μερικοι μερικοι εχουν προβλημα με το ποσο αντρες ειναι και τι θα εκαναν για αυτο αν ετρωγαν κερατο....
Printable View
μερικοι μερικοι εχουν προβλημα με το ποσο αντρες ειναι και τι θα εκαναν για αυτο αν ετρωγαν κερατο....
κρινακο μερικοι δεν ξερουν τι σημαινει αγαπη και συντροφικοτητα.ξερουν μονο να αγαπαν τον εαυτουλη τους.αυτοι ποτε δεν θα καταλαβουν για τι πραγμα μιλαω.καποιοι αλλοι τα καταλαβαινουν
Empneysti θα σου πω πολυ ειλικρινα κατι: το φλασμπακ που εγραψα παραπανω δεν εγινε μια μερα, δυο μερες κ τελειωσαμε. Εγινε μεσα απο συγκεκριμενη διαδικασια, και ηταν η αφορμη για να ξεκινησω την θεραπεια μου.Μεχρι σημερα, μπορω να πω με σιγουρια πώς ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που αποφασισα να κανω. Αν κ απο τα πιο δυσκολα. Εχω λοιπον πανω σ αυτο να πω, πώς εχω την τυχη (αλλα οχι μονο) να μπορω να νιωθω αν κατι δεν πηγαινει καλα, αλλα κ να διατηρω μια σχεση οπου ο άλλος μπορει να μου πει πολυ ειλικρινα οχι μονο οτι μου ειναι ευχαριστο αλλα κ το τί μου ειναι δυσαρεστο. Σ αυτο ειναι κατι που συμβαλαμε και οι δυο.
Για μενα σου εξηγησα κ παραπανω το πιο ασχημο που μπορει να μου συμβει στη σχεση μου, δεν ειναι το κερατο. Ειναι πολλα αλλα!
Αν ειναι εφιαλτικο για καποια να την κερατωσει ο συντροφος της (και οπως γραφεις μαλιστα μια ξεπετα), για μενα δεν ειναι. Αλλου ειναι οι εφιαλτες μου.
Quote:
Originally posted by Empneustns
κρινακο μερικοι δεν ξερουν τι σημαινει αγαπη και συντροφικοτητα.ξερουν μονο να αγαπαν τον εαυτουλη τους.αυτοι ποτε δεν θα καταλαβουν για τι πραγμα μιλαω.καποιοι αλλοι τα καταλαβαινουν
εσυ το εχουμε πει αρκετες φορες,
την αγαπη την εννοεις με καπιστρι....
το προβλημα σου ειναι οτι δεν εχεις βρει την αντιστοιχη φοραδα....
δεν διαφωνω με οσα λες και μπραβο σου.και πολυ χαιρομαι για σενα πραγματικα.και χαιρομαι που το αν σε κερατωνε ο συντροφος σου δεν θα ηταν οτι χειροτερο για σενα.ουτε για εμενα θα ηταν.αλλα παλι δεν μου απαντησες.πια θα ηταν τα πραγματικα σου συναισθηματα αν σου ελεγε ο συντροφος σου σημερα οτι πηγε με μια αλλη γυναικα,πως θα αντιδρουσες;τι θα ενοιωθες για αυτον;ποιες θα ηταν οι ενδομυχες σκεψεις σου;
Και για να μην απανταω μονο εγω, θα θελα πολυ να παρω μια απαντηση κ εγω στο παραπανω ερωτημα μου?
Ειναι το κερατο το μονο προβλημα που μπορει να διαλυσει μια σχεση? Που αποδεικνυει οτι μια σχεση δεν πάει καλα?Κ τελικα γιατι το κερατο πειράζει τοσο οσο τπτ άλλο? Μηπως επειδη βρισκει κεντρο, στον αντρικο εγωισμο?
