Οχι, τις τελευταιες ημέρες έχω σταδιακή βελτίωση, συνεχίζουν οι χαμηλοί παλμοι στην ξεκούραση, τώρα πχ καθομαι και έχω 59-70 που για τα προηγούμενα δεδομένα την ορθοστατικης που είχα όλη τη μέρα 80-90 ακόμα και καθιστος, είναι καλά. Ορθιος ανεβαίνουν μέσα στη μέρα, σήμερα που ταιζα τα γατια και μετά που γύρισα σπιτι με το πατινι ήταν 120, άρα σχετικά διαχειρισιμοι. Χθες βράδυ επεσαν ακόμα και στους 75 όρθιος! Δεν ξέρω τι με έχει βοηθήσει, ίσως ο σίδηρος ,ίσως η βιταμίνη d, ίσως να ειναι απλως μια τυχαια ύφεση, αλλά περιμενω να δω γιατί απο Τρίτη ανεβαίνει παλι καπως η θερμοκρασια. Αν δω ότι πανε παλι με το παραμικρο 160 θα τους ξεκινησω, αλλιώς αν συνεχιστεί η βελτίωση θα ξαναπαρω το γιατρό να του πω ότι πλεον πεφτουν και μέσα στη μέρα οι παλμοι μου όταν καθομαι. Δεν θέλω να έχω πολλες ελπιδες, αλλά ελπιζω να μου φεύγει ή έστω να μείνει σε αυτά τα ηπια επιπεδα. Θα τον παρω έτσι κι αλλιώς να τον ρωτησω αν θεωρεί ότι κινδινευω αν δεν ξεκινησω τους αναστολείς ή αν τους παιρνω μόνο συμπτωματικα, πχ τις μέρες που εχει ζέστη. Δεν ξέρω όμως αν γίνεται αυτό και αν δεν αντιδρά άσχημα ο οργανισμός όταν το ξεκινας και το κοβεις έτσι. Θέλω όμως να ξέρω, αν πχ ανεβαίνουν 160 οι παλμοι μου στη ζέστη, μπορει να παθω ανακοπη; Να παθω κάτι τελος παντων λογω αυξημένων παλμων; Το καλό με μένα ειναι οτι αν κατσω ή ξαπλωσω πεφτουν αμέσως, αλλά απο την άλλη, απο όσο είδα εκείνη τη μέρα,οταν είμαι έξω και μλεχει ζέστη,δεν πεφτουν με τιποτα, εκεινη τη μέρα ακόμα και όταν γύρισα σπιτι και ξαπλωσα ήταν 130 οι παλμοι μου για ένα εικοσαλεπτο.
Ελπιζω να συνεχιστει η βελτιωση. Αν και παράλληλα ποναω πολυ τα κόκκαλα μου στα ποδια και αριστερά στο στηθος, έχω συνέχεια πονους και δεν καταλαβαινω αν ειναι μυοσκελετικοι. Επισης τα αλλα συμπτωματα της ορθοστατικης οπως η ναυτία , η αστάθεια και η ζάλη ,δεν μου φεύγουν. Αλλά τα προτιμω απο την ανεξέλεγκτη ταχυκαρδία.