Originally Posted by
Lemonpie5
Μα ακριβώς αυτό κάνουν! Έχουν ως κύριο θέμα το σεξ.
Λογικό δεν είναι να με ενοχλεί όταν ο άλλος το πάει στο σεξουαλικό από το πρώτο ραντεβού;
Με το παιδί που λέω συνεχίζω να μιλάω. Δεν έχει πετάξει κάποια καφριλα ακόμα, αλλά λέει αρκετά συχνά ότι είναι σοβαρός και αυτό με προβληματίζει. Εγώ στην πράξη θέλω να το δω αν θα είναι. Λέω να βγω μαζί του από βδομάδα.
Ήδη έχω ξενερώσει , γιατί δεν μου αρέσουν κάποιες απόψεις του, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η δουλειά του, έχει παρει λέει και κάποια κιλά , αλλά σκέφτομαι που θα ξαναβρώ σοβαρό άτομο; Οπότε λέω να βγω και να δω αν θα καταλήξει κάπου. Ίσως να είναι και η ευκαιρία μου, τουλάχιστον να κάνω την πρώτη σχέση και να πάρω τον αέρα και μετά να είμαι πιο άνετη με τους επόμενους.
Με τον άλλο που λέω ότι βγαίνουμε ξανά , που είναι μάλλον παρθένος , νομίζω πάει λίγο καλύτερα. Του στέλνω πιο συχνά και απαντάει , την τελευταία φορά εκείνος πρότεινε να βγούμε και μου κάνει και κάποια κοπλιμεντα που δεν έκανε παλιότερα. Αλλά ξεκάθαρη κίνηση δεν πρόκειται να κάνει και το ξερω. Και μετά λέει ότι εγώ δεν έχω θάρρος και ότι πρέπει να το ξεπεράσω και να κάνω κινησεις, κι όχι να περιμένουμε εμείς οι γυναίκες τους άντρες.
Φυσικά δεν ξέρει τίποτα ο ένας για τον άλλο.
Εσείς τι με συμβουλέυεται;
Ψυχολόγο θα πάω από βδομάδα πάλι και θα δούμε