Μαρίνα και Σοφία, πάντα φιλικά, η γνώμη μου είναι ότι όταν έλθει το κέρατο, όπως και αν έλθει, όποια κατάσταση και αν το προκαλέσει, είναι πολύ δύσκολο να το δεχτεί ο άλλος και να κάτσει να το συζητήσει - διαπραγματευτεί. Πλέον κλονίζονται τα πάντα. Και μιλάω για σχέσεις σχετικά \"υγιείς\", όχι για ακραίες καταστάσεις. Ήπιε ο άλλος και πηδήχτηκε με μία που του γυάλισε. Τσαλαπατήθηκε ο εγωισμός της άλλης και πήγε ένα βράδυ με κάποιον που τη γούσταρε. Περνάει μια κρίση το ζεύγος και ο καθένας πάει με την πρώτη καβάτζα του για να δει πώς είναι, για να αλλάξει ψυχολογία κλπ. Ε μετά μη ζητάμε τα ρέστα. Έχω κερατώσει και πολύ πιθανόν να έχω φάει κέρατο σε σχέση αλλά ποτέ κανείς δεν έμαθε τίποτα. Δεν το είπα ούτε σε φίλο ούτε σε γνωστό. Το έκανα όχι γιατί είχα ανάγκη από σωματική επαφή, σεξ μπορούσα να κάνω και με τη σύντροφό μου, το έκανα για τις ανασφάλειες, αυτοεπιβεβαίωση και τις γνωστές μαλακίες που οδηγούν τους περισσότερους προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο δεν άλλαξε τίποτα από αυτά που ένοιωθα για τη σχέση μου. Οπότε γνώμη μου είναι, ή χωρίζεις αξιοπρεπέστατα γιατί συνειδητοποιείς ότι δεν σου κάνει η σχέση σου, ή συνεχίζεις και το προσπερνάς. Το κέρατο θεωρείται κέρατο όταν το ξέρουν περισσότεροι του ενός.
Μαριλού, η δική μου άποψη είναι η εξής. Ίσως να έπρεπε να είσαι πιο διπλωμάτης. Θέλεις να συγκρίνεις; Λογικό μου ακούγεται αν κάπου η σχέση σου είχε τελματώσει. Κάντο με τρόπο βρε χρυσό μου. Η ειλικρίνια είναι προτέρημα αλλά είδες ότι σου γύρισε μπούμεραγκ. Ζήτα από το φίλο σου μια διακοπή για ένα δύο μήνες και μην πασάρεις φόρα παρτίδα ότι είσαι σε άλλη σχέση. Δεν ζούμε σε μια κοινωνία που όλα συγχωρούνται. Εσύ μπορεί να συγχώρησες τον εαυτό σου και καλά έκανες. Ο άλλος όμως πώς να το χωνέψει; Σύγκρινες, δεν σου άρεσε το νέο υλικό και θέλεις να γυρίσεις. Καλά κάνεις. Αλλά δεν το λέμε έτσι στον άλλο. Θέλει και λίγο τρόπο;). Όσο για το θέμα εμπιστοσύνης που έχει ειπωθεί από πολλούς, άλλο ζήτημα είναι να λες πήγα στους γονείς μου στο Σ/Κ και να αλλονίζεις π.χ τα μπαράκια με τους κολλητούς σου γιατί ήθελες αλλαγή, και άλλο το έκανα έρωτα με το Μήτσο ή τη Μαρία γιατί δεν πήγαινε καλά η σχέση. Δεν μπαίνουν όλα στην ίδια ζυγαριά όσο και αν το θέλουμε. Πάθη έχεί όλος ο κόσμος και είναι φυσιολογικό. Το πώς θα διαχειριστείς το πάθος σου έχει σημασία.
Quote:
Originally posted by Sofia
Μηπως επειδη βρισκει κεντρο, στον αντρικο εγωισμο?
καταρχην ναι,
αλλα ο εγωισμος δεν ειναι αντρικη εφευρεση, να το πουμε αυτο.
Βεβαιως ενας αντρας για τον λογο του οτι εχει ενα ρολο επιβητορα θεωρει το θεμα λιγο πιο χοντρο προβλημα απο οτι μια γυναικα.
αν μπορεσουμε οομως να μην μεινουμε στο δεντρο και παμε στο δασος μπορει κανεις να ξεμπλοκαρει απο ολα αυτα.
