Originally Posted by
Dem999
Το γεγονός ότι υπάρχουν τρία παιδιά θα πρέπει να σε κάνει να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και εν θερμώ. Έπρεπε να δεις στο παρελθόν σε πόσα πράγματα ταιριάζετε και αν ταιριάζετε, δεν αρκούσε απλά το γεγονός ότι σου στάθηκε πολύ. Επίσης έπρεπε να κρατήσεις τους φίλους σου, ακόμα κι αν έμεναν μακριά, και έπρεπε να επιμείνεις να πηγαίνεις να τους βλέπεις, γιατί οι καλοί φίλοι μένουν.
Εν πάση περιπτώσει, φτάσατε σε αυτό το σημειο. Είπα και παραπάνω ότι εγώ δεν είμαι ούτε 22 ακόμα και δεν ξέρω πολλά από γάμους και παιδιά. Ωστόσο το ένστικτο μου μου λέει ότι πρέπει να το παλέψεις λίγο ακόμα. Εκείνος στις δουλειές που κάνει δε γνωρίζει κόσμο; Να γνωρίσει κάποιον πχ που είναι παντρεμένος και να βγείτε ζευγάρια. Αν όχι, ενθάρρυνε τον να είναι πιο κοινωνικος. Επίσης καθησυχυασε τον, ότι δε θες να γίνεται αυτό κάθε μέρα, αλλά μια ώρα την εβδομάδα πχ, να πάτε μια βόλτα, ή απλά να καθίσετε στο μπαλκόνι να μιλήσετε. Δείξε του ότι ναι μεν θες να περνάτε χρόνο οι δυο σας, όχι όμως συνέχεια και εις βάρος της ξεκούρασης του. Ταυτόχρονα ασχοληθείτε μαζί με τα παιδιά, και βρες και εσύ μόνη σου κάποια φίλη ή ένα καινούριο χόμπι, ώστε να γεμίσεις τα κενά σου και μόνη σου