συμφωνώ κο γι αυτό εχω σταματήσει πλέον απλα ηθελα να γράψω αυτο που σκεφτόμουν... Οχι εκεινη δε τα σκέφτεται και την έχω ρωτήσει που λεει παρελθόν είναι ποια ειμαι εγω για να σε κρίνω μενει εκει
Printable View
αυτο που δεν ξερεις, ειναι οτι οταν ειναι μαζι σου μια κοπελα που δεν εχει μετρο συγκρισης, ωστε να ξερει οτι οντως μαζι σου θελει να ειναι και στο μελλον και οχι με καποιον αλλον, γιατι δεν εχει γνωρισει πολλους, γιατι με τον εναν που εκαναν σεξ, δεν εκαναν και πολλα, ειναι πολυ πιθανοτερο να σε αφησει για καποιον που θα γνωρισει στο μελλον, γιατι θα εχει απωθημενα, περιεργειες και αναγκες που δεν θα εχουν καλυφθει απο την σχεση σας, απ οτι αν ειχε περασει απο μερικες γνωριμιες και σε επελεγε συνειδητα για συντροφο της...
Θεωρώ πως είναι μια δική σου άποψη που την γενικεύεις και είναι λάθος που το κάνεις. Δηλαδή ένας άνθρωπος δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι με κάποιον που έχει ολοκληρώσει μαζί του πρώτη φορά? Θεωρείς δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα σκεφτεί ότι θέλει να ζήσει κι άλλα πράγματα;
Άποψη μου πάντως είναι οτι σε ένα άνθρωπο που έχει κόλλημα - ζήλια δεν θα έπρεπε να του βάζουμε κι άλλα θέματα στο κεφάλι του να σκέφτεται. Τα οποία είναι απλά καθαρά άποψη και όχι κάτι σίγουρο.
φυσικα και μπορει. αλλα σπανιοτερα απο καποιον κατασταλαγμενο, που συνειδητα επιλεγει κι οχι απο αγνοια..
εγω σχολιαζω την τακτικη του θεματοθετη να ψαχνει παρθενα κοπελα για να μην τον συγκρινει με αλλους...
ως προς ΑΥΤΟ το συγκεκριμενο, ειναι μειονεκτημα να μην εχει γνωρισει κανεναν, οπως και ειναι μειονεκτημα δικο του να εχει την παρθενία ως κριτηριο επιλογης συντροφου....
ως προς αυτο, το θεωρω πολυ πιθανοτερο να χασει μια γυναικα που δεν εχει μετρο συγκρισης.
ειναι ΑΛΛΟ να τυχαινει μια γυναικα/ενας ανδρας να μην εχουν εμπειρια και ειναι ΑΛΛΟ να ειναι κριτηριο επιλογης τους, ...
οσο γι αυτο που αποκαλεις "ζηλεια", που δεν ειναι ζηλεια, αλλα ειναι μισογυνισμος, δεν ειμαι της αποψης οτι επειδη την εχει, εγω πρεπει να του χαιδεψω τα αυτια και να την πληρωσει μετα η κοπελα που αργα η γρηγορα θα της πρηξει τα συκωτια με τα προβληματα τα δικα του..
αντεληφθης το πνευμα μου;
υ.γ. ολοι δικες μας αποψεις λεμε. εσυ λες καποιου αλλου;
το βλεπεις φιλε ζορζ;
ο ανθρωπος προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι η κοπελα ειναι ανεγγιχτη , γιατι δεν αντεχει την ιδεα οτι τον συγκρινει με τους αλλους..
αλλα ανεγγιχτη δεν ειναι.
τι δαχτυλο, τι γιακουμης;;;;
καμια φορα με τα δαχτυλα γινονται πολυ ηδονικα πραγματα (ντιμιτρι)..
κατ αρχας, δεν νομιζω οτι οι συζητησεις εδω, μπορουν να βοηθησουν ουσιαστικα, κανενα...
αλλα ας το αφησουμε εδω.
σε περιπτωση που.. καποιον βοηθησει, μακαρι να βοηθησει αυτον να σκεφτει οτι ΙΣΩΣ ειναι εντελως λαθος το σκεπτικο του, οτι ειναι κατι που μπορει να χαλασει κι οχι να διατηρησει την σχεση του, κι οτι μπορει να χαλασει και τις μελλοντικες του σχεσεις.
ΙΣΩΣ μαλιστα αν ξεκουνηθει λιγο το μυαλο του απο το προβληματικο αυτο σκεπτικο, να γλυτωσει η κοΠΕλα απο το πρηξιμο που αργα η γρηγορα θα ξαναρχισει να της κανει.
αυτα πρεπει να τα σκοτωνεις μικρα...