οχι δεν ειναι το κερατο το μονο που μπορει να διαλυσει μια σχεση,μπορει να την διαλυσει η αδιαφορια,το να μην υπαρχουν κοινοι στοχοι,το να ζηταει ο ενας αλλα πραγματα απο τον αλλον;για το κερατο ειπα σε προηγουμενο μου ποστ τι πιστευω,οτι ειναι σφραγιδα αγαπης.εν μερη μπορω να πω οτι πληγωνεται ο εγωισμος,οτι πλεον δεν σε αγαπαει ο συντροφος σου οσο θα θελες.δεν ξερω αν ειναι μονο αντρικος ομως.οταν μου απαντησεις και εσυ θα δουμε αν ειναι απλος εγωισμος η εχει σχεση με αντρικο η γυναικειο ... :) (η συζητηση μας ειναι καλοπροαιρετη και το εννοω)
Quote:
Originally posted by Tasos75
Έχω κερατώσει .....
- δεν εισαι ο μονος....
ξερω αρκετους που εστω για μια φορα το εχει κανει.
Και πιστευω οτι αυτη η υποκρισια υπαρχει σε αρκετο κοσμο.
Το κέρατο θεωρείται κέρατο όταν το ξέρουν περισσότεροι του ενός.
- ειλικρινα δεν εχω ξανακουσει τετοια θεση για το κερατο....
πολυ πρωτοποριακή....
Το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι τι σοι σχεσεις επιθυμει να κανει ο καθενας....
Ειναι προβλημα λοιπον κ του άλλου κ πώς θα το δει κ πώς θα το συζητησει.Quote:
Μαρίνα και Σοφία, πάντα φιλικά, η γνώμη μου είναι ότι όταν έλθει το κέρατο, όπως και αν έλθει, όποια κατάσταση και αν το προκαλέσει, είναι πολύ δύσκολο να το δεχτεί ο άλλος και να κάτσει να το συζητήσει - διαπραγματευτεί.
Εγω δεν προτιθεμαι να παρω ουτε υφος δικαστη, ουτε αλανθαστου, ουτε παναγιου ανθρωπου. Αν ο συντροφος μου θελει να μου πει τί εκανε κ πως του ρθε αυτο απο μονο του μου φτανει για να κανω εναν διαλογο μαζι του. Κ να δω κ εγω πώς ειναι η σχεση μου μετα απο αυτο. Δεν κρινω κανεναν απο μια πραξη απο μονη της, αλλα προσπαθω και θελω να βλεπω ολη την εικονα. Αν κολλαω μονο σε κατι, που προφανως δεν μου αρεσει, και αδυνατω να δω το συνολο ειναι δικο μου προβλημα.
Οπως (και) δικο μου προβλημα ειναι αν κλεινω τα ματια στα προβληματα που πιθανον υπάρχουν (οπως ειπες κριση στη σχεση) και συνεχιζω σαν να μην εγινε τπτ.
αυτο ακριβως εννοουσα.Quote:
Originally posted by krino
Βεβαιως ενας αντρας για τον λογο του οτι εχει ενα ρολο επιβητορα θεωρει το θεμα λιγο πιο χοντρο προβλημα απο οτι μια γυναικα.
Ειναι το κερατο το μονο προβλημα που μπορει να διαλυσει μια σχεση? Που αποδεικνυει οτι μια σχεση δεν πάει καλα?Κ τελικα γιατι το κερατο πειράζει τοσο οσο τπτ άλλο? Μηπως επειδη βρισκει κεντρο, στον αντρικο εγωισμο?
Σοφία θα σου φέρω ως παράδειγμα τον εαυτό μου.
Χθες (κυριολεκτικά) χώρισα από σχέση 23 μηνών, γιατί είδα ότι όσο και αν το τράβαγα από τα μαλλιά, δεν ταίριαζα με τη σύντροφό μου σε βασικά θέματα. Όσο και αν μου αρέσει αυτή η γυναίκα (πραγματικά τη βλέπω μετά από τόσους μήνες μαζί και ακόμα αναστατώνομαι), δεν μπορούσα να δω κοινό μέλλον μαζί της-βλέπεις είμαι και σε ηλικία γάμου!
Άλλος χωρίζει γιατί υπάρχει το οικονομικό στη μέση. Άλλος γιατί μπλέκεται το συγγενολόι, άλλος λόγω απόστασης, άλλος λόγω ρουτίνας. Όπως έγραψα και παραπάνω, το κέρατο όσο το ξέρει μόνο ένας δεν αποτελεί αιτία χωρισμού, ίσως να είναι αφορμή αλλά αιτία θα αποτελέσει όταν το μοιραστείς με το σύντροφό σου.
