Του ειπες οτι και φωτο να εστελνε το αποτελεσμα θα ηταν ασχημο......
Printable View
Ναι αυτο δεν ειναι απολυτο,αλλα ναι στο διαδικτυακο κοσμο οι αποτυχιες ειναι πολλες παραπανω απο τις επιτυχιες,ισως να εβρισκε κατι αλλα θα δυσκολευοταν πολυ.Εγω εχω αρκετα dating apps οπως επισης και οι συνομηλικοι φιλοι μου,και δεν υπαρχει κανεις που ν κανει πολλα matches.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση, το μέλος έχει αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στο φόρουμ
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση, το μέλος έχει αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στο φόρουμ
Ηρέμησε λίγο εσύ. Πίσω από μια οθόνη το παίζεις γκομενος και ειρωνεύεσαι τους παντες. Κατάλαβε πρώτα σε τι φόρουμ είσαι, βάλε να δουλέψει το μυαλό σου και μετά έλα να ξαναμιλήσουμε.. Με τέτοια συμπεριφορά σίγουρα γυναίκα ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα δεν θα δεις.. Μέσα σε 8 ποστς μίλησες για τα μέλη γενικά, για τα άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση ειδικά, για τις Ελληνίδες γενικά και για τις γυναίκες (και άντρες) που είναι 40 και άνω.. Βρες με κάτι άλλο να παίξεις.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση.
Μπορεις να μου περιγραψεις κατα τη γνωμη σου πως ειναι αυτοι οι τυποι εξωτερικα?Επισης μεσα απο διαδικτυακες εφαρμογες τυπου tinder η καθε κοπελα το μονο που βλεπει ειναι μια φωτο σου,και απο εκει εξαρταται αν θα σoυ κανει match,δε ξερει ουτε το χαρακτηρα σου,ουτε ποιος εισαι,ουτε με τι ασχολεισαι κτλ.
Να σου πω εγω πως ειναι;ψηλοι,γυμνασμενοι με πεντακαθαρο προσωπο μελαχρινοι συνηθως και εχουν στυλακι κλαρινογαμπρου.επισης απο τις πεντε φωτογραφιες οι 4 ειναι με μαγιο για να δειξουν μουσκουλα.Μονο κατι τετοιοι εχουν περαση οχι μονο στο ιντερνετ γενικα και στον εξω κοσμο