Συμφωνώ και όλοι γράφουν τις απόψεις τους δεν τα βαζω με κανένα παρα μονο με τον εαυτό μου απλα ειχα κάποιες σκέψεις τις έγραψα απλα αρχίζει να γίνεται περίεργο σαν να με στήνουν σε μια γωνιά επειδη είχα ενα κολλημα ΕΙΧΑ δεν εχω πλέον γιατί δεν εχει νοημα πιστεύω οτι ειναι το εχω σκεφτεί το έχω λυσει το εχω προσπεράσει και αυτό γιατι δε θελω να τη χάσω ουτε να συνεχίσω να ρωταω και αναμοχλευω το παρελθόν του αλλου γτ δεν ειμαι καλύτερος ελπίζω να κάλυψα
ειναι μισογυνισμος. δεν εννοω οτι μισεις τις γυναικες.
εννοω οτι τους αποδιδεις διαφορετικες ιδιοτητες 'αρετης"/ηθικης απο οτι στους ανδρες.
για εναν ανδρα δεν θα σκεφτοσουν ποτε οτι ειναι λιγοτερο ηθκος η καταλληλος για μια σοβαρη σχεση, αν εχει παει και με αλλην γυναικα.
θα γελουσες κιολας..
υ.γ. φυσικα και δεν ειμαι τελεια. τι σχεση εχει αυτο;
Απο τον τρόπο σου αυτο εκλαμβάνω σαν μια επίθεση..... Ίσως να το βλέπω λαθος
Οχι οσο αφορα τους άντρες αν δεν είναι σωστός και εχει κανει περίεργα παει να πει οτι θα είναι ηθικός αν βαραει πχ? γτ να γελασω αν εχει παει με πολλές η οχι οκ δεν εχω να πω κατι αν περνάει καλα με τη σύντροφό του τι με αφορα
δλδ, μια γυναικα την βγαζεις ακαταλληλη για σενα και "ανηθικη" αν εχει παει με αλλον ανδρα, πραγμα που και δικαιωμα της ειναι, και νομιμο και το πιο φυσιολογικο αν ειναι υγιης, ενω εναν ανδρα, τον απορριπτεις αν βαραει, δλδ αν ειναι κακοποιος και κανει πραγματα παρανομα που οχι μονο δεν εχει δικαιωμα να κανει, αλλα θα επρεπε να παει φυλακη.....
μαλιστα...
και πιστευεις οτι ολα αυτα δεν ειναι αποτελεσμα μισογυνισμου, αλλα "κολληματος"...
σου χω νεα.
το κολλημα αυτο λεγεται ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟΣ.
σου χω νεα ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΛΕΩ και μαλλον εσυ εχεις κολλημα λογικο θες να υποστηριξεις το φυλο σου.
ειπα οτι μονο αν βαραει ειναι ανηθικος? απλα σαν παραδειγμα το εφερα δεν βγαζω τα αλλα απεξω
μηπως καποιες σαν εσενα κανουν τους αλλους μισογυνηδες?
οχι, καποιοι σαν εσενα τους κανουν...
μπορεις να συμπληρωσεις το παραδειγμα σου, αν νομιζεις οτι δεν εκφραστηκες σωστα.
για ποιον λογο μια γυναικα παρθενα την κρινεις καταλληλη για σοβαρη σχεση, ενω ο ανδρας ειναι αδιαφορο αν ειναι παρθενος για να κανει σοβαρη σχεση;
για μενα δεν ειναι αδιάφορο αν ειναι παρθένος η οχι για σοβαρή σχέση.. Απλα πιστεύω παίζει ρολο πολυ ποσους συντρόφους εχει αλλάξει κάποιος ειτε άντρας ειτε γυναικα και σίγουρα να ξερω το λογο (αν ειναι μαζι μου) αλλο να μη ταιριάζεις κι αλλο να θες να πηδιεσαι συνέχεια... Κι ξαναλέω για τη δική μου σχέση οχι για τον καθενα που ζει στον πλανήτη αυτό
που ειναι το κακο?θεωρεις οτι εχει βγει απο σπηλια?
βρε ρωταω, δεν ειπα οτι το θεωρω κακο.
κακο θεωρω να εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα για την κοπελα και για εσενα.
αν θεωρεις οτι ειναι καλο να ειστε και οι 2 παρθενοι, μπορω να το δεχτω σαν προσωπικη επιλογη κι ας μην το ηθελα σε δικη μου σχεση. το να θεωρεις καλο ο ανδρας να εχει εμπειριες κι η γυναικα να ειναι παρθενα, δεν μπορω να το δεχτω με τπτ.
Το παρελθόν του αλλου είναι σεβαστό όταν ειδικά εκείνος ο άλλος είναι ο/η σύντροφός μας και είναι εντάξει απέναντι μας και όσον αφορά τη σχέση μας.Τώρα στο θεμα ότι η κοπέλα αντί για 3 πήγε τελικά με 13....εεε οκει, αυτά συμβαίνουν! Δεν λεει κατι αυτό για τον χαρακτήρα της.