τεσπα για μενα δεν ισχυει η λεξη κερατο, την θεωρω πλαστη οπως εχει οριοθετηθει με τα σημερινα κοινωνικα δεδομενα.
Ωστοσο ο καθενας μπορει να παραμενει στην πλανη του και οτι του εχουν εντρυφησει καθως μεγαλωνε.
Quote:
αυτο ακριβως εννοουσα.Quote:
ε τι να κανουμε τωρα....
υπαρχουν και αυτες οι θυματοποιησεις....
και μπορει κ απο κει να προερχεται κ το θεμα οτι πιο ευκολα συνεχιζει μια γυναικα την σχεση της μετα απο μια \"απιστια\", απο οτι ο αντρας. αλλα εκει περιπλεκεται κ η αλλη αηδια με την οποια μεγαλωσαν γενιες ολοκληρες (αντρας ειναι, θα παει κ μια καμια αλλη, θα δωσει κ καμια σφαλιαρα κ πάει λεγοντας........!!!!!!!!!!!!!!!!)
Quote:
αλλά αιτία θα αποτελέσει όταν το μοιραστείς με το σύντροφό σου.
αντιθετα για μενα ηταν αφορμη να συζητησω πολλα....
αιτια φυσικα ποτε.
Εχω αλλους τροπους να δω αν ειμαι ικανος επιβητορας απο το να αλυσοδεσω την συντροφο μου, φροντιζει η ιδια για αυτο.
;)
μεγαλωσαν και μεγαλωνουν ακομα και σημερα ειναι το σωστο....Quote:
και μπορει κ απο κει να προερχεται κ το θεμα οτι πιο ευκολα συνεχιζει μια γυναικα την σχεση της μετα απο μια \"απιστια\", απο οτι ο αντρας. αλλα εκει περιπλεκεται κ η αλλη αηδια με την οποια μεγαλωσαν γενιες ολοκληρες (αντρας ειναι, θα παει κ μια καμια αλλη, θα δωσει κ καμια σφαλιαρα κ πάει λεγοντας........!!!!!!!!!!!!!!!!)
το θεμα ειναι οτι στις αλλες αιτιες χωρισμου χωριζεις,ενω με το κερατο συνεχιζεις να εισαι μαζι και η κοροιδια συνεχιζεται.οσον αφορα να το κρυψεις,αυτο δειχνει και την ποιοτητα του ατομου.εγω προσωπικα δεν θα ηθελα να ειμαι με ενα τετοιο ατομο γιατι για μενα ειναι ψευτικο,αυτο ειναι προσωπικη μου γνωμη και αφορα εμενα,οι αλλοι μπορουν να σκεφτονται διαφορετικα,δεν το κρινω.Σοφια ακομα δεν μου απαντησες ....ποια θα ηταν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σου συναισθηματα;ο ανθρωπος που σε εχει στηριξει τοσες πολλες φορες,να μαθαινεις πως πηγε με αλλη γυναικα;
εμπνευστη νομιζω σου απαντησα: δεν θα πετουσα απο την χαρα μου ουτε ειναι οτι δεν θα με πειραζε. θα προχωρουσα ομως....δλδ τί θα πρεπε να κανω? να τον περασω απο Ιερα Εξεταση? Ή να τον μαστιγωσω?
Το σκεπτικο μου το ανελυσα λιγο πιο πανω απαντωντας στον Τασο.
περιμενω να διαβασω τα συναισθηματα σοφια.τι θα ενοιωθες.οχι γενικοτητες.τι θα εκανες το βραδυ οταν θα πηγαινε να κοιμηθει διπλα σου,τι θα σκεφτοσουν.αν σου ζητουσε να κανεις σεξ το βραδυ τι θα κανες;
δεν ξερω αν ισχυει αυτο, αλλα αν ισχυει ειμαστε αξιοι της κοινωνιας την οποια μεγαλωνουμε....αν ειναι να γερασουμε και να μην δημιουργησουμε καμια αλλαγη μεχρι να κλεισουμε τα ματια μας ειναι λυπηρο-τουλαχιστον.Quote:
μεγαλωσαν και μεγαλωνουν ακομα και σημερα ειναι το σωστο....
