γίνει η επέμβαση.. Και εγώ τώρα σκέφτομαι "γιατί να βάλω το ζώο σε αυτή την διαδικασία αν υπάρχει περίπτωση να την χάσω είτε στην εγχείρηση είτε σε λίγους μήνες από την μετάσταση?". Με την μαγνητική θα μάθω αν έγινε μετάσταση και αν δεν έγινε να γίνει η εγχείρηση αλλά πόσο αναισθητικό να φάει το σκυλί και πόσο ρίσκο να πάρω? Έχουν γίνει όλα στο κεφάλι μου μια σαλάτα και ξέρω πως δεν θα αντέξω να την χάσω.
Ο όγκος νομίζω μεγάλωσε κι άλλο (ο ένας από τους 8) και ολη μέρα γλείφει την περιοχή εκεί.. Αυτά.. Πείτε μου κατι γιατι είμαι :(.