Και πάλι από αυτά που μου έχει πει παλιότερα τα παρουσίαζε αλλιώς και τώρα που τα έχουμε ξεκαθαρίσει απλά πιστεύω ότι λέει ψέματα σε κάποια ειδικά στο φιλί που ήταν τέρμα άκυρο γτ πιστεύω ότι ντρέπεται και λογικο ότι θέλει να δείξει τουλάχιστον στα βασικά ότι έχει φιλησει αλλά το σεξουαλικο έχει φανεί δεν μπορείς να το κρύψεις γτ υπήρχε πονος και αίμα δεν ξέρω τι να πιστέψω απλά το ερώτημα είναι γτ να πεις ψέματα αφού φαίνεται?
Εναν ανθρωπο δεν μπορεισ να τον κρινεισ με το μυαλο
Αδερφε αν εισαι γυρω στα τριαντα εχεισ αρχισει απο τα 15 κ αλλαζεισ γυναικα καθε 3-4 μηνεσ βγαινουν γυρω στισ 50 γυναικεσ κ αυτοσ ειναι ο μεσοσ οροσ ετσι νομιζω αυτα να μη λεμε κοτσανεσ συνεχεια αυτα
Αν δουλευεισ βγαινουν 10 με 20 κι αυτο γιατι αυτοι που καθονται δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο αυτη ειναι η αληθεια take it or leave it και μην ασχολεισαι με βλακειεσ εδω μερικοι εχουν σοβαρο προβλημα και να παντρευτειτε θα χωρισετε καντε κ κανενα παιδι να πληρωνεισ να βαλεισ μυαλο αυτα
δεν ξερω για ποιον λογο παραμυθιαζεις ετσι τον εαυτο σου, εναντι στην κοινη λογικη...
1. αν εισαι γυναικολογος να σκισεις το πτυχιο σου, αλλα επειδη δεν εισαι, να σου πω εγω, οτι μια χαρα αληθεια μπορει να σου εχει πει. κατ αρχας, ειναι ντροπη να αξιολογεις μια γυναικα σαν κρεας και να σχολιαζεις ποσο αιμα εβγαλε απο που και τι γινεται στα σημεια του σωματος της. ντροπη, πραγματικα, κιε λπιζω να βρει καποιον αλλον.. ΤΕΡΜΑ μισογυνης και δεν το ξανασυζητω, οσο κι αν χτυπιεσαι.
περα απο αυτο, ο υμενας δεν ειναι απαραιτητο να σπασει την πρωτη φορα. μπορει να σπασει μια απο τις επομενες ή και ποτε, γιατι μπορει να ειναι ελαστικος. μπορει επισης να σπασει κατα την γεννηση παιδιου, ενω δενε χει σπασει μεχρι τοτε.
2. εφοσον εσυ θα θελες ιδανικα να ειναι παρθενα, δεν ειχε λογο να σου πει οτι δεν ειναι στα ψεματα!!! θα σου το ελεγε οτι ΕΙΝΑΙ αν ηταν αληθεια, που θα σου αρεσε κιολας. για να σου πει οτι δεν ειναι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!
3. αυτο που λες με το φιλι, ειναι εντελως ακυρο. η κοπελα ετσι φιλαει.. σ αρες δε σαρες, αυτο δεν δειχνει απειρια, απλα δεν σου ταιριαζει ο τροπος της.
δεν μπορεις να καταλαβεις την απειρια καποιου απο το φιλι. δεν ειναι τεχνη. μπορει μια χαρα, οπως φιλαει την πρωτη φορα, να φιλαει και την εκατοστη, ειτε σου αρεσει εσενα, ειτε δεν σου αρεσει.
μπορεις να βασανιζεσαι οσο επιθυμεις, αλλα δεν μπορεις να τεντωσεις την πραγματικοτητα ετσι ωστε να ανακουφιζει τις μισογυνικες σου αποψεις.
Αυτο ακριβως....
Καθε σου μηνυμα και μια ακομα επιβεβαιωση οτι εσυ εχεις το μεγαλο θεμα και οχι η κοπελα.....
Ειναι παρθενα σας πειραζει γιατι δεν σας το ειπε...
Δεν ειναι παρθενα ,εχει παει με πολλους ,παλι σας πειραζει .....
Πραγματικα αναρωτιεσται καποιο γιατι δεν βρισκεται γυναικα και ψαχνεται να βρειτε αν εχει θεματα η αλλη αντι να κοιταξετε να λυσετε τα δικα σας ....
Κατσε αποφασισε τι θες εσυ ο ιδιος και απαλαξε την κοπελα απο την παρουσιασου και μην τις φορωνεις τα δικα σου κομπλεξ ....
Η μαλακια ειναι οτι εσυ ο ντεμεκ σωστοσ θα παντρευτειτε και θα τη δερνεισ τοσο μαλακασ εισαι κι αν το δεχτει για τισ ντεμεκ αμαρτιεσ θα ειναι μαλακισμενη κι αυτη οτι θελει θα κανει δε θα εχει μυαλο σκλαβου οπωσ ολεσ κ μετα παει το κρατοσ κατα διαολου κανεισ δεν ειναι κανενοσ παρε το χαμπαρι κι ασε την ησυχη