Εμπνευστη, θεωρεις οτι σου λεω πραγματα περιεργα?
Σου ειπα οτι δεν θα χαιρομουν. Το πώς ακριβως θα ενιωθα το ιδιο βραδυ, την ιδια στιγμη που θα μου το λεγε, δεν μπορω να ξερω γιατι δεν μ αρεσει να βασιζομαι πολυ στο ΑΝ.
Παρολα αυτα θα σου πω πως μια ματαιωση ως γυναικα μπορει να την ενιωθα, οπως μπορει να ενιωθα και θυμο ή νευρα. Ή μπορει να θιγοταν ο γυναικειος μου εγωισμος. Ομως το θεμα ειναι αυτα τα συναισθηματα ποσο μενουν, τί χωρο καταλαμβανουν ΜΕΣΑ στην σχεση οπως εχει διαμορφωθει μεχρι ΤΟΤΕ. Γιατι αλλη δυναμικη εχουν οταν η σχεση ειναι γενικα καλη, υπάρχει ειλικρινεια και μπορει κ κοιτταει ο αλλος τον αλλο στα ματια και αλλη δυναμικη εχουν οταν ο καθενας κοιτταει τον εαυτο του κ μονο αυτον. Αυτο φαινεται στην πορεια της σχεσης ετσι κ αλλιως. Ανεξαρτητα απο το αν θελει να το δει καποιος ή οχι.
Ελπιζω τωρα να καταλαβαινεις τι εννοω...
πολυ χαιρομαι που τα γραφεις ετσι.πραγματικα.παντα υπαρχει βεβαια αυτο το ΑΝ ;) γιατι ειναι μια κατασταση που απο τον τροπο που σε διαβαζω δεν θελεις καν να την σκεφτεις (και με το δικιο σου,ουτε εγω θα ηθελα).παντως εμενα τουλαχιστον σιγουρα θα με επηρεαζε στον τροπο που θα αντιμετωπιζα την κοπελια μου σε ολα τα επιπεδα.και ο λογος ειναι ενας,η εμπιστοσυνη που πλεον δεν θα υπηρχε,γιατι πως μπορεις μετα να κοιτας τον αλλον στα ματια...σε ευχαριστω για την ομορφη συζητησουλα μας :)
Quote:
Παρολα αυτα θα σου πω πως μια ματαιωση ως γυναικα μπορει να την ενιωθα,
για πιο λογο??
αν πηγαινει με αλλη, σημαινει οτι δεν του κανεις εσυ ως γυναικα?
Μα πως μεχρι προχθες του εκανες και σημερα οχι???
Επισης γιατι πρεπει να εισαι η μοναδικη που θα του αρεσε σαν γυναικα?? τελειωσαν οι υπολοιπες γυναικες στο πλανητη?
αυτο πιστευω πώς θα ενιωθα. ισως σαν αντιδραση, ισως θα αισθανομουν οτι θιγεται η θηλυκοτητα μου.
Δεν εχω αξιωσεις της αποκλειστικα πιο ποθητης γυναικας ουτε της ομορφοτερης, εξυπνοτερης κ παει λεγοντας. Θελω ομως στα ματια του να ειμαι ξεχωριστη. Και αυτο ακριβως το σημειο θα θιγονταν εστω στιγμιαια. αν ειχα τις αξιωσεις που αναφερεις, θα επικεντρωνουμουν σε αυτες και θα εφευγα. Δεν θα καθομουν να αισθανομαι ματαιωμενη.
Και επειδη δεν ειναι ολα μια στιγμη (τουλάχιστον για μενα) γι αυτο ειπα πώς σημασια εχει (για μενα) το ΣΥΝΟΛΟ της σχεσης οπως εχει διαμορφωθει μεχρι τοτε. Πώς με κανει να αισθανομαι αυτος ο ανθρωπος, κ πώς νιωθω εγω στην σχεση που εχουμε διαμορφωσει ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
μα για να τη συζηταω φυσικα κ την εχω σκεφτει, και επισης δεν μπορω να την αποκλεισω. ποτε δεν μπορεις να ξερεις τί θα γινει....Quote:
γιατι ειναι μια κατασταση που απο τον τροπο που σε διαβαζω δεν θελεις καν να την σκεφτεις (και με το δικιο σου,ουτε εγω θα ηθελα).
