Αν ηταν και η Σπυριδουλα τωρα μεσα<εγω το βλεπω τελειο χαχα> θα ηταν ενα ολοκληρωμενο προγραμμα μαγειρικης
Printable View
Αν ηταν και η Σπυριδουλα τωρα μεσα<εγω το βλεπω τελειο χαχα> θα ηταν ενα ολοκληρωμενο προγραμμα μαγειρικης
οταν σου λενε πχ η 32 εχει 250 ευρω η 40 εχει 280 ευρω ε δεν θα παρεις την σαρανταρα? Ας καλυψει και τον τοιχο χαχ Παντως περα απο την πλακα δε βολευει καθολου σε μικρους χωρους. Πηγα σε ενα σπιτι που ηταν σε κοντινη αποσταση τα ματια μου πηγαιναν δεξια και αριστερα
Κι εγω προτιμω τις πιο μικρες εχουν αυτη την οικειοτητα οταν καθεσαι κοντα... Οκ αν ειστε 2-3 ατομα λιγο μεγαλυτερη αλλα οχι και προσοψη κτιριου που λεει και η ντιντι λολ
Το μαγαζι ηταν 1000 τετραγωνικα
χαχα εχεις πιο πολυ χιουμορ απο μενα:mad:
ωχ καλα ντε μη με σηκωσεις σαν εξηνταρα σαμσουνγκ :eek: λολ
Πως εισαι σημερα δεν μας ειπεςς.
Ποιες ταινιες εχεις στη λιστα;; Κι εμενα οι ωρες εχουν απορρυθμιστει αλλα χωρις αντιστροφη μεχρι τωρα. Κατα τα αλλα κι εγω καμια σειρουλα και ξεδιαλεγω νεα emoji για το chat αντι να κανω τις δουλειες που πρεπει στο σπιτι εχμ :p
Χαχαχα εμένα μάρεσει ο άντρας μου που ήθελε την 65αρα και το μόνο που με έσωσε είναι ότι δεν χωρούσε στο έπιπλο μας και έπρεπε να αλλάξουμε και αυτό αλλιώς αν την είχαμε τώρα θα την κρεμουσα στον τοίχο της βεράντας για να βλέπουμε....,
Πάντως φιλενάδα να σου μηλαει ο Νικολακης δεν το λες και άσχημο χαχα!
Ρε κοριτσια εσεις θα φτασετε σε λιγο στην προσοψη κτιριου που ειπε o oboro xxaxa 40 και μου φαινεται μεγαλη
Παιδια σκεφτομαι θα μπει κανενας νεος στο φορουμ και διαβασει οτι μιλαμε για τηλεορασεις θα πουν τρελαθηκαμε. Αλλα εμεις ας πουμε οτι εχει σχεση με την οικονομια της χωρας γιατι οταν θα παμε χαλια εχουμε εξασφαλισει τις καλες τηλεορασεις και αφου δεν θα εχουμε λεφτα θα βλεπουμε ταινιες χαχαχα:rolleyes::rolleyes:
...Αν μπει νεος στο φορουμ, κατ' ευθειαν θρεντ για τηλεορασεις θα ανοιξει χαχαχ
Ο σινεφιλικος πλουτος ειναι αληθινος πλουτος.
Μου αρέσει που από το άγχος της οικονομίας καταλήξαμε στις 60αρες οθόνες...
Γιατι οχι... Ειναι το παραθυρο στον κοσμο που δε ζουμε.
Μια διασκέδαση μας έμεινε ας την απολαύσουμε !!!!!
Επειδή δεν καταλαβαίνεις τι λέει.. Εγώ όμως που ξέρω σου λέω ότι δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερο ψώνιο από αυτόν.. Ας δείξει τι ξέρει με την μαγειρική του και όχι να κάνει όλη μέρα δηλώσεις. Το είπε μια, δύο, δέκα εκατό.. Ας νικήσει απλα ας κάνει λιγότερο θόρυβο :). Αν και μέσα στο Master chef δεν υπάρχει κάποιος που να έχει καλό χαρακτήρα. Ο καθένας με τη βίδα του.
*αυτό το "έπιπλο" που λέει εδώ στην Κύπρο δεν το λέμε.. Το λέει πας και γίνει ατάκα όπως το "εν κουλι".. Αλλα δεννννν
Δεν με νοιαζει τι λες για τον Σταυρη,εγω τον παω με χιλια!!!Να μου πεις την σιχαμενη διπροσωπη Ντεμη να συμφωνησω.Ακου Σταυρηηη....Το επιπλο δεν εμεινε αλλα το bye εμεινε...πολυ γελιοοο
Αν θυμαμαι καλα ο Σταυρος πρεπει να ηταν οταν ειχαν τεραστια διαφορα με τις ομαδες στους βαθμους αμφισβητησε και τους 30 chef που δοκιμασαν διαφωνησε χαχα. Αυτο θα πει να εχεις αυτοπεποιθηση χαχα. Η αλλη η νυφιτσα ο Δημητρης που ειχε βαλει δυσκολα στους συμπαικτες του? Παντως προβλεπω 2 τον Σταυρο και Σταυρη ντερμπι
Ε οχι τον Δημητρη που ζαλιζε τον Ηλια τον καημενο και εφυγε. Τελος παντων γουστα ειναι αυτα χαχα. Σκεφτομαι τον Ηλια οταν του κοπηκε η μαγιονεζα και ελεγε αλλο προβλημα που αντιμετωπισε. Οντως ξενερωνεις. κι αυτο παλι το καλο ψησιμο να ειναι κατακοκκινο μεσα πως τα λεν medium ωμο χαχ. Να βρασω τα γκουρμε. Καλα δεν ειναι επικινδυνο να τρως ωμο κρεας?
για να ειναι καπιος υποδουλωμενος πρεπει να χρωστα λεφτα στους αφεντες του.
Ο Τραμπ οπως προεβλεψα ανακοινωσε οτι θα χρησιμοποιησουν εφσρ,μογες με δεδομενα γκουγκλ για την ανιχνευση κρουσματων.
σας περιμενω να τα πουμε και απο εδω :D
συζητησεις για TV/κονσολες και οτι θελετε...!!!
για παμε...!!!!!! ;)
https://www.psychology.gr/forum/thre...07#post1105907
Συνεχιζω το Masterchef εχει αμεση σχεση με την με την εξελιξη της οικονομιας της Χωρας μας μετα Κορωνοιου εποχη γιατι μετα θα τρωμε μισο πιατο φαγητο αντι για ολοκληρο. Και το τι θα περιεχει μεσα θα εξαρταται παντα με το τι θα βρουμε στα ντουλαπια μας οπως και στο masterchef βαζουνε οτι θελουνε γλυκο με αλμυρο, ξινο πικρο κτλ Αν θελετε να κανετε γλυκο και δεν εχετε αμυγδαλα βαλτε σπορια ασπρα η μαυρα η δημιουργια ειναι το παν χαχα
Ακη οσο και να με σαμποταρεις δεν μπορεις να τα βαλεις μαζι μου θα τους φερω πισω:D Δεν εχει σημασια που ξεγελαστικα κι γω χαχα;)
Κι αν δεν ερθουν θα γραφω μονη μου:rolleyes: