ΑΓΧΟΣ ΑΓΧΟΣ ΑΓΧΟΣ ΠΑΛΙ! ΑΓΧΟΣ ΑΓΧΟΣ ΑΓΣΧΟ!
Έπλυνα τα χερια μου με σαπουνι για τυχον μικροβια. για να ειμαι σιγουρος. το θεωρησα σωστο και νορμαλ. Υπαρχει περιπτωση ομως να υπηρξε μια μικρη δοση ψυχαναγκασμου και θυμηθηκα οτι παλια μπορει να ειχα κανει υποχεση να μην πλενω ψυχαναγκαστικα τα χερια μου. και τωρα ανσηυχω ΠΑΛΙ ΑΝΗΣΥΧΩ! τιποτα το ιδιαιτερο. τα συνηθισμενα οπως καθε φορα! αλλα ανησυχω! ΑΝΣΗΧΥΧΩ! σορυ!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ! ΠΑΛΙ! ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!
Έπλυνα τα χερια μου με σαπουνι για τυχον μικροβια. για να ειμαι σιγουρος. το θεωρησα σωστο και νορμαλ. Υπαρχει περιπτωση ομως να υπηρξε μια μικρη δοση ψυχαναγκασμου και θυμηθηκα οτι παλια μπορει να ειχα κανει υποχεση να μην πλενω ψυχαναγκαστικα τα χερια μου. και τωρα ανσηυχω ΠΑΛΙ ΑΝΗΣΥΧΩ! τιποτα το ιδιαιτερο. τα συνηθισμενα οπως καθε φορα! αλλα ανησυχω! ΑΝΣΗΧΥΧΩ! σορυ!
το νεο μου προβλημα στα αγγλικα. με βοηθαει να το γραφω και στα ξενα reddit
I used to have a compulsion to wash my hands with soap in a compulsive way. There is a chance that I may have made a rushed promise to God not to do that. I did that in order to force myself to stop this tiring compulsion and be normal. I do not remember clearly.
Today, I was thinking that there are very low chances of me having something contagious and that its a good thing in some specific times to wash my hands witht soap. I analyze it a bit if it counts as compulsion or not. If it does not count as a compulsion then I am not breaking the promise and i am free to do it. i decided that its normal. So, I washed my hands with soap.
After thinking about it more, I realised that there was no need to use soap and that the chances of me having something contagious are getting lower and lower. So, that means that I may have broken accidentally, a rushed promise to God that I cant remember.
I cant remember what the promise was exactly or if i meant it or if they were just, random thoughts. Mostly, I have intrusive, random thoughts that they do not count but that was in the begining of my ocd and perhaps, I may have made the mistake to mean a promise to God.
I do not want to make promises. Sometimes, I get an idea that if I make a promise to God not to do the tiring compulsion, I get so scared and I am being forced NOT to do it without worries. I feel partially relieved. it is like threating myself in order to stop the compulsion.
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έσπασα υπόσχεση επειδή ήθελα να μαι σίγουρος ότι δεν έσπασα υπόσχεση;
Έκοψα μια μπουκια πίτα. Από κάτω τυχαινε να έχει ρολο χαρτί. Αμέσως, αγχώθηκα ότι μπορει να φαγα και χάρτι το οποίο μπορεί να σπάσει μια υπόσχεση. Κοίταξα το κομμάτι και σχεδον φαινόταν ότι δεν έφαγα κανένα χαρτί. Ειχα αγχωθει τοσο που ηθελα να το κοιταξω καλυτερα για να σιγουρευτω. Ολα οκ. Πριν 2 χρόνια είχα κάνει υπόσχεση να μην ελεγχω ψυχαναγκαστικά τον θερμοσίφωνα. Δεν θυμάμαι αν η υπόσχεση ήταν μόνο για τον θερμοσίφωνα ή το είπα γενικά και αόριστα για ότιδήποτε έχει να κάνει για ψυχαναγκαστικό έλεγχο. Έτσι, συνειδοτοποίησσ ότι δεν χρειαζόταν να κοιτάξω την πίτα τόσο πολύ. Ημουν σχεδον σίγουρος οτι δεν εφαγα χαρτι και εριξα μια ματια στην πίτα που ηταν αφημενη στο ταψι (στο σημειο που κοψα)για να μαι σιγουρος αλλα δεν μπορουσα να ηρεμησω καθως δεν φαινοταν καλα όλο το σημείο που κοψα. οποτε πήρα το κομμάτι και αρχισα να το κοιταω ωστε να επιβεβαιωσω οτι δεν έκοψα χαρτι. απλα ανησυχω επειδη ημουν ηδη σχεδον σίγουρος οτι δεν εκοψα. και ισως η μια ματια που ριξα να ηταν αρκετη. αλλά δεν μπορουσα να ηρεμησω και ετσι το εξετασα καλυτερα. ανησυχω μηπως παλι εσπασα υποσχεση