μπορει να μην ειναι κατι που ευχομαι, ομως οπως εχω ξαναγραψει δεν ειναι κατι που πιστευω πώς θα με διαλυσει.εμενα ή την σχεση μου.
ξεχωριστη δεν σημαινει μοναδικη.
ισα ισα, εγω πιστευω το αντιθετο! εχω δει πολλες περιπτωσεις ανθρωπων, οπου το \"κερατο\", δεν το δεχονται με τπτ. Λενε κατευθειαν \"χωριζουμε\". Αλλωστε ριξε μια ματια στο φορουμ: 9 στους 10 αυτο δεν λενε?Quote:
το θεμα ειναι οτι στις αλλες αιτιες χωρισμου χωριζεις,ενω με το κερατο συνεχιζεις να εισαι μαζι και η κοροιδια συνεχιζεται.
δεν διαφωνω.Quote:
ξεχωριστη δεν σημαινει μοναδικη.
αυτο για μενα καθοριζεται απο μια πορεια, έτσι το νιωθω.
οπως θελω να νιωθω ξεχωριστη ετσι θελω να νιωθει ξεχωριστος.
και ξεχωριστος οχι με την εννοια του αλανθαστου, ουτε του ανυπερβλητου, αλλα της μεταξυ μας επικοινωνιας κ συναισθηματων που αναπτυσσουμε συνεχως.
η επικοινωνια και τα συναισθηματα δεν εμποδιζονται απο το οτι καποιος κανει σεξ με αλλη γυναικα.
Υπαρχει μια διενεξη εδω στο τι σημαινει σεξ και τι σημαινει συναισθημα.
ναι, ο καθενας αντιλαμβανεται διαφορετικα και το σεξ κ το συναισθημα. αν το ενα περναει απο δρομους του αλλου ή ανεξαρτητους.
γι αυτο κ μιλαω για το πώς νιωθω εγω.
το σεξ με το συναισθημα εχει κυριαρχει συνδεθει ετσι για να \"δενει\" πιο πολυ τον οικογενοιακο θεσμο, αυτο και τιποτα αλλο.
Και στο θέμα της \'απιστίας\' λοιπόν κάποιοι ενοχλούνται από το συναίσθημα που μπορεί να αναπτύχθηκε, κάποιοι από το σεξ καθεαυτό, κάποιοι από τη μορφή της σχέσης με το \'τρίτο\' άτομο.
Πάντως αυτό που διάβασα κάπου εδώ μέσα - αν κατάλαβα καλά - ότι το κέρατο νοείται κέρατο μόνο όταν...μαθεύεται ευρέως, δεν μου κάνει. Για μένα το μόνο που νοείται ως \'κέρατο\' ή \'απιστία\' είναι κάτι που γίνεται κρυφά από το σύντροφο και αντιβαίνει τις αμοιβαίες συμφωνίες του ζευγαριού.
Quote:
Originally posted by marina38
Για μένα το μόνο που νοείται ως \'κέρατο\' ή \'απιστία\' είναι κάτι που γίνεται κρυφά από το σύντροφο και αντιβαίνει τις αμοιβαίες συμφωνίες του ζευγαριού.
το αντιθετο απο οτι δηλαδη ειθιστε να συμβαινει στην ελληνικη κοινωνια....
κανε οτι κανεις, αρκει να μην σε παρουν χαμπαρι.....
Εκτοτε οι μισες οικογενοιες ειναι αλληλοκερατωμενες και φυσικα δεν το γνωριζει ουτε ο ενας ουτε ο αλλος....
Τελικα αν μη τι αλλο, στην ελλαδα εχει πολυ πλακα το να ζεις και να μαθαινεις πως λειτουργει η μεση ελληνικη οικογενοια....
Quote:
Όπως έγραψα και παραπάνω, το κέρατο όσο το ξέρει μόνο ένας δεν αποτελεί αιτία χωρισμού, ίσως να είναι αφορμή αλλά αιτία θα αποτελέσει όταν το μοιραστείς με το σύντροφό σου.
