Originally Posted by
Antonis8
Εγώ μιλώ με επιχειρήματα, εσύ με προσβολές και δήθεν νουθετήσεις που δεν βασίζονται καν στην περίπτωσή μου. Εχω θέμα με τους παλμούς, λόγω του συνδρόμου της ορθοστατικής ταχυκαρδίας. Έχω νικήσει την αρρωστοφοβία στο παρελθόν, το πρόβημα μου δεν είναι σκεψεις , αλλά συμπτώματα του συνδρόμου μου που μου δυσχαιρένουν την καθημερινότητα και που δεν μπορώ να τα λύσω έτσι απλά λόγω της χαμηλής μου πίεσης και του γεγονότος ότι δεν μπορώ να λάβω έτσι εύκολα αναστολείς. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη ατόμων σε ένα φόρουμ που λένε τα δικά τους χωρίς επιχειρήματα, με ενδιαφέρει η γνώμη των γιατρών και του ψυχιάτρου μου.
Δεν το βλέπω εγώ ως σπαμ, είναι σπαμ και εμμονή προς το προσωπό μου εφόσον δέχομαι καθημερινά επιθέσεις σε άσχετα θέματα, επιθέσεις στους ιατρούς μου και αμφισβήτηση της πάθησης μου που άλλωστε είναι ο λόγος του άγχους μου και τριγκάρει και τις ψυχιατρικές μου παθήσεις.
Όχι μόνο δεν με βοηθάς όπως υποτίθεται ότι θέλεις, αλλά με φέρνεις σε έξτρα ψυχικό στρες και εσύ και δυο τρία άλλα μέλη που κάνουν διαρκώς τις ίδιες επιθέσεις. Δεν με ενδιαφέρει τι διατείνεσαι εσύ πώς είναι αυτές οι παρεμβάσεις, εμένα με ενοχλούν και το έχω δηλώσει πολλάκις, αρα πλέον αγγίζει τα όρια της παρενόχλησης και του μπούλινγκ.
Α, λύθηκε και το παραπάνω μου ερώτημα.