φαντασου ενα σεναριο, εισαι με την αγαπημενη σου, την αγαπας και σε αγαπει οπως ας πουμε οτι θα λετε.
Εν καιρω, εσυ την κερατωνεις για τον ταδε λογο.....
Για παρομοιο λογο το κανει και αυτη.
Εσυ δεν λες τιποτα καιμε την ιδια λογικη δεν λεει και αυτη κατι.
Ετσι συνεχιζετε και οι δυο να δινετε αιωνιους ορκους αγαπης και πιστης.....
Κατα τα αλλα,
χαρωπα τα δυο μου χερια θα χτυπω....
εννοω το κρυφο κερατο ... αν και ξερω περιπτωσεις που το ξερουν κιολας,αλλα ειναι επιλογη τους.Quote:
ισα ισα, εγω πιστευω το αντιθετο! εχω δει πολλες περιπτωσεις ανθρωπων, οπου το \"κερατο\", δεν το δεχονται με τπτ. Λενε κατευθειαν \"χωριζουμε\". Αλλωστε ριξε μια ματια στο φορουμ: 9 στους 10 αυτο δεν λενε?Quote:
το θεμα ειναι οτι στις αλλες αιτιες χωρισμου χωριζεις,ενω με το κερατο συνεχιζεις να εισαι μαζι και η κοροιδια συνεχιζεται.
μαρινα συμφωνω μαζι σου,αν ειναι επιλογη του ζευγαριου με γεια του με χαρα του.Quote:
Originally posted by marina38
Και στο θέμα της \'απιστίας\' λοιπόν κάποιοι ενοχλούνται από το συναίσθημα που μπορεί να αναπτύχθηκε, κάποιοι από το σεξ καθεαυτό, κάποιοι από τη μορφή της σχέσης με το \'τρίτο\' άτομο.
Πάντως αυτό που διάβασα κάπου εδώ μέσα - αν κατάλαβα καλά - ότι το κέρατο νοείται κέρατο μόνο όταν...μαθεύεται ευρέως, δεν μου κάνει. Για μένα το μόνο που νοείται ως \'κέρατο\' ή \'απιστία\' είναι κάτι που γίνεται κρυφά από το σύντροφο και αντιβαίνει τις αμοιβαίες συμφωνίες του ζευγαριού.
νομιζω αλλο ηταν αυτο που ρωτησα: πώς το \"κερατο\" ειναι καθοριστικο για τον χωρισμο ενος ζευγαριου, τουλαχιστον κατι πιο καθοριστικο απο κατι άλλο? ....Quote:
εννοω το κρυφο κερατο ... αν και ξερω περιπτωσεις που το ξερουν κιολας,αλλα ειναι επιλογη τους.Quote:
εχει τυχει να δω ανθρωπους σε μια σχεση να δεχονται προσβολες, εξευτελισμους, περιορισμους πολυ μεγαλους....μονο που τπτ απο ολα αυτα δεν στεκοταν ικανο να αποτελει αφορμη ή λογο χωρισμου. δεν ειδα σ αυτες τις περιπτωσεις να αισθανεται ντροπη ο ενας ή αλλος.
αντιθετα βλεπω ως μεγιστο φοβο και απειλη στην κατα τα αλλα ηρεμη ζωη ενος ζευγαριου το \"κερατο\"....πραγματικα δεν το καταλαβαινω!
ειναι σφραγιδα αγαπης το αποκλειστικο σεξ, και δεν ειναι το νοιαξιμο, η φροντιδα, η προσοχη, η τρυφεροτητα, η επικοινωνια, η αποδοχη, ο σεβασμος?
μα εννοειται πως και σε αυτες τις περιπτωσεις δεν καθεσαι σε μια σχεση.γιατι τοτε δεν ειναι σχεση ειναι κατι αλλο.εννοειται πως δεν θα μιλησω ασχημα η δεν θα δεχτω να μου μιλησει ασχημα η κοπελια μου.γιατι τοτε απλα ικανοποιουμε εγωισμους,δεν νοιωθουμε αγαπη ...Quote:
ειναι σφραγιδα αγαπης το αποκλειστικο σεξ, και δεν ειναι το νοιαξιμο, η φροντιδα, η προσοχη, η τρυφεροτητα, η επικοινωνια, η αποδοχη, ο σεβασμος?